tzouperman Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Καλησπέρα σε όλους! Έχω ένα turbo-x laptop περίπου ενάμιση χρόνο και δυστυχώς χάλασε η μητρική! Είναι εκτός εγγύησης.Πήγα στο πλαίσιο και ρώτησα πόσο θα στοιχίσει και μου είπαν γύρω στα 300-350 ευρώ (δηλαδή όσο κάνει όλο το ''σασί'' )!Εγώ θέλω ,αν γίνεται, να αλλάξω μόνο την μητρική κι όχι το σασί(διότι το σασί περιλαμβάνει και οθόνη και πλαστικά κ.α. τα οποία δουλεύουν μια χαρά).Υπάρχει περίπτωση να βρώ εκτός πλαισίου την συγκεκριμένη μητρική? Παρακάτω το σασί και κάποιες εικόνεσ από την μητρική: http://www.cms-computers.co.uk/product_detail.asp?stype=5&productcode=3310-3205
basilis5 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 να τους πεις πως εχεις 2 χρονια εγγυηση οχι 1. αν δεν συμορφωθουν θα αναγκαστεις να κινηθεις νομικα
tzouperman Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Δεν έχω δύο χρόνια εγγύηση. Το τιμολόγιο αναφέρει μόνο ένα έτος έτσι κι αλλιώς και το διευκρίνισα με τους ανθρώπους εκεί. Ευχαριστώ πάντως.
hasiotis_john Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Δεν έχω δύο χρόνια εγγύηση. Το τιμολόγιο αναφέρει μόνο ένα έτος έτσι κι αλλιώς και το διευκρίνισα με τους ανθρώπους εκεί. Ευχαριστώ πάντως. 2 ΧΡΟΝΙΑ έχεις !!!!! Καλά σου λέει ο basilis5... Ρίξε μια ματιά εδώ... Να πας αύριο και να τους το πεις! ΤΕΡΜΑ η κοροϊδία!!!!!!!!!!!!
tzouperman Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Βασικά παίδες χίλια ευχαριστώ που μου απαντήσατε! ΑΛΛΑ (αχ αυτά ''τα αλλά'') είχα κάνει ήδη την μαλ@#$ια και τον άνοιξα!
basilis5 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Βασικά παίδες χίλια ευχαριστώ που μου απαντήσατε!ΑΛΛΑ (αχ αυτά ''τα αλλά'') είχα κάνει ήδη την μαλ@#$ια και τον άνοιξα! ειχε κανενα αυτοκολλητο που να εσκισες η απλα το ξεβιδωσες;μπορουν να καταλαβουν πως το ανοιξες;αν οχι κλεισε το και εισαι οκ
tzouperman Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Δεν είχε κανένα αυτοκόλλητο μόνο βίδες! Θα κάνω μια προσπάθεια να το πάω κι αν το δεχτουν έχει καλώς,αλλιώς επεξεργαστής ,σκληρός,ram και άλλα πάνε για πούλημα!
basilis5 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Δεν είχε κανένα αυτοκόλλητο μόνο βίδες!Θα κάνω μια προσπάθεια να το πάω κι αν το δεχτουν έχει καλώς,αλλιώς επεξεργαστής ,σκληρός,ram και άλλα πάνε για πούλημα! δυσκολα πωλουνται δυστυχως.ελπιζω να βγαλεις ακρη παντως μην το αφησεις ετσι, πολλοι που το κηνυγησαν δικαιωθηκαν
tzouperman Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Θα κάνω την προσπάθεια μου κι ότι βγει! Και πάλι ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας
carib Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Τι πρόβλημα παρουσιάζει δηλαδή? Οι περισσότερες "καμένες" για το πλαίσιο μητρικές είναι επισκευάσιμες.
basilis5 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 παντως αν ειναι να πληηρωσεις 350, σκεψου το σεναριο με 400 να παρεις το λενοβο ρ61 με 3 χρονια εγγυηση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.