jimtsoul Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Καλημέρα σας παιδιά!!!! ειχα γραψει και προχτες για να μου πει καπιος πως μπορω να φερω το παραθυρο του "print" σε γλωσα vb!! Ο evgenios ειχε την evgeni (λογοπαιγνιο!!) καλοσυνη να μου πει να ψαξω στο msdn οπως κ εκανα!! και απ'οτι καταλαβα κανω call printdlg. καποια περεταιρω βοηθεια???
ΠάρηςΓ Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Για να καταλαω μαστορα πιο ειναι αυτο το παραθυρο;
teo64x Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Λογικά εννοεί το παράθυρο που εμφανίζεται με το File > Print...
jimtsoul Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Λογικά εννοεί το παράθυρο που εμφανίζεται με το File > Print... ειναι το παραθυρο "print" των windows που μπορω κ επιλεγω εκτυπωτες. θελω σε ενα button της vb να το παταω κ να το εμφανιζει!! δεν ξερω αν σας βοηθεισα καθολου..
virxen75 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 αυτό το έχεις δει? http://support.microsoft.com/kb/322710
ΠάρηςΓ Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Εγω θυμάμαι με την μεθοδο API ειμαι παλαιολιθικός. ΤΟ .net πρεπει να εχει κάτι λογικα
Evgenios1 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Εγω θυμάμαι με την μεθοδο API ειμαι παλαιολιθικός.ΤΟ .net πρεπει να εχει κάτι λογικα Η νετ εχει δικο της διαλογο!!?? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 13:08 ---------- ειναι το παραθυρο "print" των windows που μπορω κ επιλεγω εκτυπωτες.θελω σε ενα button της vb να το παταω κ να το εμφανιζει!! δεν ξερω αν σας βοηθεισα καθολου.. Ειπαμε, για .νετ System.Windows.Forms.PrintDialog Για vb6 αυτο που σου λεει ο vrixen ΥΓ: πες μας σε τι γλωασσα .......
ΠάρηςΓ Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Η νετ εχει δικο της διαλογο!!??[COLOR="Black"] ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 13:08 ---------- [/color] Ειπαμε, για .νετ System.Windows.Forms.PrintDialog Για vb6 αυτο που σου λεει ο vrixen ΥΓ: πες μας σε τι γλωασσα ....... Γιατι ειρωνεύσε;
jimtsoul Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Η νετ εχει δικο της διαλογο!!?? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 13:08 ---------- Ειπαμε, για .νετ System.Windows.Forms.PrintDialog Για vb6 αυτο που σου λεει ο vrixen ΥΓ: πες μας σε τι γλωασσα ....... Μιλάμε για vb6.. Είδα το link του vrixen και τον ευχαριστώ πολύ, όπως και όλους σας, για το ενδιαφέρον να μου απαντήσετε!!!!!
Evgenios1 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Γιατι ειρωνεύσε; Λαθος κανεις. Δεν εχω την παραμικρη ειρωνεια μεσα στο λογο μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.