Προς το περιεχόμενο

Q6600 vs Q9550

linkin

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ο 9550 παει πολυ πιο ψηλα....Επισης ειναι στα 45nm κ οχι στα 65.Εχει 12mb cache κ ειναι ποοοοοολυ πιο γρηγορος επεξεργαστης.Δεν υπαρχει συγκριση μεταξυ αυτον των 2.Απορω γιατι το συζηταμε...Ισως καλο θα ηταν να κοιταζες και κατι αναμεσα σε αυτους οπως ο Q9300 που ειναι πολυ καλος....

Δημοσ.

Ο Q6600 με ένα αξιοπρεπές oc είναι και θα είναι για καιρό ακόμη ανάμεσα στους ποιο γρήγορους quadcores, μπορεί να μην είναι στην κορυφή αλλά σίγουρα δεν είναι στον πάτο στα benchmarks, και παραμένει στην κορυφή για όσους τον αγοράσανε σε ελκυστική τιμή μεταξύ 80-100 ευρώ. Όσοι λένε το αντίθετο απλά δεν ξέρουν τι τους γίνεται. Αν παζαρέψεις τον 9550 γύρω η κάτω από 150 ευρώ, είναι σίγουρα η καλύτερη επιλογή σου ανεβάζοντας τον κιόλας με ενα oc, θα κάνεις την δουλειά σου για αρκετό καιρό δίχως να ζηλεύεις από τις καινούργιες cpu που έρχονται.

Δημοσ.
Ο Q6600 με ένα αξιοπρεπές oc είναι και θα είναι για καιρό ακόμη ανάμεσα στους ποιο γρήγορους quadcores, μπορεί να μην είναι στην κορυφή αλλά σίγουρα δεν είναι στον πάτο στα benchmarks, και παραμένει στην κορυφή για όσους τον αγοράσανε σε ελκυστική τιμή μεταξύ 80-100 ευρώ. Όσοι λένε το αντίθετο απλά δεν ξέρουν τι τους γίνεται. Αν παζαρέψεις τον 9550 γύρω η κάτω από 150 ευρώ, είναι σίγουρα η καλύτερη επιλογή σου ανεβάζοντας τον κιόλας με ενα oc, θα κάνεις την δουλειά σου για αρκετό καιρό δίχως να ζηλεύεις από τις καινούργιες cpu που έρχονται.

μαντης εισαι?? :lol::lol::lol:

Δημοσ.

Μα φυσικά να πάρει Q9550!!! Να πάρει "παλιό" CPU?

Αν κάποιος έχει έναν Q6600, σίγουρα δεν αξίζει να πάει σε κάτι καινούριο, αλλά αν είναι να αγοράσεις τώρα CPU s775, αγοράζεις ότι πιο καινούριο υπάρχει. Μπορεί να είναι σπαστικό CPU ο Q9550 λόγω του x8.50 Multiplier, αλλά στη τελική δεν χρειάζεται να φτάσεις τις τρελές συχνότητες.

Οι διαφορές πλέον είναι πολύ μικρές με τα CPU. Ήμουν έτοιμος να πάω σε i7, αλλά ψάχνοντας το λίγο κατάλαβα ότι δεν υπάρχει και καμιά διαφορά ικανή να δικαιολογεί τα 450+Ευρώ για νέα πλατφόρμα.

Ακόμα έχουμε ψωμί για τους νέους CPU...

Με γεια το CPU!!! :-)

Δημοσ.

Δεν κατάλαβα αν τον έχεις πάρει τον 9550 αλλά κάνε και μία έρευνα αν παίζει με την Abit ip35 pro, το bios 17 λέει οτι υποστιρίζει 9550 αλλά δεν ξέρω πιο stepping C0 ή E0 μην σου μείνει η cpu στο χέρι.

Δημοσ.

παιζει ρολο το stepping σε σχεση με το αν υποστηριζεται μια cpu απο ενα mobo???

Δημοσ.
Δεν έχει απολύτως καμιά σχέση.
άρα αφού στην ιστοσελίδα της αμπιτ ο 9550 αναφέρεται ως υποστηριζόμενος επεξεργαστής,εγώ δεν είμαι οκ;
Δημοσ.

Υπέθεσα οτι αφου τα παίρνεις μεταχείρο θα έχεις βρεί C0 stepping για να τα παντρέψεις, καπου καπως είχα δει και bios 18 δεν ξέρω αν είναι official αλλα ίσως να κάνεις δουλειά (το βάλανε για ε5200 και ε8400 ΕΟ) παντα όμως με προσοχή με bios

Δημοσ.
Έκανα λάθος, ο badboy29 είχε δίκιο όταν έγραψε για τα steppings, ο E0 9550 βγήκε αρκετά αργότερα απο το Abit και με το κλείσιμο της εταιρείας, υπάρχει πρόβλημα...
επειδή μπαίνω από κινητό δεν μπορώ να να διαβάσω καλά.η ip35 δεν υποστηρίζει τον 9550 Ε0;

οποίος κάνει την παλικάρια και το εξακριβώσει θα του ήμουν υπόχρεος καθώς από κινητό δεν μπορώ να ψαχνω εύκολα...:-(

Δημοσ.
Παραυτά τον q6600 πάρε.

Ευκολότερα απο τον 9550 θα πάει στα 3200 και διαφορές λόγω της cache δε θα δεις οπότε κράτα την διαφορά αν είναι σημαντική για πάρτη σου.

Πιές 8 μπύρες ή κέρνα καμιά κοριτσοπαρέα κανά γύρο σφινάκια.

Αν εχεις psol mobo παίζει να μην ανεβαίνει καθόλου ο 9550.

210 eyro για cpu που δεν κλοκάρει και θα χάνει απο Ε5400 clockaristo των 75 euro καταλαβαίνεις ότι είναι ψιλοπεταμένα λεφτά, για μια τεχνολογία που πεθαίνει.

Παρεπιπτώντος τι cpu εχεις τώρα και τι chipset φορά το mobo σου???

Αυτα εχεις καποια στοιχεια κ τα λες?Γιατι ειναι εντελως ΑΤΟΠΑ.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:22 ----------

Και τελικα ΝΑΙ υπαρχει προβλημα με τον Ε0.Κριμα....Παντως επιμενω να κοιταξεις και καναν 9300....

Δημοσ.

To ειδα φιλε μου αυτο το link αλλα αναφορικα με τους q9550 δεν ξεκαθαριζει ποια steppings υποστηριζονται και ποια οχι....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...