Antwni Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Γεια σας παιδιά!!Προσπαθώ να εγκαταστήσω το Office 2007 και μου λέει ότι η υπάρχει ήδη η ενημερωμένη έκδοση στον υπολογιστή μου!!!Δεν υπάρχει όμως το Microsoft Office στο υπολογιστή μου!!Κατά λάθος φαίνεται διέγραψα το Office και τώρα δεν μπορώ να το εγκαταστήσω!!!Έχουν μείνει υπολείμματα!!Μήπως υπάρχει κανένα εργαλείο να το διαγράψει??? Plz help me!!1:-(
Antwni Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Το κακό είναι ότι δεν μου δουλεύει το Your Uninstaller!!Μου λέει ότι η λειτουργία σταμάτησε να λειτουργία και κάτι τέτοιες μ%$*% που λένε τα (s)Vista!!Δεν ξέρω γιατί μου το κάνει αυτό αλλά παλιά δούλευε κανονικά!!Δεν υπάρχει κανένα tool?? Υ.Γ Δεν μου το εμφανίζει ούτε το revo ούτε στον πίνακα ελέγχου!!
Nord_Chaos Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 ναι και εγω αυτο νομιζω οτι εχουν μεινει εγγραφες στη registry οι οποιες δεν εχουν διαγραφει οταν απεγκατασταθηκε το office..χρησιμοποιησε αν θελεις τη λειτουργια καθαρισμου της registry του ccleaner ή οποιο αλλο προγραμμα καθαρισμου της registry γνωριζεις και εμπιστευεσαι, και κοιτα αν τωρα μπορεις να κανεις τη δουλεια σου...
we_will_rise Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Κοίταξε λίγο και εδώ: C:\Users\your_name\AppData\Roaming\Microsoft Office\ ή κάτι τέτοιο... Αν υπάρχει γενικά φάκελος MS Office σβήστον ! (για να φτάσεις σε αυτή την διαδρομή να ξέρεις πρέπει να εμφανίσεις τα hidden files)
Antwni Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 ναι και εγω αυτο νομιζω οτι εχουν μεινει εγγραφες στη registry οι οποιες δεν εχουν διαγραφει οταν απεγκατασταθηκε το office..χρησιμοποιησε αν θελεις τη λειτουργια καθαρισμου της registry του ccleaner ή οποιο αλλο προγραμμα καθαρισμου της registry γνωριζεις και εμπιστευεσαι, και κοιτα αν τωρα μπορεις να κανεις τη δουλεια σου... Έχω καθαρίσει την registry με ''TuneUp Utilities'', ''ccleaner'' και ''Advanced System Care''!!Τίποτα όμως παραμένει το ίδιο πρόβλημα!!Δεν ξέρω τι να κάνω!!:cry: Κοίταξε λίγο και εδώ: C:\Users\your_name\AppData\Roaming\Microsoft Office\ ή κάτι τέτοιο... Αν υπάρχει γενικά φάκελος MS Office σβήστον ! (για να φτάσεις σε αυτή την διαδρομή να ξέρεις πρέπει να εμφανίσεις τα hidden files) Δεν υπάρχει είναι σβησμένα!!Υπάρχει όμως ένας φάκελος [εκεί που εγκαταστήθηκε το Office (ProgramFile(x86) στο φάκελο Microsft Office)] που περιέχει dll αρχεία και δεν λένε να σβηστούν!!Grooveuti.dll ,Groovenew.dll και Grooveshell extension.dll!!Πώς να τα σβήσω αυτά??Τα Vista λένε ότι χρειάζεται άδεια για να τα σβήσω άρα αυτό σημαίνει ότι χρησιμοποιούνται από τα windows και πρέπει να σταματήσω τη διεργασία!!Έχω κάνει και scan με το hijackthis μπας και σβήσω τίποτα σχετικά με το Microsoft Office αλλά τα σβήνω και ξανά εμφανίζονται στα επόμενα scan!!!Μήπως έχετε καμιά άλλη ιδέα για το τι να κάνω??? Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!!
Antwni Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Ακόμη δεν έχω βρει πώς να σταματήσω (διαγράψω) τα groove??Έκανα και εκαθάρισει με το RipοutOffice αλλά τίποτα!!Μήπως έχετε καμιά ιδέα??
ss13 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 Antwni , άσε τα καθαριστικά για την registry γιατί μαμάνε το σύστημα !! http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=221807&highlight=registry Δες και εδώ μήπως βρεις κάτι !! http://support.microsoft.com/kb/928218
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.