Προς το περιεχόμενο

Καμια ιδεα παιδια!Δεν μπουταρει το pc με τιποτα!μεγαλο προβλημα για την δουλεια!!

apaixtos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλο μηνα σε ολους!Σημερα μου ηρθε νταμπλας με το pc το μεσημερακι..παω να το ανοιξω και οταν πηγαινε να μπουταρει απο σκληρο εβγαζε σφαλμα οτι δεν μπορει να διαβασει το δισκο..μπαινω bios και ο σκληρος οπως και τα υπολοιπα αναγν. κανονικα...βαζω ενα cd των χp και το βαζω να μπουταρει δοκ. απο το dvd-rom.εκει που παει να το διαβασει,με το ζορι..., αντι να βγαλει την μπλε οθονη με τις επιλογες για format κ.τ.λ.,βγαζει μια ωραιοτατη μαυρη και an δεν κλεισω το κουτι θα μεινει ετσι...με λιγα λογια δεν μπουταρει τιποτα...μονο μην θελω αλλη μητρικη γιατι με socket 754 για amd athlon 64bit την πατησα για τα καλα...

Σορρυ για το μπλα-μπλα αλλα δεν εχω υπολογ.για την δουλεια και ειναι οτι χειροτερο...παρακαλω τις γνωμες σας παιδες....thanks προκαταβολικα...

Δημοσ.

αφου μπαινεις BIOS και αναγνωριζει δισκους κλπ, δε νομιζω να ειναι μητρικη. τσεκαρε καλωδια για αρχη! αλλαξε το καλωδιο του σκληρου και ξανακοιταξε το.

Δημοσ.

Ίσως ο σκληρός να έχει κάποιο πρόβλημα (ίσως). Αν θες μπορείς ή να τον βγάλεις και να τον βάλεις σαν δεύτερο σε έναν άλλο pc και να τρέξεις μια εξέταση δίσκου, ή με το hirens boot cd που έχει πρόγραμμα για test disc να δεις αν έχει κάποιο πρόβλημα. Μου φαίνεται και κάποια live cd έχουν επιλογή για να τσεκάρεις το σκληρό σου. Δοκίμασε και με τα καλώδια όπως λέει παραπάνω ο φίλος και αν ο σκληρος είναι sata δοκίμασε να τον συνδέσεις σε μία άλλη sata θύρα. Επίσης δοκίμασε να βάλεις ένα άλλο καλώδιο sata power από το τροφοδοτικό μήπως και αυτό που έχει δε λειτουργεί πλέον σωστά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...