Προς το περιεχόμενο

Ερωτήσεις :: Dell 2709w καί component

LsPhotography

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν, παράγγειλα ένα xbox 360 απο ebay καί επειδή θα κάνω record στα gameplays μέσω Component με αυτο το recorder,

Happauge HD PVR

PVR-HD_diagram_back_s.gif PVR-HD_diagram_front_s.gif

Νόμιζω πως πήρα την παλιά και φτηνή έκδοση του xbox καί δέν θα έχει HDMI,

Θέλω να σιγουρεύτω εάν θα δουλεύει με τήν οθόνη (Dell 2709w), που δέν έχει Component output...

1. Το component υποστηρίζει 1080p ή κλειδώνει στο 1080i ;

2. Επείδη το xbox που πήρα δεν είμαι σίγουρος εάν έχει HDMI,καί το recorder δέν δουλεύει με HDMI παρα μόνο με component,Υπάρχουν component to hdmi adaptors ? Σε κάποια αλλα ξένα forum που τα βρήκα με Google,λένε καποιοι πως αυτο το adaptor δέν υπάρχει στην αγορα..μήπως κάνει λάθος?

Θέλω να βεβαιωθώ για να ξέρω εάν θα συνδέσω το xbox στην Dell.

Ευχαριστώ ;)

Δημοσ.

το component υποστηριζει 1080p αλλα το κρισιμο σημειο ειναι το αν δεχεται η οθονη στην θυρα component μεχρι 1080p...αυτο ισως μπορεις να το βρεις στο manual αλλα κυριως με δοκιμη ειναι το μονο ασφαλες συμπερασμα.

Μετατροπεας απο component σε hdmi δεν υπαρχει γιατι το πρωτο ειναι αναλογικο και το δευτερο ψηφιακο. Χρειαζεται ολοκληρη "συσκευη" που να κανει τετοια μετατροπη η οποια και ακριβη θα ειναι ΑΝ βρεις, αλλα και θα εχει απωλεια ποιοτητας, οποτε απλα ξεχνα το!

Παντως μου κανει εντυπωση που πηρες xbox απο ebay, ειναι απο τα πραγματα που τα εχουμε σε καλες τιμες στην Ελλαδα, και ειδικα με τις προσφορες που τρεχουν καθε τοσο (πχ αυριο εχει -20% στο carrefour στις κονσολες) ειναι πολυ δυσκολο να βρεις καλυτερη τιμη στο εξωτερικο μαζι με μεταφορικα και με αρκετη διαφορα που να αξιζει την απωλεια εγγυησης και το να ειναι μεταχειρησμενο (με οτι συνεπαγεται τη στιγμη που στο xbox πεφτει πολυ μονταρισμα και μπαναρισμενες κονσολες κλπ κλπ)

Δημοσ.
το component υποστηριζει 1080p αλλα το κρισιμο σημειο ειναι το αν δεχεται η οθονη στην θυρα component μεχρι 1080p...αυτο ισως μπορεις να το βρεις στο manual αλλα κυριως με δοκιμη ειναι το μονο ασφαλες συμπερασμα.

Μετατροπεας απο component σε hdmi δεν υπαρχει γιατι το πρωτο ειναι αναλογικο και το δευτερο ψηφιακο. Χρειαζεται ολοκληρη "συσκευη" που να κανει τετοια μετατροπη η οποια και ακριβη θα ειναι ΑΝ βρεις, αλλα και θα εχει απωλεια ποιοτητας, οποτε απλα ξεχνα το!

Παντως μου κανει εντυπωση που πηρες xbox απο ebay, ειναι απο τα πραγματα που τα εχουμε σε καλες τιμες στην Ελλαδα, και ειδικα με τις προσφορες που τρεχουν καθε τοσο (πχ αυριο εχει -20% στο carrefour στις κονσολες) ειναι πολυ δυσκολο να βρεις καλυτερη τιμη στο εξωτερικο μαζι με μεταφορικα και με αρκετη διαφορα που να αξιζει την απωλεια εγγυησης και το να ειναι μεταχειρησμενο (με οτι συνεπαγεται τη στιγμη που στο xbox πεφτει πολυ μονταρισμα και μπαναρισμενες κονσολες κλπ κλπ)

Οπότε τελικά δεν θα μπoρέσω να συνδέσω το xbox στην κονσόλα (μονο εαν έχει HDMI,που αν εχει δεν θα μπορω να χρησημοποιω το recorder).

Μην με θεωρίσεις τρελό αλλα πήρα 2 xbox κονσόλες σε τιμές 30ευρο το καθε ένα (+10ευρο μεταφορικά),

χαλασμένα με το λεγόμενο "3 Lights of Death".

Υπάρχει αυτο το το "fix" και κρατάει για 2-7 μερες.

http://www.engadget.com/2007/01/15/towel-trick-provides-temporary-fix-to-xbox-360s-red-ring-of-d/

Το fix αυτο δουλεύει αλλα οχι 100% (το εχει κανει φιλος,χωρις προβληματα)

Απλα το ρίσκαρα, ελπίζω να δουλέψει τουλάχιστον το 1!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...