paschalia Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Με ποιον τρόπο μπορώ να παγιδεύσω και να καταγγείλω κάποιον κατ'εξακολούθηση κλέφτη και απατεώνα ψιλικατζή,που είχε την τύχη η γειτονιά μου να τον έχει κοντά της ?
cyber_katsarida Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 kλέφτης -απατεώνας; δηλαδή σας κλέβει στις αγορές;
frenzy Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Για να παγιδεύσεις η τρικλοποδιά είναι all time classic μέτρο αλλά μ' αρέσει και η βόμβα στο αυτοκίνητο. Για καταγγελία στην αστυνομία όπως είπε ο ινσόμνιακ
nikos21aek Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Τριανταφυλλόπουλος...η Ευαγγελάτος αλλά θα σου πρότεινα τον πρώτο.Old time classic...:lol: Είμαι περίεργος να μάθω τι κάνει ο αλήτης.Δεν πιστεύω να πουλάει τις τσίχλες 20λεπτά..Πες μας κανένα περιστατικό..
paschalia Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Αυτή την συνήθεια -που κοντεύει να γίνει παλιρροϊκό κύμα- να σκίζονται όλα τα τοπικ,δεν μπορώ να πω ότι την συμμερίζομαι. Και εγώ έχω περάσει από φάσεις σπαμμαρισματος,αλλά τρολινγκ δεν έκανα ποτέ ... Η πρόταση του Ινσομνιακ και Φρενζυ μάλλον είναι η πλέον αρμόζουσα . Λεπτομέρειες δεν χρειάζονται και δεν θα πω. Αρκεστείτε στις εκπομπές του Τριανταφυλλόπουλου & Ευαγγελάτου.
Blondeamon Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Αμα κανεις οτι ναναι thread εμεις σου φταιμε. On next episode: How to trap your husband with his gf, Lampiri version.
million_voices Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Με ποιον τρόπο μπορώ να παγιδεύσω και να καταγγείλω κάποιον κατ'εξακολούθηση κλέφτη και απατεώνα ψιλικατζή,που είχε την τύχη η γειτονιά μου να τον έχει κοντά της ? πες που ειναι να παμε να του το κανουμε καλοκαιρινο εναλλακτικα μπορουμε να στειλουμε τον afentiko να του σπικαρει 2 φωνηνεντα
pappous_soulis Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Για δε μας λες τι κάνει? Ίσως τότε μπορέσουμε να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι.
aledjo Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 αν θες να του σπασεις τα νευρα, να του ζητας αποδειξη!
nikos21aek Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Πάντως αν κάνεις καταγγελία για τις τιμές σε ψιλικατζίδικο στην αστυνομία θα γελάει μαζί σου όλο το σώμα τους πρώτους δύο μήνες,όλο το νετ τους επόμενους 2 και όλη η Ελλάδα έπειτα... Σοβαρά πες μας τι κάνει να καταλάβουμε την περίπτωση.Αν είναι οι τιμές η καλύτερη λύση είναι του από πάνω..Σε ελεύθερη αγορά όσο θέλει μπορεί να τις βάζει...Και εσύ επιλέγεις αν θα ψωνίζεις από εκεί. Εκτός από τα τσιγάρα και το νερό...(για το δεύτερο δεν είμαι σίγουρος αν έχει πλαφόν)
Massiv0r Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Aγορασε 5 καρτελες αυγα και πηγαινε το βραδυ με την παρεα για καλη διασκεδαση !!!
gs20309 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Με ποιον τρόπο μπορώ να παγιδεύσω και να καταγγείλω κάποιον κατ'εξακολούθηση κλέφτη και απατεώνα ψιλικατζή,που είχε την τύχη η γειτονιά μου να τον έχει κοντά της ? δηλαδή τι κάνει? πουλάει ληγμένα? .. πουλάει δείγματα-από πακέτα δώρων ξεχωριστα? σας κλέβει τα πορτοφόλια όσο εσείς ψωνίζεται? τι ακριβώς? .. σε όλα τα ψιλικατζίδικα οι τιμές είναι διπλές κ τριπλες απ ότι στο super market.. δεν είναι πρωτότυπο ..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.