miss_kathy Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Καλησπέρα σε όλους.Εχω ενα θεμα:Δινεται ενας αδειος σωρος μεγιστων. Δωστε τη μορφη του αν εισαχθουν διαδοχικα τα στοιχεια 10, 20, 30, 15, 40 και στο τελος διαγραφει το μεγιστο κλειδι. Εγω θα ήθελα να μου πειτε την τελικη μορφή που θα είχε ο σωρός.Ευχαριστω!!
Wise_One Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Ρίξε μια ματιά εδώ. Σου δείχνει πώς είναι ο σωρός μετά από την εισαγωγή τιμών. Φυσικά το σημαντικό είναι να καταλάβεις τον αλγόριθμο. Μάθημα Δομές Δεδομένων δεν είναι; Θυμάμαι κι εγώ τέτοιο θέμα που μας είχαν βάλει...
ΠάρηςΓ Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Eυχαριστώ ! Δομές είναι..αν και βλεπω πως ειναι για Max σωρό.Εμενα ειναι μπασταρδος. MaxMin ταυτοχρονα.. Ο παραπάνω αλγοριθμος λειτουργεί απλά εγω τα ειχα μπερδέψει. Δεν εχω καταλάβει 100% γιατι λειτουργεί αλλα που θα πάει..
georgemarios Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 οποτε για να καταλαβω, σε λενε πάρη ή kathy?
bokarinho Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 οποτε για να καταλαβω, σε λενε πάρη ή kathy? Περίεργα πράγματα συμβαίνουν στο insomnia αγαπητέ φίλε μου georgemarios.. :-(
Evgenios1 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 οποτε για να καταλαβω, σε λενε πάρη ή kathy? kathy το καλλιτεχνικο, και παρη το ονομα.
Wise_One Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Holy crap! Λέω κι εγώ, ο dude θ' απάντησε εδώ γιατί μπερδεύτηκε...Μόνο για max heap ήξερα απάντηση... Ρε τελικά, το καλύτερο είναι να βάζεις γυναικείο username στα τεχνολογικά φόρουμ...
georgemarios Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 μου θυμιζει κατι παλιες γελοιογραφιες που για να κανει ο αλλος ωτοστοπ πηγαινε πισω απο ενα θαμνο και κρατουσε ενα ψευτικο γυναικειο ποδι για να σταματησει καποιος.......... χε edit: τωρα ειδα πως ειχε κανει αλλο ποστ με το ιδιο θεμα http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=323227
ΠάρηςΓ Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Απλά μαλλον μπερδευτικα για το που να απαντήσω. Λολ. Τουλαχιστον ελυσα το prb μου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.