Προς το περιεχόμενο

Ιός !!!

kserias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σήμερα 4/7 "άρπαξα" ιό που μου μπλοκάρει και δεν φορτώνει ούτε antivirus ούτε μπορώ να ανοίξω αρχεία exe. Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω; Μπορώ να βρω ποιό φάκελο κατέβασα σήμερα ώστε να τον σβήσω; Βάζω το CD του F-Secure και δεν μπορεί να δουλέψει. Περιμένω βοήθεια!!!

Δημοσ.

δοκιμασε ενα απο τα online antivirus που εχουν οι περισσοτερες εταιριες....κατα προτιμιση κανε το scan του Kaspersky η του McAfee....εχει και η panda αλλα μου ειπαν κατι παραξενα οταν τον προτηνα σε ενα φιλο και με μπερδεψε και δεν εχω προλαβει να δω τι και πως...

Δημοσ.
Σήμερα 4/7 "άρπαξα" ιό που μου μπλοκάρει και δεν φορτώνει ούτε antivirus ούτε μπορώ να ανοίξω αρχεία exe. Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω; Μπορώ να βρω ποιό φάκελο κατέβασα σήμερα ώστε να τον σβήσω; Βάζω το CD του F-Secure και δεν μπορεί να δουλέψει. Περιμένω βοήθεια!!!

Βήμα - βήμα κάνε αυτά και τελείωσες με τον ιό !! :X

http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=214514

Δημοσ.

Με τον ιό ξεμπέρδεψα, ευχαριστώ πολύ, αλλά πως επαναφέρω τα exe να λειτουργήσουν; Δεν ξέρω που έχω βάλει το serial number των Vista και δεν μπορώ να κάνω επανεγκατάσταση. Υπάρχει τρόπος να τα βρω στο PC μου;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...