Προς το περιεχόμενο

Avira scan & Live messenger

Jorge79

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μήπως ξέρει κανείς ποιό από όλα τα .exe του Avira (free έκδοση) βάζουμε στο WLM ("File transfer" ---> "Scan files for viruses"), έτσι ώστε να scanάρει τα αρχεία που μας στέλνουν;

Λογικά είναι το avscan.exe αλλά θέλει και κάποιες παραμέτρους γιατί μου βγάζει "invalid parameter".

Μετά από ένα γρήγορο ψάξιμο βρήκα κάποιες προτεινόμενες λύσεις όμως καμία δεν μου δούλεψε (ομολογώ ότι 1-2 από αυτές, έτσι όπως τις έγραφαν, δεν μπόρεσα να καταλάβω την σύνταξη της εντολής).

Μπορεί κάποιος να βοηθήσει;

Δημοσ.

Δοκίμασε να κατεβάσεις την command line έκδοση του scanner (extract στο ίδιο directory που έχεις και το antivir) και μετά μέσα στο WLM βάλε σαν command το full path του exe (σε εισαγωγικά αν έχει κενά στα ονόματα) και στο τέλος την παράμετρο -s.

Σύμφωνα με το read_me θα χρειαστείς και από αυτό τα αρχεία avewin32.dll & avpack32.dll

Για παράδειγμα,

>"C:\Program Files\Avira\AntiVir Desktop\avcls.exe" -s

Δημοσ.

Ευχαριστώ για την απάντηση, αλλά...

... αν καταλαβαίνω σωστά, θα πρέπει να κατεβάζω κάθε λίγο και λιγάκι το vdf για να ενημερώνεται το avcls, κάτι που δεν είναι και τόσο πρακτικό.

edit

Τελικά δεν κατάλαβα σωστά. :o

Αν βάλω το avcls μέσα στον φάκελο του antivir, τότε θα βρίσκει εκεί τα vdf που θα ενημερώνονται από το update του antivir destop, οπότε όλα καλά.

Τώρα μένει να το δοκιμάσω να δω αν scanάρει σωστά...

edit2

Λοιπόν δουλεύει χωρίς την παράμετρο -s. Όμως ανοίγει μόνο του command prompt, ψιλοαργεί εκεί, και μετά θέλει και "enter" για να κλείσει.

Θα μου πείτε "σιγά τα οά". ;)

Δεν διαφωνώ, αλλά θα ήθελα να βρω τον τρόπο να γίνεται ο έλεγχος όπως πριν με το Kaspersky...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...