kourepai Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Πρόβλημα με linksys wrt160n!!! Το αγόρασα σήμερα και με τρόμο διαπίστωσα ότι δεν μπορώ να συνδεθώ με τίποτα στο internet. Εν συνεχεία διαπίστωσα ότι είναι router και όχι adsl router με μοναδικό πρόβλημα που δεν ξέρω τι σημαίνει ακριβώς αυτό! Κοινώς, τι πρέπει να κάνω για να το συνδέσω στο internet. H σύνδεση μου είναι adsl over ptsn της οτε (conn-x). Βοήθεια γιατί καιγόμαστε!!!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 δεν μπορείς να κάνεις κάτι, το γυρνάς πίσω και παίρνεις το WAG160N (Wireless Access Gateway), τα WRT είναι Wireless Routers μόνο
poulinos Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 το wrt ειναι ολα ρουτερ που σημαινει οτι συνδεεις πανω του ενα adsl router το οποιο δινει με καλωδιο στο linksys wrt και αυτο δινει ειτε ασυρματα ειτε με καλωδιο.
kourepai Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Άλλαξα το wrt και πήρα το wag160n. Το κακό είναι ότι δεν μπορώ να το συνδεθώ με τίποτα! έχω βάλει φίλτρο, αλλά δεν μου βλέπει την γραμμή με τίποτα. Βοηθείστε, γιατί πήγα για μαλλί και μέχρι στιγμής έχω βγει κουρεμένος!!!!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 έχεις βάλει φίλτρο στο router?
kourepai Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Έχω βάλει. Το κακό είναι ότι δεν ανάβει καν το λεντάκι του ιντερνετ, οπότε έχω αρχίσει να ανησυχώ μήπως είναι ελαττωματικό. Κανονικά δεν θα έπρεπε να ανέβει ασχέτως ρυθμίσεων?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 το φίλτρο μπαίνει στις τηλεφωνικές συσκευές όχι στο router διότι κόβει το σήμα της adsl που κάνει τα παράσιτα, άρα αν το βάλεις στο router προφανώς δεν πρόκειται να "βλέπει" adsl
kourepai Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Έχω βάλει το splitter που παρέχει ο οτε το οποίο είναι και φίλτρο για τη γραμμή του τηλεφώνου. Χρησιμοποιώ την ίδια διάταξη την οποία χρησιμοποιώ με το philips. Το θέμα είναι ότι το δοκίμασα και χωρίς φίλτρο (όπου φίλτρο εννοώ αυτό που περιέγραψα παραπάνω) και δεν έχω κανένα αποτέλεσμα. Αρχίζω να φοβάμαι ότι είναι ελαττωματικό.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 βγάλε όλες τις συσκευές από τις μπρίζες και δοκίμασέ το απευθείας σε άλλη μπρίζα, όχι στην ίδια να δεις αν συγχρονίζει...αν όχι τότε λογικά έχει πρόβλημα
poulinos Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 γραφει οτι δεν αναβει το ιντερνετ οχι οτι δεν συγχρονιζει.οποτε ας δοκιμασει pppoe/llc και vpi 8 vci 35 manual οχι αυτοματα.επισης να ειναι σιγουρος για username kai password.αν και παλι δεν μπει να μας πει αν με αλλο ρουτερ εμπαινε διοτι ισως ειναι προβλημα sync no ip και επισης να δοκιμασει firmware update Με καλωδιο το firmware update παντα.
poulinos Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 εκτος αν εννοει οτι δεν αναβει του sync οποτε εκει να ειναι σιγουρος οτι ειναι για adsl over pstn αντι για adsl over isdn
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 στο post #4 λέει ότι δεν βλέπει την γραμμή με τπτ για αυτό είπα για συγχρονισμό...
poulinos Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 και μετα δεν αναβει το ιντερνετ.εκτος αν εννοει οτι δεν αναβει το adsl οποτε μετα δεν αναβεικαι το ιντερνετ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.