patrickdrd Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 παίδες 19αρα με 1280 X 1024 ανάλυση δεν υπάρχει δηλαδή; μια χαρά θα ήτανε πιστεύω, τι wide και ιστορίες για αγρίους;
bluesattack Δημοσ. 17 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2009 3. Η έλλειψη DVI είναι σημαντική; Αν μελλοντικά αναβαθμίσω το μηχάνημα θα έχω πρόβλημα με το D-SUB-15; -- Θεωρώ πως ναι, είναι πολύ σημαντική, γιατί dvi = καθαρότερη εικόνα. Πρόσφατα είδα 24άρα οθόνη με d-sub και τρόμαξα με τη διαφορά ποιότητας σε σχέση με dvi σύνδεση (θολούρα και έλλειψη ευκρίνειας). Σε λιγότερες ίντσες μάλλον θα είναι μικρότερο το πρόβλημα, αλλά θα υπάρχει. + 1 και απο εμενα. Η οθονη που εχω εχει και d-sub και dvi. Θελησα για πρωτη φορα να την συνδεσω στο d-sub (για να βαλω δυο υπολογιστες )και εκλαψα φιλε μου... Θολουρα ,ελειψη ευκρινειας ,οτι ακριβως ειπε το παιδι.Τοσο που δοκιμασα και τα δυο pc ,δηλαδη δοκιμασα και τις δυο καρτες γραφικων και διαφορετικα καλωδια. Μπορει η δικη μου οθονη να υστερει σε αυτο το θεμα , μπορει μια οθονη να ειναι τοσο καλη σε σχεση με μια αλλη που να της τα ριχνει ακομα και με d-sub.. ..... αλλα εγω δεν θα ρισκαρα , dvi καρφωτο... Καλυτερα να δωσεις 20,30 Ε παραπανω και να αξιζουν , γιατι στην οθονη καθεσαι ολημερα... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 19:56 ---------- Μία οθόνη που έχει είσοδο DVI-D μπορεί να συνδεθεί σε κάποια συσκευή που έχει έξοδο HDMI; Υπάρχει μετατροπέας; Και μετατροπεις υπαρχουν και ετοιμα καλωδια dvi-hdmi.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.