Προς το περιεχόμενο

Ερωτήσεις για οθόνες 19~22 TFT της LG.

firewalker

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παίδες 19αρα με 1280 X 1024 ανάλυση δεν υπάρχει δηλαδή;

μια χαρά θα ήτανε πιστεύω, τι wide και ιστορίες για αγρίους;

Δημοσ.

3. Η έλλειψη DVI είναι σημαντική; Αν μελλοντικά αναβαθμίσω το μηχάνημα θα έχω πρόβλημα με το D-SUB-15;

-- Θεωρώ πως ναι, είναι πολύ σημαντική, γιατί dvi = καθαρότερη εικόνα. Πρόσφατα είδα 24άρα οθόνη με d-sub και τρόμαξα με τη διαφορά ποιότητας σε σχέση με dvi σύνδεση (θολούρα και έλλειψη ευκρίνειας). Σε λιγότερες ίντσες μάλλον θα είναι μικρότερο το πρόβλημα, αλλά θα υπάρχει.

+ 1 και απο εμενα.

Η οθονη που εχω εχει και d-sub και dvi. Θελησα για πρωτη φορα να την συνδεσω στο d-sub (για να βαλω δυο υπολογιστες )και εκλαψα φιλε μου...:lol: Θολουρα ,ελειψη ευκρινειας ,οτι ακριβως ειπε το παιδι.Τοσο που δοκιμασα και τα δυο pc ,δηλαδη δοκιμασα και τις δυο καρτες γραφικων και διαφορετικα καλωδια.

Μπορει η δικη μου οθονη να υστερει σε αυτο το θεμα , μπορει μια οθονη να ειναι τοσο καλη σε σχεση με μια αλλη που να της τα ριχνει ακομα και με d-sub..

..... αλλα εγω δεν θα ρισκαρα , dvi καρφωτο...:lol:

Καλυτερα να δωσεις 20,30 Ε παραπανω και να αξιζουν , γιατι στην οθονη καθεσαι ολημερα...:-)

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 19:56 ----------

Μία οθόνη που έχει είσοδο DVI-D μπορεί να συνδεθεί σε κάποια συσκευή που έχει έξοδο HDMI; Υπάρχει μετατροπέας;

Και μετατροπεις υπαρχουν και ετοιμα καλωδια dvi-hdmi.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...