Προς το περιεχόμενο

Packard Bell Easynote TN36-Ανεμιστηράκι(fan)στο φουλ..

justapstar7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας..

Εδω κ 2 ημερες μου ανηκει αυτο το λαπτοπ.

Στα γρήγορα τεχν.χαρακτηριστικα..

* Intel Pentium Dual-Core processor T4200

* (2.0GHz, 1MB cache, 800MHz)

* Genuine Windows Vista ® Home Premium

* 4GB memory

* 320 GB hard drive

Στο θέμα μας τώρα..

Με το που το άναψα άρχισε να δουλεύει ασταμάτητα το ανεμιστηράκι του.

Μόνο οταν το βάζω σε κατάσταση sleep και εανέρχεται σταματαέι για κανα 2λεπτο κ μετα αρχιζει πάλι..

Σε φούλ στροφές!!

Ειναι κρίμα γιατι είναι πολύ ωραίο εμφανισιακά,και σχετικά γρήγορο σε οτι εφαρμογη το δοκίμασα..

Δεν γινεται κάτι ρε παιδιά?

Μέσω bios που έλεγξα δεν εχει κατι για το fan..

Μηπως υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να ρυθμίζει τις στροφές?

Κατέβασα τα

-i8kfangui31

-speedfan438

-nhc

Δεν ειχαν πρόσβαση στα ανεμιστηράκια-ανεμιστηράκι..

Εκτός κ αν υπάρχει κάποια ρύθμιση στις κριτικες θερμοκρασίες που ευχαριστως

να μου την υποδεικνύατε να ησυχασει το κεφάλι μου..

Τι στο καλό αποκλείεται να δουλεύει συνεχεια φουλ!!

Μηπως να περάσω τα XP?

Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη..

Υποσημειωση:Αγορασμένο απο pixmania-pro.

• Moderators
Δημοσ.

Δεν εχω το συγκεκριμενο,αλλα σε αντιστοιχη περιπτωση ειχε να κανει με καποιο bug στο bios και με ενα update σε νεωτερο bios εστρωσε το προβλημα.

Δημοσ.

Για αρχη πες μας σε τι θερμοκρασιες ειναι ο επεξεργαστης σε διαφορες καταστασεις.

Αστο να ειναι ηρεμο, οταν σερφαρεις και βαλτου και να τρεξει κατι οπως κανα winrar Που θα ζορισει λιγο τον επεξεργαστη.

Να φανταστω οταν ηρθε ηταν σφραγισμενο ?

Λογικα κατι εχει το συγκεκριμενο μηχανημα αλλα δε νομιζω αξιζει να ασχοληθεις λογο καινουριου μηχανηνατος (επιστροφη υπονοω)

Δημοσ.

εγω παλι το θεωρω απολυτα φυσιολογικο.

πως θα γινει δηλ να δουλευει ο υπολογιστης αν δεν δουλευει ο ανεμιστηρας;αλλο αν ειναι θορυβωδης

επισης μηπως απασχολειται σε μεγαλο ποσοστο και ο επεξεργαστης και γινεται αυτο;

δες τι θερμοκρασιες παιζουν,σε τι επαφανεια το δουλευεις, και ποσοστο χρησης επεξεργαστη

Δημοσ.
εγω παλι το θεωρω απολυτα φυσιολογικο.

πως θα γινει δηλ να δουλευει ο υπολογιστης αν δεν δουλευει ο ανεμιστηρας;αλλο αν ειναι θορυβωδης

επισης μηπως απασχολειται σε μεγαλο ποσοστο και ο επεξεργαστης και γινεται αυτο;

δες τι θερμοκρασιες παιζουν,σε τι επαφανεια το δουλευεις, και ποσοστο χρησης επεξεργαστη

Δηλαδή, τι εννοείς λέγοντας ότι είναι απόλυτα φυσιολογικό; Το δικό μου LG P1 Express Dual δεν ακούγεται καθόλου. Πήγαινέ το πίσω φίλε. Εγώ ακριβώς χρησιμοποιώ μόνο λάπτοπ επειδή δεν θέλω να με ενοχλεί ο θόρυβος του fan. Δεν είναι φυσιολογικό να ακούγεται το φαν συνεχώς, ή να δουλεύει στο φουλ.

Δημοσ.

Ίσως ανεβάζει θερμοκρασία ο φορητός στο εσωτερικό και ανεβαίνουν οι στροφές. Δες τις θερμοκρασίες που έχει και επίσης δες αν είναι καθαρός. Αν είναι γεμάτος σκόνες, δεν έχει καλή ψύξη.

Δημοσ.

36βαθμους Κελσιου δείχνει συνεχεια στους πυρηνες..

35-36..δεν ανεβαινει παραπανω..

σε οτι επιφανεια κ αν τον εχω..

ακομη κ αν τον ανασηκωσω να"παιρνει αερα" δεν αλλαζει κατι στις θερμοκρασιες..

• Moderators
Δημοσ.

Οπως ειπα και στην αρχη,κανε τον κοπο να δεις αν παιζει καποιο προβλημα με την εκδοση bios που εχεις και αν καποια νεωτερη εκδοση βελτιωνει τυχον προβλημα.

Δημοσ.

to θεμα ειναι οτι παρόλλο που εχω μια σχετικη εμπειρια οσο αφορα την αναζητηση λογισμικου στο νετ,για τον φορητο μου δεν μπορεσα να βρω κατι..δεν ξερω αν εσεις μπορειτε να βρειτε κατι..

Δημοσ.

Mε πρόγραμμα ανευρεσης νέων driver ,κατεβασα κ εγκατεστησα ολους τους τελευταιους ενημερωμένους drivers εκανα την δουλειά μου κ ολα μπορω να πω πολύ καλά..

ακομα κ με υψηλες θερμοκρασίες περιβάλλοντος(40αρια βαράει τελευταία εδω Λειβαδιά) ο φορητός λειτουργει απροβλημάτιστα κ υπάρχουν στιγμές που το ανεμιστηράκι φερνει πολύ χαμηλες στροφές ή κ σταματάει.

Εγκατεστησα &πάλι το nhc,εβαλα σε αυτοματη ρυθμιση τις στροφές &ολα δουλέυουν ομαλά.

Ευχαριστώ πολύ για ολες τις απαντησεις σας!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...