gohteutikos Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Όταν πάω να μετακινήσω, ή να σβήσω, ακόμη και ένα e-mail μου βγάζει το παρακάτω μήνυμα: Δεν το κάνει σε όλα τα μηνύματα. Συνήθως, όχι πάντα, το κάνει στα μηνύματα που έχω διαβάσει από το iPhone. Επίσης έχω eset που προσθέτει ένα antispam module στο outlook. Πως διορθώνω το πρόβλημα;
kfyros Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Έχω και εγώ στημένο Imap με τον mail server της εταιρίας μου (πάνω σε exchange 2003) αλλά δεν κάνει τέτοια κόλπα. Το μόνο πρόβλημα που έχει (και είναι περιορισμός του IMAP), είναι ότι δεν με αφήνει να μετακινήσω ένα email από ένα IMAP folder σε άλλο χρησιμοποιώντας το Move to Folder του Outlook 2007. Μπορώ να κάνω μόνο Copy to Folder και μετά να σβήσω το email από τον φάκελο προέλευσης. Επίσης στο Account Settings του λογαριασμού (στο More Settings) έχω επιλέξει το "Purge when switching folders when online". Έτσι όταν έχω μαρκάρει κάποια μηνύματα για διαγραφή (ποτέ το IMAP δεν σβήνει απευθείας τα μηνύματα), επιλέγω κάποιο άλλο folder και μετά ξανά αυτόν με τα μαρκαρισμένα mails για να τα καθαρίσει. Στο gmail , το οποίο το έχω στημένο με IMAP κάνει διάφορα τρελλά και δεν σβήνει μηνύματα από none standard φακέλους όπως είναι το Inbox. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 01:08 ---------- Α, και στις επιλογές των IMAP folders (στο Folder List του Outlook, δεξί κλικ πάνω στο root των φακέλων IMAP --> IMAP Folder και uncheck το "When displaying hierarchy in Outlook show only subscribed folders". Έτσι βλέπω όλους τους φακέλους του IMAP. Με μπέρδεψες λίγο με το iphone βέβαια. Το iphone, όπως και οι υπόλοιπες συσκευές που συγχρονίζουμε στο Outlook δεν συγχρονίζει στους IMAP folders (που είναι remote server folders με replica τοπικά) αλλά στους Personal folders του Outlook. Μήπως πας να σβήσεις όλο το φάκελο και όχι μόνο ένα μήνυμα?
gohteutikos Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Με μπέρδεψες λίγο με το iphone βέβαια.Το iphone, όπως και οι υπόλοιπες συσκευές που συγχρονίζουμε στο Outlook δεν συγχρονίζει στους IMAP folders (που είναι remote server folders με replica τοπικά) αλλά στους Personal folders του Outlook. Με το iPhone δεν κάνω απλό συγχρονισμό αλλά μέσω 3G συνδέομαι στο IMAP server. Δεν έχω ωστόσο το fetch ανοιχτό, δηλαδή να κατεβάζει κάθε χ λεπτά τα νέα e-mails. Μήπως πας να σβήσεις όλο το φάκελο και όχι μόνο ένα μήνυμα? Ένα μήνυμα πάω να σβήσω Purge when switching folders when online Το έχω ήδη επιλεγμένο ... When displaying hierarchy in Outlook show only subscribed folder Αυτή την επιλογή την έχω στο default. Δεν νομίζω να φταίει αυτό ωστόσο
kfyros Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Με το iPhone δεν κάνω απλό συγχρονισμό αλλά μέσω 3G συνδέομαι στο IMAP server. Δεν έχω ωστόσο το fetch ανοιχτό, δηλαδή να κατεβάζει κάθε χ λεπτά τα νέα e-mails. Θα σου έλεγα να σβήσεις το account και τα folders από τους clients (iphone - Outlook) και να τα ξαναφτιάξεις, μπας και έχει πάθει ταράκουλο η τοπική replica. Δεν μου έχει τύχει κάτι αντίστοιχο πάντως.
gohteutikos Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Το δοκίμασα και αυτό, έκανα ακόμη και διαγραφή όλων το pst, αλλά το πρόβλημα συνεχίζεται.
therock Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Αυτο τωρα ειναι σκαλωμα του client (outlook) ή του Server? Καποιον εναλλακτικο (thunderbird) δοκιμασες? Το μυνημα αυτό να φανταστώ υπάρχει στο server? Ας πουμε δε πιστευω να να το σβησες απο web interface kαι να χει μεινει στο Outlook και να μην το βρισκει στο server να το σβησει. Κατι τετοιο δηλαδη περασε απ 'το μυαλο μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.