Προς το περιεχόμενο

nba 2k10

three_brothers1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στο myplayer ζητας πασα με το κουμπι της πασας

Manual υπαρχει λιγο googling θελει , νομιζω το ειδα φορουμ του παιχνιδιου αλλα δεν ειμαι σιγουρος. Δεν γραφει και πολλα παντως. Το tutorial αν και δεν καλυπτει τα παντα ειναι αρκετα χρησιμο ειδικα για νεους στο παιχνιδι

Το θεμα με το μενου ειναι οντως σπαστικο

• Απαντ. 320
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Διάβασα τις αλλαγές που θα περιέχει το patch! Θα είναι άπειρες! Και διορθώνουν ότι έχουμε πει μέχρι τώρα! Κόλαση!

Δημοσ.
Διάβασα τις αλλαγές που θα περιέχει το patch! Θα είναι άπειρες! Και διορθώνουν ότι έχουμε πει μέχρι τώρα! Κόλαση!

Έχουμε λινκ;

Δημοσ.
Έχουμε λινκ;

http://www.2ksports.com/forums/showpost.php?p=2797930&postcount=1

Επίσης οφείλω να μοιραστώ κάτι που διάβασα σε ένα forum και αφορά τις βελτιώσεις του patch όσον αφορά την help defense, οι οποίες δεν ξέρω γιατί δεν συμπεριελήφθηκαν στην παραπάνω λίστα:

Just got word that there will be a lot of defensive fixes in this patch:

-Pick and roll will now be covered by help defenders

-The broken double teams where your teammate goes behind you will be fixed

-Updated Help Routines

Just to name a few.

Δημοσ.

Το myplayer είναι απίστευτα εθιστικό, αλλά είναι συνάμα και εκνευριστικό σε ορισμένα πράγματα:

Στην άμυνα σε "χρεώνει" αν σκοράρει το matchup σου, άσχετα αν εσύ έχεις κάνει switch σε κάποιο αντίπαλο σκριν στη μπάλα. Μα ρε φίλε αφου μαρκάρω τον άλλο παίκτη, γιατί να λούζομαι εγώ το "-". Αντίστοιχα, μπορεις να κάνεις απαράδεκτη άμυνα και να περάσει στο ντουκου

Δημοσ.
Το myplayer είναι απίστευτα εθιστικό, αλλά είναι συνάμα και εκνευριστικό σε ορισμένα πράγματα:

Στην άμυνα σε "χρεώνει" αν σκοράρει το matchup σου, άσχετα αν εσύ έχεις κάνει switch σε κάποιο αντίπαλο σκριν στη μπάλα. Μα ρε φίλε αφου μαρκάρω τον άλλο παίκτη, γιατί να λούζομαι εγώ το "-". Αντίστοιχα, μπορεις να κάνεις απαράδεκτη άμυνα και να περάσει στο ντουκου

Έχεις απόλυτο δίκιο, αλλά αν σου πω πόσες φορές τα έχω ακούσει από προπονητή για παρόμοια κατάσταση... Άρα από αυτή τηυν άποψη είναι ρεαλιστικό...:P

Δημοσ.

Στην ουσια με ενθαρρύνει να παρατήσω τον τρέχοντα παίκτη μου και να πάω να βρω το matchup μου! Έτσι αν αφήσω ένα κενο ΝΑ με το συμπάθιο και φάμε καλάθι δε θα μου το χρεώσει στα αρνητικά :P

Δημοσ.
Στην ουσια με ενθαρρύνει να παρατήσω τον τρέχοντα παίκτη μου και να πάω να βρω το matchup μου! Έτσι αν αφήσω ένα κενο ΝΑ με το συμπάθιο και φάμε καλάθι δε θα μου το χρεώσει στα αρνητικά :P

Ναι, αλλά αν χάσει η ομάδα σου, δεν παίρνεις τους έξτρα πόντους στο τέλος, οπότε είναι δίκοπο μαχαίρι...

Πάντως πέρα από την πλάκα, το rotation στην άμυνα δεν το έχουν δουλέψει ιδιαίτερα...

Δημοσ.

Γιατί? Για να δημιουργηθούν νέα bugs όταν θα προσπαθούν να συγχρονιστούν οι δύο εκδόσεις?? :devil:

Αυτά που ήδη έχουμε μας φτάνουν.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...