kosmar7 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 καλησπερα ειχα χωρισει το σκληρο μου με partition σε c 120(gb) κ d 200(gb). Μετα απο format του c δεν εμφανιζεται πουθενα ο d. μονο ο c με τα 120 gb. μηπως ξερετε πωσ μπορω να εμφανισω τον d κ αν ιπαρχει περιπτωση να μην εχω χασει τα αρχεια που ειχα στο d?
pournaras Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Αν χωρισες το δισκο σου, και μετα δεν εκανεσ φορματ τον D, λογικα μεσα απο windows ετσι απλα δεν θα τον δεις. Πας απο Πινακα Ελαγχου (γυρνας τον Πινακα ελεγχου σε κλασσικη εμφανιση) -> Εργαλεια Διαχειρησης -> Διαχειρηση υπολογιστη. Εκει στα αριστερα σου θα δεις ενα Tab για τους δισκους, και μεσα θα δεις και το D σου. Με δεξι κλικ πανω του θα κανεις format (διαμορφωση).
kosmar7 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Windows xp home edition ειναι το λειτουργικο
alex89 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 καλησπεραειχα χωρισει το σκληρο μου με partition σε c 120(gb) κ d 200(gb). Μετα απο format του c δεν εμφανιζεται πουθενα ο d. μονο ο c με τα 120 gb. μηπως ξερετε πωσ μπορω να εμφανισω τον d κ αν ιπαρχει περιπτωση να μην εχω χασει τα αρχεια που ειχα στο d? Με ποιο πρόγραμμα χώρισες το σκληρό σε partitions; Στη διαχείριση δίσκων σου δείχνει μόνον το c;
kosmar7 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Με ποιο πρόγραμμα χώρισες το σκληρό σε partitions; Στη διαχείριση δίσκων σου δείχνει μόνον το c;[/quoteστη διαχειριση δισκων μου δειχνει μονο το c και πλεον αφου εγκατεστησα το service pack 2 μου δειχνει τα υπολοιπα gb οσο μη καταχωρημενο χωρο. αν θυμαμαι καλα το εκανα με το partition magic.
alex89 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Δοκίμασε με ένα live cd με την τελευταία έκδοση της ubuntu (η 9.04) αν θυμάμαι είναι αν βλέπεις το partition. An to βλέπεις σύνδεσε έναν εξωτερικό σκληρό και πέρασε τα αρχεία στον εξωτερικό.
kosmar7 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 πριν λιγο ενας φιλος μου συστησε το active n partition recovery for windows. λεσ αυτο να κανει δουλεια?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.