Προς το περιεχόμενο

εξαφανιστηκε partition μετα απο format

kosmar7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα

ειχα χωρισει το σκληρο μου με partition σε c 120(gb) κ d 200(gb). Μετα απο format του c δεν εμφανιζεται πουθενα ο d. μονο ο c με τα 120 gb. μηπως ξερετε πωσ μπορω να εμφανισω τον d κ αν ιπαρχει περιπτωση να μην εχω χασει τα αρχεια που ειχα στο d?

Δημοσ.

Αν χωρισες το δισκο σου, και μετα δεν εκανεσ φορματ τον D, λογικα μεσα απο windows ετσι απλα δεν θα τον δεις.

Πας απο Πινακα Ελαγχου (γυρνας τον Πινακα ελεγχου σε κλασσικη εμφανιση) -> Εργαλεια Διαχειρησης -> Διαχειρηση υπολογιστη. Εκει στα αριστερα σου θα δεις ενα Tab για τους δισκους, και μεσα θα δεις και το D σου. Με δεξι κλικ πανω του θα κανεις format (διαμορφωση).

Δημοσ.
καλησπερα

ειχα χωρισει το σκληρο μου με partition σε c 120(gb) κ d 200(gb). Μετα απο format του c δεν εμφανιζεται πουθενα ο d. μονο ο c με τα 120 gb. μηπως ξερετε πωσ μπορω να εμφανισω τον d κ αν ιπαρχει περιπτωση να μην εχω χασει τα αρχεια που ειχα στο d?

Με ποιο πρόγραμμα χώρισες το σκληρό σε partitions; Στη διαχείριση δίσκων σου δείχνει μόνον το c;

Δημοσ.
Με ποιο πρόγραμμα χώρισες το σκληρό σε partitions; Στη διαχείριση δίσκων σου δείχνει μόνον το c;[/quote

στη διαχειριση δισκων μου δειχνει μονο το c και πλεον αφου εγκατεστησα το service pack 2 μου δειχνει τα υπολοιπα gb οσο μη καταχωρημενο χωρο. αν θυμαμαι καλα το εκανα με το partition magic.

Δημοσ.

Δοκίμασε με ένα live cd με την τελευταία έκδοση της ubuntu (η 9.04) αν θυμάμαι είναι αν βλέπεις το partition. An to βλέπεις σύνδεσε έναν εξωτερικό σκληρό και πέρασε τα αρχεία στον εξωτερικό.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...