beckos Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Καλησπέρα σε ολους εχω το laptop SONY Vaio VGN-FS315s αλλα μετα απο δικια μου Βλ@κει@ εσβησα καταλαθος το recovery partition.εκανα κανονικα εγκατασταση τα win xp home μαζι με τους drivers κ ολα καλα μεχρι εκει, αλλα τα FN KEYS δεν μπορω να κανω να δουλεψουν με τπτ.υπαρχει καποιος Που ειχε το ιδιο προβλημα με εμενα ωστε να με βοηθησει για τα FN KEYS? η αν ειναι αν εχει καποιος το recovery disk του συγκεκριμενου laptop???? ευχαριστω!
basilis5 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 δεν δουλευουν η δεν βλεπεις την ενδειξη στην οθονη; κατεβασες τους οδηγους απο τηνσ ελιδα της σονυ;
beckos Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Ουτε δουλευουν ουτε βλεπω ενδειξει.... Μετα απο την διαγραφη του Partition recovery αναγκαστηκά κατεβασα τους drivers του laptop,δεν υπαρχουν drivers η καποιο αλλο αρχειο για τα FN keys στο σιτε τις σονυ εκανα διαφορους πειραματισμους που ψαχνω εδω και καιρο και το μονο που εχω καταφερει ειναι να δουλεψουν τα FN KEYS αλλα με λαθος σειρα..δηλ το F6 που εινια το MUTE του ηχου να μην ειναι αυτο και να ειναι η αλλαγη τις οθονης κλπ κλπ...ο μονος τροπος πιστευω ειναι το recovery disk....!
panos2000gr Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Ουτε δουλευουν ουτε βλεπω ενδειξει....Μετα απο την διαγραφη του Partition recovery αναγκαστηκά κατεβασα τους drivers του laptop,δεν υπαρχουν drivers η καποιο αλλο αρχειο για τα FN keys στο σιτε τις σονυ εκανα διαφορους πειραματισμους που ψαχνω εδω και καιρο και το μονο που εχω καταφερει ειναι να δουλεψουν τα FN KEYS αλλα με λαθος σειρα..δηλ το F6 που εινια το MUTE του ηχου να μην ειναι αυτο και να ειναι η αλλαγη τις οθονης κλπ κλπ...ο μονος τροπος πιστευω ειναι το recovery disk....! Είχα το συγκεκριμένο μοντέλο και αντιμετώπισα το ίδιο πρόβλημα. αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω ιδιαίτερα καθώς έχουν περάσει αρκετά χρόνια από τοτε. Το σίγουρο είναι ότι παίζει ρόλο η σειρά με την οποία θα περάσεις τους drivers-utilites (ειδικότερα κάτι shared library, σονυ notebook control utils etc). Εγώ είχα βρεί κάπου ένα αρχείο (Installation order ή κατι τέτοιο) που περιέγραφε την ακριβή σειρά που θα έπρεπε να περάσω τους drivers-utils.
beckos Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 φιλε Panos το ιδιο ειχα βρει και εγω και το ειχα κανει με την σειρα που μου ελεγε και τλκ βγεικε αυτο που προανεφερα οτι αλλο Fn πατουσα και αλλο εβγαινε...!
ss13 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Δες αυτό και πιθανόν να είναι η λύση στο προβλημά σου !! http://www.daniweb.com/forums/post163229-3.html
beckos Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 μπα τπτ...τον εχω ξανα διαβασει αυτον τον οδηγο...το Link που δινει δεν εχει καν μεσα το συγκεκριμενο μοντελο...ευχαριστω παντος SS13
steve2810 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2009 Γιατί δεν κάνεις recovery από τους δίσκους επαναφοράς που δημιούργησες - εάν δημιούργησες;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.