Προς το περιεχόμενο

SONY Vaio VGN-FS315s FN KEYS?????

beckos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε ολους εχω το laptop SONY Vaio VGN-FS315s αλλα μετα απο δικια μου Βλ@κει@ εσβησα καταλαθος το recovery partition.εκανα κανονικα εγκατασταση τα win xp home μαζι με τους drivers κ ολα καλα μεχρι εκει, αλλα τα FN KEYS δεν μπορω να κανω να δουλεψουν με τπτ.υπαρχει καποιος Που ειχε το ιδιο προβλημα με εμενα ωστε να με βοηθησει για τα FN KEYS? η αν ειναι αν εχει καποιος το recovery disk του συγκεκριμενου laptop????

ευχαριστω!

Δημοσ.

Ουτε δουλευουν ουτε βλεπω ενδειξει....

Μετα απο την διαγραφη του Partition recovery αναγκαστηκά κατεβασα τους drivers του laptop,δεν υπαρχουν drivers η καποιο αλλο αρχειο για τα FN keys στο σιτε τις σονυ

εκανα διαφορους πειραματισμους που ψαχνω εδω και καιρο και το μονο που εχω καταφερει ειναι να δουλεψουν τα FN KEYS αλλα με λαθος σειρα..δηλ το F6 που εινια το MUTE του ηχου να μην ειναι αυτο και να ειναι η αλλαγη τις οθονης κλπ κλπ...ο μονος τροπος πιστευω ειναι το recovery disk....!:(

Δημοσ.
Ουτε δουλευουν ουτε βλεπω ενδειξει....

Μετα απο την διαγραφη του Partition recovery αναγκαστηκά κατεβασα τους drivers του laptop,δεν υπαρχουν drivers η καποιο αλλο αρχειο για τα FN keys στο σιτε τις σονυ

εκανα διαφορους πειραματισμους που ψαχνω εδω και καιρο και το μονο που εχω καταφερει ειναι να δουλεψουν τα FN KEYS αλλα με λαθος σειρα..δηλ το F6 που εινια το MUTE του ηχου να μην ειναι αυτο και να ειναι η αλλαγη τις οθονης κλπ κλπ...ο μονος τροπος πιστευω ειναι το recovery disk....!:(

Είχα το συγκεκριμένο μοντέλο και αντιμετώπισα το ίδιο πρόβλημα. αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω ιδιαίτερα καθώς έχουν περάσει αρκετά χρόνια από τοτε. Το σίγουρο είναι ότι παίζει ρόλο η σειρά με την οποία θα περάσεις τους drivers-utilites (ειδικότερα κάτι shared library, σονυ notebook control utils etc). Εγώ είχα βρεί κάπου ένα αρχείο (Installation order ή κατι τέτοιο) που περιέγραφε την ακριβή σειρά που θα έπρεπε να περάσω τους drivers-utils.

Δημοσ.

φιλε Panos το ιδιο ειχα βρει και εγω και το ειχα κανει με την σειρα που μου ελεγε και τλκ βγεικε αυτο που προανεφερα οτι αλλο Fn πατουσα και αλλο εβγαινε...!

Δημοσ.

μπα τπτ...τον εχω ξανα διαβασει αυτον τον οδηγο...το Link που δινει δεν εχει καν μεσα το συγκεκριμενο μοντελο...ευχαριστω παντος SS13

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...