loukas77 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2009 οπως εχει ειπωθει ξανα το ds ειναι για ολες τις ηλικιες,αλλα ενα μεγαλο μερος του κοινου του απαρτιζεται απο γυναικες και απο μικρα παιδια(οχι οτι ειναι κακο),αλλιως πως δικαιολογειται το γεγονος τα εξης παιχνιδια: Nintendogs,Cooking Mama,Personal Trainer: Cooking, Imagine: Babyz,Imagine: Fashion Designer ,Cooking Mama 2: Dinner With Friends,Hannah Montana,High School Musical: Makin' the Cut!,The Sims 2: Pets,Imagine: Master Chef,Hannah Montana: Music Jam,Bratz: Forever Diamondz, Imagine: Teacher,The Simpsons Game,Club Penguin: Elite Penguin Force,Super Princess Peach,High School Musical 3: Senior Year,Carnival Games,Petz Dogz 2,Imagine: Animal Doctor,Imagine: Wedding Designer,High School Musical 2: Work This Out! ,Style Savvy,Petz: Catz 2, Imagine: Fashion Designer New York,Imagine: Babysitters,Petz Dogz Fashion......... να εχουν πουλησει το καθενα ξεχωριστα περισσοτερα αντιτυπα απο τα εξης παιχνιδια:Final Fantasy Tactics A2: Grimoire of the Rift,Call of Duty 4: Modern Warfare, The World Ends With You,Final Fantasy Crystal Chronicles: Echoes of Time,Call of Duty: World at War,Castlevania: Dawn of Sorrow,Castlevania: Portrait of Ruin,Contra 4, και απο τα 2 highest rated παιχνιδια του ds....Chrono Trigger και Grand Theft Auto: Chinatown Wars ?????? ΛΙΓΑ ΓΙΑ ΤΟ COOKING MAMA!!! (Ευτυχώς για εμάς που υποστηρίζουμε το psp θα βγει Hana Montana στο PSP!!!!!) :lol::lol: Άντε παιδιά να τελειώνουμε σιγά σιγά να πλακωνώμαστε γιαυτό μην αρχίσουμε με τις ομάδες
Chris_85 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2009 ρε παιδες, δειτε καποιος το official psp topic να μου απαντησει σε 4-5 ερωτηματα...
bahamut zero Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 διαβασα ολα τα posts στα γρηγορα και πρεπει να ομολογησω οτι τοση ανοησια συγκεντρωμενη δυσκολα συναντα κανεις... το ds ειναι για τουαλετα,δυσκοιλιους,κοριτσια,transexual και εξωγηινους.....πατε καλα ρε παιδια???ποια παιχνιδια της προκοπης εχει το psp τα οποια δεν ειναι πορτ απο το ps2?εχει αρκετα που αξιζουν δε λεω αλλα το ds εχει πολυ,πολυ,πολυ περισσοτερους τιτλους..υποστηριζετε οτι ειστε και καλα hardcore και πηρατε psp αλλα στην πραγματικοτητα ειστε casual,graphic whores....το psp υπερτερει σε τιτλους action και racing (αν και τους ιδιους τιτλους τους βρισκεις σε καλυτερη ποιοτητα στο xbox/ps) απο την αλλη το ds εχει τιτλους που δεν υπαρχουν πουθενα αλλου δε κανενα οικιακο ή και φορητο συστημα...για πλακα νομιζετε οτι το ds εχει κανει υπερδιπλασιες πωλησεις απο το psp αν και το τελευταιο κουβαλαει το βαρυ ονομα playstation?γιατι να παιξω δηλαδη pro στο psp και να μην το παιξω στο ps3 οπου ειναι και καλυτερο???κοφτε λιγο τα ακυρα και να ειναι η αποψη σας εμπεριστατωμενη οταν μιλατε...εγω μιλαω σαν κατοχος του psp και του ds απο το launch...και τα 2 μια χαρα μηχανηματα ειναι δε λεω αλλα το ds ειδικα για καποιον που εχει κονσολα ειναι απλα μονοδρομος
gherudos Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Ναι πάνε παίξε pro εσύ στο λιμάνι,στο τρένο,στις διακοπές αγκαλιά με το PS3 σου,μα παλεβού φρανσέ;Τι πιάνεις στο στόμα σου XBOX/PS2/PS3 εδώ μιλάμε για 2 φορητές παιχνιδομηχανές.Το DS έχει 4030 τίτλους,από τους οποίους οι 2500 είναι JPN/KOR και είναι unplayable,από τους υπόλοιπους 1580 τίτλους οι μισοί ή και παραπάνω είναι ίδιοι καθώς το κάθε παιχνίδι βγαίνει ανεξάρτητα σε κάθε γλώσσα λόγο μεγέθους,αλλά και πάλι από τους 700 τίτλους όλοι είναι σχεδόν ίδιοι και μονότονοι,βάλε και τα γραφικά του κώλου(ε ναι είναι για την τουαλέτα ),από την άλλη το PSP έχει γύρω στους 2000 τίτλους από τους οποίους οι 500 είναι JPN/KOR και πολλά από αυτά τα παιχνίδια είναι playable καθώς περιέχουν και English.Μπορεί να έχει αρκετά ports αλλά τα ports δεν ξεπερνάνε τους 100 τίτλους,από εκεί και πέρα σχεδόν όλα τα παιχνίδια είναι υπερπαραγωγές κι έχουν απίστευτα γραφικά,ζύγισε τα ξανά κι αποφάσισε.
bahamut zero Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 ναι φυσικα γιατι ο μεσος gamer περναει πολλες ωρες την ημερα σε λιμανια,αεροδρομια,διαστημικους σταθμους..πρωτον σιγα μην εχεις ds γιατι αν ειχες δε θα ελεγες τις @@@ που λες...επισης αν τα γραφικα του ds ειναι του κωλου ο χειρσμος του psp τι ειναι, που οταν επαιζα mgs ενιωθα σαν αναπηρος με τον ενα μοχλο...απο οτι εχω καταλαβει το προβλημα σου ειναι τα γραφικα και εγω ασχολουμαι με σοβαρους gamers και οχι με graphic whores που δεν μπορουν να παιξουν τιποτα αν δεν εχει πολυγωνα...GAMEPLAY φιλε μου...εκει ειναι το μυστικο...οσο για την υπεροχη συγκριση που εκανες πριν: τα 3 castlevania του ds=dracula x chronicles γελασα παρα πολυ...αληθεια μηπως ξερεις οτι και το rondo of blood αλλα και το symphony ειναι port???αξεπεραστα δε λεω (το τελευταιο βασικα) αλλα port....για το ψευτο-remake του rondo θα θα πω τιποτα γιατι ειναι 1000 φορες πιο αθλιο απο την original εκδοση...
Tilemaxx Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 PSP>DS. Αυτό το ξέρουν και οι κότες. Τώρα αν οι Nintendofags την βρίσκουν με παιχνιδάκια στύλ Gameboy, δεν τους φταίνε οι υπόλοιποι νορμάλ gamers. Τα κόμπλεξ σας στο Wii.
ghostgr_a_n Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 πρωτον σιγα μην εχεις ds γιατι αν ειχες δε θα ελεγες τις @@@ που λες... Ποιος λεει @@@ ρε? Δες λιγο ποιο πισω να δεις τι παιζει. (εντελος πληροφοριακα σου λεω οτι εχει ds ) επισης αν τα γραφικα του ds ειναι του κωλου ο χειρσμος του psp τι ειναι Το psp εχει χειρισμο του κωλου? Εχεις δει ποτε psp? Το ds εχει τον χειροτερο χειρισμο(οθονες αφης,μικροφωνα και αλλες μλκιες) απο οτι εχω καταλαβει το προβλημα σου ειναι τα γραφικα και εγω ασχολουμαι με σοβαρους gamers και οχι με graphic whores που δεν μπορουν να παιξουν τιποτα αν δεν εχει πολυγωνα Ναι ρε τα γραφικα εχουν μεγαλη σημασια για μια κονσολα. Τα semi-3d γραφικα του ds απλα δεν ειναι γραφικα. (πες και αλλα εχω ορεξη σημερα )
bahamut zero Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 tilemaxx μιλα με τις κοτες εσυ...φαινεται να συνενοειστε σωστα...για να δεις οτι το ds παταει psp δε χρειαζεται να εισαι nintendofag αλλα απλα common sense...και επισης να ξερεις και 5 πραγματα απο gameplay και να μη φωναζεις μονο γραφικα,γραφικα,γραφικα....το chrono trigger στο ds πχ δε θεωρειται αδικα ενα απο τα καλυτερα παιχνιδια ολων των εποχων...οποιος gamer ενδιαφερεται ακομα για rpg θα παρει εννοειται ds...στο psp τι να παιξει?το crisis core?γαματο δε λεω (το καλυτερο παιχνιδι στο psp μαζι με το vice city stories) αλλα καποτε τελειωνει...οσο για το psp ολοι λενε οτι εχει θεματα χειρισμου...ειναι κατι που και η sony εχει αποδεχτει λογω ελλειψης 2ου μοχλου..για media και emulation ειναι τελειο το psp...αν θες ομως πολλα παιχνιδια (και οχι παιχνιδια που υπαρχουν βελτιωμενα/port στις οικιακες κονσολες) θα παρεις ds εννοειται
ghostgr_a_n Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 στο psp τι να παιξει?το crisis core?γαματο δε λεω (το καλυτερο παιχνιδι στο psp μαζι με το vice city stories) αλλα καποτε τελειωνει... Ναι βεβαια τα games του psp τελειονουν σε συγκριση με τα ατελειοτα games του ds :lol: οσο για το psp ολοι λενε οτι εχει θεματα χειρισμου... Ποιος ακριβος το λεει γιατι εγω δεν το ειδα πουθενα. ειναι κατι που και η sony εχει αποδεχτει λογω ελλειψης 2ου μοχλου.. Ναι νομιζεις οτι ειναι ευκολο να μπει δευτερος μοχλος? αν θες ομως πολλα παιχνιδια (και οχι παιχνιδια που υπαρχουν βελτιωμενα/port στις οικιακες κονσολες) θα παρεις ds εννοειται Ε ρε κολημα. Αλλη μλκια δεν εχετε να πειτε εσεις οι ds fans? Σιγα τα πολλα games που εχει.
Dimitris1948 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 αν θες ομως πολλα παιχνιδια (και οχι παιχνιδια που υπαρχουν βελτιωμενα/port στις οικιακες κονσολες) θα παρεις ds εννοειται αν μιλάς σε εκείνο που άνοιξε το thread λυπάμαι που θα σε απογοητεύσω αλλα το πιο πιθανό είναι να έχει αγοράσει ήδη ένα από τα δυο και αυτό είναι το PSP. αλλα μάλλον κλείνω προς το PSP
bahamut zero Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 φιλε αν δεν εχεις επιπεδο μη συμμετεχεις στη συζητηση...εγω δηλωνω ds fan εχοντας ΚΑΙ ΤΙΣ 2 κονσολες απο το LAUNCH...και τυχαινει με τις αποψεις μου να συζητουν ατομα του χωρου και οχι απλα graphic whores...για πες μου δηλαδη νομιζεις οτι το psp εχει περισσοτερα rpg απο το ds?περισσοτερα adventures?μην κολλας στο γεγονος οτι το ds εχει περισσοτερες χαζο-casual προτασεις απο το psp του στιλ cooking mama...δες τα διαμαντια που υπαρχουν...δεν ειναι λιγα...το psp απο την αλλη δε με πειθει γιατι οι περισσοτεροι τιτλοι του ειναι τετοιοι που μπορω να τους παιξω χαλαρα στην τηλεοραση μου με απιστευτα γραφικα και χειρισμο...το ds εχει ομως τιτλους που πραγματικα δεν τους βρισκεις...δεν ξερω,μπορει να φταιει η ηλικια σου και σε εντυπωσιαζουν τοσο τα γραφικα αλλα εγω το εχω ξεπερασει προ πολλου αυτο το σταδιο και με αφορα μονο το gameplay...
Ancientlight13 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Αγόρασα DS επειδή: 1) Δεν γουστάρω να παίζω πετσοκομμένα παιχνίδια που μπορώ να έχω στο pc και στις κλασσικές κονσόλες. 2) Τραγουδάκια και ταινίες δεν με ενδιαφέρει να παίζει η φορητή κονσόλα μου. 3) Είμαι λάτρης των JRPGs, strategy RPGs puzzle και adventures. 4) Όταν είχα κάνει την έρευνα αγοράς μου, είχα βρεί φθηνότερο και πιο αξιόπιστο το σπάσιμο του Ds. 5) Γουστάρω η μπαταρία να κρατάει 8+ ώρες και όχι 2ωρα...(όταν είσαι φαντάρος και βαράς σκοπιές μετράει αυτό). 6) Στην κάρτα των 2gb χωρούν 30 παιχνίδια. 7) Disgaea Ds, Mario kart, Advance wars, καμιά 8ριά final fantasy 8) Είμαι Nintendo fαn, της εταιρίας δλδ που καθόρισε την έννοια του gameplay στα videogames, όταν παίζω Zelda ξέρω πως το παιχνιδάκι δεν είναι κάποια φρικτή αντιγραφή.... Αυτά...2 χρόνια τώρα δεν το έχω μετανιώσει...
gherudos Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 φιλε αν δεν εχεις επιπεδο μη συμμετεχεις στη συζητηση... Στο παρακάτω quote σου δηλώνεις το επίπεδό σου,επίπεδο δάπεδο δηλαδή. tilemaxx μιλα με τις κοτες εσυ... το chrono trigger στο ds πχ δε θεωρειται αδικα ενα απο τα καλυτερα παιχνιδια ολων των εποχων...οποιος gamer ενδιαφερεται ακομα για rpg θα παρει εννοειται ds...στο psp τι να παιξει?το crisis core? Δεν θέλω να σε στεναχωρήσω αλλά το Chrono Trigger το έπαιζα στο PSP μου πολύ πριν κυκλοφορήσει στο NDS.Το PSP έχει πάρα μα πάρα πολλά JRPG τα οποία έχουν έρθει σε Ευρώπη και Αμερική ενώ τα αντίστοιχα JRPG του NDS έχουν παραμείνει στην Ιαπωνία και δεν έχουν έρθει ποτέ προς τα μέρη μας,κοινώς είναι unplayable.Και μόνο το Crisis Core να είχε το PSP πάλι θα άξιζε περισσότερο απ όλα τα RPG του DS μαζί οσο για το psp ολοι λενε οτι εχει θεματα χειρισμου... Ενώ το NDS δεν έχει,εδώ δεν μπόρεσα να ολοκληρώσω το τρισάθλιο ZELDA επειδή έχω μεγάλα χέρια και καλύπτουν την οθόνη αφής,θες να σου πω κι άλλα; πρωτον σιγα μην εχεις ds γιατι αν ειχες δε θα ελεγες τις @@@ που λες... Φίλε μου NDSL έχω,PSP δεν έχω εδώ και κάτι μήνες
Ancientlight13 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Ενώ το NDS δεν έχει,εδώ δεν μπόρεσα να ολοκληρώσω το τρισάθλιο ZELDA επειδή έχω μεγάλα χέρια και καλύπτουν την οθόνη αφής,θες να σου πω κι άλλα; Σιγά ρε μάγκα μην είναι τρισάθλιο το Zelda, επειδή έχεις εσύ μεγάλα χέρια!
bahamut zero Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Σιγά ρε μάγκα μην είναι τρισάθλιο το Zelda, επειδή έχεις εσύ μεγάλα χέρια! μη δινεις σημασια φιλε μου...αθλιο το zelda,πολλα οπως λεει jrpg στο psp (που τα ειδε αληθεια να μας πει και μας που τα ψαχνουμε),το crisis core καλυτερο απο ολα τα jrpg του ds...ok gherudos,σου απονεμω το official playstation fanboy prize (ουπς! trophy καλυτερα να σου ειναι και πιο οικειο)...α και μια συμβουλη για οταν παιξεις το τρισαθλιο zelda:το stylus κρατα το πλαγια και οχι καθετα για να κρυβεις την οθονη οσο για το chrono trigger δε μιλαω για emulator που γινοταν ετσι και αλλιως και στο ds για αυτον που ηθελε...αλλα για τη νεα μεγαλυτερη και αναβαθμισμενη εκδοση για ds...αντε να ερθει και το dragon quest IX!!!εκει να δεις λιωσιμο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.