Προς το περιεχόμενο

PSP ή DSi??

isilnor11

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φίλε είμαι μεγάλος Fan των παιχνιδιών Zelda και πίστεψέ με έχω εξοργιστεί με αυτό το παιχνίδι,άσε τα άθλια γραφικά που μου προκαλούν ζαλάδες αλλά να μην μπορώ να παίξω γιατί καλύπτω τη μισή οθόνη με το χέρι μου;Γιατί δεν έβαζαν το D-pad όπως όλα τα παλιά καλά zelda,γιατί να βάζουν σε όλα τα παιχνίδια τη χρήση του Stylus;Η σειρά πάει κατά διαόλου πάντως,πρόσφατο παράδειγμα ο επόμενος τίτλος Zelda για το NDS,φτιάξανε εκεί μια βλακεία,πέταξαν επάνω το όνομα Zelda έβαλαν και τον Link και λένε θα τρέξουν τα κορόιδα να το αγοράσουν...

• Απαντ. 434
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Φίλε είμαι μεγάλος Fan των παιχνιδιών Zelda και πίστεψέ με έχω εξοργιστεί με αυτό το παιχνίδι,άσε τα άθλια γραφικά που μου προκαλούν ζαλάδες αλλά να μην μπορώ να παίξω γιατί καλύπτω τη μισή οθόνη με το χέρι μου;Γιατί δεν έβαζαν το D-pad όπως όλα τα παλιά καλά zelda,γιατί να βάζουν σε όλα τα παιχνίδια τη χρήση του Stylus;Η σειρά πάει κατά διαόλου πάντως,πρόσφατο παράδειγμα ο επόμενος τίτλος Zelda για το NDS,φτιάξανε εκεί μια βλακεία,πέταξαν επάνω το όνομα Zelda έβαλαν και τον Link και λένε θα τρέξουν τα κορόιδα να το αγοράσουν...

αν τα γραφικα του phantom hourglass σου φανηκαν αθλια τι να πω...ακομα η χρηση stylus,2 οθονων και μικροφωνου μας εδωσε τρομερους γριφους που δεν ειχαμε ξαναδει σε αλλη κονσολα μεχρι τοτε..παντως για το επομενο zelda για το ds θα συμφωνησω μαζι σου...ουτε κι εγω το βλεπω με καλο ματι..

Δημοσ.

Διαφωνώ κάθετα....

έχω και εγώ ασχοληθεί με όλα τα zelda και πραγματικά μου φαντάζει τόσο αρμονικό στην εξελικτική πορεία της σειράς όσο θα έπρεπε να είναι...

Τα γραφικά του είναι από τα καλύτερα που μπορεί να συναντήσει κανείς στο Ds και το artwork κατά την γνώμη μου για ακόμα μια φορά σε πολύ ψηλά στάνταρ.

Γιατί το Stylus κατά την γνώμη μου σε αυτό το παιχνίδι καταφέρνει με απόλυτη επιτυχία να εισαγάγει νέους τρόπους χειρισμού του Link και των όπλων, με αποτέλεσμα πιο άμεσες και γρηγορότερες αντιδράσεις..Ενώ πλέον μπορείς να κάνεις περισσότερα τσαλιμάκια..

Ήχος και Σενάριο σε ψηλά επίπεδα, και ευρηματικότατος ο τρόπος που ανακαλύπτεις τον κόσμο.

Το μόνο του μειονέκτημα κατά την γνώμη μου είναι πως είναι ευκολούτσικο, κάτι που περιμένω να διορθωθεί στο επόμενο Zelda....

Ωχ τι είπα τώρα...; 2 Zelda δεν είχε ούτε το SNES.......Μήπως μας λέει κάτι αυτό για την επιτυχία της κονσόλας...; μήπως λέω......

Με αγάπη και σεβασμό Gherudos......ΠΑΝΤΑ :devil:

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:27 ----------

παντως για το επομενο zelda για το ds θα συμφωνησω μαζι σου...ουτε κι εγω το βλεπω με καλο ματι..

κακώς, μόνο το enemy manipulation να λειτουργήσει σωστά, νομίζω πως αμέσως αμέσως έχουμε μια πολύ καλή βάση...

Θυμήσου και το πολύ καλό majora's mask...τι να λέμε τώρα... τα Zelda ΔΕΝ είναι τυχαία η πιο ποιοτική σειρά videogames στην ιστορία της κονσόλας...και τα βήματα που θα γίνονται στο μέλλον όσο υπάρχει ο Shigeru Miyamoto θα είναι προς το μπροστά, ίσως κάποιες φορές μάλιστα τόσο πολύ που δεν τα καταλαβαίνουμε!

Δημοσ.
1) Δεν γουστάρω να παίζω πετσοκομμένα παιχνίδια που μπορώ να έχω στο pc και στις κλασσικές κονσόλες.

Και ουτε εμεις γουτσαρουμε να παιζουμε μικρα και semi-3d παιχνιδια(και μην ξαναακουσω την μλκια με τις μεταφορες παιχνιδιων απο ps2)

2) Τραγουδάκια και ταινίες δεν με ενδιαφέρει να παίζει η φορητή κονσόλα μου.

Δηλαδη φορητη κονσολα χωρις media player?

Ελεος.

2009 εχουμε οχι 2000.

4) Όταν είχα κάνει την έρευνα αγοράς μου, είχα βρεί φθηνότερο και πιο αξιόπιστο το σπάσιμο του Ds.

Ναι μια καρτα που κανει 20-30€

Το psp σπαει τζαμπα μονο με ενα memory stick(η και μια δευτερη μπαταρια αν ειναι 1000-2000 μεχρι ta-88v2 και εχει μεγαλητερο firmware απο 5.03)

5) Γουστάρω η μπαταρία να κρατάει 8+ ώρες και όχι 2ωρα...(όταν είσαι φαντάρος και βαράς σκοπιές μετράει αυτό).

Ποιος σου ειπε ρε οτι η μπαταρια του psp κραταει 2 ωρες?

Καλα σιγα μην κραταει η μπαταρια του ds 8 ωρες.

6) Στην κάρτα των 2gb χωρούν 30 παιχνίδια.

Ναι βεβεα αφου ειναι μικρα και semi-3d παιχνιδια βεβεα.

Δημοσ.

φιλε τι να το κανεις το psp σαν media player τη στιγμη που δεν κραταει η μπαταρια???το επαιρνα πιτσιρικας στο σχολειο και μεχρι την 3η ωρα ειχε πεθανει...παιρνω το iphone και ειμαι μια χαρα...ακομα δεν μπορεις να ξεκολλησεις απο το θεμα των γραφικων???οι gamers παιζουν για το gameplay..οι κανονικοι gamers τουλαχιστον....οσο για το semi-3d graphics μαλλον το μπερδευεις με αλλη κονσολα...αν σου φαινονται τα γραφικα του phantom hourglass και του dragon quest IX semi-3d μαλλον θες γιατρο...επισης τα περισσοτερα παιχνιδια στο DS ειναι 2d και μαλιστα βγαζουν υπεροχο αποτελεσμα αισθητικα....τσεκαρε αν θες το mario partners in time ή καποιο castlevania...οσο για την μπαταρια του psp σε μερικες περιπτωσεις η διαρκεια πεφτει και στις 2.5 ωρες...απο τοτε που ξεκλειδωσε η sony τον επεξεργαστη η αποδοση επεσε πολυ...να φανταστεις οταν παιζω psp το εχω μονιμα συνδεδεμενο στην πριζα!!!!το ds παλι ξεχναω να το φορτισω!μιλωντας αποκλειστικα για παιχνιδια το ds ειναι ανωτερο επειδη εχει ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ παιχνιδα.και ας ειναι κατωτερα τα γραφικα..αυτη ειναι η μαγκια του ds...και αυτη ειναι η σημασια...

Δημοσ.

[offtopic]Ρε παιδιά, αυτό το πράγμα ο ένας να θάβει τον γάιδαρο του άλλου δεν το καταλαβαίνω.

Οι αντιδράσεις δε ορισμένων είναι αν μη τι άλλο λες και τους έχουν βρίσει τη μάνα. Ήθελα να ξερα, την παλεύετε καλοκαιριάτικα; Ρε αφήστε τα flame και πέχτε κανένα παιχνιδάκι... εκεί είναι η ουσία των κονσολών... όχι το flame[/offtopic]

Δεν ξέρω τι και πως η κάθε κονσόλα, αλλά από αυτά που λέτε βλέπω ότι είναι διαφοροποιημένα προϊόντα και είναι λογικό διαφορετικοί άνθρωποι με διαφορετικά κριτήρια να έχουν κάνει διαφορετική επιλογή ;-) . Δεν σημαίνει ότι κάποιος είναι σωστός και κάποιος λάθος.

Υ.Γ. Παρεμπιπτόντως, αν όντως έχει το 1/3 της μπαταρίας του ds το psp και δεν υπάρχει κάποια μπαταρία - αξεσουάρ με μεγάλη χωρητικότητα, τότε όντως υπάρχει ένα θεματάκι. Δεν μπορείς να λες ότι έχεις φορητό media center χωρίς να έχεις μεγάλη αυτονομία. Θυμάμαι το πρώτο έγχρωμο φορητό το game gear... και γαμώ τις κονσολίτσες αλλά δεν είχε αυτονομία :-( . Έβλεπα τα άλλα παιδιά να παίζουν με το game boy και εγώ να χω ξεμείνει από μπαταρία στο game gear.

Δημοσ.
φιλε τι να το κανεις το psp σαν media player τη στιγμη που δεν κραταει η μπαταρια???το επαιρνα πιτσιρικας στο σχολειο και μεχρι την 3η ωρα ειχε πεθανει...παιρνω το iphone και ειμαι μια χαρα...ακομα δεν μπορεις να ξεκολλησεις απο το θεμα των γραφικων???οι gamers παιζουν για το gameplay..οι κανονικοι gamers τουλαχιστον....οσο για το semi-3d graphics μαλλον το μπερδευεις με αλλη κονσολα...αν σου φαινονται τα γραφικα του phantom hourglass και του dragon quest IX semi-3d μαλλον θες γιατρο...επισης τα περισσοτερα παιχνιδια στο DS ειναι 2d και μαλιστα βγαζουν υπεροχο αποτελεσμα αισθητικα....τσεκαρε αν θες το mario partners in time ή καποιο castlevania...οσο για την μπαταρια του psp σε μερικες περιπτωσεις η διαρκεια πεφτει και στις 2.5 ωρες...απο τοτε που ξεκλειδωσε η sony τον επεξεργαστη η αποδοση επεσε πολυ...να φανταστεις οταν παιζω psp το εχω μονιμα συνδεδεμενο στην πριζα!!!!το ds παλι ξεχναω να το φορτισω!μιλωντας αποκλειστικα για παιχνιδια το ds ειναι ανωτερο επειδη εχει ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ παιχνιδα.και ας ειναι κατωτερα τα γραφικα..αυτη ειναι η μαγκια του ds...και αυτη ειναι η σημασια...

QFMFT!

To DSi ειναι ξεκαθαρα η μονη λυση για φορητο gaming...η βιβλιοθηκη software της κονσολας ειναι τεραστια, καλυπτει σχεδον ολα τα ειδη παιχνιδιων, παιζει ολα τα games των προηγουμενων handhelds της Ninty και εχει μακραν το πιο λαμπρο μελλον...οποιος θελει φορητη κονσολα για gaming το ξαναλεω το DSi δεν εχει αντιπαλο.

Δημοσ.
Και ουτε εμεις γουτσαρουμε να παιζουμε μικρα και semi-3d παιχνιδια(και μην ξαναακουσω την μλκια με τις μεταφορες παιχνιδιων απο ps2)

μην γουτσάρετε ρε φίλε μαγκιά σας!B) Πλάκα πλάκα εδώ μπαίνει το γούστο του καθενός... Πάντως έχω δει πολλούς να απογοητεύονται από αυτό το πετσόκομμα...

Δηλαδη φορητη κονσολα χωρις media player?

Ελεος.

2009 εχουμε οχι 2000.

όλα κι όλα κυρία μου εγω αν το αυτοκίνητο δεν έχει media player, δεν το αγοράζω... δεν με πιάνετε λαλάκα εμένα!

Ναι μια καρτα που κανει 20-30€

Το psp σπαει τζαμπα μονο με ενα memory stick(η και μια δευτερη μπαταρια αν ειναι 1000-2000 μεχρι ta-88v2 και εχει μεγαλητερο firmware απο 5.03)

και το memory stick για να έχω 30 παιχνίδια πόσο κάνει; Έλα ρε Παοκάρα μου, τα μισά θα λέμε; Τέτοιες ντρίπλες ούτε ο Γκαρσία δεν τις τρώει...

Ποιος σου ειπε ρε οτι η μπαταρια του psp κραταει 2 ωρες?

Καλα σιγα μην κραταει η μπαταρια του ds 8 ωρες.

Και όμως φίλε τόσο κρατάει μετά απο 2 χρόνια... και ξεκίνησε απο τις 13+....

Όσο για το psp δεν το κόβω να κρατά πάνω απο 2,5 ώρες... δυστυχώς αυτά τα κακά έχει η τεράστια οθόνη...

Ναι βεβεα αφου ειναι μικρα και semi-3d παιχνιδια βεβεα.

disgaea: 115 ώρες gameplay... αλλά ξέχασα οι σωστοί οι gamer μετράτε με τα GB!:devil:

Δημοσ.
μην γουτσάρετε ρε φίλε μαγκιά σας! Πλάκα πλάκα εδώ μπαίνει το γούστο του καθενός... Πάντως έχω δει πολλούς να απογοητεύονται από αυτό το πετσόκομμα...

Ποιο πετσοκομα ενοεις?

Αν ενοεις του ds φυσικα και απογοητευοντε.

όλα κι όλα κυρία μου εγω αν το αυτοκίνητο δεν έχει media player, δεν το αγοράζω... δεν με πιάνετε λαλάκα εμένα!

Μην θες προβλημα σου

(το κυρια μου δεν το καταλαβα)

και το memory stick για να έχω 30 παιχνίδια πόσο κάνει;

Ε τα μη semi-3d παιχνιδια θελουν μεγαλητερο ms τι να κανουμε :devil:

Όσο για το psp δεν το κόβω να κρατά πάνω απο 2,5 ώρες... δυστυχώς αυτά τα κακά έχει η τεράστια οθόνη...

Ειδικα αν βαλεις cfw και δεν παιζεις umd η μπαταρια κραταει περισοτερο πιστεψε με ;)

Δεν απανταω αλλο βαρεθηκα..............................

Δημοσ.

Ναι οι gamers παίζουν για το gameplay, αλλά τι να το κάνω αμα έχω γραφικά Gameboy? Να μου λείπει, έχω το Advance.

Δημοσ.

Tilemaxx μπορείς να παίξεις ένα απο τα τελευταία καταπληκτικά παιχνίδια του NDS:

Games List:

* 4051 - Tout pour Reussir CE1 (FR)

* 4052 - Tout pour Reussir CE2 (FR)

* 4053 - Tout pour Reussir CM1 (FR)

* 4054 - Tout pour Reussir CP (FR)

* 4055 - Tout pour Reussir CM2 (FR)

* 4056 - Beauty Salon (EU)

* 4057 - Bigfoot - Collision Course (EU)

* 4058 - My Little Baby (EU)

* 4059 - Totally Spies! - My Secret Diary (EU)

* 4060 - Discovery Kids - Dolphin Discovery (US)

Μα ποιο να πρωτοπαίξεις....Είναι όλα 1 κι 1 :P

Δημοσ.
Tilemaxx μπορείς να παίξεις ένα απο τα τελευταία καταπληκτικά παιχνίδια του NDS:

Games List:

* 4051 - Tout pour Reussir CE1 (FR)

* 4052 - Tout pour Reussir CE2 (FR)

* 4053 - Tout pour Reussir CM1 (FR)

* 4054 - Tout pour Reussir CP (FR)

* 4055 - Tout pour Reussir CM2 (FR)

* 4056 - Beauty Salon (EU)

* 4057 - Bigfoot - Collision Course (EU)

* 4058 - My Little Baby (EU)

* 4059 - Totally Spies! - My Secret Diary (EU)

* 4060 - Discovery Kids - Dolphin Discovery (US)

Μα ποιο να πρωτοπαίξεις....Είναι όλα 1 κι 1 :P

Διαλέγω το My Little Baby!

Δημοσ.

Εγώ λέω να παίξω το Tout pour Reussir CE1

όχι μάλλον λέω να παίξω το Tout pour Reussir CE2

ή μήπως το Tout pour Reussir CM1,τελικά μάλλον θα καταλήξω σε ένα από αυτά:

Tout pour Reussir CP

Tout pour Reussir CM2

Δημοσ.
Εγώ λέω να παίξω το Tout pour Reussir CE1

όχι μάλλον λέω να παίξω το Tout pour Reussir CE2

ή μήπως το Tout pour Reussir CM1,τελικά μάλλον θα καταλήξω σε ένα από αυτά:

Tout pour Reussir CP

Tout pour Reussir CM2

εγω παλι σου προτεινω να περιμενεις για το dragon quest 9,golden sun ds,mario e luigi 3 και scribbblenauts (game of e3 2009 για πολλα sites) μπας και μαθεις επιτελους τι ειναι αυτο το αναθεματισμενο το gameplay

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...