Προς το περιεχόμενο

PSP ή DSi??

isilnor11

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Αν είστε κι εσείς 19 χρονών μαντράχαλοι πείτε στην κοπέλα σας ότι παίζετε Pokemon,επίσης όταν πηγαίνετε για καφέ με τους φίλους σας και είστε μεγάλη παρέα αναφέρετε ότι παίζετε Pokemon και το τι κακό έχουν τα Pokemon και αν δεν σας αρχίσουν στις ντομάτες ότι θέλετε!!!Όταν πάτε και φαντάροι πάρτε μαζί σας και τα Pokemon και παίζετε και μάχες εναντίον των υπόλοιπων φαντάρων και των Pokemon τους και αν σας πάρε πρέφα κανένας διοικητής,στρατηγός,λοχαγός κτλπ να δω τι θα του πείτε...

Δηλαδή οι 19 χρονών μαντράχαλοι που κλείνονται σπίτι τους και λιώνουν στα mmorpgs θεωρούνται ώριμοι και ανώτεροι απ' τους αντίστοιχους μαντράχαλους που παίζουν pokemon;

• Απαντ. 434
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Δηλαδή οι 19 χρονών μαντράχαλοι που κλείνονται σπίτι τους και λιώνουν στα mmorpgs θεωρούνται ώριμοι και ανώτεροι απ' τους αντίστοιχους μαντράχαλους που παίζουν pokemon;

Στην ίδια κατηγορία είναι ρει.

Δημοσ.
Εγώ το ξέρω, ο άλλος το ξέρει; :P

Ο άλλος απο πάνω όμως είπε οτι ο άλλος θα κρύβει οτι παίζει Pokemon απο την κοπελια του. Το θέμα είναι πόσοι απ' αυτούς τους τύπους έχουν χρόνο να ασχολούνται με γκόμενες? :P

Δημοσ.

Εγώ το ξέρω βέβαια,θα σου πω ένα πράγμα όμως μέχρι και η γιαγιά μου ήξερε τα Pokemon,οπότε αν πείς σε κανένα γκομενάκι ότι παίζεις WoW ή Lineage(μακριά και από τα 2)θα σου πει ΟΚ και θα το προσπεράσει γιατί προφανώς δεν θα καταλάβει,αν της πείς ότι παίζει Pokemon θα της έρθει στον νου το μικρό της αδερφάκι,ξαδερφάκι,ανιψάκι που τα βλέπει στην τηλεόραση και πάει θα πέσεις στα μάτια της.

Λοιπόν πέρα από την πλάκα νομίζω ότι είναι ντροπή και αίσχος με έψιλλον να βγαίνει κάποιος 19 χρονών και να λέει ότι παίζει Pokemon/Nintendogs/Yugioh.

Προσωπική μου άποψη και δεν λέω ότι είναι η σωστή αλλά αν δω τον υιό μου σε ηλικία 19 χρονών να ασχολείται με τέτοια παιχνίδια θα τον αποκληρώσω!!!

Δημοσ.
Εγώ το ξέρω βέβαια,θα σου πω ένα πράγμα όμως μέχρι και η γιαγιά μου ήξερε τα Pokemon,οπότε αν πείς σε κανένα γκομενάκι ότι παίζεις WoW ή Lineage(μακριά και από τα 2)θα σου πει ΟΚ και θα το προσπεράσει γιατί προφανώς δεν θα καταλάβει,αν της πείς ότι παίζει Pokemon θα της έρθει στον νου το μικρό της αδερφάκι,ξαδερφάκι,ανιψάκι που τα βλέπει στην τηλεόραση και πάει θα πέσεις στα μάτια της.

Λοιπόν πέρα από την πλάκα νομίζω ότι είναι ντροπή και αίσχος με έψιλλον να βγαίνει κάποιος 19 χρονών και να λέει ότι παίζει Pokemon/Nintendogs/Yugioh.

Προσωπική μου άποψη και δεν λέω ότι είναι η σωστή αλλά αν δω τον υιό μου σε ηλικία 19 χρονών να ασχολείται με τέτοια παιχνίδια θα τον αποκληρώσω!!!

Μα περισσότερο δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω.

Δημοσ.
Αν είστε κι εσείς 19 χρονών μαντράχαλοι πείτε στην κοπέλα σας ότι παίζετε

Δεν ξέρω τι κανεις εσύ, πάντως εγώ δεν δίνω αναφορά(και ούτε θα δώσω ποτε) στην κοπέλα μου για το τι κάνω

Pokemon,επίσης όταν πηγαίνετε για καφέ με τους φίλους σας και είστε μεγάλη παρέα αναφέρετε ότι παίζετε Pokemon και το τι κακό έχουν τα Pokemon και αν δεν σας αρχίσουν στις ντομάτες ότι θέλετε!!!

Πάλι δεν ξέρω τι κανεις εσύ εγώ πάντως όταν πάω έξω συζητάω για αλλα πράγματα όχι game(υπάρχει και αληθινή ζωή ξέρεις)

Όταν πάτε και φαντάροι πάρτε μαζί σας και τα Pokemon και παίζετε και μάχες εναντίον των υπόλοιπων φαντάρων και των Pokemon τους και αν σας πάρε πρέφα κανένας διοικητής,στρατηγός,λοχαγός κτλπ να δω τι θα του πείτε...

Ναι ναι βεβαια, αν μας πιάσει να παίζουμε killzone όμως θα μας πει: τι ωραίο παιχνιδάκι είναι αυτό?? Δώσε μου το να παίξω και πάρε μια βδομάδα άδεια.

Ενώ αν παίζουμε pokemon θα μας πω: τι κάνετε εκεί ρε ρεμάλια?? Παίζεται πόκεμον τι είστε ρε? 12χρονά? Πάρτε μια βδομάδα φυλακή να μάθετε, και άλλη φορα μην σας ξαναδώ να παίζεται με ds θα σας κόψω τα πόδια μονο PSP επίτρεπε ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ??

Έτσι ακριβώς θα γίνει...

Αλλα εξακολουθείς να μην μου απαντάς τι έχουν τα pokemon??

Δημοσ.
Δεν ξέρω τι κανεις εσύ, πάντως εγώ δεν δίνω αναφορά(και ούτε θα δώσω ποτε) στην κοπέλα μου για το τι κάνω

Πάλι δεν ξέρω τι κανεις εσύ εγώ πάντως όταν πάω έξω συζητάω για αλλα πράγματα όχι game(υπάρχει και αληθινή ζωή ξέρεις)

Ναι ναι βεβαια, αν μας πιάσει να παίζουμε killzone όμως θα μας πει: τι ωραίο παιχνιδάκι είναι αυτό?? Δώσε μου το να παίξω και πάρε μια βδομάδα άδεια.

Ενώ αν παίζουμε pokemon θα μας πω: τι κάνετε εκεί ρε ρεμάλια?? Παίζεται πόκεμον τι είστε ρε? 12χρονά? Πάρτε μια βδομάδα φιλάκι να μάθετε, και άλλη φορα μην σας ξαναδώ να παίζεται με δς θα σας κόψω τα πόδια μονο PSP επίτρεπε ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ??

Έτσι ακριβώς θα γίνει...

Αλλα εξακολουθείς να μην μου απαντάς τι έχουν τα pokemon??

Το θέμα είναι πόσο χρόνο θα αφιερώνει για την κοπέλα σου, και πόσο για να στραβώνεσαι πάνω στο DS. Που στο διάολο θα πάει, κάποια μέρα θα το καταλάβει οτι είσαι μπλούκος.

Δημοσ.

Εμένα άλλο με προβληματίζει, για την ακρίβεια με τρομάζει (έστω κι αν είναι για πλάκα). Για ποιο λόγο να πεις σε μία τι games παίζεις; Θαρρώ πως δε την ενδιαφέρει καθόλου.

Τα games είναι games, ο καθένας τη βρίσκει με διαφορετικά πράματα. Στη τελική αν ήταν έτσι θα παίζαμε μόνο fps, racing games και ποδοσφαιράκια.

Δημοσ.
Το θέμα είναι πόσο χρόνο θα αφιερώνει για την κοπέλα σου, και πόσο για να στραβώνεσαι πάνω στο DS. Που στο διάολο θα πάει, κάποια μέρα θα το καταλάβει οτι είσαι μπλούκος.

e ρε γλέντια...

και εσένα ποιος σου είπε ότι παίζω πόκεμον? ποιος σου είπε αν έπαιζα θα έπαιζα πολύ ώρα?

τι σε κάνει να πιστεύεις ότι παίζω περισσότερη ώρα από εσένα?(όχι πόκεμον γενικά)

και επίσης τι ο μπλούκος?

Δημοσ.
e ρε γλέντια...

και εσένα ποιος σου είπε ότι παίζω πόκεμον? ποιος σου είπε αν έπαιζα θα έπαιζα πολύ ώρα?

τι σε κάνει να πιστεύεις ότι παίζω περισσότερη ώρα από εσένα?(όχι πόκεμον γενικά)

και επίσης τι ο μπλούκος?

Δεν το είπα για εσένα συγκεκριμένα. Μπλούκος είναι ο μπουλούκος στη τοπική διάλεκτο της Λευκάδας :lol:

Δημοσ.

Στην Αμερική οι στρατιώτες παίζουν πολεμικά παιχνίδια σε ΧΒΟΧ/PS για εκπαίδευση δεν ξέρω αν το γνωρίζεις αυτό.Σχεδόν με όλες τις πρώην μου παίζαμε μαζί παιχνίδια για όλα υπάρχει χρόνος σε μια σχέση :D

Αναφορά δεν δίνεις;Ε ρε παντόφλα που έχεις να φάς :P

Δημοσ.

Καλα ρε παιδια ελεος ποιος παιζει pokemon σε τετοια ηλικια?

Εγω τελευτεα φορα επαιξα pokemon οταν ημουν 9-10 χρωνων(στο gamecube τοτε).

Σχεδόν με όλες τις πρώην μου παίζαμε μαζί παιχνίδια για όλα υπάρχει χρόνος σε μια σχέση :D

Μα καλα πως το καταφερες αυτο ρε gherudos?

(αν δεν εχεις wii δυσκολα τα πραγματα)

Δημοσ.
Στην Αμερική οι στρατιώτες παίζουν πολεμικά παιχνίδια σε ΧΒΟΧ/PS για εκπαίδευση δεν ξέρω αν το γνωρίζεις αυτό.

και εμείς παίζουμε (wii?)

Σχεδόν με όλες τις πρώην μου παίζαμε μαζί παιχνίδια για όλα υπάρχει χρόνος σε μια σχέση :D

πάω στοίχημα ότι σε κέρδιζαν:lol:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...