Προς το περιεχόμενο

PSP ή DSi??

isilnor11

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 434
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Oh thank you, guerudos. Λοιπόν παιδάκια, πλένουμε ποδαράκια, πίνουμε γαλατάκι, φτιάχνουμε την τσαντούλα για το σχολείο, και παίζουμε λίγο Yugi-oh online με τους φίλους μας. Έτσι?

Σοβαρά τώρα, εγώ 17 χρόνων μαντράχαλος θα ντρεπόμουν να πάω σε ένα κατάστημα και να αγοράσω Yugi-oh, Pookaymoon, Nintendawgs κ.τ.λ φαγκίορικα παιχνίδια του DS. Είναι αφύσικο απλά. ΔΕΝ γουστάρω να έχω κοριτσίστικα παιχνίδια. ΔΕΝ θέλω γραφικά GBA. Θέλω να έχω δυνατότητες (PSP), ωραία γραφικά, παιχνιδάρες, και χίλια δυο άλλα που προσφέρει το PSP και ΔΕΝ μπορεί να προσφέρει το DS. Οι υπόλοιποι μαζέψτε δέκα άτομα σε μια πλατεία και παίξτε Mario Kart. Καληνύχτες.

Υ.Γ Δεν είμαι Sony fanboy απ' όχι έχετε καταλάβει. Αλλά...

... η φορητή κονσόλα της MS θα τα σαρώσει όλα :P

Δημοσ.

Παιδια οποιος ειναι πανω απο 10-11 και παιζει ακομα pokemon να το κοιταξει γιατι μπορει να εχει κατι σοβαρο.

και ποκεμον παιζω. επειδη μπορω.

Δες τι λεω πιο πανω.

προσεχε μην σου χαλασει απο το underclock.

Δεν ειναι ds να χαλασει :P

ολα αυτα full νομιμα παντα ετσι?

Φυσικα και νομιμα δεν ειναι παρανομα τα exploit.

Το cfw ειναι για εκτελεση homebrew και για backup.

Η flashcard(η οπος αλλιος λεγετε) ειναι μονο για εκτελεση backup(και για κανα video γιατι το ds δεν εχει ουτε media player :P )

Βαλτε το καλα στο μυαλο σας το psp ειναι καλητερο.

Να πω και ενα αλλο παραδηγμα :

Αν εισαι εξω και αρχισεις να παιζεις pokemon(με το ds) δεν θα σε αρχισουν ολοι στο δουλεμα?

Ενω αν παιξεις π.χ. mgs με το psp ποιος θα σε κοροιδεψει?

Αν δεν λετε να το καταλαβετε στα @@ μας.

Πηγενετε να παιξετε pokemon.......

Δημοσ.

(η οπος αλλιος λεγετε)

Ασε εμας τους μπεμπηδες να παιζουμε yu gi oh και κοιτα εσυ να ξαναπας δημοτικο γιατι προσωπικα μου βγαλες τα ματια...:fear:

Δημοσ.

Εγώ λέω ότι πολύ κομπλεξ έχει πέσει εδώ μέσα. Τι ανοησίες είναι ολες αυτές με τις ηλικίες και τα παιχνίδια; Μέχρι και το τι θα πει η γκόμενα ειπώθηκε. Αλλά ας τα πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά.

1. Είτε της πεις της γκόμενας ότι παίζεις pokemon είτε gears of war, η μέση γκόμενα την ίδια μουτσούνα θα πάρει. BTW αν μιλάμε για γκόμενα δεν χρειάζεται να δίνεις λογαριασμό τη κάνεις... μόνο σε σχέση και αυτό μετά από κάποιο καιρό.

2. Σιγα ρε μεγάλοι όλοι που παίζοντας games κάνετε και military training. Δηλαδή αν σας την πέσω στο δρόμο θα με βγάλετε knock out ;

3. Μαντράχαλος είσαι είτε παίζεις pokemon είτε παίζεις killzone... όσο και αν προσπαθείτε να δώσετε στα games μια ώριμη εικόνα. Αν τα games ήταν για ώριμους, εγώ προσωπικά δεν θα παίζα. Παίζεις για να ξεχαστείς, για το χαβαλέ και να νιώσεις παιδί... όποιος λέει ότι δεν ισχύει πλανάτε πλάνην οικτρά.

4. Ρε παιδιά μα ρατσισμό ακόμα και στους gamers; Ότι δεν αρέσει σε σας και το παίζουν οι άλλοι είναι ξενέρωτοι και παιδάκια; Ε ρε κλασσικοί ελληνάρες!!!

Υ.Γ. Και ποιος σας είπε ότι η γκόμενα γουστάρει μόνο στερεότυπα; Η γκόμενα γουστάρει να εκτιμάς τον εαυτό σου... αν ντρέπεσαι και θεωρείς κακό αυτό που κάνεις και δεν εκτιμάς τον εαυτό σου... πως να τον εκτιμήσει η γκόμενα; Ε ρε κούνια που σας κούναγε ότι οι γκόμενες κάνουν καταστάσεις με βάσει το αν παίζεις killzone ή pokemon. Άλλο τι λένε και άλλο τι κάνουν ;)

Δημοσ.
Παιδια οποιος ειναι πανω απο 10-11 και παιζει ακομα pokemon να το κοιταξει γιατι μπορει να εχει κατι σοβαρο.

Δες τι λεω πιο πανω.

Δεν ειναι ds να χαλασει :P

Φυσικα και νομιμα δεν ειναι παρανομα τα exploit.

Το cfw ειναι για εκτελεση homebrew και για backup.

Η flashcard(η οπος αλλιος λεγετε) ειναι μονο για εκτελεση backup(και για κανα video γιατι το ds δεν εχει ουτε media player :P )

Αν εισαι εξω και αρχισεις να παιζεις pokemon(με το ds) δεν θα σε αρχισουν ολοι στο δουλεμα?

και στα δικά μας

για να ξέρεις το ds δεν είναι μόνο Mario και pokemon

,αν είναι να φανείς άντρας,θα φανείς σε άλλα πράγματα όχι στο τι παιχνίδια παίζεις

επίσης καλά στα λένε ο παραπάνω και ο απο πάνω...

Δημοσ.
Ασε εμας τους μπεμπηδες να παιζουμε yu gi oh και κοιτα εσυ να ξαναπας δημοτικο γιατι προσωπικα μου βγαλες τα ματια...:fear:

Το ειπα και το ξανα λεω :

Εδω ειναι τεχνολογικο forum και οχι ορθογραφικο.

Δεν ανεχομε κανεναν να μου την λεει για την ορθογραφια μου.

Αν δεν σου αρσεσει μην διαβαζεις.

Και ασε τα ορθογραφικα και δες λιγο αυτα που εγραψα :P

Δημοσ.
Το ειπα και το ξανα λεω :

Εδω ειναι τεχνολογικο forum και οχι ορθογραφικο.

Δεν ανεχομε κανεναν να μου την λεει για την ορθογραφια μου.

Αν δεν σου αρσεσει μην διαβαζεις.

Και ασε τα ορθογραφικα και δες λιγο αυτα που εγραψα :P

Δεν μου αρσεσει αλλα επειδη ακριβως δεν υπαρχει καμια επιχειρηματολογια στη σκεψη σου επιασα την ορθογραφια.. Anyway εσυ αντρακλα που γ**ας με το psp σου (ναι αυτη την εικονα προωθειτε ολοι που μας κραζετε για τα ποκεμον) αν περιμενεις να σε παρει καποιος στα σοβαρα καλο θα ητανε να αρχιζες απο την ορθογραφια γιατι ξαναλεω καποιο επιχειρημα δεν ειδα.Ασε που ειναι το πιο ευκολο και μαθαινεται..

Cheers

Δημοσ.

πολύ ωραίο επιχείρημα...

ώστε εσύ δεν παίζεις αυτό που σου αρέσει παίζεις αυτό σου λένε οι άλλοι ok!

είσαι υπερβολικά ώριμος ρε παιδί μου υπερβολικά!

Δημοσ.
πολύ ωραίο επιχείρημα...

ώστε εσύ δεν παίζεις αυτό που σου αρέσει παίζεις αυτό σου λένε οι άλλοι ok!

είσαι υπερβολικά ώριμος ρε παιδί μου υπερβολικά!

αφου εχει psp και κραζει τα pokemon και το mario μην αμφισβητεις το ποσο ωριμος ειναι. σε παρακαλω :lol::lol::lol::lol:

Δημοσ.

η βαρβατίλα σε όλη της το μεγαλείο

locoroco.jpg

και για όσους δεν γνωρίζουν το gameplay του παιχνιδιού

gherudos έχω λιώσει...keep going man

Δημοσ.
Τώρα αν σας πω ότι θα θελα να το δοκιμάσω το game, θα με πείτε μπουλούκο, ανώριμο και μπέμπη;

φίλε μου αν θες να το παίξεις ρώτα την κοπέλα σου και τους φίλους σου πως το βρίσκουν...αν σου δώσουν το πράσινο φως προχώρα, αλλιώς σύμφωνα με τα λεγόμενα πολλών εδώ μέσα θα σε πουν μπουλούκο και θα σου κάνουν "νια νια νια"

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...