Προς το περιεχόμενο

PSP ή DSi??

isilnor11

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είμαι κάτοχος και των 2 κονσολών.

Η μια είναι υπερπαραγωγή και η άλλη είναι της τουαλέτας.Το PSP είναι η υπερπαραγωγή,έχει απίστευτα παιχνίδια με τα οποία θα λιώνεις για ώρες θα χρειαστείς όμως πολύ χρόνο και είναι η καλύτερη συντροφιά για κάποιον που ταξιδεύει πολύ,επίσης έχει ένα σωρό emulators και πραγματικά θα δείς ένα σωρό ταινίες σε περίπτωση που ταξιδεύεις ή στις διακοπές σου ή ακόμη όταν κάνεις κοπάνες από το μάθημα(ή από τη δουλειά).

ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΗΝ ΠΡΟΤΡΕΧΕΤΕ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.

Επειδή δεν έχω πολύ χρόνο και θέλω να παίξω κάτι γρήγορο και απλό στην τουαλέτα :P παίζω περισσότερο το DS το οποίο δεν έχει σχεδόν ούτε ένα παιχνίδι της προκοπής,αλλά έχει αυτό που ψάχνω διασκέδαση στα γρήγορα,επίσης μισώ το stylus ελεεινό και αν έχεις μεγάλα χέρια όπως εγώ θα κρύβεις τη μισή οθόνη,γι αυτό το λόγο δεν μπόρεσα να παίξω το Zelda.Από multimedia εφαρμογές και emulators δεν,μην το ψάχνεις,έχει ελάχιστη υποστήριξη σε σχέση με το PSP.

Θέσε λοιπόν στον εαυτό σου το μεγάλο ερώτημα,θέλεις να παίζεις υπερπαραγωγές με απίστευτα γραφικά και να κολλάς;Ή θες μια συντροφιά στην τουαλέτα για να παίζεις μικρά χαζά παιχνιδάκια;

ΥΓ.Και το DS έχει μερικά διαμάντια αλλά είναι μετρημένα στο χέρι,Castlevania και Tingles από εμένα.Στο PSP έχει τα περισσότερα διαμάντια και αν αρχίσω να σου γράφω τα ονόματα θα πάρει πολύ χρόνο και δεν έχω,πρέπει να πάω στην τουαλέτα :P

• Απαντ. 434
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Είμαι κάτοχος και των 2 κονσολών.

Η μια είναι υπερπαραγωγή και η άλλη είναι της τουαλέτας.Το PSP είναι η υπερπαραγωγή,έχει απίστευτα παιχνίδια με τα οποία θα λιώνεις για ώρες θα χρειαστείς όμως πολύ χρόνο και είναι η καλύτερη συντροφιά για κάποιον που ταξιδεύει πολύ,επίσης έχει ένα σωρό emulators και πραγματικά θα δείς ένα σωρό ταινίες σε περίπτωση που ταξιδεύεις ή στις διακοπές σου ή ακόμη όταν κάνεις κοπάνες από το μάθημα(ή από τη δουλειά).

ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΗΝ ΠΡΟΤΡΕΧΕΤΕ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.

Επειδή δεν έχω πολύ χρόνο και θέλω να παίξω κάτι γρήγορο και απλό στην τουαλέτα :P παίζω περισσότερο το DS το οποίο δεν έχει σχεδόν ούτε ένα παιχνίδι της προκοπής,αλλά έχει αυτό που ψάχνω διασκέδαση στα γρήγορα,επίσης μισώ το stylus ελεεινό και αν έχεις μεγάλα χέρια όπως εγώ θα κρύβεις τη μισή οθόνη,γι αυτό το λόγο δεν μπόρεσα να παίξω το Zelda.Από multimedia εφαρμογές και emulators δεν,μην το ψάχνεις,έχει ελάχιστη υποστήριξη σε σχέση με το PSP.

Θέσε λοιπόν στον εαυτό σου το μεγάλο ερώτημα,θέλεις να παίζεις υπερπαραγωγές με απίστευτα γραφικά και να κολλάς;Ή θες μια συντροφιά στην τουαλέτα για να παίζεις μικρά χαζά παιχνιδάκια;

ΥΓ.Και το DS έχει μερικά διαμάντια αλλά είναι μετρημένα στο χέρι,Castlevania και Tingles από εμένα.Στο PSP έχει τα περισσότερα διαμάντια και αν αρχίσω να σου γράφω τα ονόματα θα πάρει πολύ χρόνο και δεν έχω,πρέπει να πάω στην τουαλέτα :P

Σωστος.

Την χρηση ως μηχανημα τουαλετας δεν την σκεφτηκαμε.

Δημοσ.

Καθίστε να μας πει τι ειδος προτιμα το παιδι:

adventures/puzzles (ds)

ή action/racing (psp)

Μη τα λεμε οπως θελουμε.. το μεν εχει κατα πολυ καλυτερα γραφικα (κ πραγματικα 3d, όχι sprites τεχνικες που υπηρχαν απ το Ν64) το αλλο πολυ καλυτερο σε χειρισμο (για τα παιχνιδια που προσφερει κ εχουν ασχοληθει οι developers)

Εγω ειχα παρει το psp κυριως για το Tekken, αλλα και το MGS:PO αλλα με τετοιο χειρισμο... Νιωθεις handicapped! Κ με το καινουργιο psp δεν διορθωθηκε παλι.. (2ο αναλογικο)

Δημοσ.
συμπέρασμα :

αν σου αρέσουν τα ταξίδια πάρε psp, αν είσαι δυσκοίλιος πάρε ds :lol:

respect!!!!

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Δημοσ.
Για πες μου τι καλυτερο εχει το "ανοτερο μηχανημα" απο το psp?

Τα παιχνιδια που ειναι σιγουρα και το ζητουμενο της υποθεσης.

Εχει τις εκατονταδες(να μην πω χιλιαδες) homebrew εφαρμογες?

Το ανεφερα ηδη στο ποστ μου αυτο. Το PSP οπως ειπα εχει ισχυροτερες emulation εφαρμογες. Δεν μας καλυπτει ομως σε νεα παιχνιδια.

Εχει τα γραφικα του psp?

Οχι αλλα εχει σιγουρα πολυ μεγαλυτερη ευκρινεια που δεν σε ζαλιζει αν το κοιτας για παραπανω απο 1 ωρα. Για να μην λεμε πολλα ομως δεν νομιζω οτι σε φορητες λυσεις τα γραφικα παιζουν και μεγαλο ρολο.

Εχει πολλους hackers να το υποστηριζουν?

ΟΧΙ

Ναι. Βλεπω ταινιες, ακουω μουσικη, παιρνω φωτογραφιες και πολλα αλλα στο DS μου. Ολα αυτα με την υποστηριξη hackers (αν και το DSi εχει πολλα απο αυτα built in).

Αυτα τα games(και πολλα αλλα) δεν θα βγουν ποτε στο ds.

Γι αυτο και τα ανεφερα. Ειναι επισης τα μονα πραγματικα αξιολογα παραδειγματα που εχει να επιδειξει η κονσολα σαν κατι πραγματικα δικο της.

Αν το κανει αυτο θα δεις οτι σε μια εβδομαδα(το πολυ) θα το πουλησει το dsi.

Χλωμο το βλεπω, αν ειναι πραγματικος gamer και οχι gadgetακιας θα κρατησει το DS με την πρωτη.

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Γελασαμε και σημερα.

Τωρα εδω εγω ειναι που αρχιζω να αναφερω τα Castlevania, απειρα Final Fantasy, Tactics/ strategy RPG, τo καλυτερο GTA (κατα τα λεγομενα του γραπτου τυπου και των site) σε φορητες κονσολες, την καλυτερη υποστηριξη απο τις εταιριες παραγωγης, τα ποιο νεα παιχνιδια απο τις ποιο γνωστες franchise και αλλα πολλα? Για να μην μιλησω για ζωη μπαταριας του DS και του PSP ετσι?

Το θεμα ειναι ενα. Αν ο ανθρωπος ειναι GAMER θα προτιμησει το DS, αν ειναι απλα gadgetακιας θα προτιμησει το PSP. Ετσι απλα ειναι τα πραγματα. Εχω το PSP μου και εκτος απο το Ghosts and Goblins δεν εχει ουτε ενα παιχνιδι να με κρατησει για να με κανει να το παιζω περισσοτερο. Λετε οτι γουσταρετε για το DS αλλα μην λετε παπαρες για το ποιο ειναι καλυτερο και ποιο οχι. Εκει που πραγματικα μετραει και που συγκρινονται ολες οι κονσολες μεταξυ τους ειναι στα παιχνιδια τα ιδια και οχι στα "μπλιμπλικια" και στα "γραφικουλια" και δεν ξερω και γω που. Οπως ακριβως γινοταν παλια με το Playstation και με το N64 και το Saturn και αργοτερα Dreamcast και PS2 και Χbox και GC. H δυναμη δεν παιζει κανενα ρολο.

DS = σοβαρη φορητη gaming κονσολα

PSP = gadget με σοβαρες emulation δυνατοτητες

Φιλε OP δες τα μονος σου. Δες τι παιχνιδια θες να παιζεις και βαλτα και τα 2 κατω και κανε συγκριση. Η επιλογη θα ειναι πολυ ευκολο μετα απο αυτο.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:50 ----------

α ok δηλαδή to Final Fantasy VII Crisis Core, Tekken: Dark Resurrection, Burnout Legends , Grand Theft Auto: Liberty City Stories κτλ(μπορώ να σου πω κιάλα αν θες) δεν αξίζουν?? :mad:

Ολα ειναι "μικροτερες" εκδοσεις του "μεγαλου" αδερφου γι αυτο και δεν τα ανεφερα πλην του Crysis Core το οποιο μην γελιομαστε, δεν ειναι και κανενα σοβαρο παιχνιδι ΑΑΑ. Καλο ειναι σιγουρα αλλα οχι και παιχνιδι -λογος- για να προτιμησεις το PSP.

Δημοσ.

Ολα ειναι "μικροτερες" εκδοσεις του "μεγαλου" αδερφου γι αυτο και δεν τα ανεφερα πλην του Crysis Core το οποιο μην γελιομαστε, δεν ειναι και κανενα σοβαρο παιχνιδι ΑΑΑ. Καλο ειναι σιγουρα αλλα οχι και παιχνιδι -λογος- για να προτιμησεις το PSP.

για πες κανένα game του ds που θεωρείς καλύτερο από αυτά..

Δημοσ.
για πες κανένα game του ds που θεωρείς καλύτερο από αυτά..

Castlevania ( και τα 3)

Final Fantasy Tactics A2

Final Fantasy CC echoes of time

Grand Theft Auto china wars

Advance Wars (και τα 2)

Fire Emblem dragon

Ninja Gaiden Dragon Sword

Knights in the Nightmare

Final Fantasy 3, 4 remake

Bangai -O-

Dragon Quest 5

Heroes of mana

Metal Slug 7

Contra 4

Moon

Metroid Prime Hunters

Εχω παρα μα ΠΑΡΑ πολλα ακομα. Αυτα ειναι απλα δειγμα και δεν παιρνω καν απο τα "γνωστα" Nintendo παραδειγματα που σαν παιχνιδια ειναι αυτο ακριβως.

Δημοσ.

Αν είσαι μπέμπης/casual και παίζεις μόνο για το fun σε κάνα ταξιδάκι, πάρε DS. Αν παίρνεις το gaming "θερμά", θέλεις να πορωθείς και να βγάλεις κάλους στα δάχτυλα με ποιοτικά και αξιόλογα παιχνίδια, πάρε PSP.

Δημοσ.
Αν είσαι μπέμπης/casual και παίζεις μόνο για το fun σε κάνα ταξιδάκι, πάρε DS. Αν παίρνεις το gaming "θερμά", θέλεις να πορωθείς και να βγάλεις κάλους στα δάχτυλα με ποιοτικά και αξιόλογα παιχνίδια, πάρε PSP.

Για πες μας αυτα τα "θερμα" και πορωτικα παιχνιδια να τα συγκρινουμε ισα προς ισα με τα αναλογα του DS η εστω αλλες προτασεις.

Δημοσ.
Για πες μας αυτα τα "θερμα" και πορωτικα παιχνιδια να τα συγκρινουμε ισα προς ισα με τα αναλογα του DS η εστω αλλες προτασεις.

GTA LCS

GTA VCS

God of War

MGS Portable OPS

Burnout Dominator

Manhunt 2

Katamari

Outrun 2006

Patapon

PES (με 3D γραφικά, όχι σαν απο κινητό).

Tekken DR

Rainbow Six

(Να μην ξεχάσω τα Gran Turismo και Soul Calibur που έρχονται του χρόνου).

Δημοσ.

από ότι βλέπω το θέμα πείρε φωτιά xD

ευχάριστο για όλες τις απαντήσεις!

να πω την αλήθεια δεν έχω αποφασίσει ακόμα γιαυτο θα ήθελα να κάνω μερικές ερωτήσεις στους γνωστες :D

1) όταν λέτε εφαρμογές στο psp για τι ακριβώς εφαρμογές μιλάτε?

2) είναι αλήθεια ότι για να σπάσω το psp θέλω μονο ένα firmware? υπάρχει κίνδυνος στην διαδικασία?

3) αυτήν η κάρτα που σπάει το DS υπάρχει στην ελλάδα?

4) τέλος RPG παιχνίδια πιο έχει καλύτερα και πιο πολλά? κάνα link εδώ θα ήταν τέλειο :D

tnx 4 your effort!

Δημοσ.

----------DS---------------------------------PSP----------------------------------------------------------

Castlevania ( και τα 3) = Castlevania Chronicles+Castlevania Symphony Of The Night

Final Fantasy Tactics A2 = Final Fantasy Tactics A2

Final Fantasy CC echoes of time < Final Fantasy Tactics: The War of the Lions

Grand Theft Auto china wars < GTA Liberty City Stories

Fire Emblem dragon < Disgea

Ninja Gaiden Dragon Sword < God Of War

Final Fantasy 3, 4 remake < Final Fantasy Crisis Core

Metal Slug 7 < Υπάρχουν όλα στο PSP και ανεπίσημα

Αν ξεκινήσουμε να γράφουμε για τα παιχνίδια του PSP θα ξημερώσουμε,είναι απλά άπειρα αλλά μια μικρή λίστα:

Fun Games

Loco Roco

Patapon

Υπερπαραγωγές

Final Fantasy Crisis Core

Final Fantasy Dissidia

God Of War Chains Of Olympus

Silent Hill Origins

Metal Gear Solid PO

GTA LCS

GTA VCS

Splinter Cell

Pro Evolution

Υπερπαραγωγές που έρχονται

Gran Turismo Portable

Resident Evil Portable

Metal Gear Peace Walker

Parasite Eve 3

Βαριέμαι,καληνύχτα...

Δημοσ.
GTA LCS

GTA VCS

God of War

MGS Portable OPS

Burnout Dominator

Manhunt 2

Katamari

Outrun 2006

Patapon

PES (με 3D γραφικά, όχι σαν απο κινητό).

Tekken DR

Rainbow Six

(Να μην ξεχάσω τα Gran Turismo και Soul Calibur που έρχονται του χρόνου).

Και αυτα εδω για καποιο λογο ειναι "θερμα" ενω του DS δεν ειναι? Για να μην πουμε οτι τα μισα ειναι "μισες" εκδοσεις των μεγαλων αδερφων και οχι κατι του PSP που να λεει οτι ειναι δικο του και να ειναι και σχεδιασμενο γι αυτο?

Κατι -νεο- και φρεσκο η εστω κατι πραγματικα δικο του οπως το Patapon και Ghosts and Goblins αλλο εχει η θα πρεπει να "ανεχομαι" εκδοσεις που ειναι μεταφορα (dump down) του PS2 για τα παιχνιδια του? Αν ειναι ετσι παιρνω ενα PStwo και ξεμπερδευω.

Στο δε DS σχεδον ολα τα παιχνιδια που βγαινουν (καινουργια και παλια σε remake) ειναι ολα φτιαγμενα για το DS και ειναι και σχεδον ολα ετσι που απλα δεν υπαρχουν πουθενα αλλου. Κατι ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ και καλο ετσι οπως αρμοζει σε -καθε- κονσολα. Δυστηχως η Sony ειδε το PSP σαν μινι-PS 1/2 και δεν εκμεταλευεται την δυναμη του για σωστο σκοπο οπου και αυτο ειναι το προβλημα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...