TziniX Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Τι λές κοπέλα μου;Ξέρεις τι σημαίνει ESRB;Δηλαδή εσύ στα 5χρονα παιδιά σου θα δώσεις να παίζουν GTA και Resident Evil 5?Ε δεν πάμε καλά. άλλο το ένα άλλο το άλλο
bahamut zero Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 gherudos οι ηλικιακες κατηγοριες ειναι με βαση τηην ηλικιακη καταλληλοτητα του περιεχομενου του τιτλου και εξαρταται απο παραγοντες οπως βρισιες,βια κτλ...δεν παει αναλογα με την καταλληλοτητα του gameplay η οποια ειναι καθαρα υποκειμενικη
Antretng Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Ρε παιδιά κανένα 60+ πότε θα δούμε να κάνω κανα δωράκι στο πατέρα μου
gherudos Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Αρχικά καταχωρημένο από TziniX Εμφάνιση Μηνύματοςδοκίμασε έστω ένα παιχνίδι και θα δεις όλες οι ηλικίες είναι ίδιες Αναφερόμουν στο παραπάνω μήνυμα του 2ου account σου.
Dimitris1948 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 δηλαδή αν πάει κάποιος 20χρόνος να αγοράσει πόκεμον θα τού πουν: απαγορεύεται η πώλησης σε άτομα άνω τον 13χρόνον, ωραίο αστείο.
NickPlusPlus Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 δηλαδή αν πάει κάποιος 20χρόνος να αγοράσει πόκεμον θα τού πουν: απαγορεύεται η πώλησης σε άτομα άνω τον 13χρόνον, ωραίο αστείο. συμφωνα με τα fanboys εδω μεσα θα του πουνε οτι εχει προβλημα αφου ειναι 20 και οχι 10.
TziniX Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Ρε παιδιά κανένα 60+ πότε θα δούμε να κάνω κανα δωράκι στο πατέρα μου πάρτου ρε συ ένα pokemon και θα δεις για πότε θα πορωθεί στο λέω εκ πείρας
slipknot Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Ρε ξεκολλάτε, μου θυμίζετε κάτι τύπους που ακούνε "anime" και τα λένε "μίκυμάου" και τα βγάζουν κατευθείαν παιδικά. Υπάρχουν anime για όλα τα γούστα, από αυτά που απευθύνονται σε μικρά παιδιά μέχρι anime για 35αρηδες. Το target group τους δε σημαίνει όμως ότι τα βλέπει αποκλειστικά μια ομάδα, έτσι και με τα games.
Dimitris1948 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Gherudos μην ξαναμιλήσεις http://www.octapus.net/forum/viewtopic.php?f=82&t=8041
TziniX Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Gherudos μην ξαναμιλήσεις http://www.octapus.net/forum/viewtopic.php?f=82&t=8041 το one piece είναι από τα πιο κορυφαία anime για όλες τις ηλικίες.... αυτός είναι και ο βασικός σκοπός των παραγωγών... να προσελκύσουν άτομα απο όλες τις ηλικιακές κατηγορίες
Dimitris1948 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 το one piece είναι από τα πιο κορυφαία anime για όλες τις ηλικίες....αυτός είναι και ο βασικός σκοπός των παραγωγών... να προσελκύσουν άτομα απο όλες τις ηλικιακές κατηγορίες pfff... γιατί ποιος είπε το αντίθετο?? αν άνοιξης τα ματια σου θα να dis την υπογραφή και το avatar μου θα dis ότι μου αρέσει το one piece. αν δεν καταλαβές τι θέλω να πω καλύτερα μην ποστάρεις
TziniX Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 pfff...γιατί ποιος είπε το αντίθετο?? αν άνοιξης τα ματια σου θα να dis την υπογραφή και το avatar μου θα dis ότι μου αρέσει το one piece. αν δεν καταλαβές τι θέλω να πω καλύτερα μην ποστάρεις οι άλλοι που λένε πως τα anime είναι μόνο για παιδιά και κατάλαβα πολύ καλά
toni50 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 τι λετε για και για αυτο? http://www.e-shop.gr/show_main.phtml?id=NDS.00134
bahamut zero Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 τι λετε για και για αυτο? http://www.e-shop.gr/show_main.phtml?id=NDS.00134 δεν το εχω παιξει αλλα εχω διαβασει αρκετα reviews...φαντασου το σαν ενα ακομα harvest moon στο οποιο ομως πολεμας και εχθρους...πρεπει να ειναι καλο ομως σαν παιχνιδι καθως εχει παρει 8.3 απο ign..βασικα τι παιχνιδια σου αρεσουν γενικα?
toni50 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 δεν εχω παιξει πολλα games στο dsi... μονο το Phantom Hourglass και το New Super Mario Bros αλλα απο οτι καταλαβα μου αρεσουν τα παιχνιδια που ειναι σαν τo zelda γι αυτο ρωτησα για αυτο το παιχνιδι επειδη μοιαζει πολυ στο zelda αλλα απο οτι ειδα και το final fantasy 4 καλο φενεται απο οτι ειδα κατι reviews στο you tube:o
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.