Προς το περιεχόμενο

PSP ή DSi??

isilnor11

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
δεν εχω παιξει πολλα games στο dsi... μονο το Phantom Hourglass και το New Super Mario Bros αλλα απο οτι καταλαβα μου αρεσουν τα παιχνιδια που ειναι σαν τo zelda γι αυτο ρωτησα για αυτο το παιχνιδι επειδη μοιαζει πολυ στο zelda αλλα απο οτι ειδα και το final fantasy 4 καλο φενεται απο οτι ειδα κατι reviews στο you tube:o

μπορεις βασικα να συμβουλευτεις και αυτη τη λιστα για να αποφασισεις τι θα παρεις;)

http://www.metacritic.com/games/ds/scores/

• Απαντ. 434
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Γιατί θές να μου πείς οτι ένας 20άρης θα κάτσει να παίξει Pokemon?

Ειμαι 28 και ΠΑΙΖΩ pokemon, ναι το παραδεχομαι. Επισης παιζει η κοπελα μου που ειναι 26 και γουσταρουμε αφανταστα. Επισης εχω πανω απο 20 χρονια εμπειριας στο gaming (τα χρονια μου εμπειριας στο gaming ειναι πολυ περισσοτερα απο πολλους εδω μεσα που ακομα δεν εχουν φτασει καν την ηλικια των 20). Επισης παιζω απο left for dead και Warhammer 40k μεχρι και patapon και katamari και οτι αλλο -καλο- παιχνιδι πεσει στα χερια μου ανεξαρτητως εμφανισης και κονσολας.

Tα περι "παιδικων" παιχνιδιων τα ακουω βερεσε ΧΡΟΝΙΑ τωρα. Εχω δει παρα πολλους σαν τους "μικρους φιλους" του forum και στην δικια μου την εποχη να "ντρεπονται" να παιξουν συγκεκριμενα παιχνιδια καθαρα και μονο απο την εμφανιση τους και τα μεγαλα κομπλεξ τους ωστε να προσπαθουν να "αποδειξουν" οτι ειναι "μεγαλοι". Τα εχω δει ολα και απο την καλη και απο την αναποδη και δεν μπορω παρα μονο να γελασω με την κατασταση. Μην φοβαστε, θα μεγαλωσετε καποια στιγμη σιγουρα και ισως το δειτε ποιο καθαρα το θεμα.

Ορισμενοι απο εσας πραγματικα ειναι απιστευτο του οτι λετε αυτο που λετε χωρις να εχετε την παραμικρη εμπειρια πανω στο θεμα. Ακριβως οπως θα εκανε ενας ασχετος και προκατειλημμένος επι του θεματος. Πιστεψε με, το αν παιζεις Killzone Liberation η οχι δεν σου δινει βαρος στο παντελονι οπως και το αν παιζεις ποκεμον δεν σου αφαιρει βαρος απο το παντελονι.

Δημοσ.
Ειμαι 28 και ΠΑΙΖΩ pokemon, ναι το παραδεχομαι. Επισης παιζει η κοπελα μου που ειναι 26 και γουσταρουμε αφανταστα. Επισης εχω πανω απο 20 χρονια εμπειριας στο gaming (τα χρονια μου εμπειριας στο gaming ειναι πολυ περισσοτερα απο πολλους εδω μεσα που ακομα δεν εχουν φτασει καν την ηλικια των 20). Επισης παιζω απο left for dead και Warhammer 40k μεχρι και patapon και katamari και οτι αλλο -καλο- παιχνιδι πεσει στα χερια μου ανεξαρτητως εμφανισης και κονσολας.

Tα περι "παιδικων" παιχνιδιων τα ακουω βερεσε ΧΡΟΝΙΑ τωρα. Εχω δει παρα πολλους σαν τους "μικρους φιλους" του forum και στην δικια μου την εποχη να "ντρεπονται" να παιξουν συγκεκριμενα παιχνιδια καθαρα και μονο απο την εμφανιση τους και τα μεγαλα κομπλεξ τους ωστε να προσπαθουν να "αποδειξουν" οτι ειναι "μεγαλοι". Τα εχω δει ολα και απο την καλη και απο την αναποδη και δεν μπορω παρα μονο να γελασω με την κατασταση. Μην φοβαστε, θα μεγαλωσετε καποια στιγμη σιγουρα και ισως το δειτε ποιο καθαρα το θεμα.

Ορισμενοι απο εσας πραγματικα ειναι απιστευτο του οτι λετε αυτο που λετε χωρις να εχετε την παραμικρη εμπειρια πανω στο θεμα. Ακριβως οπως θα εκανε ενας ασχετος και προκατειλημμένος επι του θεματος. Πιστεψε με, το αν παιζεις Killzone Liberation η οχι δεν σου δινει βαρος στο παντελονι οπως και το αν παιζεις ποκεμον δεν σου αφαιρει βαρος απο το παντελονι.

δεν θα μπορουσα να συμφωνησω περισσοτερο.. ;)

Δημοσ.

όχι η ιδέα σου είναι, μια μίγα ήταν:lol:

επιτέλους διαβάσαμε και κάτι σοβαρό όχι σαν τις βλακείες του gherudos "πες το στον πατέρα σου και αν δεν σε αποκλήρωση ότι θες",

έλεος

που τα σκέφτεται..

ρε gherudos άμα δεν το σηκώνεις το ποτό μην πίνεις...

Δημοσ.

Δύσκολη απόφαση. Και το DSi παρουσιάζεται αρκετά βελτιωμένο και το νέο PSP είναι πιο δυνατό από το παλιό. Θα πρωτοτυπήσω: πάρε iPhone! Συνδυάζει την οθόνη αφής του DSi με την ποιοτική οθόνη του PSP!

Δημοσ.
Δύσκολη απόφαση. Και το DSi παρουσιάζεται αρκετά βελτιωμένο και το νέο PSP είναι πιο δυνατό από το παλιό. Θα πρωτοτυπήσω: πάρε iPhone! Συνδυάζει την οθόνη αφής του DSi με την ποιοτική οθόνη του PSP!

χωρις τα παιχνιδια κανενος απο τα 2!

Δημοσ.

Αν ειναι να παρει i-phone αγοραζει και DS και PSP και του μενουν και ρεστα να παει και στα μπουζουκια και να ανοιξει και μπουκαλι, να κερασει μερικες γυρες σφηνακια και να φαει και κανενα βρωμικο μετα την διασκεδαση.

Δημοσ.

Ναι, ΟΚ, μπορεί το iPhone να μην έχει ακόμα το line-up των DS και PSP, με τη φόρα που 'χει πάρει το App Store όμως δε θα αργήσει να την αποκτήσει. Κι εγώ τα ίδια έλεγα ("και τι να μας πει μωρέ το iPhone", "σιγά την π***ριά που έβγαλε η Apple" και τα ρέστα) μέχρι που το αγόρασα και κόλλησα.

Δημοσ.
Ναι, ΟΚ, μπορεί το iPhone να μην έχει ακόμα το line-up των DS και PSP, με τη φόρα που 'χει πάρει το App Store όμως δε θα αργήσει να την αποκτήσει. Κι εγώ τα ίδια έλεγα ("και τι να μας πει μωρέ το iPhone", "σιγά την π***ριά που έβγαλε η Apple" και τα ρέστα) μέχρι που το αγόρασα και κόλλησα.

δεν μπορώ να καταλάβω τι το ξεχωριστό έχει το i-phone που δεν το έχουν τα άλλα δυο πέρα απο το οτι είναι τηλέφωνο

θες internet,μουσική,e-books κλπ ? παρε dsi και έχεισ και τα παιχνίδια επιπλέον

ενώ στο iphone τα παιχνίδια είναι γελοία....

Δημοσ.

Έλα κόσμε πάρε πάρε πάρε,με το κιλό:

* 4071 - Minna no Oekakiya-san (JP)

* 4072 - SimCity DS (v01) (JP)

* 4073 - Table Game Spirits Victory (JP)

* 4074 - Tokuten Ryoku Gakushuu DS - Chuu 2 Eisuukoku Pack (JP)

* 4075 - Tokuten Ryoku Gakushuu DS - Chuu 2 Kokugo (JP)

* 4076 - Zaidan Houjin Nippon Kanji Nouryoku Kentei Kyoukai Kounin - KanKen DS (v02) (JP)

* 4077 - Sherlock Holmes - The Mystery of the Mummy (US)

* 4078 - Rockin' Pretty (US)

* 4079 - Humans - Meet the Ancestors!, The (US)

* 4080 - Fritz Chess (US)

Δημοσ.
Έλα κόσμε πάρε πάρε πάρε,με το κιλό:

* 4071 - Minna no Oekakiya-san (JP)

* 4072 - SimCity DS (v01) (JP)

* 4073 - Table Game Spirits Victory (JP)

* 4074 - Tokuten Ryoku Gakushuu DS - Chuu 2 Eisuukoku Pack (JP)

* 4075 - Tokuten Ryoku Gakushuu DS - Chuu 2 Kokugo (JP)

* 4076 - Zaidan Houjin Nippon Kanji Nouryoku Kentei Kyoukai Kounin - KanKen DS (v02) (JP)

* 4077 - Sherlock Holmes - The Mystery of the Mummy (US)

* 4078 - Rockin' Pretty (US)

* 4079 - Humans - Meet the Ancestors!, The (US)

* 4080 - Fritz Chess (US)

μαν πραγματικα πλεον δεν ξερω αν γελαω με τα ποστς σου η αν απλα σε λυπαμαι... :fear:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...