NickPlusPlus Δημοσ. 16 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2009 Δεν είπα το ds γκατζετάκι, εννοούσα ότι οι Ιάπωνες τρελαίνονται για ηλεκτρονικά κλπ Μη με βγάλετε και hater ξέρω 'γω. και το psp ηλεκτρονικο ειναι
Tilemaxx Δημοσ. 16 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2009 ευτυχώς που θα πει τη ninty gadgetaki ο αλλος!!!! η ninty κυριαρχεί καιρός να το καταλάβουν Κυριαρχεί με 950 μέλη? Τι να πούνε και κάτι άλλοι δηλαδή με 15k + μέλη...
TziniX Δημοσ. 16 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2009 Δεν είπα το ds γκατζετάκι, εννοούσα ότι οι Ιάπωνες τρελαίνονται για ηλεκτρονικά κλπ Μη με βγάλετε και hater ξέρω 'γω. οκ οκ!! και τελικά οι Ιάπωνες διάλεξαν τα nintendo ως κυρίαρχα παρ'ολο που υπάρχουν λενα σωρό άλλα στην αγορά το λενε απλά οι πωλήσεις και όχι τα μέλη!!
NickPlusPlus Δημοσ. 16 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2009 @Nick++ : Εξηγώ πιο πάνω σε spoiler. δηλαδη επειδη θα αρχισει παλι ο πολεμος ειπες να πω κατι που καμια βαση δεν εχει και που δεν κολαει για να γουσταρουμε? δεν στην λεω απλα θελω να καταλαβαινω τι εννοουν οσοι γραφουνε. ξαναλεω no offense ισως να ειμαι εγω χαζος.
Tilemaxx Δημοσ. 16 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2009 οκ οκ!!και τελικά οι Ιάπωνες διάλεξαν τα nintendo ως κυρίαρχα παρ'ολο που υπάρχουν λενα σωρό άλλα στην αγορά το λενε απλά οι πωλήσεις και όχι τα μέλη!! Και το Fiat 500 πουλάει περισσότερο απο την Ferrari F430, αυτό δεν σημαίνει οτι είναι καλύτερο.
NickPlusPlus Δημοσ. 16 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2009 flame σφδσφ οχι ρε συ πραγματικα οχι δεν ειχα τετοιο σκοπο. anyway. παραταω την προσπαθεια να καταλαβω γιατι θα βγω και μ%^5^ας απο πανω. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:38 ---------- Και το Fiat 500 πουλάει περισσότερο απο την Ferrari F430, αυτό δεν σημαίνει οτι είναι καλύτερο. ακυρο ομως? ποιος τα συγκρινει αυτα τα 2 που λες πες μου..
Tilemaxx Δημοσ. 16 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2009 ακυρο ομως? ποιος τα συγκρινει αυτα τα 2 που λες πες μου.. Όπως και εσείς συγκρίνετε τη Nintendo με Sony/MS.
slipknot Δημοσ. 16 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2009 οχι ρε συ πραγματικα οχι δεν ειχα τετοιο σκοπο. anyway. παραταω την προσπαθεια να καταλαβω γιατι θα βγω και μ%^5^ας απο πανω. Για μένα λέω man
NickPlusPlus Δημοσ. 16 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2009 Όπως και εσείς συγκρίνετε τη Nintendo με Sony/MS. ναι ισως επειδη ειναι οντως δυνατη μια τετοια συγκριση?? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:40 ---------- Για μένα λέω man λολ.
Tilemaxx Δημοσ. 16 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2009 ναι ισως επειδη ειναι οντως δυνατη μια τετοια συγκριση?? Όχι, δεν είναι δυνατόν να συγκρίνετε Wii με 360/PS3 πιστεύω να το έχετε καταλάβει. Τώρα ντάξ' τα handheld είναι άλλη ιστορία.
bahamut zero Δημοσ. 16 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2009 Όχι, δεν είναι δυνατόν να συγκρίνετε Wii με 360/PS3 πιστεύω να το έχετε καταλάβει. Τώρα ντάξ' τα handheld είναι άλλη ιστορία. το wii ειναι η οικιακη κονσολα της nintendo....γιατι να μην τα συγκρινουμε δηλαδη?αν ηταν τελευταια σε πωλησεις δε νομιζω να σε πειραζε η συγκριση
NickPlusPlus Δημοσ. 16 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2009 Όχι, δεν είναι δυνατόν να συγκρίνετε Wii με 360/PS3 πιστεύω να το έχετε καταλάβει. Τώρα ντάξ' τα handheld είναι άλλη ιστορία. διαβασε πως λεγεται ο τιτλος του thread στο οποιο γραφεις ρε μαν..
Tilemaxx Δημοσ. 16 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2009 το wii ειναι η οικιακη κονσολα της nintendo....γιατι να μην τα συγκρινουμε δηλαδη?αν ηταν τελευταια σε πωλησεις δε νομιζω να σε πειραζε η συγκριση Το Wii μπορείς να το συγκρίνεις με το PS2 αν θές. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:45 ---------- διαβασε πως λεγεται ο τιτλος του thread στο οποιο γραφεις ρε μαν.. Έλα ρε Μαν τι μας είπες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.