Προς το περιεχόμενο

PSP ή DSi??

isilnor11

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

χωρις να θελω να υποτιμισω το wii πιστευω οτι η τοση μεγαλη διαφορα στς πωλησεις οφειλετε στο οτι εδωσε διαφορετικη προσσεγγιση στον χειρισμο των παιχνιδιων..αυτο ειχε σαν αποτελεσμα να το παρουν κ ανθρωποι που δεν ασχολουνταν με τα games..!αυτο ειναι μεγαλο κατορθωμα οντως..αλλα πιστευω οτι αν η nintendo εβγαζε μια κονσολα σε αυτην την γενια που να πολεμαει τις αλλες με τα ιδια οπλα δηλαδη δυνατο hardware κτλ πιστευω οτι θα ηταν τριτη στην μαχη οπως κ το gamecube..

• Απαντ. 434
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Κυριαρχεί με 950 μέλη? Τι να πούνε και κάτι άλλοι δηλαδή με 15k + μέλη...

Χα χα χα χα,πές τα Χρυσόστομε,επειδή είχα καιρό να απαντήσω γιατί δεν μπορώ άλλο τις βλακείες μερικών μικρών παιδιών αν θέλετε να το πάμε σύμφωνα με τις πωλήσεις το PSP είναι πρώτο στην Ελλάδα και το παραπάνω γεγονός του quote το αποδεικνύει...

Το 95% των ελλήνων που έχουν φορητή κονσόλα επέλεξαν το PSP έναντι του NDS.

Δημοσ.
Χα χα χα χα,πές τα Χρυσόστομε,επειδή είχα καιρό να απαντήσω γιατί δεν μπορώ άλλο τις βλακείες μερικών μικρών παιδιών αν θέλετε να το πάμε σύμφωνα με τις πωλήσεις το PSP είναι πρώτο στην Ελλάδα και το παραπάνω γεγονός του quote το αποδεικνύει...

Το 95% των ελλήνων που έχουν φορητή κονσόλα επέλεξαν το PSP έναντι του NDS.

αν οι υπόλοιποι έλληνες είναι σαν εσένα... κατάλαβα ok

Δημοσ.

Η αλήθεια είναι πως αν αγόραζα σήμερα κάποια κονσόλα και ήμουν ανάμεσα σε PSP και DS η αλήθεια είναι πως θα επέλεγα χωρίς δεύτερη σκέψη το PSP...

Δημοσ.
Φυσικά και είναι σαν κι εμένα καθώς δεν είναι λογικό να μεγαλώνουμε σωματικά και νοητικά να μένουμε ακόμη παιδάκια.Πάνε μεγάλωσε τον πίκατσού σου τώρα και άσε με εμένα και τους υπόλοιπους 16000 που επέλεξαν PSP έναντι των 950 που επέλεξαν NDS.

τι λε ρε φίλε?????????????????απο που τα στατιστικά στοιχεία?

κι εξάλλου άλλο να μιλάς για Ελλάδα κι άλλο για όλους τουε υπόλοιπους

αμα νομίζεις εσύ ότι οι μλκίες του psp είναι ανώτερες του ds που στο κάτω κάτω έχει και κάτι πρωτότυπο,άλλοι γουστάρουν να μεγαλώνουν pikachu kai nintendogs

και στο κάτω κάτω της γραφής το ds δεν είναι μόνο souper mario και ποκεμον

εχει ένα σωρο adventures και action

μη προσπαθεις να μας την πεις τωρα:devil::devil::devil::devil::devil:

Δημοσ.
Δεν χρειάζεται να το διαβάσω, γιατί λέει π#π#ριές. Ακου Super Mario το σημαντικότερο παιχνίδι της τρέχουσας γενιάς.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 22:22 ----------

Διαβασα εδω και πρεπει να σε διορθωσω. Το EDGE ειναι περιοδικο με παγκοσμια υποληψη και σοβαροτητα και επισης τρωει respect απο το ιδιο το Famitsu weekly και απο ολοκληρο τον κυκλο των developers και ειναι το -μονο- περιοδικο που ποσταρουν θεσεις εργασιας οι ιδιες οι εταιριες παραγωγης παιχνιδιων, δεχονται τους δημοσιογραφους του περιοδικου στα ενδοτερα τους και πολλα ακομα που κανενα αλλο περιοδικο δεν μπορει να κανει.

Ο επαγγελματισμος του και η αξιοπιστια του ειναι πραγματικα αξεπεραστη πολλα μα ΠΟΛΛΑ χρονια τωρα. Ελπιζω να καταλαβαινεις πως ενα ατομο με περιορισμενη εμπειρια πανω στο θεμα δεν μπορει να "συλλαβει" αυτα που λεει το EDGE και δεν μπορει να τα παραδεχτει κιολας καθοτι fanboi ο ιδιος.

P.S. Το super mario ανεκαθεν ηταν benchmark σε καθε χρονια που το εβγαζαν και ΠΑΝΤΑ μα παντα το αντεγραφαν σε πολλα χωρις επιτυχια ομως ολα τα αναλογα παιχνιδια και οχι μονο της εκαστοτε εποχης. Το μονο super mario που δεν ηταν "ανταξιο" (αλλα και παλι το δευτερο καλυτερο) του ονοματος Super Mario ηταν το Sunshine.

Δημοσ.

Καταρχήν μόνοι σας δείχνετε το επίπεδό σας,ούτε σας έβρισα ούτε μίλησα άσχημα ούτε επιτέθηκα σε κάθε έναν σας προσωπικά,είπα τη γνώμη μου και τη στήριξα με ορθά επιχειρήματα,όσο για τα στατιστικά ορίστε τα 2 sites που αντιπροσωπεύουν το καθένα αυτό που δηλώνει το όνομά τους:

PSPGR http://www.pspgr.net 15618 χρήστες

uao660f172tc1ep3zmsu.jpg

Ninty http://www.ninty.gr 950 χρήστες

59o3bhqi9z0f7oe3lhu1.jpg

Και τα 2 site ελληνικά,και τα 2 site σχεδόν μαζί ξεκίνησαν και φαίνεται ξεκάθαρα ότι το PSP υπερτερεί στην Ελλάδα.Επίσης σου υπενθυμίζω το γεγονός ότι δεν έχω PSP αλλά έχω NDSL.

Δημοσ.
Φυσικά και είναι σαν κι εμένα καθώς δεν είναι λογικό να μεγαλώνουμε σωματικά και νοητικά να μένουμε ακόμη παιδάκια.Πάνε μεγάλωσε τον πίκατσού σου τώρα και άσε με εμένα και τους υπόλοιπους 16000 που επέλεξαν PSP έναντι των 950 που επέλεξαν NDS.

Το ειπα και πριν. Αν νομιζεις οτι επειδη παιζεις -υποτιθεμενα- "μεγαλιστικα" παιχνιδια σου δινει βαρος στο καβαλο τοτε γελιεσαι οικτρα και απλα εισαι ζωντανη αποδειξη του πως σκεφτεται ο 15 χρονος ελληνας gamer με ΜΑΧ 2-4 χρονια εμπειριας στο gaming.

Ειπαμε, περιμενε καμια 10αρια χρονια ακομα και μετα ελα να πεις οτι θελεις. Προς το παρων απλα οτι και να λες δεν μπορουμε να το λαβουμε σοβαρα λογο της υπερβολικα μικρης εμπειριας σου στο χωρο.

Δημοσ.
Το ειπα και πριν. Αν νομιζεις οτι επειδη παιζεις -υποτιθεμενα- "μεγαλιστικα" παιχνιδια σου δινει βαρος στο καβαλο τοτε γελιεσαι οικτρα και απλα εισαι ζωντανη αποδειξη του πως σκεφτεται ο 15 χρονος ελληνας gamer με ΜΑΧ 2-4 χρονια εμπειριας στο gaming.

Ειπαμε, περιμενε καμια 10αρια χρονια ακομα και μετα ελα να πεις οτι θελεις. Προς το παρων απλα οτι και να λες δεν μπορουμε να το λαβουμε σοβαρα λογο της υπερβολικα μικρης εμπειριας σου στο χωρο.

25 είναι βασικά...

Δημοσ.
25 είναι βασικά...

Δεν εχει σημασια τι ειναι. Σημασια εχει οτι εχει εμπειρια στο gaming ουτε 5 χρονια και συνεπως εχει ελλιπης γνωσεις πανω στο θεμα.

Δημοσ.

Συγνώμη που θα σε στεναχωρήσω αλλά έχω 22 χρόνια εμπειρία στα video games,δεν απαιτώ από κανένα σας να με πάρει στα σοβαρά ούτε εμένα αλλά ούτε τα λεγόμενά μου,είναι η γνώμη μου κι εφόσον έχουμε δημοκρατία μπορώ να την εκφέρω.Όταν ο άνθρωπος δεν μπορεί να μιλήσει και δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει σωστά και ορθά επειχειρήματα κι αντί αυτού παραφέρεται νομίζω πως θα πρέπει να τον αγνοούμε,το μόνο που κάνετε εσείς οι 3 δεν λέω 4 γιατί ο ένας σας έχει διπλό account είναι να βάζετε λόγια στο στόμα μου τα οποία δεν έχω πεί

Δημοσ.
Συγνώμη που θα σε στεναχωρήσω αλλά έχω 22 χρόνια εμπειρία στα video games,δεν απαιτώ από κανένα σας να με πάρει στα σοβαρά ούτε εμένα αλλά ούτε τα λεγόμενά μου,είναι η γνώμη μου κι εφόσον έχουμε δημοκρατία μπορώ να την εκφέρω.Όταν ο άνθρωπος δεν μπορεί να μιλήσει και δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει σωστά και ορθά επειχειρήματα κι αντί αυτού παραφέρεται νομίζω πως θα πρέπει να τον αγνοούμε,το μόνο που κάνετε εσείς οι 3 δεν λέω 4 γιατί ο ένας σας έχει διπλό account είναι να βάζετε λόγια στο στόμα μου τα οποία δεν έχω πεί

Συγνωμη κιολας αλλα ανθρωπος με 22 χρονια στο gaming και τα μισα απο αυτα που λεει να μην ισχυουν προσπαθωντας μαλιστα να πασαρει οτι τον βολευει τον ιδιο (εσενα δηλαδη) ως στοιχεια προς αποδειξη μονο και μονο για να υποστηριξει το σκοπο του το βρισκω γελοιο και παιδαριωδες. Παραδειγμα το ποσταρισμα των forum του NDS και του PSP ως "αποδειξη" οτι εχει ποιο πολλους χρηστες το PSP απο το DS -στην Ελλαδα-. Ε τωρα εγω τι να πω? Δηλαδη εγω που εχω και τα 2 μηχανηματα και δεν ανοικω σε κανενα απο τα 2 φορουμ? Τα φιλαρακια μου που ειναι στα ιδια με εμενα?

Σιγα σιγα θα μας πεις οτι ολοκληρη η κοινοτητα ειναι περασμενη στο φορουμ και οτι ειναι -στανταρ- και -σιγουρος- τροπος μετρησης του ποιος εχει τους περισσοτερους χρηστες. Ελεος δηλαδη.

Δημοσ.

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=12&category=1000000361&product=1311441

"Συσκευασία που περιλαμβάνει κονσόλα PSP σε λευκό χρώμα (Pearl White), μαζί με δύο παιχνίδια: Petz: My Puppy Family & Petz: My Baby Hamster. Περιλαμβάνεται επίσης ρόζ χνουδωτή θήκη, πολύχρωμη πρόσοψη και πανάκι Dogz για την οθόνη του PSP. Το παιχνίδι με τα Petz είναι άκρως διασκεδαστικό: υιοθετήστε κουτάβια & χάμστερ, δείτε τα να μεγαλώνουν και δείτε τι κάνουν ενώ εσείς ασχολείστε μαζί τους."

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...