Προς το περιεχόμενο

PSP ή DSi??

isilnor11

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=12&category=1000000361&product=1311441

"Συσκευασία που περιλαμβάνει κονσόλα PSP σε λευκό χρώμα (Pearl White), μαζί με δύο παιχνίδια: Petz: My Puppy Family & Petz: My Baby Hamster. Περιλαμβάνεται επίσης ρόζ χνουδωτή θήκη, πολύχρωμη πρόσοψη και πανάκι Dogz για την οθόνη του PSP. Το παιχνίδι με τα Petz είναι άκρως διασκεδαστικό: υιοθετήστε κουτάβια & χάμστερ, δείτε τα να μεγαλώνουν και δείτε τι κάνουν ενώ εσείς ασχολείστε μαζί τους."

:lol: :lol: απιστευτος...!

• Απαντ. 434
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=12&category=1000000361&product=1311441

"Συσκευασία που περιλαμβάνει κονσόλα PSP σε λευκό χρώμα (Pearl White), μαζί με δύο παιχνίδια: Petz: My Puppy Family & Petz: My Baby Hamster. Περιλαμβάνεται επίσης ρόζ χνουδωτή θήκη, πολύχρωμη πρόσοψη και πανάκι Dogz για την οθόνη του PSP. Το παιχνίδι με τα Petz είναι άκρως διασκεδαστικό: υιοθετήστε κουτάβια & χάμστερ, δείτε τα να μεγαλώνουν και δείτε τι κάνουν ενώ εσείς ασχολείστε μαζί τους."

χαχαχαχαχα θεος

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 02:15 ----------

Ευκαιρία να πάρετε PSP ;)

θα ελεγα ευκαιρια για σενα να παρεις που δεν εχεις κ ολας και στο κατω κατω βρε αδερφε δεν ειναι δα και ποκεμον το παιχνιδι που δινουνε μαζι μην σε πουνε και μπεμπη ! give it a try.

Δημοσ.

Κ η Ειρηνη δεν ειχε ανακυρηχτει ακομα στο πεδιο της μαχης.. ακομη μαινονταν ποιος θα ειχε το τελευταιο post-τάπα πρωτού πατηθει το "Shut Down Computer"

Αυτος που θα παταγε το Sleep/ή Logout επρόκειτω να αποκτησει το πλεονεκτημα του αιφνιδιασμου! :P

darhe13 loggαρε σαν pscrazy σου απαντησα στο thread σου.. ελα, σβέλτα!

Δημοσ.
Κ η Ειρηνη δεν ειχε ανακυρηχτει ακομα στο πεδιο της μαχης.. ακομη μαινονταν ποιος θα ειχε το τελευταιο post-τάπα πρωτού πατηθει το "Shut Down Computer"

Αυτος που θα παταγε το Sleep/ή Logout επρόκειτω να αποκτησει το πλεονεκτημα του αιφνιδιασμου! :P

darhe13 loggαρε σαν pscrazy σου απαντησα στο thread σου.. ελα, σβέλτα!

εσυ ξερεις αν εχει βγαλει donkey kong?σοβαρα ρωτησα!τα υπολοιπα δεν χρειαζονται...

Δημοσ.

Σοβαρα λοιπον: Απ οτι θυμαμαι δεν εχει βγαλει καθαροαιμο τιτλο σε στυλ donkey kong (snes/n64)

Εχει ομως βγαλει το Mario vs. Donkey Kong 2:March Of the minis που ειναι ενα πολυ καλο action/puzzle κατ' εμε

υ.γ. Ακομη να μπεις?? Can't Wait..:P

Δημοσ.
Σοβαρα λοιπον: Απ οτι θυμαμαι δεν εχει βγαλει καθαροαιμο τιτλο σε στυλ donkey kong (snes/n64)

Εχει ομως βγαλει το Mario vs. Donkey Kong 2:March Of the minis που ειναι ενα πολυ καλο action/puzzle κατ' εμε

υ.γ. Ακομη να μπεις?? Can't Wait..

κριμα...ηταν φοβερα παιχνιδια..!ειχα παθει πλακα τοτε..μην περιμενεις τσαμπα..τα χουμε πει αυτα..

Δημοσ.

ε σε αυτο κ εγω αμαρωτιεμαι αφου βγαζουν πιο αραια πια Classic Mario Games, γιατι να μη βγαλουν κ DK καποια στιγμη.. :mad:

υ.γ. Γι αυτα που χουμε πει: Άλλα λενε οι πηγες μου.. 2ον δε περιμενω γιατι στο πα κ δεν ροκειται ουτε 1 στο εκατομυριο να το κανεις.. αρα καθυστερησα κατα καποιο τροπο την απαντηση σου που ουτως ή αλλως θα κανεις αυριο το πρωι! ;)

Δημοσ.
ε σε αυτο κ εγω αμαρωτιεμαι αφου βγαζουν πιο αραια πια Classic Mario Games, γιατι να μη βγαλουν κ DK καποια στιγμη..

υ.γ. Άλλα λενε οι πηγες μου..

μου θυμιζεις παραθυρο σε δελτιο ειδησεων...να ανακαλεσετε κυριε...:-)συριο το πρωι εχω οδοντιατρο..ασε!

Δημοσ.
ε σε αυτο κ εγω αμαρωτιεμαι αφου βγαζουν πιο αραια πια Classic Mario Games, γιατι να μη βγαλουν κ DK καποια στιγμη..

υ.γ. Άλλα λενε οι πηγες μου..

Θα μπορουσαν να βγαλουν αλλα θα ερχοταν σε ριξη με τον κυριο Mario μιας και τα Country τοτε τα ειχε φτιαξει η Rare. Tωρα (τι τωρα, χρονια τωρα) που δεν υπαρχει αυτη στη μερια της Nintendo θα πρεπει να τα κατασκευασει η ιδια η να τα δωσει σε καποια τριτη εταιρια και ισως να μην θελει.

Εγω παντως αν ειχα δικια μου εταιρια παραγωγης το ΜΟΝΟ πραγμα που θα εκανα θα ηταν remake παιχνιδιων δεξια και αριστερα (τυπου Resident Evil Remake k Metal Gear Solid twin snakes) απο οποιοδηποτε παιχνιδι θεωρουσα οτι ΠΡΕΠΕΙ να βγει σε remake.

Μερικα παραδειγματα.

- Donkey Kong Country

- Deus X

- Vagrant Story

- Super Metroid

- Sillent Hill 1

- Final fantasy 6

- Chrono trigger

Φυσικα και πολλα ΠΟΛΛΑ ακομα.

Δημοσ.

θα δειξω κατι οταν πρεπει να δειξω.. till then..

οκ....καλες διακοπες προς το παρων..!

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 02:54 ----------

Θα μπορουσαν να βγαλουν αλλα θα ερχοταν σε ριξη με τον κυριο Mario μιας και τα Country τοτε τα ειχε φτιαξει η Rare. Tωρα (τι τωρα, χρονια τωρα) που δεν υπαρχει αυτη στη μερια της Nintendo θα πρεπει να τα κατασκευασει η ιδια η να τα δωσει σε καποια τριτη εταιρια και ισως να μην θελει.

Εγω παντως αν ειχα δικια μου εταιρια παραγωγης το ΜΟΝΟ πραγμα που θα εκανα θα ηταν remake παιχνιδιων δεξια και αριστερα (τυπου Resident Evil Remake k Metal Gear Solid twin snakes) απο οποιοδηποτε παιχνιδι θεωρουσα οτι ΠΡΕΠΕΙ να βγει σε remake.

Μερικα παραδειγματα.

- Donkey Kong Country

- Deus X

- Vagrant Story

- Super Metroid

- Sillent Hill 1

- Final fantasy 6

- Chrono trigger

Φυσικα και πολλα ΠΟΛΛΑ ακομα.

εγω απορω πως κ δεν εχουν κανει ακομα το sillent hill remake!απο το να βγαζουν τις αηδιες στυλ origins κτλ χιλιες φορες remake το πρωτο.!

Δημοσ.
οκ....καλες διακοπες προς το παρων..!

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 02:54 ----------

εγω απορω πως κ δεν εχουν κανει ακομα το sillent hill remake!απο το να βγαζουν τις αηδιες στυλ origins κτλ χιλιες φορες remake το πρωτο.!

Το origins προβλεπεται να ειναι κορυφαιο. Και μονο το γεγονος του οτι προκειται για το -πρωτο- τον -original- κωδικα και ιδεα του παιχνιδιου (που ετσι και τον βγαζανε τοτε εν οψη resident evil απλα θα πατωνε και δεν θα υπηρχε και συνεχεια στη σειρα) ειναι αρκετος λογος για να πιστεψω οτι το παιχνιδι θα ειναι πολυ καλο ετσι και αλλιως.

Δημοσ.
Το origins προβλεπεται να ειναι κορυφαιο. Και μονο το γεγονος του οτι προκειται για το -πρωτο- τον -original- κωδικα και ιδεα του παιχνιδιου (που ετσι και τον βγαζανε τοτε εν οψη resident evil απλα θα πατωνε και δεν θα υπηρχε και συνεχεια στη σειρα) ειναι αρκετος λογος για να πιστεψω οτι το παιχνιδι θα ειναι πολυ καλο ετσι και αλλιως.

Αγαπητέ gamer με την τεράστια εμπειρία 24 χρόνων και βάλε στα βιντεοπαιχνίδια πως σου ξέφυγε το γεγονός ότι το Silent Hill Origins έχει κυκλοφορήσει από πέρυσι σε PSP/PS2;To Silent Hill Shattered Memories είναι το νέο Silent Hill που θα κυκλοφορήσει στο PSP και στο Wii.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 01:45 ----------

Με το κιλό πάλι αλλά αυτή τη φορά 1 παιχνιδάκι αξίζει,μαντέψτε ποιό,δυστυχώς είναι unplayable λόγω JPN.

* 4081 - Mahjong Navi DS (JP)

* 4082 - SBI Group Kanshuu - Hajime You! Shisan Unyou DS (JP)

* 4083 - Spongebob to Atlantis, Ikitain Desu (JP)

* 4084 - Chishiki-Ou Series - Train Master (JP)

* 4085 - Blood of Bahamut (JP)

* 4086 - Hottarake no Shima - Kanata to Nijiiro no Kagami (JP)

* 4087 - Up (JP)

* 4088 - Item Getter - Bokura no Kagaku to Mahou no Kankei (JP)

* 4089 - Irodzuki Tingle no Koi no Balloon Trip (JP)

* 4090 - Tsukibito (JP)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...