Προς το περιεχόμενο

PSP ή DSi??

isilnor11

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
καλυτερα να μην τα βγαλουν...αν τα βγαλουν θα απομυθοποιοιθουν...

τι να τα κάνεις απ΄τη βιτρίνα να τα βλέπεις?

σκοπός είναι να το ζήσεις

όχι να παίζεις ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΑΤΑ (γιατι αυτό είναι όλα τα υπόλοιπα)

• Απαντ. 434
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Γιατι ειναι βλακες. Αλλη δικαιολογια δεν υπαρχει. Αν εχουν χρονο να βγαζουν παπαριες του στυλ Chronicles τοτε σιγουρα εχουν χρονο για μια επανεκδοση η καποιο remake του 2 (ενσωματομενο το 1.5) και του Veronica. Εχετε δει παραγωγη που εχει το Darkside chronicles? Η προδοσια σε ολο της το μεγαλειο. Δεν θα με χαλουσε αν ηταν απλα ενα φθηνιαρικο παιχνιδι ετσι για να ειχαμε να λεγαμε αλλα μιλαμε για τρομερη παραγωγη και την χαραμιζουν σε Resident house of the dead...........

Δεν εχω λογια. Δεν ξερω τι να πω.

τοσα remake εχουν κανει..να κανουν κ αλλα...εγω πιστεω πως πρεπει να μαζευτουν λιγο με το resident evil..ειναι το αρμεγμα της αγελαδας στο μεγαλειο της...κ ως αποτελεσμα ειχε το re5 oπου δεν θυμιζει σε τπτ παιχνιδι resident evil...

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:33 ----------

τι να τα κάνεις απ΄τη βιτρίνα να τα βλέπεις?

σκοπός είναι να το ζήσεις

όχι να παίζεις ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΑΤΑ (γιατι αυτό είναι όλα τα υπόλοιπα)

γιατι τα εχεις δει σε καμια βιτρινα..?δεν γινεται να βγει..ειναι δοκιμαστικος κωδικας...δεν υπαρχει λογος υπαρξης του re 1,5...

Δημοσ.
τοσα remake εχουν κανει..να κανουν κ αλλα...εγω πιστεω πως πρεπει να μαζευτουν λιγο με το resident evil..ειναι το αρμεγμα της αγελαδας στο μεγαλειο της...κ ως αποτελεσμα ειχε το re5 oπου δεν θυμιζει σε τπτ παιχνιδι resident evil...

γιατι τα εχεις δει σε καμια βιτρινα..?δεν γινεται να βγει..ειναι δοκιμαστικος κωδικας...δεν υπαρχει λογος υπαρξης του re 1,5...

που λέει ο λόγος σε βιτρίνα

πρέπει να βγει ένα remake που να συνδυάζει το gameplay των πρώτων που ήταν και τα καλύτερα

νομίζεις πως αν βγει έστω και ένα δοκιμαστικό δε θα πουλήσει?

Δημοσ.
δοκιμαστικος κωδικα δε το λες, αφου αν θυμαμαι καλα ειχε φτασει στο 80%.. το 20% το βγαζουν ανετα σε 2 μηνες κ πολυ λεω.

ναι ρε παιδι μου αλλα βασιζονταν πανω σε πειραματισμους...ποιος ξερει τι μπερδεμα θα γινεται στο 1,5...εξαλλου στη θεση του βγηκε το καταπληκτικο re2..!

Δημοσ.
που λέει ο λόγος σε βιτρίνα

πρέπει να βγει ένα remake που να συνδυάζει το gameplay των πρώτων που ήταν και τα καλύτερα

νομίζεις πως αν βγει έστω και ένα δοκιμαστικό δε θα πουλήσει?

θα πουλησει σε ατομα κολλημενα με την σειρα...που δεν εινα κ λιγοι βεβαια...αλλα η καινουργια φουρνια των gamers θα το απορρυψει..

Δημοσ.

Ειναι παιχνιδι που -αξιζει- το remake και πανω απο ολα το ζητανε οι fans του παιχνιδιου. Ετοιμο κοινο για να το αγορασει δηλαδη. Αν εχουν λεφτα να βγαζουν βλακειες του τυπου Chronicles k Darkside chronicles τοτε εχουν λεφτα να βγαλουν αυτα τα 2 σε remake. Δεν σου λεω κατι, απλα δες τα βιντεακια του Darkside Chronicles και πες μου εσυ τι θα ηταν καλυτερα να βγαζαν. Αυτο η remake to Resi 2 (με το 1.5 μαζι) και το Veronica?

Το Resi 1.5 υπαρχει κανονικα, απλα οχι προς πωληση. Ειναι ο πρωτος κωδικας του παιχνιδιου (του 2) που παρουσιαστηκε playable κανονικα και οχι μονο σαν βιντεο οπως τα buits του 4. Αφου λοιπον βγαλανε το 2 με αυτα τα κομματια εντωλως εκτος παιχνιδιου ονομασαν τον πρωτο playable κωδικα σαν 1.5. Δεν ειναι δηλαδη ονομασια της Capcom αυτο αλλα των παικτων και fans τους παιχνιδιου.

Δημοσ.
Υπάρχει λόγος ύπαρξης του 1.5, οι αμέτρητοι fans της σειράς.

σιγουρα..αλλα κ εγω που ειμαι fan του sillent hill ..?να αρχισω να ζηταω ολες της πρωιμες εκδοσεις του sillent hill?αν υπαρχουν...

Δημοσ.
θα πουλυσει σε ατομα κολλημενα με την σειρα...που δεν εινα κ λιγοι βεβαια...αλλα η καινουργια φουρνια των gamers θα το απορρυψει..

Οπως και πολλα "παλια" παιχνιδια ετσι και αυτο. Το θεμα ειναι οτι το Resident Evil εχει την ποιο cult κοινοτητα που τα σκαει κανονικα για original (και εγω το ιδιο) απο οποιοδηποτε αλλο franchise παιχνιδιου.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 13:45 ----------

σιγουρα..αλλα κ εγω που ειμαι fan του sillent hill ..?να αρχισω να ζηταω ολες της πρωιμες εκδοσεις του sillent hill?αν υπαρχουν...

Το shattered memories τι νομιζεις οτι ειναι ? :lol:

Δημοσ.

Απλά το 1.5, το πρωτότυπο του 2 δε βγήκε επειδή κάπου στη πορεία ξίνισε στους developers. Ε έχει αποκτήσει κι ένα cult status όσο να 'ναι. Σε καμία περίπτωση δε λέω ότι το 2 δεν ήταν παιχνιδάρα, απλά ένα remake θα ήταν πράγματι καλή κίνηση.

Δημοσ.
Ειναι παιχνιδι που -αξιζει- το remake και πανω απο ολα το ζητανε οι fans του παιχνιδιου. Ετοιμο κοινο για να το αγορασει δηλαδη. Αν εχουν λεφτα να βγαζουν βλακειες του τυπου Chronicles k Darkside chronicles τοτε εχουν λεφτα να βγαλουν αυτα τα 2 σε remake. Δεν σου λεω κατι, απλα δες τα βιντεακια του Darkside Chronicles και πες μου εσυ τι θα ηταν καλυτερα να βγαζαν. Αυτο η remake to Resi 2 (με το 1.5 μαζι) και το Veronica?

Το Resi 1.5 υπαρχει κανονικα, απλα οχι προς πωληση. Ειναι ο πρωτος κωδικας του παιχνιδιου (του 2) που παρουσιαστηκε playable κανονικα και οχι μονο σαν βιντεο οπως τα buits του 4. Αφου λοιπον βγαλανε το 2 με αυτα τα κομματια εντωλως εκτος παιχνιδιου ονομασαν τον πρωτο playable κωδικα σαν 1.5. Δεν ειναι δηλαδη ονομασια της Capcom αυτο αλλα των παικτων και fans τους παιχνιδιου.

βρε δικιο εχεις αλλα μετα απο τοσα remake τοσες παπαριες resident evil που εχουμε φαει αν βγαλουν κ κωδικες δοκιμαστικους εμενα θα μου φανει ασχημο...καθαρα για εισπρακτικους σκοπους...θα το δεχομουν μονο αν το βγαζαν για παραδειγμα στο live η στο psn δωρεαν σαν φορο τιμης για τους fans..κ αν ηθελε οποιος το επερνε να εβαζε οσα χρηματα η ποντους ηθελε...οπως εκαναν οι muse αν δεν κανω λαθος μ το καινουργιο τους δισκο..[οχι remake με τα γραφικα του τοτε}

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:52 ----------

[/color]

Οπως και πολλα "παλια" παιχνιδια ετσι και αυτο. Το θεμα ειναι οτι το Resident Evil εχει την ποιο cult κοινοτητα που τα σκαει κανονικα για original (και εγω το ιδιο) απο οποιοδηποτε αλλο franchise παιχνιδιου.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 13:45 ----------

Το shattered memories τι νομιζεις οτι ειναι ? :lol:

ναι?καλα..απο ιδεες μηδεν..

Δημοσ.
βρε δικιο εχεις αλλα μετα απο τοσα remake τοσες παπαριες resident evil που εχουμε φαει αν βγαλουν κ κωδικες δοκιμαστικους εμενα θα μου φανει ασχημο...καθαρα για εισπρακτικους σκοπους...θα το δεχομουν μονο αν το βγαζαν για παραδειγμα στο live η στο psn δωρεαν σαν φορο τιμης για τους fans..κ αν ηθελε οποιος το επερνε να εβαζε οσα χρηματα η ποντους ηθελε...οπως εκαναν οι muse αν δεν κανω λαθος μ το καινουργιο τους δισκο..

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:52 ----------

Κοιτα και εγω δεν λεω να κανουν τα παντα και ολα remake, απλα οτι αξιζει και το λεω κιολας στα πλαισια του οτι αφου βγαζουν που βγαζουν την παπαρια Darkside Chronicles σαν υπερπαραγωγη και με ετοιμη remade μηχανη γραφικων ΓΙΑΤΙ (το κερατο μου μεσα) να μην κανουν το 2+1.5 & code veronica κανονικα remakes? Και ποιο πολυ prestige θα κερδισουν και περισσοτερα φραγκα απο "πεινασμενους" fan (σαν εμενα). Ειδικα μετα την απογοητευση που ηταν το 5 θα εκτιμησουμε ολοι την επιστροφη στις ριζες και μαλιστα σε δοκιμασμενο περιβαλλον.

ναι?καλα..απο ιδεες μηδεν..

Μα ρε φιλαρακι ολα τα παιχνιδια ειναι αντιγραφη της αντιγραφης και scraped ιδεων που -πλεον- μπορουν να ευδοκιμησουν γιατι σε γενικες γραμμες τα gaming μυαλα εχουν ανοιξει. Ενα παιχνιδι που πριν 10 χρονια δεν θα ειχε την δυνατοτητα να αναγνωριστει ουτε στον αιωνα τον απαντα πλεον εχει ολα τα "εφοδια" ωστε να γινει cult classic. Να εισαι σιγουρος οτι αν το shattered memories βγει προσεγμενο θα αποκτησει δικο του κοινο.

Δημοσ.
Κοιτα και εγω δεν λεω να κανουν τα παντα και ολα remake, απλα οτι αξιζει και το λεω κιολας στα πλαισια του οτι αφου βγαζουν που βγαζουν την παπαρια Darkside Chronicles σαν υπερπαραγωγη και με ετοιμη remade μηχανη γραφικων ΓΙΑΤΙ (το κερατο μου μεσα) να μην κανουν το 2+1.5 & code veronica κανονικα remakes? Και ποιο πολυ prestige θα κερδισουν και περισσοτερα φραγκα απο "πεινασμενους" fan (σαν εμενα). Ειδικα μετα την απογοητευση που ηταν το 5 θα εκτιμησουμε ολοι την επιστροφη στις ριζες και μαλιστα σε δοκιμασμενο περιβαλλον.

Μα ρε φιλαρακι ολα τα παιχνιδια ειναι αντιγραφη της αντιγραφης και scraped ιδεων που -πλεον- μπορουν να ευδοκιμησουν γιατι σε γενικες γραμμες τα gaming μυαλα εχουν ανοιξει. Ενα παιχνιδι που πριν 10 χρονια δεν θα ειχε την δυνατοτητα να αναγνωριστει ουτε στον αιωνα τον απαντα πλεον εχει ολα τα "εφοδια" ωστε να γινει cult classic. Να εισαι σιγουρος οτι αν το shattered memories βγει προσεγμενο θα αποκτησει δικο του κοινο.

δικιο εχεις σε αυτο...πεφτει η αντιγραφη συννεφο...κ οχι μονο στα games..παντου..μακαρι να ειναι καλο το shattered memories..αν κ πιστευω οτι μετα το sillent hill 2 ολα τα αλλα δεν ειναι ανταξια του ονοματος..αντε κ το 3...βεβαια αυτα ειναι προσωπικες αποψεις ..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...