Tilemaxx Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Και αυτα εδω για καποιο λογο ειναι "θερμα" ενω του DS δεν ειναι? Για να μην πουμε οτι τα μισα ειναι "μισες" εκδοσεις των μεγαλων αδερφων και οχι κατι του PSP που να λεει οτι ειναι δικο του και να ειναι και σχεδιασμενο γι αυτο? Κατι -νεο- και φρεσκο η εστω κατι πραγματικα δικο του οπως το Patapon και Ghosts and Goblins αλλο εχει η θα πρεπει να "ανεχομαι" εκδοσεις που ειναι μεταφορα (dump down) του PS2 για τα παιχνιδια του? Αν ειναι ετσι παιρνω ενα PStwo και ξεμπερδευω. Στο δε DS σχεδον ολα τα παιχνιδια που βγαινουν (καινουργια και παλια σε remake) ειναι ολα φτιαγμενα για το DS και ειναι και σχεδον ολα ετσι που απλα δεν υπαρχουν πουθενα αλλου. Κατι ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ και καλο ετσι οπως αρμοζει σε -καθε- κονσολα. Δυστηχως η Sony ειδε το PSP σαν μινι-PS 1/2 και δεν εκμεταλευεται την δυναμη του για σωστο σκοπο οπου και αυτο ειναι το προβλημα. Τι gaming εμπειρία σου προσφέρουν τα μέν, και τι τα δέ. Sorry, δεν πληρώνω handheld για κλασμένα γραφικά και gaming με μολύβι. Πληρώνω handheld για να έχω ένα φορητό PS και Media Player όπου και να είμαι. DS, για τα 10χρονα.
ikaruga24 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 ----------DS---------------------------------PSP----------------------------------------------------------Castlevania ( και τα 3) = Castlevania Chronicles+Castlevania Symphony Of The Night Castlevania Chronicles, οχι και τοσο καλο. Symphony of the night, το καλυτερο Castlevania ever αλλα μεταφορα απο PS1 και με μικρη διαφορα απο το Dawn of Sorrow k Order of Ecclesia. To portrait of ruin ειναι bonus. Επισης ολα αυτα ειναι ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ castlevania και οχι μεταφορες. Final Fantasy Tactics A2 = Final Fantasy Tactics A2 Καποιο λαθος κανεις. Το Tactics A2 δεν υπαρχει στο PSP. Μαλλον εδω ηθελες να γραψεις το War of the Lions το οποιο ειναι ΕΠΙΣΗΣ μεταφορα του πρωτου FFT του PS1 το οποιο ναι μεν ειναι αψογο αλλα το Α2 ειναι καλυτερο. Final Fantasy CC echoes of time < Final Fantasy Tactics: The War of the Lions Δεν εχεις δικιο. Το ενα ειναι τακτικσ και το αλλο action-RPG σε φαση Zelda και μαλιστα αν το θες mutliplayer kαι ειναι απλα φανταστικο απο καθε αποψη. Grand Theft Auto china wars < GTA Liberty City Stories Εχει παιξει ποτε το China Wars για να λες? Fire Emblem dragon < Disgea To Disgaea υπαρχει και στο DS ενω το Fire Emblem ειναι το ιδιο καλο (αν και διαφορετικο) απο αυτο. Ninja Gaiden Dragon Sword < God Of War Αναλογα απο ποια αποψη το βλεπεις. Final Fantasy 3, 4 remake < Final Fantasy Crisis Core Μην ακουω βλακεις. Metal Slug 7 < Υπάρχουν όλα στο PSP και ανεπίσημα Ανεπισημα υπαρχουν και στο DS αλλα το 7 δεν θα το βρεις ουτε ανεπισημα γιατι ειναι αποκλειστικοτητα του DS. Gran Turismo Portable Το DS δεν εχει και μαλλον δεν θα εχει κατι τετοιο ποτε. Το ποιο κοντινο τετοιο παιχνιδι του ειναι το Toca race driver και το Grid τα οποια ειναι πολυ καλα. Resident Evil Portable Στο DS το εχουμε ηδη αλλα ειναι μεταφορα του πρωτου του PS1. Του PSP ετσι οπως παει μαλλον δεν θα δει ποτε το φως της μερας. Metal Gear Peace Walker Αυτο θα ειναι καλο και δεν υπαρχει κατι αντιστοιχο στο DS. Parasite Eve 3 Οσο το ειδες στο PS2 αλλο τοσο θα το δεις στο PSP. Βαριέμαι,καληνύχτα... Τι μονο αυτα?????? Οκ, οντως καληνυχτα.
nikos_se Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 εγω ενα θα πω ..............οτι ερχονται τοσο πολλα καινουργια παιχνιδια στο psp ,μεσα στους επομενους 12 μηνες ξεκινωντας απο Σεπτεμβρη που πραγματικα αξιζει να αποκτησεις την κονσολα./ εγω προσωπικα εχω και ds και psp,ωστοσο απο εδω και περα το ds θα εχει πραγματικα λιγα να επιδειξει στο τομεα games,ενω στο psp ερχονται ολα τα μεγαλα franchises χωρις να ειναι ports του ps2.και μην ξεχνας οτι στο psp μπορεις να παιξεις ολα τα παιχνιδια του psone....... μερικα απο τα παιχνιδια που ερχονταικαι δεν ειναι ports) assassins creed,final fantasy:dissidia,final fantasy 13 agito,kingdom hearts:Birth by sleep,parasite eve 3,resident evil portable,littlebigplanet,gran turismo mobile,tekken 6,soul calibur:broken destiny,socom:fireteam bravo 3,army of two:40th day,gta:chinatown(enhanched port), mgs:peace walker,jak:lost frontier,motorstorm:artic edge.....................++++++++παρα πολλα που ερχονται,+οτι αλλο εχει βγει 4 χρονια τωρα+ολα τα παιχνιδια του psone.........
ikaruga24 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Τι gaming εμπειρία σου προσφέρουν τα μέν, και τι τα δέ. Sorry, δεν πληρώνω handheld για κλασμένα γραφικά και gaming με μολύβι. Πληρώνω handheld για να έχω ένα φορητό PS και Media Player όπου και να είμαι. DS, για τα 10χρονα. Αν κανεις ενα μικρο ψαχτιρι θα δεις οτι οι πωλησεις του DS ειναι υπερδιπλασιες του PSP και το Age demographic του DS ειναι κατα κυριο λογο ηλικιες 22 - 35 ετων. Πες, πες και αλλα. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:28 ---------- από ότι βλέπω το θέμα πείρε φωτιά xD ευχάριστο για όλες τις απαντήσεις! να πω την αλήθεια δεν έχω αποφασίσει ακόμα γιαυτο θα ήθελα να κάνω μερικές ερωτήσεις στους γνωστες 1) όταν λέτε εφαρμογές στο psp για τι ακριβώς εφαρμογές μιλάτε? Emulation κυριως. 2) είναι αλήθεια ότι για να σπάσω το psp θέλω μονο ένα firmware? υπάρχει κίνδυνος στην διαδικασία? Κανενας κινδυνος. Απλη διαδικασια ειναι. Με το καθε παιχνιδι μπορει να αντιμετωπισεις καποια ευκολα προβληματα. 3) αυτήν η κάρτα που σπάει το DS υπάρχει στην ελλάδα? Υπαρχει. Κοστιζει περι τα 50 ευρω μαζι με micro SD 4GB. 4) τέλος RPG παιχνίδια πιο έχει καλύτερα και πιο πολλά? κάνα link εδώ θα ήταν τέλειο tnx 4 your effort! Για RPG δεν υπαρχει αμφιβολια. To DS ειναι η κονσολα επιλογης. Και τα περισσοτερα και τα καλυτερα.
Tilemaxx Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Αν κανεις ενα μικρο ψαχτιρι θα δεις οτι οι πωλησεις του DS ειναι υπερδιπλασιες του PSP και το Age demographic του DS ειναι κατα κυριο λογο ηλικιες 22 - 35 ετων. Πες, πες και αλλα. Εσύ με βάση τις πωλήσεις αγοράζεις κονσόλα? Δεν πάei να είναι διαγαλαξιακό hit, το DS είναι για casuals. Μέχρι και την Ναταλία Γερμανού θυμάμαι που το διαφήμιζε...
nikos_se Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 παντως μην λεμε και οτι θελουμε εδω μεσα!!!! οτι το age demographic του ds ειναι 22-35!!!ελεος.........το ds αγοραζουν αγορια ηλικιας 6-21 και γυναικες ολων των ηλικιων,αλλιως το gta δεν θα πουλαγε 500k και το cooking mama 4mln!!!!!
Dimitris1948 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 από ότι βλέπω το θέμα πείρε φωτιά xD ευχάριστο για όλες τις απαντήσεις! να πω την αλήθεια δεν έχω αποφασίσει ακόμα γιαυτο θα ήθελα να κάνω μερικές ερωτήσεις στους γνωστες 1) όταν λέτε εφαρμογές στο psp για τι ακριβώς εφαρμογές μιλάτε? 2) είναι αλήθεια ότι για να σπάσω το psp θέλω μονο ένα firmware? υπάρχει κίνδυνος στην διαδικασία? 3) αυτήν η κάρτα που σπάει το DS υπάρχει στην ελλάδα? 4) τέλος RPG παιχνίδια πιο έχει καλύτερα και πιο πολλά? κάνα link εδώ θα ήταν τέλειο tnx 4 your effort! Emulation κυριως. ψέμα, υπάρχουν παρα πολλές χρήσιμες εφαρμογές για ότι φανταστείς!! (πόσοι είναι οι emulator τέλος πάντων, και το λες συνέχεια)
ikaruga24 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 ψέμα, υπάρχουν παρα πολλές χρήσιμες εφαρμογές για ότι φανταστείς!! (πόσοι είναι οι emulator τέλος πάντων, και το λες συνέχεια) Ναι ξερω οτι εχει πολλες εφαρμογες απο το να λεει τον καιρο μεχρι και αντζεντα και δεν ξερω και γω τι αλλο. Μην κοροιδευομαστε ομως, για emulation το χρησιμοποιουν ολοι κυριως. PS1, Snes, GBA, MAME και οτι emulation μπορεις να φανταστεις. Δεν τρεχουν ολα τελεια αλλα γενικα ειναι σε αψογα επιπεδα. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:42 ---------- παντως μην λεμε και οτι θελουμε εδω μεσα!!!! οτι το age demographic του ds ειναι 22-35!!!ελεος.........το ds αγοραζουν αγορια ηλικιας 6-21 και γυναικες ολων των ηλικιων,αλλιως το gta δεν θα πουλαγε 500k και το cooking mama 4mln!!!!! Αυτο το λες με βαση αυτα που βλεπεις στην Ελλαδα η μιλας για παγκοσμια? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:47 ---------- Εσύ με βάση τις πωλήσεις αγοράζεις κονσόλα? Δεν πάei να είναι διαγαλαξιακό hit, το DS είναι για casuals. Μέχρι και την Ναταλία Γερμανού θυμάμαι που το διαφήμιζε... Φιλε οταν ειχα DS και PSP κανεις δεν ηξερε ακομα τι ηταν. Το PSP το πηρα θυμαμαι γιατι ειμαι μεγαλος gadgetakias και το DS επειδη ειχε το νεο Castlevania. Απο τοτε ειμαι κατοχος και των 2. Τα εχω μαθει τα μηχανηματα μεσα εξω, παιχνιδια, εφαρμογες, emulation και ειμαι σε θεση να πω οτι ουτε ποτε πουλησα το DS μου (παρα μονο για να το αλλαξω σε Lite) ουτε και το PSP μου. Δεν παυω ομως να βλεπω οτι τις περισσοτερες ωρες μου τις τρωω με το DS. Πες το καυλα, ψωρα, γουστα, οπως θες αλλα μην λεμε παπαριες κιολας οτι ειναι για παιδακια τα παιχνιδια του και αλλες μπαρουφες. Αν δεν πιστευει ο φιλος υπαρχει και το ιντερνετ να ψαξει να δει τα reviews του εκαστοτε παιχνιδιου για να μην λεει κιολας και ολα αυτα που λεω θα αποδειχθουν περα απο καθε αμφιβολια. Τωρα αμα εσυ (η ο καθενας) θελει να το παιζει "μαγκακος" και "μεγαλος" βαζοντας ταμπελιτσες με ηλιθιες προκαταληψεις "αυτο ειναι για παιδακια ενω αυτο ειναι για τα μεγαλα παιδια σαν και εμας" (και ας εισαι και 15) τοτε δικαιωμα σου. Μην λες ομως παραπληροφοριες στον ανθρωπο που ρωταει. Μην βγει καμια κουφαλα τωρα και πει οτι βριζω το PSP η οτιδηποτε, εναν διαχωρισμο εκανα απολυτα καθαρο γιατι να παρει καποιος PSP και γιατι DS. Οπως ειπα το DS για απολυτο gaming ειναι απλα πρωτη επιλογη βαζωντας μεσα τα παντα του: Φορητοτητα, ζωη μπαταριας, νεα παιχνιδια, τροπος που παιζεις αυτα τα παιχνιδια, τρελες αποκλειστικοτητες και ειδικα σε θεματα RPG και Tactics/ strategy παιχνιδια απλα δεν υπαρχει ανταγωνισμος.
imr Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Να πω και εγω επειδη εχω και τα 2 Το ds ειναι αιωνες μπροστα σε οτι αφορα το gameplay και καθαρα gaming experience Απο την αλλη το πσπ ειναι εχει πολυ καλυτερα γραφικα, και αυτο εχει αξιολογα παιχνιδια, βλεπεις πολυ πιο ανετα μια ταινια αν θες Τι θα επιλεξεις ειναι καθαρα δικο σου θεμα, αν θες να παιζεις pro/tekken κτλ , σε ενδιαφερουν τα γραφικα και θελεις να το εχεις και σαν gadget psp (παιζει μεχρι και emulation apo ps1 νομιζω τελευταια, εχω κατι αιωνες να ασχοληθω) Αν τωρα θες gameplay και γενικα fun games πας σε ds Και τα 2 αξιζουν τα λεφτα τους με το παραπανω, σπανε ευκολα (το ds πιο ευκολα, απλα αγοραζεις την καρτα την βαζεις και παιζεις, δεν μπλεκεις με ''ειδικες'' μπαταριες και μεμορυ στικ) psp = καλυτερα γραφικα και γενικα περισοτερες gadgetoδυνατοτητες ds = τρομερο gameplay και πιο gaming console
nikos_se Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 παγκοσμια μιλαω..μιας και οι πωλησεις των παιχνιδιων που ανεφερα ειναι παγκοσμιες...... τεσπα,επειδη το thread 8α καταληξει σε psp vs ds και οχι σε psp ή ds...........back on topic........ το psp ειναι μια κονσολα που απευθυνεται σε χρηστες που τους αρεσει να παιζουν παιχνιδια σαν αυτα που παιζονται σε home consoles με αντιστοιχο χειρισμο και γραφικα απιστευτα για φορητο συστημα.Επισης το psp προσφερεται για ατελειωτο homebrew απο εφαρμογες ως emulation....αν ησουν χρηστης psone θα το εκτιμησεις γτ θα μπορεις να παιξεις ολα τα παιχνιδια του psone(crash bandicoot,spyro,tomb raider,metal gear solid,final fantasy,etc).Ακομα αν θες να ακους μουσικη να βλεπεις φωτος και ταινιες του psp υπερτερει του ds κατα πολυ.το κοστος να το φλασαρεις μαζι με μια 8gb memory stick(8-12 psp games) ειναι γυρω στα 50ευρω. αν θες μια πιο casual εμπειρια με πρωτοπορικο χερισμο(οθονη αφης),αλλα με χειροτερα γραφικα και ηχο παρε το ds.εκει θα βρεις ομως αγαπημενα παιχνιδια οπως mario,zelda,pokemon που ολοι μεγαλωσαμε μαζι τους αλλα και καινουργια οπως professor layton,brain/maths training και nintendogs.MHN περιμενεις να δεις ταινιες-φωτο,ή να ακουσεις μουσικη θα απογοητευτεις πολυ.το κοστος μιας flashcard μαζι με 4gb καρτα ειναι παλι 50ευρω................οποτε οι τιμες ειναι ιδιες,εξαρταται τι παιχνιδια και πως θες να τα παιζεις
darklordvader77 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 εμενα πως και δεν με πηραν τα σκαγια ακομη?? οεο? κωλόπαιδα, με ψησατε να τα ξαναπαρω! και τα 2!! Διακοπες ερχονται στην όμορφη Κρητη!! ουιι!! (αλλα τα λεφτα μετρημενα ισα ισα γαμώτο.. μονο αν κοψω τσιγαρα,ποτα,ξενυχτια κ προφυλακτικα βγαινω )
ikaruga24 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 παγκοσμια μιλαω..μιας και οι πωλησεις των παιχνιδιων που ανεφερα ειναι παγκοσμιες...... τεσπα,επειδη το thread 8α καταληξει σε psp vs ds και οχι σε psp ή ds...........back on topic........ το psp ειναι μια κονσολα που απευθυνεται σε χρηστες που τους αρεσει να παιζουν παιχνιδια σαν αυτα που παιζονται σε home consoles με αντιστοιχο χειρισμο και γραφικα απιστευτα για φορητο συστημα.Επισης το psp προσφερεται για ατελειωτο homebrew απο εφαρμογες ως emulation....αν ησουν χρηστης psone θα το εκτιμησεις γτ θα μπορεις να παιξεις ολα τα παιχνιδια του psone(crash bandicoot,spyro,tomb raider,metal gear solid,final fantasy,etc).Ακομα αν θες να ακους μουσικη να βλεπεις φωτος και ταινιες του psp υπερτερει του ds κατα πολυ.το κοστος να το φλασαρεις μαζι με μια 8gb memory stick(8-12 psp games) ειναι γυρω στα 50ευρω. Ακριβως, για gadgetaκιδες. Οπως ακριβως το ελεγα και πριν. αν θες μια πιο casual εμπειρια με πρωτοπορικο χερισμο(οθονη αφης),αλλα με χειροτερα γραφικα και ηχο παρε το ds.εκει θα βρεις ομως αγαπημενα παιχνιδια οπως mario,zelda,pokemon που ολοι μεγαλωσαμε μαζι τους αλλα και καινουργια οπως professor layton,brain/maths training και nintendogs.MHN περιμενεις να δεις ταινιες-φωτο,ή να ακουσεις μουσικη θα απογοητευτεις πολυ.το κοστος μιας flashcard μαζι με 4gb καρτα ειναι παλι 50ευρω................οποτε οι τιμες ειναι ιδιες,εξαρταται τι παιχνιδια και πως θες να τα παιζεις Μαζι με την ποιο casual εμπειρια θα παρεις κα την ποιο hardcore ταυτοχρονα και μαζι με τα παιχνιδια που "μεγαλωσαμε" θα παρεις και πολλα αλλα καινουργια αποκλειστικα φτιαγμενα και σχεδιασμενα κομμενα και ραμενα στα μετρα του μηχανηματος και των δυνατοτητων του οπως Castlevania, Grand Theft Auto, Orcs and Elves, Age of Empires, Dementium, Moon, Theresia και πολλα αλλα που δεν εχουν καμια σχεση με αυτα που ηξερες ως τωρα. Μια χαρα θα μπορεις να βλεπεις ταινιες και να ακους μουσικη αν και το PSP εχει ανωτερες δυνατοτητες αυτων πλην της μουσικης που και στις 2 περιπτωσεις ειναι ΜP3.
nikos_se Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 καλα μην λεμε και ανοησιες ομως..........δεν συγκρινεται η οθονη και η ποιοτητα βιντεο του psp με του ds...............πιο πιθανο να βλεπεις ταινιες και να ακους μουσικη στο κινητο παρα στο ds!!!.......οτι υπαρχουν και hardcore παιχνιδια στο ds ειναι αληθεια ωστοσο ενα 80% απο τα παιχνιδια που βγαινουν απευθυνονται σε casual gamers.....ενω τα περισσοτερα απο τα hardcores ειναι hidden gems λιγοι τα ξερουν λιγοι ασχολουνται..... οσο για τη καραμελα με το GTA φτυστην γιατι το Νοεμβριο κυκλοφορει στο psp το ιδιο παιχνιδι με βελτιωμενα γραφικα και gameplay...............μπας και βγαλει κανενα λεφτο γτ η εκδοση ds δεν πηγε οπως ανεμενοταν
ikaruga24 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 καλα μην λεμε και ανοησιες ομως..........δεν συγκρινεται η οθονη και η ποιοτητα βιντεο του psp με του ds...............πιο πιθανο να βλεπεις ταινιες και να ακους μουσικη στο κινητο παρα στο ds!!!.......οτι υπαρχουν και hardcore παιχνιδια στο ds ειναι αληθεια ωστοσο ενα 80% απο τα παιχνιδια που βγαινουν απευθυνονται σε casual gamers.....ενω τα περισσοτερα απο τα hardcores ειναι hidden gems λιγοι τα ξερουν λιγοι ασχολουνται..... οσο για τη καραμελα με το GTA φτυστην γιατι το Νοεμβριο κυκλοφορει στο psp το ιδιο παιχνιδι με βελτιωμενα γραφικα και gameplay...............μπας και βγαλει κανενα λεφτο γτ η εκδοση ds δεν πηγε οπως ανεμενοταν Δεν ειπε κανεις οτι συγκρινεται, λεμε ομως οτι κανει δουλεια αν το θελεις και εχεις και το προβαδισμα του ghosting που δεν εχει το DS αν εχεις προβλημα με αυτο. Το θεμα με τα παιχνιδια του DS δεν ειναι οτι το 80% ειναι για "casuals" αλλα αριθμητικα και ποιοτικα. Αν το 20% που μενει για τα hardcore βγαινουν (παραδειγμα) 200 και στο PSP ειναι το 80% hardcore (που δεν ειναι, ισα ισα το PSP εχει εξισου πολλα casual και φτωχα παιχνιδια που στηριζονται στα γραφικα τους) αλλα αυτα τα 80% ειναι μολις 50 τοτε βλεπεις την διαφορα. Ειναι το ιδιο πραγμα οπως το PS1 με το N64. Μην λες καραμελα το σκηνικο με το GTA, τα παιχνιδια του DS εχουν διξει οτι κανουν πωλησεις σε βαθος χρονου γιατι αυτοι που αγοραζουν DS ειναι αλλο κοινο συνηθως απο αυτους που αγοραζουν PSP. Το GTA θα παρουσιασει τις σωστες πωλησεις σε λιγο διαστημα απο τωρα (ειδικα τα χριστουγεννα). Το οτι η Rockstar θα το βγαλει για PSP δεν σημαινει οτι θα ειναι καλυτερο αν ξερεις πως παιζεται η εκδοση του DS. Μπορει να κανει πολλες πωλησεις στην αρχη αλλα θα το μυριστει ο κοσμος, ειδικα αυτοι που ειδαν την εκδοση σε DS και θα χαλαστει γιατι η διαφορα αυτου του GTA με οποιοδηποτε αλλο ειναι οι δυνατοτητες του DS να ζωντανεψει το παιχνιδι πραγμα που δεν θα μπορεσει να κανει το PSP με την καμια ομως.
ghostgr_a_n Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Τι ηθελα και αποσυνδεθηκα τη νυχτα εχασα πολλα. Το ανεφερα ηδη στο ποστ μου αυτο. Το PSP οπως ειπα εχει ισχυροτερες emulation εφαρμογες. Δεν μας καλυπτει ομως σε νεα παιχνιδια. Μαλον ενοεις homebrew εφαρμογες. Οχι αλλα εχει σιγουρα πολυ μεγαλυτερη ευκρινεια που δεν σε ζαλιζει αν το κοιτας για παραπανω απο 1 ωρα. Για να μην λεμε πολλα ομως δεν νομιζω οτι σε φορητες λυσεις τα γραφικα παιζουν και μεγαλο ρολο. Ποιος σου ειπε ρε οτι οποιος καοιταει την οθονη του psp για μια ωρα ζαλιζετε? Ναι. Βλεπω ταινιες, ακουω μουσικη, παιρνω φωτογραφιες και πολλα αλλα στο DS μου. Ολα αυτα με την υποστηριξη hackers (αν και το DSi εχει πολλα απο αυτα built in). Σιγα τρομαξα. Σε λιγο θα μας πεις οτι οι m33 θα σταματησουν να πειραζουν το psp και θα ασχοληθουν με το dsi Χλωμο το βλεπω, αν ειναι πραγματικος gamer και οχι gadgetακιας θα κρατησει το DS με την πρωτη. Το dsi ειναι μονο για(μερικα) games και για τιποτα αλλο. Το psp απο την στιγμη που θα βαλεις cfw θα εχει πολυ περισοτερες δυνατοτητες. Εχει παιξει ποτε το China Wars για να λες? Οχι δεν παιζουμε παιχνιδια με γραφικα κινητου Στο DS το εχουμε ηδη αλλα ειναι μεταφορα του πρωτου του PS1. Ναι παιρνεις καινουριο μηχανημα για να παιζεις μεταφορες παιχνιδιων απο το ps1. (το psp παιζει παιχνιδια του ps1) Υπαρχει. Κοστιζει περι τα 50 ευρω μαζι με micro SD 4GB. Το hackαρισμα του psp ειναι τζαμπα και το μονο που χρειαζετε ειναι ενα memory stick. Βαριεμαι να γραψω και αλλα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.