loukas77 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Δεν θέλω να ασχοληθώ με τον "πόλεμο" και για αυτό μάλον ΔΕΝ θα ξαναπαντήσω... Αλλά... Φίλε ikaruga24, έχεις psp????????????????????????? Εγώ τώρα καταλαβαίνω την αξία του. Έλεγα ό,τι ακριβώς λες ΠΡΙΝ που είχα μόνο DS. Κάτι άσχετο: Με το GTA: Chinatown Wars ΠΟΡΩΘΗΚΑ! Από τα καλύτερα games του DS! Θα βγει όμως και σε psp.............. Και τώρα έχω λιώσει το GTA: Liberty City Stories (και μετά πάω για το Vice City Stories). Είναι σαφώ πιο δύσκολο από το CW (όλο με σκωτώνουν...) και γιαυτό στην αρχή δεν μου άρεσε... Έκατσα όμως και έπαιξα και έμαθα. Δηλαδή: GTA:CW θυμίζει το 1ο gta που είχα παίξει (GTA 2, το οποίο τώρα το έχω στο psp και παίζω ), GTA:LSS (και VSS) σαν κανονικό gta. ΚΑΙ ΤΑ 3 ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΑ ΣΠΑΝΕ. Η κάθε κονσόλα έχει τη χρήση της. Στο κάτω κάτω με το DS βάζω και ένα pokemon και παίζει ο μικρός μου ξάδερφος να χαρεί Μπα... Πήρε psp και παίζει Crysis Core και αυτός τώρα
ghostgr_a_n Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Δεν θέλω να ασχοληθώ με τον "πόλεμο" και για αυτό μάλον ΔΕΝ θα ξαναπαντήσω... Αλλά... Φίλε ikaruga24, έχεις psp????????????????????????? Για να λεει οτι λεει μαλον δεν εχει........
ikaruga24 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Για να λεει οτι λεει μαλον δεν εχει........ Ελα μια βολτα απο το σπιτι μου να δεις τι εχω και τι δεν εχω. Αυτην την βλακεια που ειπες ομως μπορω να την γυρισω και αλλιως. Για να λες και εσυ οτι λες τοτε σαφως και ΔΕΝ εχεις DS και συνεπως μιλας στον αερα. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:45 ---------- Τι ηθελα και αποσυνδεθηκα τη νυχτα εχασα πολλα. Μαλον ενοεις homebrew εφαρμογες. Δηλαδη για ποιον αλλο λογο να ασχοληθουν οι hackers με το εκαστοτε μηχανημα αν δεν ειναι για homebrew και emulation εφαρμογες? Ποιος σου ειπε ρε οτι οποιος καοιταει την οθονη του psp για μια ωρα ζαλιζετε? Το ghosting ειναι απαραδεκτο. Καπως το στρωσαν ειδα λιγο με τα νεα μηχανηματα αλλα και παλι παιζει. Για καποιον που το ghosting αποτελει προβλημα τοτε θα εχει προβλημα να κοιταει την οθονη για παραπανω απο 1 ωρα τη φορα. Σιγα τρομαξα. Σε λιγο θα μας πεις οτι οι m33 θα σταματησουν να πειραζουν το psp και θα ασχοληθουν με το dsi Ασε μας ρε φιλε τωρα. Το dsi ειναι μονο για(μερικα) games και για τιποτα αλλο. Το psp απο την στιγμη που θα βαλεις cfw θα εχει πολυ περισοτερες δυνατοτητες. Τωρα εδω ειναι που αρχισω εγω να γελαω? Οχι δεν παιζουμε παιχνιδια με γραφικα κινητου Ευχαριστω με καλυψες πληρως. Αν δεν εχεις ιδεα απλα μην μιλας. Τζαμπα παραπληροφορεις κοσμο και δεν κανει. Αντιθετα εγω μπορω να αποδειξω αυτα που λεω. Μια γρηγορη ματια σε καθε gaming site θα αποδειξει ακριβως αυτα που λεω. Ναι παιρνεις καινουριο μηχανημα για να παιζεις μεταφορες παιχνιδιων απο το ps1. (το psp παιζει παιχνιδια του ps1) Χαχα ενω το PSP ειναι φουλ στα -νεα- και -πρωτοτυπα- παιχνιδια που δεν εχουν βγει πουθενα αλλου. Μπα σε καλο σου, γελασαμε και παλι. Βαριεμαι να γραψω και αλλα. Οχι για γραψε, εχει πλακα να σε ακουω να μιλας και να υποστηριζεις αυτα που λες χωρις να εχεις την παραμικρη εμπειρια της αλλης πλευρας.
Dimitris1948 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 PSP ή DSi?? [ikaruga24 VS All] :lol::lol::lol::lol::lol::lol:
ikaruga24 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Δεν θέλω να ασχοληθώ με τον "πόλεμο" και για αυτό μάλον ΔΕΝ θα ξαναπαντήσω... Αλλά... Φίλε ikaruga24, έχεις psp????????????????????????? Εγώ τώρα καταλαβαίνω την αξία του. Έλεγα ό,τι ακριβώς λες ΠΡΙΝ που είχα μόνο DS. Κάτι άσχετο: Με το GTA: Chinatown Wars ΠΟΡΩΘΗΚΑ! Από τα καλύτερα games του DS! Θα βγει όμως και σε psp.............. Και τώρα έχω λιώσει το GTA: Liberty City Stories (και μετά πάω για το Vice City Stories). Είναι σαφώ πιο δύσκολο από το CW (όλο με σκωτώνουν...) και γιαυτό στην αρχή δεν μου άρεσε... Έκατσα όμως και έπαιξα και έμαθα. Δηλαδή: GTA:CW θυμίζει το 1ο gta που είχα παίξει (GTA 2, το οποίο τώρα το έχω στο psp και παίζω ), GTA:LSS (και VSS) σαν κανονικό gta. ΚΑΙ ΤΑ 3 ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΑ ΣΠΑΝΕ. Η κάθε κονσόλα έχει τη χρήση της. Στο κάτω κάτω με το DS βάζω και ένα pokemon και παίζει ο μικρός μου ξάδερφος να χαρεί Μπα... Πήρε psp και παίζει Crysis Core και αυτός τώρα Μπορω να πω με σιγουρια με βαση απο αυτα που λες οτι δεν εχεις παιξει το GTA στο DS γιατι για να λες μετα σχολιο οτι "θα βγει και στο PSP" τοτε θα καταλαβαινες (αν οντως το επαιζες) οτι απλα και να βγει δεν θα ειναι το ιδιο παιχνιδι μιας και ειναι απλα αδυνατο να βγει στο PSP βελτιωμενο (αν το εχεις παιξει πραγματικα θα καταλαβεις τον λογο ευκολα). ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:51 ---------- PSP ή DSi?? [ikaruga24 VS All]:lol::lol::lol::lol::lol::lol: Οπως ειπα εχω βαρεθει να ακουω τον καθε gadgetακια να προσπαθει να δικαιολογησει την αγορα του λεγοντας οτι το PSP ειναι καλυτερο σε ολα και στα παντα απο DS. Χτυπατε οσο θελετε το κεφαλι σας κατω σε θεμα απολυτου gaming το DS απλα ειναι ΧΡΟΝΙΑ μπροστα απο το PSP. Αν τον OP τον ενδιαφερει αποκλειστικα το gaming καθως και οπως ειπε ο ιδιος τα RPG τοτε το DS ειναι απλα μονοδρομος και αυτο μπορει να αποδειχτει ευκολα και γρηγορα.
11demian111 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Υπαρχει. Κοστιζει περι τα 50 ευρω μαζι με micro SD 4GB.. ακριβως,στο ds,πρεπει να πληρωσεις για να χακαριστει και αυτο οχι μονιμα,ενω στο psp ειναι δωρεαν (εαν το κανεις μονος σου) και μονιμο,οποτε θες παιζεις,και οταν θα το βαρεθεις (που δεν προκειται) βγαινει με official update ενω στο ds θα κλαις το πενηνταρι.αλλο θεμα,το psp με cfw παιζει παιχνιδια απο:sega και nes μεχρι ps1,το ds,μονο απο την σειρα game boy.αυτο αρκει
notorious20 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 DSi το θέμα στα handled ειναι η διασκέδαση και οι τιτλοι του DS μπορει να φαινονται πιο παιδικοι αλλα πιστεψε με οι περισσοτεροι σε κανουν να ασχοληθεις γιατι εχουν ενδιαφέρον και ευφευρετικοτητα... οι τιτλοι του psp ειναι τα συνηθισμενα.στο psp απλα δεν μπορεις να δεις ταινια με υποτιτλους. αν θες μουσικη παιρνεισ ενα mp3 και δεν κουβαλας την "κουμουτσα" μαζι.. Στα μονα θετικά του ειναι το τρομερα γραφικα και οτι hackaρεται ευκολα
ikaruga24 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 ακριβως,στο ds,πρεπει να πληρωσεις για να χακαριστει και αυτο οχι μονιμα,ενω στο psp ειναι δωρεαν (εαν το κανεις μονος σου) και μονιμο,οποτε θες παιζεις,και οταν θα το βαρεθεις (που δεν προκειται) βγαινει με official update ενω στο ds θα κλαις το πενηνταρι.αλλο θεμα,το psp με cfw παιζει παιχνιδια απο:sega και nes μεχρι ps1,το ds,μονο απο την σειρα game boy.αυτο αρκει Εχω το CycloDS evolution εδω και 3 χρονια. Τι ακριβως ενοεις με αυτο που λες? Παιζω τα παντα, εχω ολη μου την συλογη games σε 2 micro SD των 8GB και παιζουν ολα τελεια, απο το παλιοτερο μεχρι και την τελευταια κυκλοφορια. Αν εχεις R4 τοτε δεν σου φταιει κανεις που δεν εκανες μια μικρη ερευνα αγορας πριν αγορασεις. Για το DSi υπαρχει η Acecard η οποια ειναι η αντιστοιχη CycloDS για το μηχανημα αυτο.
11demian111 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 DSi το θέμα στα handled ειναι η διασκέδαση και οι τιτλοι του DS μπορει να φαινονται πιο παιδικοι αλλα πιστεψε με οι περισσοτεροι σε κανουν να ασχοληθεις γιατι εχουν ενδιαφέρον και ευφευρετικοτητα... οι τιτλοι του psp ειναι τα συνηθισμενα.στο psp απλα δεν μπορεις να δεις ταινια με υποτιτλους. αν θες μουσικη παιρνεισ ενα mp3 και δεν κουβαλας την "κουμουτσα" μαζι.. Στα μονα θετικά του ειναι το τρομερα γραφικα και οτι hackaρεται ευκολα γιατι,μπορεις να δεις ταινια με υποτιτλους στο ds? επισης,πιστευω πως ο καγκουρας ειναι της nortek:fear::fear:γι'αυτο τα λεει αυτα:lol::lol:
darklordvader77 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 μη λεμε οτι θελουμε... και στα 2 μπορεις να δεις ταινια ΜΕ υποτιτλους, αρκει να κανεις re-encode στο φορμά που διαβαζει η καθε συσκευη κ με ενσωματωση αυτων/ρυθμισμα του μεγεθους των υποτιτλων δεν υπαρχει προβλημα.. (βεβαια στο psp ειναι καλυτερο το αποτελεσμα λογω μεγεθους/αναλυσης οθονης.
ikaruga24 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 γιατι,μπορεις να δεις ταινια με υποτιτλους στο ds?επισης,πιστευω πως ο καγκουρας ειναι της nortek:fear::fear:γι'αυτο τα λεει αυτα:lol::lol: Κοψτε τις παπαρες επιτελους. Θα μπορουσα να πω και γω το ιδιο για τον καθενα απο εσας αλλα να αντικαταστησουμε το Nortek με τη Sony. Κανεις δεν ειπε οτι μπορεις να δεις ταινια με υποτιτλους στο DS, ο ανθρωπος ομως λεει οτι απλα ειναι αδυνατον ακομα που και στο PSP με την οθοναρα του που και διαφημιζεται για τις multimedia δυνατοτητες του να δεις ταινια με υποτιτλους. Το DS δεν διαφημιζεται για κατι τετοιο, ισα ισα το DS διαφημιζεται εντελως διαφορετικα και ειναι για κοινο που ψαχνει το κατι παραπανω στο gaming και δεν θελει απλα "μικρες" και "μισες" εκδοσεις παιχνιδιων του PS2. O καθενας τα βαζει κατω και βλεπει τι θελει. Και τα 2 μηχανηματα ειναι αξιολογα και αξιζουν τα λεφτα τους και με το παραπανω ΑΛΛΑ το καθενα για δικους του λογους. Ξεχωριστε για ποιο λογο θελετε ενα τετοιο συστημα και μετα η αποφαση ειναι ευκολη. Μην ακουω παπαριες οτι το PSP ειναι το καλυτερο σε ολα του και με τις γραφικαρες του κα με τις ταινιες του που ειναι εντελως ανουσια πραγματα για τετιου ειδους κονσολα. Στη βραση κολαει το σιδερο. Θες το απολυτο καθαρο gaming μηχανημα με την απολυτη φορητοτητα και διαρκεια ζωης μπαταριας, πας DS με κλειστα ματια. Θες μια μικρογραφια του PS2? Πας PSP. Ετσι απλα ειναι τα πραγματα.
11demian111 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 και μην ξεχναμε οτι το psp τα εχει ολα built-in,και στο οτι σε καθε update που βγαινει βελτιωνεται (το ds ουτε καν το εχει αυτο),και ενταξει,το ds εχει διπλη οθονη και η μια ειναι αφης,τι να λεει,και το psp μπορει να παρει απλα πρεπει να την βαλεις εσυ.και το ds εχει το picto-chat,to psp εχει,msn (ok,με portal αλλα εχει),skype (που το ds δεν προκειται να δει ποτε)και το Go-mesenger.επισης:το psp εχει μεγαλυτερη υποστιρηξη προτοκολων internet που το ds δεν εχει καν browser και για να μην πολυλογω,το ds,για να κανει οτι κανει το psp θελει 200 καρτες.τωρα εαν εσυ εισαι βαλτος απο την nortek να δυσφιμεις το psp...
ikaruga24 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 και μην ξεχναμε οτι το psp τα εχει ολα built-in,και στο οτι σε καθε update που βγαινει βελτιωνεται (το ds ουτε καν το εχει αυτο),και ενταξει,το ds εχει διπλη οθονη και η μια ειναι αφης,τι να λεει,και το psp μπορει να παρει απλα πρεπει να την βαλεις εσυ.και το ds εχει το picto-chat,to psp εχει,msn (ok,με portal αλλα εχει),skype (που το ds δεν προκειται να δει ποτε)και το Go-mesenger.επισης:το psp εχει μεγαλυτερη υποστιρηξη προτοκολων internet που το ds δεν εχει καν browser και για να μην πολυλογω,το ds,για να κανει οτι κανει το psp θελει 200 καρτες.τωρα εαν εσυ εισαι βαλτος απο την nortek να δυσφιμεις το psp... Και ολα αυτα εχουν καποια σχεση με το gaming και συγκεκριμενα τα RPG που ψαχνει ο φιλος?
11demian111 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 μιλαμε γενικα εδω you know edit:και αν θες να μιλησουμε για rpg oκ.πες μου σε τι υπερεχει το ds απο το psp σε rpg:mad:
Dimitris1948 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 ρε ikaruga24 σε πληρώνει η nintento? είσαι μονος που υποστηρίζει το ds(φανατικά)!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.