ikaruga24 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 μιλαμε γενικα εδω you know Ναι αλλα ερχεσαι και με κατηγορεις οτι ειμαι και βαλτος απο τη Νορτεκ απο τη στιγμη που ο φιλος ξεκαθαρισε τι θελει και λες οτι να ναι και οπως να ναι. Απο τη μια λες οτι οι σπασμενες καρτες του DS ειναι για λιγο και οτι σταματανε να δουλευουν και θελεις καινουρια, απο την αλλη λες οτι οτι το PSP παιρνει touch screen και ενα σωρο αλλες ασυναρτησιες χωρις να δινεις απαντηση στο δικο του ερωτημα.
11demian111 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 ρε ikaruga24 σε πληρώνει η nintento? είσαι μονος που υποστηρίζει το ds(φανατικά)!!! πες τα ρε φιλε πες τα:lol::lol:.γιατι μετα λεει οτι λεμε π@π@ριες
ikaruga24 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 ρε ikaruga24 σε πληρώνει η nintento? είσαι μονος που υποστηρίζει το ds(φανατικά)!!! Δηλαδη αν καποιος λεει την πραγματικοτητα αυτοματα γινεται φανατικος υποστηρικτης και μαλιστα πληρωνεται για κατι? Ξυπνηστε μαγκες την πασα αληθεια λεω. Το DS υπερισχυει στα ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ και το PSP στις homebrew και emulation εφαρμογες. Τελος. Αστο φιλε Demian, εισαι ακομα μικρος και δεν καταλαβαινεις.
11demian111 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 ωπα ρε φιλε,γκαβωθηκα.ποια πασα αληθεια λες?σιγα μην υπερισχυει το ds του psp
darklordvader77 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 παιδες, για να μην κλειδωθει το topic (για πολλοστη φορα σε vs.) και να λυθει η απορια του συμφορουμιτη, ας παραδεχτουμε οτι υπερεχει σε αλλα πραγματα το ενα, και σε αλλα το αλλο. Τωρα σε τι, ειναι υποκειμενικο για τον καθενα μας.. Για τον φιλο που ρωτησε, ισως να ναι καλυτερο το dsi, λογω rpg.. τα χουμε ξαναπει, το psp ελκυσε μικρους και μεγαλους που γουσταραν καλα γραφικα, και παιχνιδια στυλ playstation, και το ds μικρους και μεγαλους επισης, που γουσταραν παιχνιδια στυλ gameboy με καινουργιο κ προτοτυπο χειρισμο.
ikaruga24 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 ωπα ρε φιλε,γκαβωθηκα.ποια πασα αληθεια λες?σιγα μην υπερισχυει το ds του psp Στα παιχνιδια ναι. Ανοιξε κανενα gaming site να ξεστραβωθεις αν γκαβωθηκες. Σε αντιθεση με εσενα (και αλλους) εγω εχω και τις 2 κονσολες και μιλαω ακριβως ετσι οπως βλεπω και τις 2 βαση εμπειριας και οχι απο αερα οπως κανενετε οι περισσοτεροι απο εσας που μιλατε χωρις να εχετε ιδεα για τι πραγματικα μιλατε. Αν ανοιξεις τα ματακια σου θα δεις οτι εχει και αλλους το thread που λενε αυτο που λεω και εγω και φενεται οτι τα παιδια εχουν και τις 2 κονσολες και ξερουν για τι μιλανε. Εσεις παλι που εχετε -μονο- PSP μπορειτε να συνεχισετε να λετε ατοπα σχολια για το DS οσο γουσταρετε.
11demian111 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Ναι αλλα ερχεσαι και με κατηγορεις οτι ειμαι και βαλτος απο τη Νορτεκ απο τη στιγμη που ο φιλος ξεκαθαρισε τι θελει και λες οτι να ναι και οπως να ναι. Απο τη μια λες οτι οι σπασμενες καρτες του DS ειναι για λιγο και οτι σταματανε να δουλευουν και θελεις καινουρια, απο την αλλη λες οτι οτι το PSP παιρνει touch screen και ενα σωρο αλλες ασυναρτησιες χωρις να δινεις απαντηση στο δικο του ερωτημα. ποτε ειπα εγω οτι σπανε???διαβασες καλα τι εγραψα ή λες οτι να'ναι?και ψαξε λιγο στο νετ και θα δεις οτι δεν λεω καθολου ασυναρτησιες σχετικα με την touch screen.επισης,κι εγω ειχα τις δυο κονσολες.μολις πηρα το psp ομως,το ds στην ακρη.μονο για καμια εκδρομη που τοτε σχεδον ολοι ειχαν ds.αλλα τωρα ολι εχουν psp γιατι θεωρουν ξεπερασμενο το ds.τα συμπερασματα δικα σου...
ikaruga24 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 παιδες, για να μην κλειδωθει το topic (για πολλοστη φορα σε vs.) και να λυθει η απορια του συμφορουμιτη, ας παραδεχτουμε οτι υπερεχει σε αλλα πραγματα το ενα, και σε αλλα το αλλο. Τωρα σε τι, ειναι υποκειμενικο για τον καθενα μας.. Για τον φιλο που ρωτησε, ισως να ναι καλυτερο το dsi, λογω rpg.. Ευχαριστω φιλε, αυτο ακριβως ειπα και εγω. Αν ελεγε ο ΟΠ φιλος οτι θελει να παιζει Pro και tekken και να εχει ωραια γραφικα και τα λοιπα τοτε σιγουρα θα προτεινα PSP. Δεν μιλαει για κατι τετοιο ομως, μιλαει για RPG οπου το DS ειναι σαφως κατα πολυ ανωτερο στον τομεα οποτε μιλαμε για μονοδρομο. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 17:13 ---------- ακριβως,στο ds,πρεπει να πληρωσεις για να χακαριστει και αυτο οχι μονιμα,ενω στο psp ειναι δωρεαν (εαν το κανεις μονος σου) και μονιμο,οποτε θες παιζεις,και οταν θα το βαρεθεις (που δεν προκειται) βγαινει με official update ενω στο ds θα κλαις το πενηνταρι.αλλο θεμα,το psp με cfw παιζει παιχνιδια απο:sega και nes μεχρι ps1,το ds,μονο απο την σειρα game boy.αυτο αρκει Αυτο Demian ειναι δικο σου ποστ. Για δες τι ειπες. Ειπες οτι στο DS πρεπει να πληρωσεις για χακαρισμα (ψεμα) και οχι μονιμα και κλαις το 50αρι (επισης ψεμα). Ειπες παρακατω επισης οτι στο PSP βαζεις οθονη αφης και τα λοιπα αλλα δεν μας ειπες ποσο πληρωνεις και τι πραγματικα κερδιζεις απο τετοια μοντιφα. Γενικα ασυναρτησιες που δεν εχουν καμια σχεση με αυτο που ζητησε το παλικαρι που ανοιξε το ποστ.
11demian111 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 κερδιζεις οτι εχει το ds ακομα παραπανω.ψαξε και δες και μονος σου αντε γεια.παω να παιξω
Dimitris1948 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 αντε γεια.παω να παιξω με ds φαντάζομαι! :lol::lol::lol::lol:
ikaruga24 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 κερδιζεις οτι εχει το ds ακομα παραπανω.ψαξε και δες και μονος σου αντε γεια.παω να παιξω Σωστα πανε να παιξεις γιατι αν κατσεις εδω και αλλο θα πεις και αλλες ασυναρτησιες και δεν κανει.
ultralisk Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 καλά ikaruga πραγματικά πρέπει να είσαι πολύ της υπομονής, χαρά στο κουράγιο σου σαν δεύτερος υπάλληλος της Nortek να πω ότι έχω και τις 2 κονσόλες, τις χρησιμοποιώ ΜΟΝΟ για gaming και μπορώ να πω το εξής αν θες να ρίξεις βάρος σε εφαρμογές, ταινίες, μουσική ή να παίξεις παιχνίδια σαν αυτά που βρίσκεις στις μεγάλες κονσόλες αλλά με υποδεέστερα γραφικά παίρνεις PSP...μεγάλο + το πολύ καλό Crisis Core που πραγματικά βγάζει εντυπωσιακά αποτελέσματα σε όλους τους τομείς...επίσης αν τα γραφικά μετράνε για σένα πολύ, το PSP είναι μονόδρομος αν θες να παίξεις παιχνίδια που απλά παρόμοια δεν θα βρεις σε άλλα formats, κλασικά adventures, RPGs όπως είπες ότι προτιμάς αλλά και άλλα έξυπνα puzzles με την χρήση του stylus, μονόδρομος είναι το DSi αυτά...όλα σε ένα, απλά και νοικοκυρεμένα
ikaruga24 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 καλά ikaruga πραγματικά πρέπει να είσαι πολύ της υπομονής, χαρά στο κουράγιο σου σαν δεύτερος υπάλληλος της Nortek να πω ότι έχω και τις 2 κονσόλες, τις χρησιμοποιώ ΜΟΝΟ για gaming και μπορώ να πω το εξής αν θες να ρίξεις βάρος σε εφαρμογές, ταινίες, μουσική ή να παίξεις παιχνίδια σαν αυτά που βρίσκεις στις μεγάλες κονσόλες αλλά με υποδεέστερα γραφικά παίρνεις PSP...μεγάλο + το πολύ καλό Crisis Core που πραγματικά βγάζει εντυπωσιακά αποτελέσματα σε όλους τους τομείς...επίσης αν τα γραφικά μετράνε για σένα πολύ, το PSP είναι μονόδρομος αν θες να παίξεις παιχνίδια που απλά παρόμοια δεν θα βρεις σε άλλα formats, κλασικά adventures, RPGs όπως είπες ότι προτιμάς αλλά και άλλα έξυπνα puzzles με την χρήση του stylus, μονόδρομος είναι το DSi αυτά...όλα σε ένα, απλά και νοικοκυρεμένα Τι να κανω, απογευματινος σε τηλεφωνικη τεχνικη υποστηριξη και δεν παιζει κανενα τηλεφωνο και ειμαι και μονος, καπως πρεπει να τελειωσει αυτη η ωρα Το σχολιο με το υπαλληλος το περναω στο ντουκου γιατι ειναι ατοπο.
ikaruga24 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 το PSP είναι καλύτερο από το ds, τέλος!!! Η μερα ειναι καλυτερη απο τη νυχτα, τελος!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.