Προς το περιεχόμενο

PSP ή DSi??

isilnor11

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 434
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
xexe ανάπτυξε λίγο τι σκέψη σου...

Δε χρειαζεται, το ποστ μιλαει απο μονο του :lol:

Τελος παντων, σχολασα τωρα. Ελπιζω ως αυριο που εχω παλι βαρδια να εχετε ποσταρει τιποτα για να γραψουμε και κατι σε βαθος για να περασει η ωρα και παλι οπως σημερα και το κυριοτερο να μας πει ο φιλος περισσοτερες λεπτομερειες για το τι ψαχνει αν και τα ποστ ως τωρα νομιζω πως ειναι αρκετα για να εχει μια γενικη ιδεα του που βρισκεται.

Δημοσ.

αν θες να παίξεις παιχνίδια που απλά παρόμοια δεν θα βρεις σε άλλα formats, κλασικά adventures, RPGs όπως είπες ότι προτιμάς αλλά και άλλα έξυπνα puzzles με την χρήση του stylus, μονόδρομος είναι το DSi

Βασικά να επαυξάνω του παραπάνου.

Για αυτόν που του αρέσουν τα adventures και τα RPGs, το DS είναι η καλύτερη επιλογή από όλα τα συστήματα που υπάρχουν, φορητά και μή.

Ίσως το PC να είναι πιό ψηλά, αλλά αυτό με επιφύλαξη μιάς και το DS υπερτερεί σε JRPGs και προτότυπα adventures.

Δημοσ.
Μπορω να πω με σιγουρια με βαση απο αυτα που λες οτι δεν εχεις παιξει το GTA στο DS γιατι για να λες μετα σχολιο οτι "θα βγει και στο PSP" τοτε θα καταλαβαινες (αν οντως το επαιζες) οτι απλα και να βγει δεν θα ειναι το ιδιο παιχνιδι μιας και ειναι απλα αδυνατο να βγει στο PSP βελτιωμενο (αν το εχεις παιξει πραγματικα θα καταλαβεις τον λογο ευκολα).

Ώπα... To GTA:CW το τερμάτισα ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΠΑΡΩ PSP. Καταλαβαίνω ότι ενοείς τα touch screen controlls... ΔΕΝ ξέρω πως θα έρθει στο psp. ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ GAMES ΤΟΥ DS. A και... http://tech.pathfinder.gr/games/news/gta-chinatown-wars-psp.html αν δεν με πιστεύεις... Πολύ PS3 vs 360 μου θυμίζουμε :P Όλοι το είπαν. Θες games με καλά γραφικά στυλ PS? PSP! Θες RPG και puzzle (τα έχουν πει) DSi. Α. Να μην το ξεχάσω. Η κάμερα του DSi είναι 0.3 MP άρα μην περιμένεις να το χρισημοποιείς για φωτογραφίες... Εκτός αν τις θες για μέσα στο DS.

Δημοσ.

η αληθεια ειναι οτι ακομα δεν εχουμε δει τις πραγματικες ικανοτητες του dsi.

εν αναμονη εξεληξεων παρε ενα psp+final fantasy 7:crisis core και εισαι ετοιμος.

Δημοσ.

Αρχιζεις να το παρατραβας :mad:

Ασε μας ρε φιλε τωρα.

Αυτο τωρα ειναι απαντηση?

Απλα προσπαθεις να αποφυγεις την απαντηση.

Ευχαριστω με καλυψες πληρως. Αν δεν εχεις ιδεα απλα μην μιλας. Τζαμπα παραπληροφορεις κοσμο και δεν κανει. Αντιθετα εγω μπορω να αποδειξω αυτα που λεω. Μια γρηγορη ματια σε καθε gaming site θα αποδειξει ακριβως αυτα που λεω.

Το συγκεκριμενο παιχνιδι το εχω τερματισει στο ds ενος φιλου μου.

Εμενα δεν μου αρεσει τωρα αν εσενα σου αρεσει προβλημα σου.

Χαχα ενω το PSP ειναι φουλ στα -νεα- και -πρωτοτυπα- παιχνιδια που δεν εχουν βγει πουθενα αλλου. Μπα σε καλο σου, γελασαμε και παλι.

Τα παιχνιδια του psp ειναι χρονια μπροστα απο αυτα του ds(δεν το λεω μονο εγω το λενε και πολλοι αλλοι)

Οχι για γραψε, εχει πλακα να σε ακουω να μιλας και να υποστηριζεις αυτα που λες χωρις να εχεις την παραμικρη εμπειρια της αλλης πλευρας.

Εσυ γραφεις 1002 μλκιες προσπαθοντας να υποστηριξεις το "ανοτερο" μηχανημα.

PSP ή DSi?? [ikaruga24 VS All]

χαχα σωστος.

Οπως ειπα εχω βαρεθει να ακουω τον καθε gadgetακια να προσπαθει να δικαιολογησει την αγορα του λεγοντας οτι το PSP ειναι καλυτερο σε ολα και στα παντα απο DS.

Και εγω εχω βαρεθει τον καθε αντε να μην πω που λεει οτι του ερθει για να υποστηριξει το ds.

Χτυπατε οσο θελετε το κεφαλι σας κατω σε θεμα απολυτου gaming το DS απλα ειναι ΧΡΟΝΙΑ μπροστα απο το PSP.

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Ελεος ρε φιλε κλαιω απο τα γελια

Κοψτε τις παπαρες επιτελους. Θα μπορουσα να πω και γω το ιδιο για τον καθενα απο εσας αλλα να αντικαταστησουμε το Nortek με τη Sony.

Γιατι?

Επιδη λεμε την αληθεια?

και μην ξεχναμε οτι το psp τα εχει ολα built-in,και στο οτι σε καθε update που βγαινει βελτιωνεται (το ds ουτε καν το εχει αυτο),και ενταξει,το ds εχει διπλη οθονη και η μια ειναι αφης,τι να λεει,και το psp μπορει να παρει απλα πρεπει να την βαλεις εσυ.και το ds εχει το picto-chat,to psp εχει,msn (ok,με portal αλλα εχει),skype (που το ds δεν προκειται να δει ποτε)και το Go-mesenger.επισης:το psp εχει μεγαλυτερη υποστιρηξη προτοκολων internet που το ds δεν εχει καν browser και για να μην πολυλογω,το ds,για να κανει οτι κανει το psp θελει 200 καρτες.τωρα εαν εσυ εισαι βαλτος απο την nortek να δυσφιμεις το psp...

+1000 σε ολα

Και ολα αυτα εχουν καποια σχεση με το gaming και συγκεκριμενα τα RPG που ψαχνει ο φιλος?

Οχι αλλα σε χαλαει να εχει παραπανω δυνατοτητες?

ρε ikaruga24 σε πληρώνει η nintento? είσαι μονος που υποστηρίζει το ds(φανατικά)!!!

Ποιος αλλος θα το υποστηριξει?

:lol::lol::lol:

Δηλαδη αν καποιος λεει την πραγματικοτητα αυτοματα γινεται φανατικος υποστηρικτης και μαλιστα πληρωνεται για κατι?

Οχι αλλα αν το εχεις παρατηρισει δεν το υποστηριζει κανενας αλλος εδω.

Αστο φιλε Demian, εισαι ακομα μικρος και δεν καταλαβαινεις.

Σε ειδαμε και εσενα "μεγαλε".

Σωστα πανε να παιξεις γιατι αν κατσεις εδω και αλλο θα πεις και αλλες ασυναρτησιες και δεν κανει.

Δεν πας και εσυ να παιξεις γιατι μας τα εχεις πρηξει :mad:

Και να σου ξεκαθαρισω οτι ειχα παρει πριν μερικους μηνες το ds και το πουλησα σε μια εβδομαδα γιατι απλα δεν αξιζε τα λεφτα το.

Psp εχω εδω και 2+ χρονια και αξιζει πολυ περισοτερο.

Τωρα αν θες να συνεχισεις βλακιες του στυλ "εχει καλυτερα παιχνιδια πανε σε κανα site να ξεστραβοθεις" συνεχισε εγω βαρεθικα......

Δημοσ.

επισης,η nintendo εβγαλε το dsi επειδη ειδε τις πωλησεις της να πεφτουν.το ds το ειχαν βαρεθει ολοι.ετσι,πηρε το ds lite,εβγαλε την θυρα gba,εβαλε θυρα sd,το εκανε πιο λεπτο και πιο ελαφρυ,μεγαλωσε την οθονη,εβαλε καμερες και επισης προσθεσε λειτουργιες media player και web browser.ενω το psp απο την αρχη ειχε:memory stick slot,μεγαλη οθονη,media player και web browser και επιπλεον,θυρα υπερυθρων αν και αγνωστο για ποιον λογο.και ολα αυτα μονο στο πρωτο psp γιατι μετα,το psp 2000 εγινε πιο λεπτο,πιο ελαφρυ και χιλια δυο αλλα.εσεις θελατε 5 χρονια για ολα αυτα,εμεις τα ειχαμε απο την αρχη.

και δεν θα σχολιασω το <<εισαι μικρος και δεν καταλαβαινεις>> γιατι μικρο ειναι το ματι σου!!!:mad::mad::mad:

Δημοσ.

η μονη μου ενσταση στο ποστ σου, ειναι οτι ειχε μεν browser, αλλα δεν ηταν της προκοπης.. δε παλευοταν ο Browser, λογω μη σωστης εμφανισης των χαρακτηρων, κ δη, στα Ελληνικα..

βεβαια πια εχει διορθωθει με το patch απ το pspgr.net, αλλα σε κανενα προιον δεν δουλευουν ολα ροδινα στην αρχη της κυκλοφοριας του.. (νομος)

Αρα μη λες οτι ειχε browser εφοσον δεν ηταν συμβατος κ πληρως λειτουργικος με τις σελιδες του διαδικτυου.. ειναι δωρον αδωρον..

Δημοσ.
,η nintendo εβγαλε το dsi επειδη ειδε τις πωλησεις της να πεφτουν.

Δεν τις ειδε να πεφτουν τις ειδε να κατααρεουν :lol::lol:

ετσι,πηρε το ds lite,εβγαλε την θυρα gba,εβαλε θυρα sd,το εκανε πιο λεπτο και πιο ελαφρυ,μεγαλωσε την οθονη,εβαλε καμερες και επισης προσθεσε λειτουργιες media player και web browser.

Αργησε λιγο να καταλαβει οτι ειναι σαδιστικο μια κονσολα να μην εχει media player.

και δεν θα σχολιασω το <<εισαι μικρος και δεν καταλαβαινεις>> γιατι μικρο ειναι το ματι σου!!!

Ναι ρε φιλε δεν μπορω να καταλαβω τι εχουν παθει ολοι και λενε "μικρα" ολους οσους ειμαστε κατω απο 18.

Αλλα εβεβεα.Αν δεν εχουν αλλες μλκιες για να στηριξουν αυτα που λενε τους φτεει η ηλικια μας.

Δημοσ.
Αρχιζεις να το παρατραβας :mad:

Αυτο τωρα ειναι απαντηση?

Απλα προσπαθεις να αποφυγεις την απαντηση.

Τι να αποφυγω ρε? Τι να αποφυγω? Θελεις να πεις οτι το DS εχει ολα αυτα που εχει απο μονο του? Οι hackers προφανως και δεν κανουν δουλεια γι αυτο εχει και το DS τοσες homebrew και emulation δυνατοτητες.

Επισης θα σου αποδειξω σε λιγο ποιος το παρατραβαει.

Το συγκεκριμενο παιχνιδι το εχω τερματισει στο ds ενος φιλου μου.

Εμενα δεν μου αρεσει τωρα αν εσενα σου αρεσει προβλημα σου.

Δεν μας ενδιαφερει τι εκανες και τι δεν εκανες. Ο ανθρωπος ζηταει μια αντικειμενικη συμβουλη για το τι να παρει με βαση τις προτιμησεις του που ηδη ειπε και εσυ (και αλλοι πιτσιρικαδες σαν και του λογου) συνεχιζετε να λετε τα δικα σας.

Τα παιχνιδια του psp ειναι χρονια μπροστα απο αυτα του ds(δεν το λεω μονο εγω το λενε και πολλοι αλλοι)

Αποκλειστικα και μονο στα γραφικα. Σε ολα τα αλλα μπορει να παρει καλιστα ενα PStwo και να παιζει τα -ιδια- παιχνιδια (και ακομα περισσοτερα) αλλα καλυτερα με καλυτερα γραφικα και ηχο και στην τηλεοραση του σπιτιου του.

Εσυ γραφεις 1002 μλκιες προσπαθοντας να υποστηριξεις το "ανοτερο" μηχανημα.

Ανοιξε τα γκαβα σου τοτε και διαβασε ξανα απο την αρχη τα ποστ μου. Μετα ελα να πεις την βλακεια σου παλι.

Και εγω εχω βαρεθει τον καθε αντε να μην πω που λεει οτι του ερθει για να υποστηριξει το ds.

Τι θα πεις? Οτι εισαι απλα ενας πιτσιρικας που απλα υποστηριζει φανατικα την κονσολα του χωρις αποδειξεις. Οταν εσυ πηγαινες εγω ερχομουν. Δεν σημαινει ομως οτι και εγω δεν υπηρξα μαλακισμενο σε αυτην την ηλικια.

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Ελεος ρε φιλε κλαιω απο τα γελια

Το οτι γελας αλλαζει κατι απο την πραγματικοτητα? Πανε να παιξεις παλι και μην μας ενοχλεις.

Γιατι?

Επιδη λεμε την αληθεια?

Τωρα να πω οτι εισαι και εσυ ενα απο τα πιτσιρικια που πληρωνει η Sony για να λεει τις βλακειες του? Το ιδιο οπως κανανε παλιοτερα καποια μαγαζια (αλλα εμας μας πληρωναν με σουβλακια) για να λενε καποια πραγματα γυρω γυρω καθαρα και μονο για πωλησεις?

+1000 σε ολα

Δεν μας νοιαζει αν το PSP κανει παπαδες, αν κανει καφε, αν σου φερνει παντοφλες, αν σου φτιαχνει φαγητο η οτιδηποτε. Στα παιχνιδια ομως απλα αποτυγχανει και ειναι ενα "μικροτερο" και "λιγοτερο" PS2. Δεν υπαρχει λογος να παρει PSP καποιος για να εχει ενα μινι-PS2, πληρωνω λιγοτερα και εχω ανωτερη ποιοτητα με τον ιδιο τον πατερα (το PS2 δηλαδη).

Οχι αλλα σε χαλαει να εχει παραπανω δυνατοτητες?

Δεν ειναι το ζητουμενο της υποθεσης. Οταν αγοραζεις κονσολα την παιρνεις πρωτα απο ολα για τα παιχνιδια. Αν ηταν ετσι θα λεγαμε στον κοσμο να παρει i-phone που κανει τα παντα καλυτερα απο το PSP (στις ιδιες λειτουργιες) και ακομα περισσοτερα η εστω ενα μικρο λαπτοπακι "χεριου" που κοστιζει περιπου 200 ευρω και κανεις τα παντα.

Ποιος αλλος θα το υποστηριξει?

:lol::lol::lol:

Ανοιξε τα γκαβα σου και δες και τους υπολοιπους σε αυτο το ιδιο thread που λενε το ιδιο με εμενα. Καποιος που εχει εκτεταμενη εμπειρια και με τα 2 μηχανηματα (οχι βλακειες του στυλ "πω πω το επαιξα αυτο στο φιλο μου") μπορει να δει την διαφορα πολυ ευκολα.

Εσεις δεν εχετε DS οποτε σαφως και δεν ξερετε τι σας γινετε και απλα λετε οτιδηποτε σαν τα πιτσιρικια που ειστε ακριβως οπως καναμε και εμεις οι "μεγαλυτεροι".

Οχι αλλα αν το εχεις παρατηρισει δεν το υποστηριζει κανενας αλλος εδω.

Δεν με νοιαζει. Εχω τα gaming sites οπως IGN, Edge-Online, Gamespot, Gamesradar kαι αλλα τα οποια αποδεικνυουν αυτα που λεω. Το οτι μια παρεα απο πιτσιρικια σε ενα φορουμ δεν με υποστηριζουν ποσως με ενδιαφερει.

Δεν πας και εσυ να παιξεις γιατι μας τα εχεις πρηξει :mad:

Ουτε που με ενδιαφερει αν σου εχουν "πρηστει" η οχι. Αυτο το πηγαδακι που κανατε και παραπληροφορειτε κοσμο πρεπει να σταματησει καπως. Ευτυχως που μεχρι τις 9 που σχολαω εχω και μπολικο χρονο να μαθει ο ανθρωπος που εφτιαξε το ποστ την αληθεια και να μην παρει ενα μηχανημα χωρις να το ψαξει πρωτα και μονος του.

Και να σου ξεκαθαρισω οτι ειχα παρει πριν μερικους μηνες το ds και το πουλησα σε μια εβδομαδα γιατι απλα δεν αξιζε τα λεφτα το.

Psp εχω εδω και 2+ χρονια και αξιζει πολυ περισοτερο.

Τωρα αν θες να συνεχισεις βλακιες του στυλ "εχει καλυτερα παιχνιδια πανε σε κανα site να ξεστραβοθεις" συνεχισε εγω βαρεθικα......

Δεν μας νοιαζει τι εκανες και τι δεν εκανες, μας ενδιαφερει ο ανθρωπος να μαθει για το καθε μηχανημα και τι προσφερει το καθενα. Εγω ειπα τι εχουν να προσφερουν και τα 2 μηχανηματα με αντικειμενικοτητα και καυστηκοτητα σαν κατοχος και των 2 εδω και πολλα χρονια οπως ειπα επισης να το ψαξει και μονος του και να διασταυρωσει αυτα που εχω πει ως τωρα.

Εσυ απο την αλλη σαν πιτσιρικας που εισαι δεν εχεις κανει φυσικα κατι τετοιο αλλα ειναι απολυτα λογικο για την ηλικια σου γι αυτο και δεν σε παρεξηγω.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 17:03 ----------

επισης,η nintendo εβγαλε το dsi επειδη ειδε τις πωλησεις της να πεφτουν.το ds το ειχαν βαρεθει ολοι.ετσι,πηρε το ds lite,εβγαλε την θυρα gba,εβαλε θυρα sd,το εκανε πιο λεπτο και πιο ελαφρυ,μεγαλωσε την οθονη,εβαλε καμερες και επισης προσθεσε λειτουργιες media player και web browser.ενω το psp απο την αρχη ειχε:memory stick slot,μεγαλη οθονη,media player και web browser και επιπλεον,θυρα υπερυθρων αν και αγνωστο για ποιον λογο.και ολα αυτα μονο στο πρωτο psp γιατι μετα,το psp 2000 εγινε πιο λεπτο,πιο ελαφρυ και χιλια δυο αλλα.εσεις θελατε 5 χρονια για ολα αυτα,εμεις τα ειχαμε απο την αρχη.

Παλικαρι οταν εχεις τοσες πολλες πωλησεις ανα τον κοσμο και μετα απο τοσα χρονια ειναι λογικο οτι καποια στιγμη παιρνεις την κατηφορα. Το DSi δεν προσφερει κατι τρομερα διαφορετικο απο το Lite για να δικαιολογει την αγορα του για καποιον που ηδη εχει lite. Για διαφημιστικους λογους βγηκε.

Το PSP ειχε ολα αυτα απο την αρχη και παλι δεν εχει ουτε το 1/3 απο τις συνολικες πωλησεις του DS? Ξερεις γιατι? Γιατι καποιος που θα αγορασει φορητη κονσολα ψαχνει αυτο ακριβως και οχι μια μινι-εκδοση του PS2. Υπαρχουν συσκευες εκει εξω καλυτερες απο το PSP στις ιδιες multimedia δυνατοτητες που παρεχει.

και δεν θα σχολιασω το <<εισαι μικρος και δεν καταλαβαινεις>> γιατι μικρο ειναι το ματι σου!!!:mad::mad::mad:

Εισαι απλα και εσυ τωρα ενας πιτσιρικας οπως και εγω καποτε. Τα ιδια εκανα και εγω σε ατελειωτους "πολεμους" Snes VS mega drive, Playstation VS Saturn VS N64 VS Dreamcast και παει λεγοντας. Και εγω ελεγα μαλακιες, και εγω μιλουσα παντα απο "καρδιας" και κολληματος και οχι αντικειμενικα. Δεν σε παρεξηγω. Σε μερικα χρονια απο τωρα θα το ξεπερασεις.

Δημοσ.

άκου να δεις φιλε καλύτερα να κόψεις τις εκβράσεις μαλακισμένος, παπαργιες κτλ αν δεν θες να φας ban.

πάντως να σου πω την αλήθεια να ακούω από κάποιον που λέει τους άλλους πιτσιρικάδες ενώ αυτός με τις έκφρασης του δείχνει ότι δεν είναι και πολύ ώριμος, μου φαίνεται λίγο αστείο.

Δημοσ.
άκου να δεις φιλε καλύτερα να κόψεις τις εκβράσεις μαλακισμένος, παπαργιες κτλ αν δεν θες να φας ban.

πάντως να σου πω την αλήθεια να ακούω από κάποιον που λέει τους άλλους πιτσιρικάδες ενώ αυτός με τις έκφρασης του δείχνει ότι δεν είναι και πολύ ώριμος, μου φαίνεται λίγο αστείο.

Δεν εβρισα κανεναν ουτε προσωπικη επιθεση εκανα. Μιλαω ελευθερα με καθημερινες εκφρασεις. Το αν θεωρεις αν ειμαι ωριμος η οχι δεν με νοιαζει και πολυ. Τι νομιζεις οτι επειδη ειμαι 28 ειμαι και κανενα σοβαρο ατομο :lol: ? Αυτο ομως δεν εχει καμια σημασια σε αυτο το thread και να ΜΗΝ ξεχναμε ποιος ξεκινησε τα ποστ τυπου "το DS ειναι για κοριτσια, για παιδακια, για δυσκοιλιους και δεν ξερω και γω τι αλλο.

Δηλαδη με βαση τα λεγομενα σας εγω ειμαι παιδακι, κοριτσακι, δυσκοιλιος? Μαλιστα, και παρεξηγηθηκατε εσεις που σας ειπα "πιτσιρικαδες"?

Αλλα μην λεμε βλακειες μεταξυ μας και μην κοροιδευομαστε. Τα ξερουμε αυτα που κανουν "οι μικροι" του φορουμ, τα καναμε και εμεις. Τωρα αν εσυ η οποιοσδηποτε θελει να παρεξηγειται απο την απλη αληθεια και θελει να παρει πατριωτικα το thread αυτο δεν νομιζω οτι ειναι δικο μου προβλημα καθως δεν εχω την μυγα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...