Dimitris1948 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 αυτό που είπα εγώ ότι πρέπει να είσαι δυσκοίλιος για πάρεις ds πλακα έκανα αν δεν το κατάλαβες. άκου να δεις φιλε καλύτερα να κόψεις τις εκβράσεις μαλακισμένος, παπαργιες κτλ αν δεν θες να φας ban.πάντως να σου πω την αλήθεια να ακούω από κάποιον που λέει τους άλλους πιτσιρικάδες ενώ αυτός με τις έκφρασης του δείχνει ότι δεν είναι και πολύ ώριμος, μου φαίνεται λίγο αστείο. όσο για αυτό στο είπα για μην φας ban, μετά η ώρα στην δουλειά πως θα περνα?? δουλεύοντας μήπως?
ikaruga24 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 αυτό που είπα εγώ ότι πρέπει να είσαι δυσκοίλιος για πάρεις ds πλακα έκανα αν δεν το κατάλαβες. όσο για αυτό στο είπα για μην φας ban, μετά η ώρα στην δουλειά πως θα περνα?? δουλεύοντας μήπως? Ξερω οτι το συγκεκριμενο ηταν αστειο αλλα τα αλλα με τα "κοριτσακια" και τα "παιδακια" απο καποιους "αλλους" δεν ηταν. Μαλιστα το παραθεσαν και ως -λογο- αποφυγης του μηχανηματος. Παντως απο οσο ξερω μπορεις να μιλας σχετικα ελευθερα και ανετα (ακομα και με ορισμενες "κακες" λεξεις) εφοσον δεν μιλας για καποιον συγκεκριμενα η δεν κανεις επιθεση. Δεν εκανα επιθεση σε κανεναν εκτος και αν το "πιτσιρικαδες" θεωρειται βρησια.
ghostgr_a_n Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Τι να αποφυγω ρε? Τι να αποφυγω? Να αποφυγεις να απαντησεις στο οτι δεν εχει σοβαρους hackers(οπος m33,dark alex και αλλοι) και επιδη σας λυπηθηκαν οι ετεριες εβγαλαν μια καρτα για να παιζει αντιγραμενα(και αυτη η καρτα κανει 50€ μην ξεχνιομαστε) Δεν μας ενδιαφερει τι εκανες και τι δεν εκανες. Το λεω για να μην λες οτι ξερω και μιλαω. (και αλλοι πιτσιρικαδες σαν και του λογου) Σιγα ρε μεγαλε τρομαξαμε. Σε ολα τα αλλα μπορει να παρει καλιστα ενα PStwo και να παιζει τα -ιδια- παιχνιδια (και ακομα περισσοτερα) αλλα καλυτερα με καλυτερα γραφικα και ηχο και στην τηλεοραση του σπιτιου του. Μιλαμε παντα για φορητα μηχανηματα. Και υστερα λες οτι εμεις λεμε οτι να νε. Ανοιξε τα γκαβα σου τοτε και διαβασε ξανα απο την αρχη τα ποστ μου. Μετα ελα να πεις την βλακεια σου παλι. Διαβασε εσυ τι λενε ολοι οι αλλοι και μετα δες ποιος λεει βλακιες. Τι θα πεις? Οτι εισαι απλα ενας πιτσιρικας που απλα υποστηριζει φανατικα την κονσολα του χωρις αποδειξεις. Οταν εσυ πηγαινες εγω ερχομουν. Και εσυ εισαι ενας μεγαλος πιτσιρικας που προσπαθει υποστηριζει με 1002 μλκιες ενα αχρηστο μηχανημα. Δεν σημαινει ομως οτι και εγω δεν υπηρξα μαλακισμενο σε αυτην την ηλικια. Υπηρξες πολυ περισοτερο φαινετε. Το οτι γελας αλλαζει κατι απο την πραγματικοτητα? Πανε να παιξεις παλι και μην μας ενοχλεις. Ποιος ενοχλει? Εγω η εσυ που τοση ωρα μας πρηζεις και λες οτι σου ερθει(του στυλ "εχει καλα games" κτλ). Τωρα να πω οτι εισαι και εσυ ενα απο τα πιτσιρικια που πληρωνει η Sony για να λεει τις βλακειες του? Πληρονει μονο εμενα οι και ολους τους αλλους που υποστηριζουν το psp? Δεν μας νοιαζει αν το PSP κανει παπαδες, αν κανει καφε, αν σου φερνει παντοφλες, αν σου φτιαχνει φαγητο η οτιδηποτε. Στα παιχνιδια ομως απλα αποτυγχανει και ειναι ενα "μικροτερο" και "λιγοτερο" PS2. Και το ds ειναι ενα μεγαλητερο gba. Ανοιξε τα γκαβα σου και δες και τους υπολοιπους σε αυτο το ιδιο thread που λενε το ιδιο με εμενα. Ποσοι το υποστηριζαν? Εσυ και αλλος ενας το πολυ. Για δες ποσοι υποστιριζαν το psp. Δεν με νοιαζει. Εχω τα gaming sites οπως IGN, Edge-Online, Gamespot, Gamesradar kαι αλλα τα οποια αποδεικνυουν αυτα που λεω. Το οτι μια παρεα απο πιτσιρικια σε ενα φορουμ δεν με υποστηριζουν ποσως με ενδιαφερει. Και εμεις(τα παιδια της sony ) εχουμε το pspgr για πληροφοριες. Τωρα αν ενας noobας δεν το υποστηριζει ποσως ΜΑΣ ενδιαφερει. Ουτε που με ενδιαφερει αν σου εχουν "πρηστει" η οχι. Αυτο το πηγαδακι που κανατε και παραπληροφορειτε κοσμο πρεπει να σταματησει καπως. Αλλος κανει την παραπληροφορηση εδω μεσα. Ευτυχως που μεχρι τις 9 που σχολαω εχω και μπολικο χρονο να μαθει ο ανθρωπος που εφτιαξε το ποστ την αληθεια και να μην παρει ενα μηχανημα χωρις να το ψαξει πρωτα και μονος του. Εσενα περιμενε.... Εσυ απο την αλλη σαν πιτσιρικας που εισαι δεν εχεις κανει φυσικα κατι τετοιο αλλα ειναι απολυτα λογικο για την ηλικια σου γι αυτο και δεν σε παρεξηγω. Δεν κοβουμε λιγο αυτη την μλκια με το "πιτσιρικας" Νομιζεις οτι επιδη εισαι μεγαλυτερος μπορεις να λες την γνωμη σου και εμεις οι "μικροι" δεν μπορουμε? Αντε πανε κανε καμια δουλεια.....
ikaruga24 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Να αποφυγεις να απαντησεις στο οτι δεν εχει σοβαρους hackers(οπος m33,dark alex και αλλοι) και επιδη σας λυπηθηκαν οι ετεριες εβγαλαν μια καρτα για να παιζει αντιγραμενα(και αυτη η καρτα κανει 50€ μην ξεχνιομαστε) Ασχετο, σημασια εχει οτι εχει υποστηριξη, εξαλου το DS δεν εχει να αποδειξει κατι. Εκει που μετραει ειναι απλα το κορυφαιο μηχανημα. Το λεω για να μην λες οτι ξερω και μιλαω. Και παλι δεν ξερεις ομως. Δεν εχεις την καταλληλη εμπειρια. Σιγα ρε μεγαλε τρομαξαμε. Δεν το ειπα για να τρομαξεις. Μιλαμε παντα για φορητα μηχανηματα. Και υστερα λες οτι εμεις λεμε οτι να νε. Ακριβως για φορητα. Το PSP που ακριβως ειναι φορητο? Στο οτι εχει παιχνιδια "μικροτερα" του μεγαλυτερου αδερφου του? Στο οτι ειναι υπερβολικα μεγαλο για φορητο? Στο οτι κραταει η μπαταρια του με το ζορι 3 ωρες (με ελαφρυ παιχνιδι και οχι κατι σαν metal gear μεσα του)? Στο οτι δεν παυει απλα να ειναι ενα mini-PS2 στην ουσια και οτι με αυτα και αυτα θα ηταν καλυτερα αν αγοραζε PS2? Τουλαχιστον θα ειχε την 100% σωστη εμπειρια των παιχνιδιων και οχι το 50%. Διαβασε εσυ τι λενε ολοι οι αλλοι και μετα δες ποιος λεει βλακιες. Μαλλον εχεις προβλημα αναγνωσης παλικαρι μου. Και εσυ εισαι ενας μεγαλος πιτσιρικας που προσπαθει υποστηριζει με 1002 μλκιες ενα αχρηστο μηχανημα. Εδω ειναι η διαφορα μεταξυ εμενα (ως μεγαλος και εμπειρος) και εσενα (ως πιτσιρικας και απειρος), οτι εγω υποστηριζω το ενα μηχανημα βαση αυτων που ζητησε το παλικαρι και ταυτοχρονα παραθετω λογους για να προτιμησει καποιος το PSP. Εσυ τι κανεις? "ΑΑΑΑΑΑΑΑ ΤΟ PSP ΕΙΝΑΙ ΜΙΧΑΝΙΜΑΤΑΡΑ ΚΕ ΔΕΝ ΑΚΟΥΟ ΚΑΝΕΝΑ ΚΕ ΚΑΜΙΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΑΙ ΑΧΡΗΣΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ PSP" Τα λεω καλα η οχι? Υπηρξες πολυ περισοτερο φαινετε. Μαλλον οχι μιας και παντα ειχα την δυνατοτητα να κανω σωστη συζητηση και ανταλαξω αποψεις με τους ομοιους και να συγκρινουμε κιολας αυτα που λεμε με περιοδικα και οτι αλλο μπορουσαμε να βρουμε. Εσυ τι κανεις? Μονο επιμενεις. Ποιος ενοχλει? Εγω η εσυ που τοση ωρα μας πρηζεις και λες οτι σου ερθει(του στυλ "εχει καλα games" κτλ). Ενοχλεις γιατι δεν γραφεις κατι επι της ουσιας. Μονο αντιδρας και εισαι και απολυτος και απολυτα πεπεισμενος (μαλλον λογο φανατισμου) οτι το PSP ειναι καλυτερο σε ολα πραγμα το οποιο σαφως και ειναι μεγα ψεμα. Πληρονει μονο εμενα οι και ολους τους αλλους που υποστηριζουν το psp? Εσενα βασικα. Και το ds ειναι ενα μεγαλητερο gba. Και το PSP ενα μικροτερο PS2 με τα -ιδια- παιχνιδια κιολας (απλα χειροτερα). Που ειναι το προβλημα? Ποσοι το υποστηριζαν? Εσυ και αλλος ενας το πολυ. Για δες ποσοι υποστιριζαν το psp. Παλιοτερα 100000 ατομα υποστηριζαν το FIFA 2000 και 10000 το Pro Evolution Soccer. Μηπως μετα απο τοσα χρονια πρεπει να πουμε ποιο ηταν το καλυτερο εκει που μετρουσε? (φανταζομαι εισαι αρκετα εξυπνος για να καταλαβεις τον συμβολισμο). Και εμεις(τα παιδια της sony ) εχουμε το pspgr για πληροφοριες. Τωρα αν ενας noobας δεν το υποστηριζει ποσως ΜΑΣ ενδιαφερει. Ναι επειδη αυτο το site δεν ειναι για φαν της κονσολας και ειναι σαφως αμεροληπτο και αντικειμενικο. Αλλος κανει την παραπληροφορηση εδω μεσα. Το βλεπω απο το παραπανω site που παρεθεσες ως "αποδειξη" ανωτεροτητας στην ποιοτητα και ποσοτητα παιχνιδιων του PsP εναντι του DS Εσενα περιμενε.... Οχι θα κατσει να ακουει εναν φανατισμενο πιτσιρικα που εχει βαλει παροπιδες και δεν μπορει να δει ποιο περα απο τη μυτη του. Ειπαμε τα περασαμε και εμεις αυτα. Τοτε δεν υπηρχαν φορουμ ομως να μας την "πουν" οι ποιο εμπειροι. Δεν κοβουμε λιγο αυτη την μλκια με το "πιτσιρικας" Νομιζεις οτι επιδη εισαι μεγαλυτερος μπορεις να λες την γνωμη σου και εμεις οι "μικροι" δεν μπορουμε? Οχι οταν δεν εχεις την παραμικρη ιδεα για το τι μιλας. Να αρχισω να λεω και γω την "γνωμη" μου αν ειναι για τις Ferarri (που δεν ειχα και ουτε προκειται να εχω) σε καποιον επιδοξο αγοραστη με βαση αυτα που "νομιζω". Ειμαι σιγουρος οτι ο αγοραστης αυτος θα εχει σε πολλη υποληψη την "γνωμη" μου. Αντε πανε κανε καμια δουλεια..... Στη δουλεια ειμαι κιολας. Εσυ πανε να παιξεις τιποτα και ασε εμας που εχουμε -ηδη- παιξει πολλα περισσοτερα να πουμε στον ανθρωπο τι να κοιταξει και να ψαξει για να κανει την σωστη αγορα μεταξυ των 2 μηχανηματων χωρις φανατισμενους να προσπαθουν να αποδειξουν οτι το μαυρο ειναι ασπρο.
11demian111 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 ακριβως,κι εμεις υποστηριζουμε το psp με βαση αυτα που ζηταει και βασει αυτα που πιθανοτατα θα θελησει στο μελλον απο την συγκεκριμενη κονσολα.και κοψε τις βρισιες και αυτα του τυπου πιτσιρικας και μικρος ετσι?
ikaruga24 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 ακριβως,κι εμεις υποστηριζουμε το psp με βαση αυτα που ζηταει και βασει αυτα που πιθανοτατα θα θελησει στο μελλον απο την συγκεκριμενη κονσολα.και κοψε τις βρισιες και αυτα του τυπου πιτσιρικας και μικρος ετσι? Οχι, εσεις -αποκλειετε- το DS χαρακτηριζοντας το "κοριτσιστικο" και "μωρουδιστικο" σαν τα -μονα- επειχηρηματα που εχετε για να μην την διαλεξει την κονσολα. Επισης υποστηριζετε το PSP και καλα με αυτα που ζηταει ο ανθρωπος απο τη στιγμη που δεν υπαρχει καν συγκριση σε ποιοτητα και ποσοτητα RPG μεταξυ την μιας κονσολας και της αλλης οταν το DS ηδη χαρακτηριζεται σαν το PS2 (γκουρου δηλαδη) των φορητων στο θεμα RPG/ Strategy/ Action-RPG/ Strategy-RPG/ και με τεραστια διαφορα απο τον ανταγωνισμο κιολας. Κοινως παραπληροφορειτε τον ανθρωπο. Θες να υποστηριξεις κατι? Καντο -αντικειμενικα- και οχι με οτι σου κατεβει στο κεφαλι η με οτι -πιστευεις-.
Radiatedsoul Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Ειχα αγορασει PSP lite, το ειχα "σπασει" κιολας με κατι pandora battery θυμαμαι και κατι τετοιες ιστοριες. Εχει ΠΟΛΥ καλα γραφικα στα παιχνιδια του, και γενικα τα παιχνιδια του ειναι υπερπαραγωγες, οπως ειπαν και τα παιδια παραπανω. Ομως αυτο το βαρεθηκα γρηγορα. Φορητη κονσολιτσα ηθελα να περναει η ωρα. Αν ηθελα να παιξω υπερπαραγωγες τις επαιζα και στην 24αρα στο σπιτι μου. Ενα αλλο προβλημα που εχει το PSP ειναι το μεγεθος και το βαρος του, οχι δεν το θεωρω φορητο. Το DS ναι ειναι φορητη κονσολα, πολυ ελαφρυ πολυ μικρο ακριβως οτι πρεπει για αυτη τη δουλεια που το παιρνεις. Το DS εχει εξυπνα "χαζοπαιχνιδακια" με τα οποια μπορεις να χαζευεις και να περνας την ωρα σου πολυ ευχαριστα, οπου και να βρισκεσαι ενω το PSP δεν το εχει αυτο. Δεν μπορεις π.χ να κατσεις να παιξεις GTA, Tekken και δε ξερω γω τι αλλο, οταν βρισκεσαι στο δρομο η στην αναμονη στην σταση. Ακομα και σε ενα ταξιδι να εισαι , θα βαρεθεις να παιζεις Tekken ελεος, και ολα αυτα τα παιχνιδια θα τα βαρεθεις αν εισαι στο καραβι ή στο λεοφοριο. Ενω το DS ξερεις οτι θα το ανοιξεις , θα χαζεψεις λιγο, θα περασει η ωρα και μετα θα το κλεισεις, και οταν το ξανανοιξεις θα περασει παλι η ωρα σου ευχαριστα, με το ειδος του παιχνιδιου που σου προσφερει.
ikaruga24 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Ειχα αγορασει PSP lite, το ειχα "σπασει" κιολας με κατι pandora battery θυμαμαι και κατι τετοιες ιστοριες.Εχει ΠΟΛΥ καλα γραφικα στα παιχνιδια του, και γενικα τα παιχνιδια του ειναι υπερπαραγωγες, οπως ειπαν και τα παιδια παραπανω. Ομως αυτο το βαρεθηκα γρηγορα. Φορητη κονσολιτσα ηθελα να περναει η ωρα. Αν ηθελα να παιξω υπερπαραγωγες τις επαιζα και στην 24αρα στο σπιτι μου. Ενα αλλο προβλημα που εχει το PSP ειναι το μεγεθος και το βαρος του, οχι δεν το θεωρω φορητο. Το DS ναι ειναι φορητη κονσολα, πολυ ελαφρυ πολυ μικρο ακριβως οτι πρεπει για αυτη τη δουλεια που το παιρνεις. Το DS εχει εξυπνα "χαζοπαιχνιδακια" με τα οποια μπορεις να χαζευεις και να περνας την ωρα σου πολυ ευχαριστα, οπου και να βρισκεσαι ενω το PSP δεν το εχει αυτο. Δεν μπορεις π.χ να κατσεις να παιξεις GTA, Tekken και δε ξερω γω τι αλλο, οταν βρισκεσαι στο δρομο η στην αναμονη στην σταση. Ακομα και σε ενα ταξιδι να εισαι , θα βαρεθεις να παιζεις Tekken ελεος, και ολα αυτα τα παιχνιδια θα τα βαρεθεις αν εισαι στο καραβι ή στο λεοφοριο. Ενω το DS ξερεις οτι θα το ανοιξεις , θα χαζεψεις λιγο, θα περασει η ωρα και μετα θα το κλεισεις, και οταν το ξανανοιξεις θα περασει παλι η ωρα σου ευχαριστα, με το ειδος του παιχνιδιου που σου προσφερει. Ακριβως, και μαζι με αυτα τα χαζοπαιχνιδακια θα παρει και τα αλλα, τα ποιο σοβαρα, τα ποιο επικα, αυτα που τον ενδιαφερουν δηλαδη τα RPG που στο PSP δεν υπαρχουν παρα μονο μετρημενα στα δαχτυλα του ενως χεριου. Καλο, χρυσο το PSP αλλα δεν κανει για τον λογο για τον οποιο φτιαχτηκε και δεν εχει κατι διαφορετικο, καινοτομο η εστω κατι δικο του να παιξεις αν εχεις ηδη καποια απο τις "μεγαλες" κονσολες στην κατοχη σου. Δηλαδη φτιαξανε ενα patapon, loco roco και ghosts and goblins και εκει εμεινε δυστηχως. Ολα τα υπολοιπα παιχνιδια ειναι μεταφορες απο μεγαλυτερες κονσολες πραγμα που δεν θα επρεπε καν να συμβαινει στο βαθμο που συμβαινει με το PSP. Ακομα και το i-phone που ειναι ισχυροτερο απο το PSP δεν εχει τετοια "αντιμετωπιση". Το doom 3 που βγηκε σε αυτο ειναι ποιο "καινοτομο" απο αλλο ενα "PS2 dumpdown" στο PSP. Ελεος πια, χορτασαμε, 4-5 χρονια μηχανημα και δεν εχω δει τιποτα διαφορετικο ως τωρα σε αυτο. Λες και βαριουνται οι developers να το αξιοποιησουν οπως πρεπει.
Dimitris1948 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 1,680 Εμφανίσεις εχτές όταν κοίταξα ούτε 700 δεν ήταν, και σήμερα είναι 1,680
11demian111 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 ρε παιδια,περα απο αυτο το θεμα,εχετε παρατηρησει οτι ο topic starter τη σκαπουλαρε?και τελος παντον,για να τελειωνει αυτη η ιστορια,let's face it,το ds εχει πολλους καλους τιτλους rpg και fun.το psp εχει racing,action και μερικα rpg.τελος
ikaruga24 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 ρε παιδια,περα απο αυτο το θεμα,εχετε παρατηρησει οτι ο topic starter τη σκαπουλαρε?και τελος παντον,για να τελειωνει αυτη η ιστορια,let's face it,το ds εχει πολλους καλους τιτλους rpg και fun.το psp εχει racing,action και μερικα rpg.τελος Ευχαριστω, ηθελε πολυ κοπο για να το πειτε αυτο απο την αρχη για να μην γραφω αδικα? (οχι οτι δεν το φχαρηστηθηκα). ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:54 ---------- 1,680 Εμφανίσεις εχτές όταν κοίταξα ούτε 700 δεν ήταν, και σήμερα είναι 1,680 Για εμενα λες? 730 ειναι.
ghostgr_a_n Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Ασχετο, σημασια εχει οτι εχει υποστηριξη, εξαλου το DS δεν εχει να αποδειξει κατι. Εκει που μετραει ειναι απλα το κορυφαιο μηχανημα. Και παλι δεν ξερεις ομως. Δεν εχεις την καταλληλη εμπειρια. Δεν το ειπα για να τρομαξεις. Ακριβως για φορητα. Το PSP που ακριβως ειναι φορητο? Στο οτι εχει παιχνιδια "μικροτερα" του μεγαλυτερου αδερφου του? Στο οτι ειναι υπερβολικα μεγαλο για φορητο? Στο οτι κραταει η μπαταρια του με το ζορι 3 ωρες (με ελαφρυ παιχνιδι και οχι κατι σαν metal gear μεσα του)? Στο οτι δεν παυει απλα να ειναι ενα mini-PS2 στην ουσια και οτι με αυτα και αυτα θα ηταν καλυτερα αν αγοραζε PS2? Τουλαχιστον θα ειχε την 100% σωστη εμπειρια των παιχνιδιων και οχι το 50%. Μαλλον εχεις προβλημα αναγνωσης παλικαρι μου. Εδω ειναι η διαφορα μεταξυ εμενα (ως μεγαλος και εμπειρος) και εσενα (ως πιτσιρικας και απειρος), οτι εγω υποστηριζω το ενα μηχανημα βαση αυτων που ζητησε το παλικαρι και ταυτοχρονα παραθετω λογους για να προτιμησει καποιος το PSP. Εσυ τι κανεις? "ΑΑΑΑΑΑΑΑ ΤΟ PSP ΕΙΝΑΙ ΜΙΧΑΝΙΜΑΤΑΡΑ ΚΕ ΔΕΝ ΑΚΟΥΟ ΚΑΝΕΝΑ ΚΕ ΚΑΜΙΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΑΙ ΑΧΡΗΣΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ PSP" Τα λεω καλα η οχι? Μαλλον οχι μιας και παντα ειχα την δυνατοτητα να κανω σωστη συζητηση και ανταλαξω αποψεις με τους ομοιους και να συγκρινουμε κιολας αυτα που λεμε με περιοδικα και οτι αλλο μπορουσαμε να βρουμε. Εσυ τι κανεις? Μονο επιμενεις. Ενοχλεις γιατι δεν γραφεις κατι επι της ουσιας. Μονο αντιδρας και εισαι και απολυτος και απολυτα πεπεισμενος (μαλλον λογο φανατισμου) οτι το PSP ειναι καλυτερο σε ολα πραγμα το οποιο σαφως και ειναι μεγα ψεμα. Εσενα βασικα. Και το PSP ενα μικροτερο PS2 με τα -ιδια- παιχνιδια κιολας (απλα χειροτερα). Που ειναι το προβλημα? Παλιοτερα 100000 ατομα υποστηριζαν το FIFA 2000 και 10000 το Pro Evolution Soccer. Μηπως μετα απο τοσα χρονια πρεπει να πουμε ποιο ηταν το καλυτερο εκει που μετρουσε? (φανταζομαι εισαι αρκετα εξυπνος για να καταλαβεις τον συμβολισμο). Ναι επειδη αυτο το site δεν ειναι για φαν της κονσολας και ειναι σαφως αμεροληπτο και αντικειμενικο. Το βλεπω απο το παραπανω site που παρεθεσες ως "αποδειξη" ανωτεροτητας στην ποιοτητα και ποσοτητα παιχνιδιων του PsP εναντι του DS Οχι θα κατσει να ακουει εναν φανατισμενο πιτσιρικα που εχει βαλει παροπιδες και δεν μπορει να δει ποιο περα απο τη μυτη του. Ειπαμε τα περασαμε και εμεις αυτα. Τοτε δεν υπηρχαν φορουμ ομως να μας την "πουν" οι ποιο εμπειροι. Οχι οταν δεν εχεις την παραμικρη ιδεα για το τι μιλας. Να αρχισω να λεω και γω την "γνωμη" μου αν ειναι για τις Ferarri (που δεν ειχα και ουτε προκειται να εχω) σε καποιον επιδοξο αγοραστη με βαση αυτα που "νομιζω". Ειμαι σιγουρος οτι ο αγοραστης αυτος θα εχει σε πολλη υποληψη την "γνωμη" μου. Στη δουλεια ειμαι κιολας. Εσυ πανε να παιξεις τιποτα και ασε εμας που εχουμε -ηδη- παιξει πολλα περισσοτερα να πουμε στον ανθρωπο τι να κοιταξει και να ψαξει για να κανει την σωστη αγορα μεταξυ των 2 μηχανηματων χωρις φανατισμενους να προσπαθουν να αποδειξουν οτι το μαυρο ειναι ασπρο. Φιλε κοψε τις βρισιες και το πιτσιρικαδες γιατι σε βλεπω για banακι. Οσο για αυτα που ειπες αδιαφορω. Δεν θα χαραμισω αλλο χρονο για να σου ανοιξω τα ματια.......
kfoynt Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Να πω και εγώ τον πόνο μου και το offtopic μου: :-D:-D Έχω το psp από όταν πρωτοβγήκε, αλλά μετά τον πρώτο χρόνο δεν ασχολήθηκα και πολύ λόγο σπουδών. Τώρα βρήκα χρόνο και λέω ευκαιρία να το "σπάσω". Η ερώτηση μου είναι: Αν αγοράσω ένα οποιοδήποτε memory stick duo, ακόμη και αυτά των 16 gb που βλέπω στο ebay, θα το σηκώνει το παλιό psp??? θέλω να κατεβάζω παιχνίδια αργότερα για να παίζω μέσω σκληρού (καμία άλλη πρόταση?)
11demian111 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 καλα,εγω τον τοπικ σταρτερ θελω να βρισω που μας εβαλε να πλακωνωμαστε και τελικα αποφαση δεν πηρε να τελειωνουμε!!!κατα βαθος να σου πω ολοι το ευχαριστηθικαν... edit:σταματηστε να πλακωνεστε,το θεμα θεωρειται ληξαν!
Dimitris1948 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Για εμενα λες? 730 ειναι. όχι, τις εμφάνισης στο topic εννοώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.