ikaruga24 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 όχι, τις εμφάνισης στο topic εννοώ Σιγουρα καποιο λαθος θα παιζει. Καποιο bugaki. Δεν πειραζει δεν ειναι στο θεμα μας αυτο. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 22:23 ---------- Φιλε κοψε τις βρισιες και το πιτσιρικαδες γιατι σε βλεπω για banακι. Οσο για αυτα που ειπες αδιαφορω. Δεν θα χαραμισω αλλο χρονο για να σου ανοιξω τα ματια....... Δεν πειραζει αγορι μου, ελα σε μερικα χρονια να μιλησεις που θα εχεις μαθει πως και θα μπορεις να κανεις μια σοβαρη συζητηση της προκοπης χωρις φανατισμους και κολληματα (λες και σου βρισαμε τον ΠΑΟΚ κανεις). P.S. Ποτε δεν σε εβρισα. Οποιος εχει τη μυγα μυγιαζεται ομως.
nikos_se Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 εδω κολλαει και το που να σφιξουν οι ζεστες!!!!!!!!!!!!!!! ελεος το ds ειναι ενα πολυ καλο συστημα με αξιολογα παιχνιδια,αλλα αυτο δεν παει να πει πως το psp δεν ειναι............ και ο χαρακτηρισμος ειναι ενα mini-ps2 .......οσο και αν καποιοι θελουν να το κανουν να ακουστει υποτιμητικο,στη πραγματικοτητα δεν ειναι γτ μιλαμε για την best-selling και dominant console ever!!!!!!!!!!!!! αρα δεν νομιζω να χαλαει κανεναν να μπορει να παιξει παιχνιδια ποιοτητας ps2 στο δρομο ή οπου βρισκεται χωρις να κουβαλαει μαζι του τηλεοραση,κονσολα,καλωδια χειριστηρια και μια κολωνα της ΔΕΗ!!! οσο τα περι φορητοτητας,το psp go ερχεται και ειναι πολυ πιο μικρο απο οτιδηποτε στην αγορα,περιπου στο μεγεθος του iphone και με 16gb μνημης+bluetooth..... παντως δεν ξερω για τους αλλους κατοχους psp εδω,αλλα ειμαι πολυ χαρουμενος που ξερω πως οτι δεν ειχε βγει αυτα τα 4 χρονια σε games ,ερχεται μεσα σε 1 χρονο....καθως μιλαμε για παιχνιδια απο gran turismo μεχρι final fantasy....και απο gta εως metal gear solid(απο τα χερακια kojima)!!!
isilnor11 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 έεεε δεν την σκαπούλαρα! εδώ είμαι και διαβάζω κάθε μέρα απλά δεν έχω ιδέα, λογικό αφού άνοιξα και το threat, γιαυτο και δεν μιλάω.. να πω την αλήθεια είμαι πολύ μπερδεμένος ακόμα γιαυτο δεν έχω στείλει για μια τελική απόφαση... αλλα μάλλον κλείνω προς το PSP πάντως το κάνατε arena το threat κακά τα ψέματα xD την απόφαση μου θα την πάρο αφού elenkso αρκετά ακόμα παιχνίδια μέσο του gamespot.com από ότι φαίνεται... TBH και τα δυο μηχανήματα μου φαίνονται να έχουν αρκετά rpg πάντως... και πρέπει να πω ότι όλα αυτά τα πρόσθετα στο psp από θέμα efargmogon με λιγουρευουν λίγο... btw γιατί τσακώνεστε για το πιο είναι για το πιο hardcore gameing? έχει κανένα από τα 2 αυτά mmorpg? δεν νομίζω οποτε κανένα από τα δυο δεν είναι hardcore P.S. ένας άλλος λόγος που δεν spammaro είναι ότι δεν επιτρέπονται τα greeklish! έλεος στο 2009 ζούμε! το πληκτρολόγιο μου δεν έχει ελληνικά! xD
loukas77 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 έεεε δεν την σκαπούλαρα! εδώ είμαι και διαβάζω κάθε μέρα απλά δεν έχω ιδέα, λογικό αφού άνοιξα και το threat, γιαυτο και δεν μιλάω.. να πω την αλήθεια είμαι πολύ μπερδεμένος ακόμα γιαυτο δεν έχω στείλει για μια τελική απόφαση... αλλα μάλλον κλείνω προς το PSP πάντως το κάνατε arena το threat κακά τα ψέματα xD την απόφαση μου θα την πάρο αφού elenkso αρκετά ακόμα παιχνίδια μέσο του gamespot.com από ότι φαίνεται... TBH και τα δυο μηχανήματα μου φαίνονται να έχουν αρκετά rpg πάντως... και πρέπει να πω ότι όλα αυτά τα πρόσθετα στο psp από θέμα efargmogon με λιγουρευουν λίγο... btw γιατί τσακώνεστε για το πιο είναι για το πιο hardcore gameing? έχει κανένα από τα 2 αυτά mmorpg? δεν νομίζω οποτε κανένα από τα δυο δεν είναι hardcore P.S. ένας άλλος λόγος που δεν spammaro είναι ότι δεν επιτρέπονται τα greeklish! έλεος στο 2009 ζούμε! το πληκτρολόγιο μου δεν έχει ελληνικά! xD Φιλαράκι όπως τόπες!!! (threat=απειλή και με ότι έγινε αυτό είναι ) Ναι δες τα παιχνίδια και μετά αποφάσισε. Λοιπόν. Για αυτό τον λόγο (εφαρμογές) εγώ πήρα ipod touch (και τώρα psp, ακόμα και GPS του βαζεις). Τέλος: http://speech.ilsp.gr/greeklish/greeklishdemo.asp. Μην αφήσουμε τα γραπτά ελληνικά να πεθάνουν Εγώ παντού γράφω με greeklish και χαίρομαι που εδώ γράφω με ελληνικά. Μην τα παρατήσουμε τελείως Α! και όταν αποφασίσεις πες μας
Dimitris1948 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Μαλακιες τουμπανα, δηλαδη καποιος που εχει DS ειναι "κοριτσι"? Φιλε OP μην ακους κανεναν. Κανε μονος σου την ερευνα και θα δεις και εσυ οτι το DS ειναι σαφως το ανωτερο μηχανημα εκει που μετραει, δηλαδη στο gaming. Οι μονοι τιτλοι στο PSP που αξιζουν ειναι τα 1) Ghosts and Goblins 2) God of War 3) Loco Roco 4) Patapon 5) Killzone 6) Metal Gear 7)Tekken: Dark Resurrection 8)Daxter 9)Burnout Legends 10)Grand Theft Auto: Liberty City Stories 11)Pro Evolution Soccer 2009 και αλλα πολλά ακόμη Αυτα. Ειναι και οι μονοι τιτλοι που δεν ειναι καποια "μικροτερη" και "λιγοτερη" εκδοση του μεγαλου αδερφου του PS2/ 3 αλλα απο την αρχη φτιαγμενοι για το PSP. Αυτα με βλακιες τυπου ταινιες και δεν ξερω και γω τι στο λεω οτι ποτε δεν προκειται να χρησιμοποιησεις. ΩΣΤΟΣΟ ομως για να εισαι καλυμενος θα πρεπει να παρεις και τις 2 για να εχεις και νεα παιχνιδια (DS) αλλα και emulation (PSP) στις σωστες δωσεις. Αν ομως ειναι να διαλεξεις μονο μια απο εμενα +1 για DS, εχει τα περισσοτερα, τα μεγαλυτερα και τα ποιο καινουργια παιχνιδια φτιαγμενα αποκλειστικα γι αυτο. Δεν θα το μετανιωσεις. ας πούμε ότι έχεις δίκιο, προτιμώ να έχω μικρότερες έκδοσις από ps2 παρα να έχω λίγο μεγαλύτερες έκδοσις από το gba Τωρα εδω εγω ειναι που αρχιζω να αναφερω τα Castlevania, απειρα Final Fantasy, Tactics/ strategy RPG, τo καλυτερο GTA (κατα τα λεγομενα του γραπτου τυπου και των site) σε φορητες κονσολες, την καλυτερη υποστηριξη απο τις εταιριες παραγωγης, τα ποιο νεα παιχνιδια απο τις ποιο γνωστες franchise και αλλα πολλα? Για να μην μιλησω για ζωη μπαταριας του DS και του PSP ετσι? Το θεμα ειναι ενα. Αν ο ανθρωπος ειναι GAMER θα προτιμησει το DS, αν ειναι απλα gadgetακιας θα προτιμησει το PSP. Ετσι απλα ειναι τα πραγματα. Εχω το PSP μου και εκτος απο το Ghosts and Goblins δεν εχει ουτε ενα παιχνιδι να με κρατησει για να με κανει να το παιζω περισσοτερο. Λετε οτι γουσταρετε για το DS αλλα μην λετε παπαρες για το ποιο ειναι καλυτερο και ποιο οχι. Εκει που πραγματικα μετραει και που συγκρινονται ολες οι κονσολες μεταξυ τους ειναι στα παιχνιδια τα ιδια και οχι στα "μπλιμπλικια" και στα "γραφικουλια" και δεν ξερω και γω που. Οπως ακριβως γινοταν παλια με το Playstation και με το N64 και το Saturn και αργοτερα Dreamcast και PS2 και Χbox και GC. H δυναμη δεν παιζει κανενα ρολο. αν ο άνθρωπος είναι GAMER θα αγοράσει PSP αν του αρέσει να παίζει pokemon θα πάρει ds DS = σοβαρη φορητη gaming κονσολαPSP = gadget με σοβαρες emulation δυνατοτητες Φιλε OP δες τα μονος σου. Δες τι παιχνιδια θες να παιζεις και βαλτα και τα 2 κατω και κανε συγκριση. Η επιλογη θα ειναι πολυ ευκολο μετα απο αυτο. PSP = η καλύτερη φορητή παιχνιδομηχανή που κυκλοφορεί, με παρα πολλές δυνατότητες ds = GameBoy με δυο οθόνες και μια πένα Και αυτα εδω για καποιο λογο ειναι "θερμα" ενω του DS δεν ειναι? Για να μην πουμε οτι τα μισα ειναι "μισες" εκδοσεις των μεγαλων αδερφων και οχι κατι του PSP που να λεει οτι ειναι δικο του και να ειναι και σχεδιασμενο γι αυτο? Κατι -νεο- και φρεσκο η εστω κατι πραγματικα δικο του οπως το Patapon και Ghosts and Goblins αλλο εχει η θα πρεπει να "ανεχομαι" εκδοσεις που ειναι μεταφορα (dump down) του PS2 για τα παιχνιδια του? Αν ειναι ετσι παιρνω ενα PStwo και ξεμπερδευω. Στο δε DS σχεδον ολα τα παιχνιδια που βγαινουν (καινουργια και παλια σε remake) ειναι ολα φτιαγμενα για το DS και ειναι και σχεδον ολα ετσι που απλα δεν υπαρχουν πουθενα αλλου. Κατι ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ και καλο ετσι οπως αρμοζει σε -καθε- κονσολα. Δυστηχως η Sony ειδε το PSP σαν μινι-PS 1/2 και δεν εκμεταλευεται την δυναμη του για σωστο σκοπο οπου και αυτο ειναι το προβλημα. στο ξαναλέω προτιμώ να παίζω μισές έκδοσις του μεγάλου αδερφού(δεν ισχύει αυτό αλλα λέμε τώρα) παρα να παίζω παιχνίδια του gba με λίγο καλύτερα γραφικά Ναι ξερω οτι εχει πολλες εφαρμογες απο το να λεει τον καιρο μεχρι και αντζεντα και δεν ξερω και γω τι αλλο. Μην κοροιδευομαστε ομως, για emulation το χρησιμοποιουν ολοι κυριως. PS1, Snes, GBA, MAME και οτι emulation μπορεις να φανταστεις. Δεν τρεχουν ολα τελεια αλλα γενικα ειναι σε αψογα επιπεδα. ρε σι υπάρχουν εφαρμογές που μπορείς δεις video στο youtube υπάρχουν εφαρμογές που μπορείς να ζωγραφίσει υπάρχουν εφαρμογές για τα πάντα, ξεκόλλα με τους emulator Φιλε οταν ειχα DS και PSP κανεις δεν ηξερε ακομα τι ηταν. Το PSP το πηρα θυμαμαι γιατι ειμαι μεγαλος gadgetakias και το DS επειδη ειχε το νεο Castlevania. Απο τοτε ειμαι κατοχος και των 2. Τα εχω μαθει τα μηχανηματα μεσα εξω, παιχνιδια, εφαρμογες, emulation και ειμαι σε θεση να πω οτι ουτε ποτε πουλησα το DS μου (παρα μονο για να το αλλαξω σε Lite) ουτε και το PSP μου. Δεν παυω ομως να βλεπω οτι τις περισσοτερες ωρες μου τις τρωω με το DS. Πες το καυλα, ψωρα, γουστα, οπως θες αλλα μην λεμε παπαριες κιολας οτι ειναι για παιδακια τα παιχνιδια του και αλλες μπαρουφες. Αν δεν πιστευει ο φιλος υπαρχει και το ιντερνετ να ψαξει να δει τα reviews του εκαστοτε παιχνιδιου για να μην λεει κιολας και ολα αυτα που λεω θα αποδειχθουν περα απο καθε αμφιβολια. Τωρα αμα εσυ (η ο καθενας) θελει να το παιζει "μαγκακος" και "μεγαλος" βαζοντας ταμπελιτσες με ηλιθιες προκαταληψεις "αυτο ειναι για παιδακια ενω αυτο ειναι για τα μεγαλα παιδια σαν και εμας" (και ας εισαι και 15) τοτε δικαιωμα σου. Μην λες ομως παραπληροφοριες στον ανθρωπο που ρωταει. Μην βγει καμια κουφαλα τωρα και πει οτι βριζω το PSP η οτιδηποτε, εναν διαχωρισμο εκανα απολυτα καθαρο γιατι να παρει καποιος PSP και γιατι DS. Οπως ειπα το DS για απολυτο gaming ειναι απλα πρωτη επιλογη βαζωντας μεσα τα παντα του: Φορητοτητα, ζωη μπαταριας, νεα παιχνιδια, τροπος που παιζεις αυτα τα παιχνιδια, τρελες αποκλειστικοτητες και ειδικα σε θεματα RPG και Tactics/ strategy παιχνιδια απλα δεν υπαρχει ανταγωνισμος. πάω στοίχημα ότι έχει κυκλοφορήσει η nintento το αγοράζεις χωρίς να σε νοιάζει τι είναι απλά επειδή το κυκλοφορεί η nintento το αγοράζεις Μαζι με την ποιο casual εμπειρια θα παρεις κα την ποιο hardcore ταυτοχρονα και μαζι με τα παιχνιδια που "μεγαλωσαμε" θα παρεις και πολλα αλλα καινουργια αποκλειστικα φτιαγμενα και σχεδιασμενα κομμενα και ραμενα στα μετρα του μηχανηματος και των δυνατοτητων του οπως Castlevania, Grand Theft Auto, Orcs and Elves, Age of Empires, Dementium, Moon, Theresia και πολλα αλλα που δεν εχουν καμια σχεση με αυτα που ηξερες ως τωρα. Μια χαρα θα μπορεις να βλεπεις ταινιες και να ακους μουσικη αν και το PSP εχει ανωτερες δυνατοτητες αυτων πλην της μουσικης που και στις 2 περιπτωσεις ειναι ΜP3. ναι ναι , έχεις μείνει κολλημένος σε άλλη δεκαετία Μπορω να πω με σιγουρια με βαση απο αυτα που λες οτι δεν εχεις παιξει το GTA στο DS γιατι για να λες μετα σχολιο οτι "θα βγει και στο PSP" τοτε θα καταλαβαινες (αν οντως το επαιζες) οτι απλα και να βγει δεν θα ειναι το ιδιο παιχνιδι μιας και ειναι απλα αδυνατο να βγει στο PSP βελτιωμενο (αν το εχεις παιξει πραγματικα θα καταλαβεις τον λογο ευκολα). και εγώ μπορώ να πω με σιγουργιά ότι δεν εξής παίξει Grand Theft Αυτό: Liberty City Stories Δηλαδη αν καποιος λεει την πραγματικοτητα αυτοματα γινεται φανατικος υποστηρικτης και μαλιστα πληρωνεται για κατι? Ξυπνηστε μαγκες την πασα αληθεια λεω. Το DS υπερισχυει στα ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ και το PSP στις homebrew και emulation εφαρμογες. Τελος. Αστο φιλε Demian, εισαι ακομα μικρος και δεν καταλαβαινεις. το psp υπερισχύει και σε παιχνίδια και σε εφαρμογές και σε ότι θες, τα παιχνίδια του ds πάντως μου θυμίζουν άλλη δεκαετία Στα παιχνιδια ναι. Ανοιξε κανενα gaming site να ξεστραβωθεις αν γκαβωθηκες. Σε αντιθεση με εσενα (και αλλους) εγω εχω και τις 2 κονσολες και μιλαω ακριβως ετσι οπως βλεπω και τις 2 βαση εμπειριας και οχι απο αερα οπως κανενετε οι περισσοτεροι απο εσας που μιλατε χωρις να εχετε ιδεα για τι πραγματικα μιλατε. Αν ανοιξεις τα ματακια σου θα δεις οτι εχει και αλλους το thread που λενε αυτο που λεω και εγω και φενεται οτι τα παιδια εχουν και τις 2 κονσολες και ξερουν για τι μιλανε. Εσεις παλι που εχετε -μονο- PSP μπορειτε να συνεχισετε να λετε ατοπα σχολια για το DS οσο γουσταρετε. να ανοίξω τα gaming site και τι να δω??, e καλά άμα εσύ βλέπεις ότι σε αυτό το thread υπάρχουν και άλλοι που υποστηρίζουν το ds μάλλον εσύ πρέπει να ξεστραβωθείς
ikaruga24 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 7)Tekken: Dark Resurrection8)Daxter 9)Burnout Legends 10)Grand Theft Auto: Liberty City Stories 11)Pro Evolution Soccer 2009 και αλλα πολλά ακόμη Τι να τα κανω αυτα? Τα εχω εδω και χρονια σε καλυτερες εκδοσεις στο PS2 και τις εχω λιωσει ηδη? Παλι τα ιδια θα παιζουμε? ας πούμε ότι έχεις δίκιο, προτιμώ να έχω μικρότερες έκδοσις από ps2 παρα να έχω λίγο μεγαλύτερες έκδοσις από το gba Αυτο επειδη δεν ξερεις για τι μιλας γι αυτο. Οποιος παιζει DS βλεπει οτι τα παιχνιδια του δεν υπαρχουν πουθενα αλλου, δεν ειναι τα ιδια με καμια κονσολα εκει εξω, εχουν τις μεγαλυτερες καινοτομιες, και γενικα το -gameplay- δεν σε κοροιδευει με εκδοσεις που -ηδη- εχεις. Και μην λεμε οτι θελουμε. To DS ειναι PS1 με καλυτερα textures και το PSP ειναι μεταξυ Dreamcast και n64 mε καλυτερα textures. αν ο άνθρωπος είναι GAMER θα αγοράσει PSP αν του αρέσει να παίζει pokemon θα πάρει ds Αν θελει να παιζει RPG δεν θα παει σε PSP, κανονας. Βρες μου καλα RPG που μετρανε σε περισσοτερα τα δαχτυλα ενως χεριου στο PSP. Μπορω να σου βρω κατεβατα ολοκληρα στο DS. Και καινουργια κιολας ε, οχι μεταφορες και "μικροτερες" εκδοσεις. PSP = η καλύτερη φορητή παιχνιδομηχανή που κυκλοφορεί, με παρα πολλές δυνατότητες ds = GameBoy με δυο οθόνες και μια πένα Παρε το χαμπαρι οτι δεν ειναι η καλυτερη φορητη μηχανη αυτη τη στιγμη. Αν ηταν θα ειχε σπασει προ πολλου το DS στις πωλησεις. Προς το παρον δεν βρισκεται ουτε στο 1/3. Εχει πολυ δρομο ακομα μπροστα του και αν δεν ειχε τις homebrew και emulation εφαρμογες θα ηταν ακομα ποιο κατω. Και για πια φορητη μιλας? Μην κοροιδευομαστε, μονο φορητη δεν ειναι. στο ξαναλέω προτιμώ να παίζω μισές έκδοσις του μεγάλου αδερφού(δεν ισχύει αυτό αλλα λέμε τώρα) παρα να παίζω παιχνίδια του gba με λίγο καλύτερα γραφικά Φυσικα και αυτο ισχυει. Ολα τα παιχνιδια του PSP πλην πολυ λιγων περιπτωσεων ειναι απλα μικροτερες και χειροτερες εκδοσεις παιχνιδιων PS2. Καταλαβαινω οτι αυτο ειναι και το ζητουμενο απο ορισμενους αλλα για καποιον που ηδη εχει εστω 1 (οποιαδηποτε) "μεγαλη" κονσολα το PSP δεν αποτελει καλη αγορα ως αποκλειστικη gaming φορητη κονσολα. ρε σι υπάρχουν εφαρμογές που μπορείς δεις video στο youtube υπάρχουν εφαρμογές που μπορείς να ζωγραφίσει υπάρχουν εφαρμογές για τα πάντα, ξεκόλλα με τους emulator Τις ξερω αλλα γιατι να συνδεσω στο PC μου το PSP για να δω youtube οταν απλα μπορω να κατσω στο PC μου και να το δω στην 22" μου αμεσως. Γενικα γιατι να ασχοληθω με το PSP με τετοιες εφαρμογες απο τη στιγμη που εχω αυτες τις δυνατοτητες αλλου και καλυτερα? πάω στοίχημα ότι έχει κυκλοφορήσει η nintento το αγοράζεις χωρίς να σε νοιάζει τι είναι απλά επειδή το κυκλοφορεί η nintento το αγοράζεις Οπως και Sony, oπως και Microsoft. H διαφορα που ειναι? ναι ναι , έχεις μείνει κολλημένος σε άλλη δεκαετία Παρτο χαμπαρι οτι τα γραφικα δεν ειναι το Α και το Ω στο gaming. και εγώ μπορώ να πω με σιγουργιά ότι δεν εξής παίξει Grand Theft Αυτό: Liberty City Stories Στο PSP? Φυσικα και οχι αφου το εχω ηδη λιωσει στο PS2. Τι παραπανω εχει να μου προσφερει η PSP εκδοση για να την προτιμησω? το psp υπερισχύει και σε παιχνίδια και σε εφαρμογές και σε ότι θες, τα παιχνίδια του ds πάντως μου θυμίζουν άλλη δεκαετία Δεν μας νοιαζει τι σου θυμιζουν, μας νοιαζει το πως παιζουν, τι κανεις και κυριος γνωμονας ειναι το gameplay, η καινοτομια, αν ειναι καινουργια η οχι. Με την ιδια λογικη θα πρεπει να πεταξουμε τα PSP μας, τα DS μας, τα PS2 μας, X360 και PS3 μας (χωρια τις παλιες retro κονσολες μας) επειδη το PC προσφερει τα καλυτερα γραφικα. να ανοίξω τα gaming site και τι να δω??, e καλά άμα εσύ βλέπεις ότι σε αυτό το thread υπάρχουν και άλλοι που υποστηρίζουν το ds μάλλον εσύ πρέπει να ξεστραβωθείς Μαλλον δεν μπορειται να διαβασετε γι αυτο τα λετε αυτα. Θα με αναγκασετε τωρα να παω να παραθεσω αυτους που το υποστηριξαν -αποκλειστικα- στο θεμα του gaming? Ακριβως οπως και εγω? Οσο για τα site τι ενοεις τι να δει? Τα παντα, ποσοτητες, ποιοτητες (μεσω βαθμολογιας) και παει λεγοντας.
nikos_se Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 ΕΛΕΟΣ!!!!! με την καραμελα οτι τα παιχνιδια του psp ειναι κατωτερες εκδοσεις του ps2~!!~~~κατανταει κουραστικο να χρησιμοποιεις συνεχεια ενα αναληθες επιχειρημα....... Υπαρχουν παιχνιδια για καθε κονσολα που βγαινουν αποκλειστικα για αυτην,και εχουν σχεδιαστει για αυτη. Υπαρχουν ομως και παιχνιδια που ειναι multiplatform δλδ βγαινουν σε πoλλες κονσολες οπως τα fifa,pes,nba, και αλλα Γιατι το κανεις να φαινεται κακο που τα παιχνιδια αυτα οταν βγαινουν στο psp θυμιζουν σε γραφικα και χειρισμο την εκδοση ps2,ενω οι εκδοσεις των ιδιων παιχνιδιων οταν βγαινουν στο ds θυμιζουν παιχνιδια pc το 1993 που τι θεση του ποντικιου εχει παρει το stylus................... καλα ακουστηκε και το κορυφαιο εδω!!!!! οτι το ds ειναι Ps1 με καλυτερα textures!!!!!!!looooooooool............παιξε το mario kart ds και το crash team racing του psone για να δεις ποιο εχει καλυτερα γραφικα!!!! οσο για το psp παλι τα μπερδεψες κατι μεταξυ dreamcast και ps2 ναι ,αλλα οχι και n64 ελεοςςςςςςςςςςςςς παιξε το gd of war:chains of olympus,και 8α καταλαβεις αν ειναι επιπεδου n64 ή dreamcast..........η ακομα καλυτερα παιξε tekken:dark ressurection.......ή περιμενε το soul calibur:broken destiny ή το tekken 6 για psp και για να μιλησουμε λιγο με τεχνικους ορους για να καταλαβαινομαστε το n64 μπορει να απεικονησει γυρω στα 300.000 per second polygons,το dreamcast 7mln/s, και το psp 33mln/s!!!!
ikaruga24 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 ΕΛΕΟΣ!!!!! με την καραμελα οτι τα παιχνιδια του psp ειναι κατωτερες εκδοσεις του ps2~!!~~~κατανταει κουραστικο να χρησιμοποιεις συνεχεια ενα αναληθες επιχειρημα....... Μα ειναι φιλος. Η διαφορα ειναι οτι εσυ το παιρνεις για κακο αυτο ενω για καποιον μπορει να ειναι και αυτο που ψαχνει. Ποιο παιχνιδι δηλαδη δεν ειναι μια μικροτερη εκδοση του PS2 πλην ορισμενων εξαιρεσεων? Υπαρχουν παιχνιδια για καθε κονσολα που βγαινουν αποκλειστικα για αυτην,και εχουν σχεδιαστει για αυτη. Χαρηκα. Το PSP εχει τις λιγοτερες τετοιες περιπτωσεις απο οποιαδηποτε αλλη κονσολα. Ολα της τα παιχνιδια ειναι μεταφορες και dump down εκδοσεις μεγαλυτερων. Tekken, GTA, Gran Tourismo και πολλα ακομα ειναι απλα μικροτερες εκδοσεις. Δεν ειναι απαραιτητα κακο αυτο αλλα δεν μπορω να βρω λογο γιατι να παρω το PSP και οχι το PS2 που τα εχει καλυτερα? Δεν τα παιζω διαφορετικα στο PSP ουτε καποια νεα καινοτομια εχει για να δικαιολογησεις την αγορα του. Υπαρχουν ομως και παιχνιδια που ειναι multiplatform δλδ βγαινουν σε πoλλες κονσολες οπως τα fifa,pes,nba, και αλλα Δεν ειναι μονο αυτα και το ξερεις. Γιατι το κανεις να φαινεται κακο που τα παιχνιδια αυτα οταν βγαινουν στο psp θυμιζουν σε γραφικα και χειρισμο την εκδοση ps2,ενω οι εκδοσεις των ιδιων παιχνιδιων οταν βγαινουν στο ds θυμιζουν παιχνιδια pc το 1993 που τι θεση του ποντικιου εχει παρει το stylus................... Εσεις πιστευεται οτι το κανω να φενεται κακο. Οπως εχω ηδη πει πολλες φορες αυτο το σκηνικο με το PSP απο καποιους ειναι και το ζητουμενο αλλα ειπαμε οτι εδω δεν μας νοιαζει τι πιστευει ο καθενας. Αντικειμενικα μιλαμε. καλα ακουστηκε και το κορυφαιο εδω!!!!! οτι το ds ειναι Ps1 με καλυτερα textures!!!!!!!looooooooool............παιξε το mario kart ds και το crash team racing του psone για να δεις ποιο εχει καλυτερα γραφικα!!!! Πιαστηκες απο 1 παιχνιδι και εσυ. Παρε αλλα παραδειγματα και θα δεις οτι ουτε το PS1 εχει σε ποιοτητα γραφικων πολλα "αντιστοιχα" του DS. Δες το Suikoden, Golden Sun, Final Fantasy CC, Sonic Rush, Fantasy Star Zero, Spectrobes και πολλα πολλα ακομα και συγκρινε τα με τα "αντιστοιχα" του PS1 kαι θα καταλαβεις οτι το μηχανημα ειναι το ιδιο και λιγο ανωτερο κιολας γιατι εχει καλυτερους χρωματισμους, καλυτερα textures και το βασικοτερο δεν εχει το "τρεμουλιασμα" των textures που εχει το PS1. Μην βγεις τωρα με κανενα emulator PS1 και μου πεις "μα δεν εχει τρεμουλιασμα" γιατι το original PS1 ειχε μπολικο απο αυτο. οσο για το psp παλι τα μπερδεψες κατι μεταξυ dreamcast και ps2 ναι ,αλλα οχι και n64 ελεοςςςςςςςςςςςςς Ενοωω στα μοντελα και στα και στο geometry. Δες ας πουμε το Donkey Kong 64, Perfect dark, Jet force Jemini, Conkers bad fur day, Turok 2 στο N64 kαι θα δεις οτι δεν εχεις δει κατι τετοιο στο PSP γιατι υπαρχει -λογος-. Σιγουρα ειναι ισχυροτερο του N64 το PSP αλλα οχι σε ολα του. παιξε το gd of war:chains of olympus,και 8α καταλαβεις αν ειναι επιπεδου n64 ή dreamcast..........η ακομα καλυτερα παιξε tekken:dark ressurection.......ή περιμενε το soul calibur:broken destiny ή το tekken 6 για psp Και το chains και το Tekken τα εχω. To tekken αν δεις απο θεμα γραφικων δεν φτανει σε ποιοτητα το Soul Calibur του dreamcast. To chains of olympous ειναι αριστουργημα οπτικα αλλα οπως και τα 2 στο PS2 ειναι τοσο linear που δεν χρειαζεται να ξοδεψουν πολυ δυναμη σε επιμερους στοιχεια γυρω γυρω και γι αυτο βγαινει αυτο το αποτελεσμα. Στανταρ καμερες, στανταρ μεριες, ολα στανταρ οπως και τα μεγαλυτερα του αδερφια. Ειναι και ο λογος που το οπτικο αποτελεσμα ειναι αυτο που ειναι ακομα και στο PS2. Δυστηχως το παιχνιδι ειναι rollercoaster και οχι αρχηγος σε gameplay και skill based μαχη οπως το Ninja Gaiden k Devil May Cry. Aυτο ομως ειναι δικη μου προτιμηση, αλλος προτιμαει αυτο ακριβως που προσφερει το God of War.
Dimitris1948 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Τι να τα κανω αυτα? Τα εχω εδω και χρονια σε καλυτερες εκδοσεις στο PS2 και τις εχω λιωσει ηδη? Παλι τα ιδια θα παιζουμε? και τι μας νοιάζει τι έκανες εσύ, εδώ προσπαθούμε να βοηθήσουμε τον isilnor11 να διάλεξη ένα από τα δυο( βλέπω είσαι χορτασμένος από games αλλα δεν είναι όλοι έτσι) Αυτο επειδη δεν ξερεις για τι μιλας γι αυτο. Οποιος παιζει DS βλεπει οτι τα παιχνιδια του δεν υπαρχουν πουθενα αλλου, δεν ειναι τα ιδια με καμια κονσολα εκει εξω, εχουν τις μεγαλυτερες καινοτομιες, και γενικα το -gameplay- δεν σε κοροιδευει με εκδοσεις που -ηδη- εχεις. και αυτό σημαίνει ότι είναι καλά?? Φυσικα και αυτο ισχυει. Ολα τα παιχνιδια του PSP πλην πολυ λιγων περιπτωσεων ειναι απλα μικροτερες και χειροτερες εκδοσεις παιχνιδιων PS2. Καταλαβαινω οτι αυτο ειναι και το ζητουμενο απο ορισμενους αλλα για καποιον που ηδη εχει εστω 1 (οποιαδηποτε) "μεγαλη" κονσολα το PSP δεν αποτελει καλη αγορα ως αποκλειστικη gaming φορητη κονσολα. επειδή το PSP είναι φορητό πας όπου θες, το ps2 δεν είναι φορητό Τις ξερω αλλα γιατι να συνδεσω στο PC μου το PSP για να δω youtube οταν απλα μπορω να κατσω στο PC μου και να το δω στην 22" μου αμεσως. Γενικα γιατι να ασχοληθω με το PSP με τετοιες εφαρμογες απο τη στιγμη που εχω αυτες τις δυνατοτητες αλλου και καλυτερα? καλά με την ίδια λογική βάζω ένα emulator του ds στο pc και πεζό ότι θέλω Παρτο χαμπαρι οτι τα γραφικα δεν ειναι το Α και το Ω στο gaming. το λες αυτό επειδή έπαιζες συνεχεια τέτοια παιχνίδια, το είπες και ο ίδιος τα έχεις λιώσει, για σένα δεν είναι το A και το Ω τώρα παλιά όμως όταν τα έπαιζες ήταν ε? Στο PSP? Φυσικα και οχι αφου το εχω ηδη λιωσει στο PS2. Τι παραπανω εχει να μου προσφερει η PSP εκδοση για να την προτιμησω?
nikos_se Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 ευτυχως που εκτος απο μενα με αυτο που ειπες για το god of war διαφωνουν ολοι οι reviewers αλλα και οι χρηστες !!! οσο για το soul calibur,τσεκαρε το soul calibur:broken destiny στο psp και δες ποιο ειναι πιο μπροστα απο αποψη γραφικων,χειρισμου και πολλα αλλα........και προς θεου μην λες οτι παιχνιδια του n64 δεν μπορουν να δημιουργηθουν στο psp βελτιωμενο στα παντα του!!! Με την ιδια λογικη που μιλας για κατωτερες εκδοσεις του ps2 στο psp ετσι και εγω μπορω να πω οτι το Mario kart ds,το mario 64ds, το new super mario bros,το metroid prime ειναι παιχνιδια επιπεδου n64 και δεν μου προσφερουν τιποτα!!!!!
ghostgr_a_n Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Δεν πειραζει αγορι μου, ελα σε μερικα χρονια να μιλησεις που θα εχεις μαθει πως και θα μπορεις να κανεις μια σοβαρη συζητηση της προκοπης χωρις φανατισμους και κολληματα Δεν ειμαι φανατικος απλα λεω την γνωμη μου. (λες και σου βρισαμε τον ΠΑΟΚ κανεις) Αν μου βριζατε τον ΠΑΟΚ δεν θα απαντουσα. Θα ερχομουν να σε βρω....... P.S. Ποτε δεν σε εβρισα. Οποιος εχει τη μυγα μυγιαζεται ομως. Δηλαδη το να μου λες "και εγω ημουν μαλακισμενο στην ηλικια σου" και αλλα τι σημενει? αλλα μάλλον κλείνω προς το PSP Μπραβο εκανες την καλητερη επιλογη. ikaruga24 βαριεμε να σου απανταω σε ολες τις βλακιες που λες αλλα δεν μπορω να σε αφηνω να παραπληροφορεις τον κοσμο Και κομενα τα σχολια του στυλ "πιτσιρικας" Ενταξει?
MiltoZ Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Δεν είμαι φαν των handhelds, αλλά αυτό που διαπιστώνω είναι ότι το DS έχει περισσότερους αξιόλογους τίτλους για τα γούστα μου, παρότι βλέπω το ανιψάκι μου να το παίζει που είναι 6 χρονών. Ειδικά σε platform, puzzles και rpgs η εντύπωση που έχω αποκομίσει είναι ότι το ds υπερέχει αρκετά. Το psp μου φαίνεται πιο casual friendly και προωθεί εμπορικά χιτάκια τύπου gand tourismo και god of war, ενώ στο ds βγαίνουν περισσότερα διαμαντάκια όπως πχ το Scribblenauts που έχει πρωτοποριακό gameplay mechanic και θα το αντιγράψουν πολλοί σύντομα ενώ είναι και το πρώτο handheld παιχνίδι που βγαλινει καλύτερο στην ε3. Από την άλλη το psp είναι πιο ελκυστικό σαν design και έχει καλύτερο hardware (?) ενώ έχει και κάποια αξιόλογα παιχνίδια. Αν πάντως έπαιρνα ποτέ handheld θα έπαιρνα ds για να παίζω Scribblenauts στην χέστρα.
ikaruga24 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 ευτυχως που εκτος απο μενα με αυτο που ειπες για το god of war διαφωνουν ολοι οι reviewers αλλα και οι χρηστες !!! Κανεις μεγα λαθος. Διαβασε το review του IGN και του Edge και μετα ελα να μου πεις. Επισης κανε ενα look στα φορουμ του εκαστοτε παιχνιδιου και θα δεις για τι λεω. οσο για το soul calibur,τσεκαρε το soul calibur:broken destiny στο psp και δες ποιο ειναι πιο μπροστα απο αποψη γραφικων,χειρισμου και πολλα αλλα........και προς θεου μην λες οτι παιχνιδια του n64 δεν μπορουν να δημιουργηθουν στο psp βελτιωμενο στα παντα του!!! Ελεος το ειδα, καλο ειναι αλλα ακομα δεν πιανει το soul calibur του dreamcast (παντα απο αποψη γραφικων) και δεν ειπα οτι δεν μπορει να βγαλει το PSP παινχιδια N64, ειπα οτι δεν εχει κατι τετοιο ακομα (και μαλλον δεν θα εχει ποτε) γιατι υπαρχει -λογος- τεχνικος. Αν μπορουσαν θα το ειχαν ηδη κανει. Με την ιδια λογικη που μιλας για κατωτερες εκδοσεις του ps2 στο psp ετσι και εγω μπορω να πω οτι το Mario kart ds,το mario 64ds, το new super mario bros,το metroid prime ειναι παιχνιδια επιπεδου n64 και δεν μου προσφερουν τιποτα!!!!! Κανεις λαθος ολα τα παιχνιδια αυτα που ειπες ειναι -αλλα- παιχνιδια, καινουργια πλην το Mario 64ds που ειναι μια βελτιωμενη εκδοση του παλιου και ως multiplayer (που δεν ειχε το παλιο) και ως προς "επειδηξη" για τις τεχνικες δυνατοτητες του DS (και οχι μονο ως προς τα γραφικα).
nikos_se Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 και για να μιλησουμε και λιγο για τα παιχνιδια της καθε κονσολας............συμφωνα με το metacritic το site που "μαζευει" ολα τα reviews καθε κονσολας και βγαζει μεσο ορο! εχουμε και λεμε: το psp εχει 433 παιχνιδια μεχρι τωρα,ενω το ds εχει 663 παιχνιδια δλδ 220 παρα πανω ας δουμε ομως την ποιοτητα καθε κονσολας: --->απο τα 433 παιχνιδια του psp τα 128 εχουν πανω απο 75%,δλδ ποσοστο επι το παιχνιδιων 30%,στο ds απο τα 663 παιχνιδια τα 150 εχουν πανω απο 75% δλδ ποσοστο επι των συνολικων παιχνιδιων 23% ---------->απο τα 433 παιχνιδια του psp τα 400 εχουν σκορ πανω απο 50%,δλδ ποσοστο επι των συνολικων παιχνιδιων 92.5%,στο ds απο τα 663 παιχνιδια τα 566 εχουν πανω απο 50% δλδ ποσοστο επι των συνολικων παιχνιδιων 85.5% και μην ξεχναμε οτι το psp μπορει να παιξει παιχνιδια του psone,gba και πολλων αλλων κονσολων...............ενω το ds μονο του gba!!!!
ikaruga24 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Δεν ειμαι φανατικος απλα λεω την γνωμη μου. Την λες χαρακτηριζοντας οσους κοιταν στην αλλη κατευθυνση "κοριτσακια, μωρουδακια" και αλλα τετοια. Επισης μια γνωμη δεν ειναι ποτε αντικειμενικη. Αν μου βριζατε τον ΠΑΟΚ δεν θα απαντουσα. Θα ερχομουν να σε βρω....... Μην φοβασαι, δεν κινδυνευεις απο αυτο, και αγω κατα κει μερια βρισκομαι. Δηλαδη το να μου λες "και εγω ημουν μαλακισμενο στην ηλικια σου" και αλλα τι σημενει? Μιλησα για την μαλακισμενη ηλικια σου, οχι προσωπικα για σενα. Γενικα για την ηλικια που το εχει αυτο το μαλακισμενο στυλ. Τα ξερω, εκει ημουν και εγω και μαλιστα πολυ ποιο "ζωρικες" (για το gaming) εποχες. Μπραβο εκανες την καλητερη επιλογη. Καλη επιλογη θα εκανε ουτως η αλλως οτι και να επαιρνε. Αυτο λεω τοσο καιρο, απλα καλα θα ηταν να κανει και μονος του το check up για να μην ακουει τι λεει ο καθενας εδω μεσα. Απο εδω μονο κατευθυνσεις μπορει να παρει. ikaruga24 βαριεμε να σου απανταω σε ολες τις βλακιες που λες αλλα δεν μπορω να σε αφηνω να παραπληροφορεις τον κοσμο Ελα ειπαμε, το εχει η ηλικια σου. Δεν σε παρεξηγω. Και κομενα τα σχολια του στυλ "πιτσιρικας" Ενταξει? Οταν περασεις τα 20 τοτε θα σταματισεις σιγα σιγα να εισαι πιτσιρικας. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 14:44 ---------- και για να μιλησουμε και λιγο για τα παιχνιδια της καθε κονσολας............συμφωνα με το metacritic το site που "μαζευει" ολα τα reviews καθε κονσολας και βγαζει μεσο ορο! εχουμε και λεμε: το psp εχει 433 παιχνιδια μεχρι τωρα,ενω το ds εχει 663 παιχνιδια δλδ 220 παρα πανω ας δουμε ομως την ποιοτητα καθε κονσολας: --->απο τα 433 παιχνιδια του psp τα 128 εχουν πανω απο 75%,δλδ ποσοστο επι το παιχνιδιων 30%,στο ds απο τα 663 παιχνιδια τα 150 εχουν πανω απο 75% δλδ ποσοστο επι των συνολικων παιχνιδιων 23% ---------->απο τα 433 παιχνιδια του psp τα 400 εχουν σκορ πανω απο 50%,δλδ ποσοστο επι των συνολικων παιχνιδιων 92.5%,στο ds απο τα 663 παιχνιδια τα 566 εχουν πανω απο 50% δλδ ποσοστο επι των συνολικων παιχνιδιων 85.5% και μην ξεχναμε οτι το psp μπορει να παιξει παιχνιδια του psone,gba και πολλων αλλων κονσολων...............ενω το ds μονο του gba!!!! Αυτο θα ειχε σημασια αν επαιζες ΟΛΑ τα παιχνιδια. Επειδη κατι τετοιο κανεις δεν εχει κανει και κανεις δεν κανει διαλεγεις το αγαπημενο(α) ειδος και αγοραζεις το μηχανημα που προσφερει τα περισσοτερα και καλυτερα η εστω τα καλυτερα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.