Προς το περιεχόμενο

PSP ή DSi??

isilnor11

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΑΥΤΟ που εγραψα εχει σημασια γτ δηλωνει την ποιοτητα παιχνιδιων καθε κονσολας.

ΜΕ μια πρωτη ματια μπορει κανεις να πει οτι το DS εχει 230 παιχνιδια παρα πανω απο το psp,αλλα τα 200 απο αυτα ειναι μετρια παιχνιδια,γτ στην ουσια εχει 22 παιχνιδια περισσοτερα που ειναι Α' κατηγοριας(150 vs 128)

• Απαντ. 434
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
ΑΥΤΟ που εγραψα εχει σημασια γτ δηλωνει την ποιοτητα παιχνιδιων καθε κονσολας.

ΜΕ μια πρωτη ματια μπορει κανεις να πει οτι το DS εχει 230 παιχνιδια παρα πανω απο το psp,αλλα τα 200 απο αυτα ειναι μετρια παιχνιδια,γτ στην ουσια εχει 22 παιχνιδια περισσοτερα που ειναι Α' κατηγοριας(150 vs 128)

Δηλαδη αν απο τα 150 αυτα παιχνιδια μονο τα 10 ηταν RPG ενω απο τα 128 ηταν 50 θα ηταν το ιδιο για τον ανθρωπο? Η τελος παντων οποιοδηποτε ειδος που μπορει να ενδιαφερει καποιον?

Ναι δεν λεω ειναι καλο για να "μετρησεις" την ολη ποιοτητα παιχνιδιων μιας κονσολας αλλα δεν παιζει και μεγαλη σημασια κατι τετοιο αν η κονσολα αυτη δεν προσφερει το ειδος που ψαχνω η εστω αυτο που προσφερει απο αυτο που ψαχνω δεν ειναι ουτε το καλυτερο αλλα ουτε και ποικιλια υπαρχει τοτε δεν εχει σημασια το ποσσα καλα παιχνιδια μπορει να εχει.

Παραδειγμα ο κολλητος μου εχει ενα απιστευτο κολλημα με τα strategy και ολα τα υποπαραγογα απο αυτο (strategy/ RPG, Tactics κτλ). Ειναι δυνατον να διαλεγε το PSP ας πουμε ως φορητη? Πηρε το DS για να παιζει ολα τα strategy του κοσμου ασχετα αν δεν προκειται ποτε ουτε να κοιταξει, εστω και για δοκιμη, οτιδηποτε αλλο.

Οπως και στο PC του. Δεν εχει μεσα τιποτα αλλο εκτος απο Strategy, δεν θελει να ακουει η να παιξει η να δοκιμασει απολυτως τιποτε αλλο. Γι αυτο λεω οτι τετοια "παραδειγματα" δεν ειναι πραγματικα καλη μεθοδος για να παρεις μια αποφαση για το ποια κονσολα να διαλεξεις.

Δημοσ.

Για ονομα του θεου και της παναγιας,δεν μπορω να καταλαβω γιατι εγινε το τοπικ τοσο μεγαλο,τι ερωτηση ειναι αυτη; Το psp ειναι σαφως ανωτερο απο το ds,τι επειδη το αλλο εχει μια οθονη αφης της πλακας; Σε γραφικα το εχετε παιξει;Ετυχε και μου εκαναν δωρο το psp και ειχα απο παλια το ds και δεν εχουν σχεση,η μουφα το ds εχει ξεπεραστει τελειως,το psp εχει τρομερα γραφικα και απιστευτες ικανοτητες οπως να βλεπεις ταινιες να μπαινεις internet,να παιζεις online,να βαζεις προγραμματα και χιλια αλλα δυο πραγματα ενω το ds ειναι μια μουφα και μια οθονη σαν το κινητο μου και γραφικα σαν playmobile,και μπορει το ds να εχει περισσοτερα παιχνιδια αλλα αυτο επειδη αναφερεται σε πιτσιρικια και η νιτεντο βγαζει καθε λογης χαλια παιχνιδι για τα μωρα ενω το psp εχει ανεπαναληπτα παιχνιδια,ποιος θα καιγοταν στο ποκεμον του ds ενω μπορει να καει στο pes2009 του psp...Ελπιζω να μην ενοχλω κανεναν με αυτα που λεω απλα αυτα πιστευω σαν κατοχος και των δυο συσκευων,και εχω παιχνιδια ακριβως τα ιδια και στις 2 κονσολες και ας μην πω που καταληγω γιατι ειναι προφανες...

Δημοσ.

Το θεμα με τα παιχνιδια του DS δεν ειναι οτι το 80% ειναι για "casuals" αλλα αριθμητικα και ποιοτικα. Αν το 20% που μενει για τα hardcore βγαινουν (παραδειγμα) 200 και στο PSP ειναι το 80% hardcore (που δεν ειναι, ισα ισα το PSP εχει εξισου πολλα casual και φτωχα παιχνιδια που στηριζονται στα γραφικα τους) αλλα αυτα τα 80% ειναι μολις 50 τοτε βλεπεις την διαφορα. Ειναι το ιδιο πραγμα οπως το PS1 με το N64.

.

για να σου θυμισω τι ελεγες......μιας και εσυ μιλησες γενικα και για ποιοτητα και ποσοτητα παιχνιδιων!!!!!

KAI MIA MATIA ΠΩΣ ΒΛΕΠΕΙ Η ΚΑΘΕ ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΙΣ ΚΟΝΣΟΛΕΣ ΤΙΣ!!!!!!!

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 17:56 ----------

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 17:58 ----------

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 17:59 ----------

Δημοσ.
για να σου θυμισω τι ελεγες......μιας και εσυ μιλησες γενικα και για ποιοτητα και ποσοτητα παιχνιδιων!!!!!

Για το ειδος που ζητησε ο ανθρωπος.

Δημοσ.
Για το ειδος που ζητησε ο ανθρωπος.

πριν ακόμα πει τι παιχνίδια θέλει να πεζή άρχισες να μας τα πρήζεις με το ds, είμαι σίγουρος ότι ό,τι και να έλεγε πάλι το ds θα υποστήριζες εσύ, για αυτό μην λες μαλακίες

Δημοσ.
πριν ακόμα πει τι παιχνίδια θέλει να πεζή άρχισες να μας τα πρήζεις με το ds, είμαι σίγουρος ότι ό,τι και να έλεγε πάλι το ds θα υποστήριζες εσύ, για αυτό μην λες μαλακίες

Μαλιστα, δηλαδη εσεις δεν "πρηζετε", εσεις πληροφορειτε ετσι δεν ειναι :lol::lol::lol::lol: ? Και μαλιστα αντικειμενικοτατα :lol:

Δημοσ.
Την λες χαρακτηριζοντας οσους κοιταν στην αλλη κατευθυνση "κοριτσακια, μωρουδακια" και αλλα τετοια. Επισης μια γνωμη δεν ειναι ποτε αντικειμενικη.

Ποτε σε ειπα κοριτσακι?

Μην φοβασαι, δεν κινδυνευεις απο αυτο, και αγω κατα κει μερια βρισκομαι.

Εισαι ΠΑΟΚ ρε?

Καλη επιλογη θα εκανε ουτως η αλλως οτι και να επαιρνε. Αυτο λεω τοσο καιρο, απλα καλα θα ηταν να κανει και μονος του το check up για να μην ακουει τι λεει ο καθενας εδω μεσα. Απο εδω μονο κατευθυνσεις μπορει να παρει.

Βασικα θα επερνε αυτο που ηθελε ανεξαρτητα με το τι μαλακιες λεγαμε εμεις.

Ελα ειπαμε, το εχει η ηλικια σου. Δεν σε παρεξηγω.
Οταν περασεις τα 20 τοτε θα σταματισεις σιγα σιγα να εισαι πιτσιρικας.

Αντε παλι.....

Δημοσ.
Ποτε σε ειπα κοριτσακι?

Συγνωμη δεν θα επρεπε να αναφερω εσενα. Αλλοι το ειπαν. Πιτσιρικαδες και αυτοι (γιατι αλλος δεν το λεει).

Εισαι ΠΑΟΚ ρε?

Ακομα δεν το καταλαβες?

Βασικα θα επερνε αυτο που ηθελε ανεξαρτητα με το τι μαλακιες λεγαμε εμεις.

Ναι αλλα αφου το ανοιξε το thread πρεπει να πουμε ο καθενας τη μαλακια του.

Αντε παλι.....

Ε τι να κανουμε, αφου αυτη ειναι η πραγματικοτητα. Σταματα τουλαχιστον να γραφεις σαν πιτσιρικας και θα σε σταματησω να σε φωναζω ετσι.

Δημοσ.
Ακομα δεν το καταλαβες?

Καλα ρε γιατι δεν το λες τοση ωρα.

Θα ειμουν λιγοτερο επιθετικος.

Ναι αλλα αφου το ανοιξε το thread πρεπει να πουμε ο καθενας τη μαλακια του.

Βασικα αυτο κανουμε ολοι.

Ε τι να κανουμε, αφου αυτη η πραγματικοτητα. Σταματα τουλαχιστον να γραφεις σαν πιτσιρικας και θα σε σταματησω να σε φωναζω ετσι.

Τι ακριβος ενοεις να μην γραφω σαν πιτσιρικας?

Δημοσ.
Καλα ρε γιατι δεν το λες τοση ωρα.

Θα ειμουν λιγοτερο επιθετικος.

Εχει σημασια ρε συ τι ειμαι? :lol:

Βασικα αυτο κανουμε ολοι.

Ακριβως δεν μπορουμε να πουμε ο καθενας τη μαλακια του χωρις να "χαρακτηριζει" ο καθενας με καποιο τροπο τον αλλον για τις επιλογες του και τις προτιμησεις του και το βασικοτερο να μην υπαρχει φανατισμος και να υπαρχει περισσοτερη αντικειμενικοτητα?

Τι ακριβος ενοεις να μην γραφω σαν πιτσιρικας?

Εννοω για την επιθετικοτητα, τις περιορισμενες εκφρασεις, τον φανατισμο και την συμπεριφορα "το δικο μου ειναι το καλυτερο και κανει τα παντα καλυτερα απο ολλους και ολα και ολα τα αλλα ειναι @#$%%^ γιατι το διαλεξα εγω".

Χαρακτηριστικα που μαρτυρανε οτι εισαι δηλαδη σιγουρα κατω απο 18 (δηλαδη πιτσιρικας και μαλιστα με γρασσα στα ματια).

Δημοσ.
Εχει σημασια ρε συ τι ειμαι?

Ναι πολυ μεγαλη :P

Ακριβως δεν μπορουμε να πουμε ο καθενας τη μαλακια του χωρις να "χαρακτηριζει" ο καθενας με καποιο τροπο τον αλλον για τις επιλογες του και τις προτιμησεις του και το βασικοτερο να μην υπαρχει φανατισμος και να υπαρχει περισσοτερη αντικειμενικοτητα?

Εγω δεν χαρακτηρησα τιποτα και κανεναν(ττουλαχιστον στην αρχη)

Εννοω για την επιθετικοτητα, τις περιορισμενες εκφρασεις, τον φανατισμο και την συμπεριφορα "το δικο μου ειναι το καλυτερο και κανει τα παντα καλυτερα απο ολλους και ολα και ολα τα αλλα ειναι @#$%%^ γιατι το διαλεξα εγω".

Ενταξει ρε φιλε το παραδεχομε ειμουν λιγο επιθετικος.

Αλλα και εσυ δεν πας πισω.

Χαρακτηριστικα που μαρτυρανε οτι εισαι δηλαδη σιγουρα κατω απο 18 (δηλαδη πιτσιρικας και μαλιστα με γρασσα στα ματια).

14 ειμαι.

Αλλα οπος ειπα δεν εχει καμια σημασια η ηλικια.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 19:10 ----------

[offtopic]ρε παιδιά θυμίστε μου τι θέση πήρε ο ΠΑΟΚ[/offtopic]

Αν εχεις @@ υποστηριζεις την ομαδα σου οτι θεση και αν εχει.

Δεν σταματαμε λιγο τα offtopic?

Δημοσ.

ρε Ikaruga δεν με βρίζεις και εμένα λίγο λέγοντας με πιτσιρικά :lol:...πατήσα βλέπεις τα 30 και σίγουρα θα αισθανθώ καλύτερα :P

το θέμα είναι απλό...ένας που δεν έχει παίξει πολλά games γενικώς και μικρότερος ηλικιακά, θα εντυπωσιαστεί περισσότερο από τα γραφικά του PSP και τις πολλές εφαρμογές που έχει, χωρίς να θέλω να πω ότι όσοι προτιμούν το PSP είναι μικροί...και εγώ θυμάμαι είχα μείνει με το στόμα ανοιχτό με τα cutscenes στο Crisis Core

κάποιοι κωλόγεροι σαν και εμάς που έχουμε λιώσει τόσα χρόνια στα games, δεν εντυπωσιαζόμαστε μόνο με τα γραφικά, αλλά ψάχνουμε και το κάτι διαφορετικό...πχ δεν με χαλάει ούτε το Final Fantasy Tactics στο DS, ούτε το Children of mana, ούτε το MAgical Starsign που τα γραφικά για πολλούς είναι αστεία

ο καθένας παίζει με αυτό που του ταιριάζει, οπότε χαρακτηρισμοί σε στυλ είναι "κοριτσίστικο" και "παιδικό" το τάδε, είναι αστείοι...δλδ είναι πιο σοβαρός ένας που σκοτώνει εξωγήινους στο Resistance, από έναν που σκοτώνει τέρατα στο Zelda...πίου πίου είναι και τα δύο :P

Δημοσ.

οπως εχει ειπωθει ξανα το ds ειναι για ολες τις ηλικιες,αλλα ενα μεγαλο μερος του κοινου του απαρτιζεται απο γυναικες και απο μικρα παιδια(οχι οτι ειναι κακο),αλλιως πως δικαιολογειται το γεγονος τα εξης παιχνιδια:

Nintendogs,Cooking Mama,Personal Trainer: Cooking, Imagine: Babyz,Imagine: Fashion Designer ,Cooking Mama 2: Dinner With Friends,Hannah Montana,High School Musical: Makin' the Cut!,The Sims 2: Pets,Imagine: Master Chef,Hannah Montana: Music Jam,Bratz: Forever Diamondz, Imagine: Teacher,The Simpsons Game,Club Penguin: Elite Penguin Force,Super Princess Peach,High School Musical 3: Senior Year,Carnival Games,Petz Dogz 2,Imagine: Animal Doctor,Imagine: Wedding Designer,High School Musical 2: Work This Out! ,Style Savvy,Petz: Catz 2, Imagine: Fashion Designer New York,Imagine: Babysitters,Petz Dogz Fashion.........

να εχουν πουλησει το καθενα ξεχωριστα περισσοτερα αντιτυπα απο τα εξης παιχνιδια:Final Fantasy Tactics A2: Grimoire of the Rift,Call of Duty 4: Modern Warfare, The World Ends With You,Final Fantasy Crystal Chronicles: Echoes of Time,Call of Duty: World at War,Castlevania: Dawn of Sorrow,Castlevania: Portrait of Ruin,Contra 4, και απο τα 2 highest rated παιχνιδια του ds....Chrono Trigger και Grand Theft Auto: Chinatown Wars

??????

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...