pavlos77 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Περίμενω αυτή την οθόνη που αγόρασα σήμερα και σκέφτομαι με τι καλώδιο να συνδέσω το PC με την οθόνη.Το θέμα ειναι πως η οθόνη έχει DVI και HDMI θύρες αλλά η κάρτα γραφικών μου ( αυτή ) έχει μόνο Dvi θύρες...Τι λέτε?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 διαφορές δεν πρόκειται να δεις ανάμεσα σε αυτά τα 2...
Alexisssss Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Το θεμα ειναι αν θες να περασεις και ηχο. Αν οχι τοτε παρε οποιο θες(διαφορα δε προκειται να δεις οπως ειπε και ο Thresh.
pavlos77 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Οκ.Τουλάχιστον έχει διάφορα αν θα την σύνδεεα με καλώδιο d-sub?Παρεπιπτόντως, η οθόνη που αγόρασα είναι καλή?
Alexisssss Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Me d-sub θα εχεις εμφανη χειροτερη εικονα. Η οθονη που πηρες καλη ειναι κατα τη γνωμη μου αλλα λιγο μικρη.
pavlos77 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Me d-sub θα εχεις εμφανη χειροτερη εικονα.Η οθονη που πηρες καλη ειναι κατα τη γνωμη μου αλλα λιγο μικρη. Μικρή?Αλήθεια?Εγώ τώρα χρησιμοποιώ 19" και μου φαίνεται σχετικά μεγάλη.Θα έπερνα 24" αλλά μου φάνηκαν θηρία..Αφου να φανταστείς πήρα και μέτρα και τρελάθηκα
Alexisssss Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Eννοω μικρη για τις αναλυσεις που θα παιζει ρε.Θα εχει πολυ μικρο dot pitch δλδ αλλα αν δε σε πειραζει... Εγω προσφατα πηγα σε 24"και μπορω να πω οτι ειναι απολαυστικοτατη.Ασχετο το οτι μου κανει κατι μαλακιες. Μεγεια και η οθονη.
pavlos77 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Eννοω μικρη για τις αναλυσεις που θα παιζει ρε.Θα εχει πολυ μικρο dot pitch δλδ αλλα αν δε σε πειραζει...Εγω προσφατα πηγα σε 24"και μπορω να πω οτι ειναι απολαυστικοτατη.Ασχετο το οτι μου κανει κατι μαλακιες. Μεγεια και η οθονη. Παρόλο που δεν καταλάβαίνω τι εννοέις σε εύχαρηστω για τα καλά σου λόγια.... ( δεν σκαμπάζω και πολλά απο οθόνες )
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Το θεμα ειναι αν θες να περασεις και ηχο.Αν οχι τοτε παρε οποιο θες(διαφορα δε προκειται να δεις οπως ειπε και ο Thresh. ακόμα και αν επέλεγε dvi to hdmi το dvi δεν περνάει ήχο
VKostas Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 ακόμα και αν επέλεγε dvi to hdmi το dvi δεν περνάει ήχο Γκούχου γκούχου *** οι ATI περνάνε ήχο από το DVI*** γκούχου γκούχου.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Γκούχου γκούχου *** οι ATI περνάνε ήχο από το DVI*** γκούχου γκούχου. και για αυτό θέλουν dvi to hdmi adaptor και μετά καλώδιο hdmi... το καλώδιο dvi to hdmi δεν κάνει την δουλειά μιας και δεν μεταφέρει ήχο όπως είπα πιο πάνω
Alexisssss Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Ενταξει ρε σεις συγνωμη,απλα ειχα στο μυαλο μου τα καλωδια. Μη το κανετε θεμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.