Προς το περιεχόμενο

Θέμα με προσφορά laptop από Multirama

hackertom

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ω ναι φιλε μου.Το κανουν σε βαρος του καταναλωτη και ειμαι σιγουρος οτι τους περναει μια χαρα.Ειμαι τοσο σιγουρος γιατι ενδιαφερομουν να παρω ενα multirama laptop με την τελευταια προσφορα που ισχυε μεχρι τελη Ιουνιου(200ευρω κατω σε ολα τα multirama laptops).Επειδη δεν την προλαβα , σκεφτηκα οτι ολο και καποια προσφορα θα βγαζανε για την περιοδο των εκπτωσεων κι ετσι περιμενα υπομονετικα και παρακολουθουσα καθημερινα τις τιμες και γενικα τις κινησεις τους.

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ποτε δεν την συμπαθησα την συγκεκριμενη αλυσιδα καταστηματων,σε 2-3 που μπηκα μου φανηκε οτι δεν ηξεραν τι τους γινοτανε,θα μου πεις οι μονοι ειναι;

Δημοσ.

ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά!!!το laptop που ειπα εγώ όντως δεν έχουν κάνεο τέτοια απάτη αλλα δεν λέει τπτ αυτο!το μαγαζάκι είναι ακρυβό!!!και απ οτι κατάλαβα κάνει τις καλύτερες εκπτώσεις στα multirama laptos για να τα ξεφορτοθεί και αυτά???

Δημοσ.

Αυτό το παραμυθι με τις εκπτώσεις ειναι μεγάλο θέμα, αφού φουσκώνουν τις τιμές και μετά τις πασάρουν για εκπτώσεις που δεν ειναι πραγμαιτκές, μαθημενοι απο τα κολπα του μαρκετινγκ...το σπουδασα το αντικειμενο...

Δημοσ.
αν δεν υπαρχει στοκ ναι

το θεμα ειναι αν εσυ ησουν ενημερος εκ των προτερων

ΝΑΙ!!!μου το είπε αυτό ο θπάλληλος απο την αρχή...

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:00 ----------

Αυτό το παραμυθι με τις εκπτώσεις ειναι μεγάλο θέμα, αφού φουσκώνουν τις τιμές και μετά τις πασάρουν για εκπτώσεις που δεν ειναι πραγμαιτκές, μαθημενοι απο τα κολπα του μαρκετινγκ...το σπουδασα το αντικειμενο...

Σωστός ο παίχτης!!! +1 .... αλλα αυτό γίνεται παντού!!

Επισκέπτης
Δημοσ.

Στα Ελληνικά καταστήματα είναι εντελώς παλαβοί με τις τιμές που ζητούν για μηχανήματα βιτρίνας (ακόμα και τηλεοράσεις-laptop, έλεος). Τώρα τελευταία είδα στο Πλαίσιο Θεσσαλονίκης τιμή με έκπτωση βαριά 150 ευρώ, για τηλεόραση που λειτουργούσε αδιάλειπτα στις προθήκες κανένα εξάμηνο τώρα!

Αυτά τα προϊόντα θα έπρεπε να τα δίνουν μισοτιμής (για να μην πω λιγότερο), όχι στο 90% της προτεινόμενης τιμής λιανικής!! Εννοείται ότι όποιος έχει τρία γραμμμάρια μυαλό δεν θα δώσει ποτέ 1.500 ευρώ για μια Sony που έπαιζε επί ένα εξάμηνο στις βιτρίνες του καταστήματος, μόνο και μόνο για να γλιτώσει... ένα κατοστάρικο! Αλλά φαίνεται δεν έχουμε έλλειψη από βλάκες και κορόιδα...

Δημοσ.
Στα Ελληνικά καταστήματα είναι εντελώς παλαβοί με τις τιμές που ζητούν για μηχανήματα βιτρίνας (ακόμα και τηλεοράσεις-laptop, έλεος). Τώρα τελευταία είδα στο Πλαίσιο Θεσσαλονίκης τιμή με έκπτωση βαριά 150 ευρώ, για τηλεόραση που λειτουργούσε αδιάλειπτα στις προθήκες κανένα εξάμηνο τώρα!

Αυτά τα προϊόντα θα έπρεπε να τα δίνουν μισοτιμής (για να μην πω λιγότερο), όχι στο 90% της προτεινόμενης τιμής λιανικής!!

+1 και όχι να προσπαθούν με 1000 τρόπους να σε κάνουν να τα πάρεις.....!!!!

Δημοσ.

Απάτη γνωρίζεις τι είναι; Σου είπανε στο κατάστημα πως θα σου δώσουν laptop πλήρωσες και δεν το πήρες; Σου είπανε πως θα είναι στην κούτα σφραγισμένο και δεν ήτανε; Το αγόρασες και ήτανε ελαττωματικό και δεν το δέχτηκαν πίσω; Απάτη είναι που σου είπανε ΑΝ θες να σου δώσουν βιτρίνας; Δε σε υποχρεώνει κανείς να αγοράσεις κάτι που είναι σε βιτρίνα. Δε σε υποχρεώνει κανείς να περιμένεις όχι 3 μήνες, αλλά ακόμα και 3 λεπτά.

Δημοσ.
Απάτη γνωρίζεις τι είναι; Σου είπανε στο κατάστημα πως θα σου δώσουν laptop πλήρωσες και δεν το πήρες; Σου είπανε πως θα είναι στην κούτα σφραγισμένο και δεν ήτανε; Το αγόρασες και ήτανε ελαττωματικό και δεν το δέχτηκαν πίσω; Απάτη είναι που σου είπανε ΑΝ θες να σου δώσουν βιτρίνας; Δε σε υποχρεώνει κανείς να αγοράσεις κάτι που είναι σε βιτρίνα. Δε σε υποχρεώνει κανείς να περιμένεις όχι 3 μήνες, αλλά ακόμα και 3 λεπτά.

δεν έχεισ άδικο σε αυτό!!αλλα λίγο καλύτερη εξηπηρέτιση σε τέτοια μεγάλα μαγαζιά δεν έβλαψε κανέναν!!!!για να ξεφορτοθούν την Π@π@ρι@.......... πρεπει να μας... :X :X :X ...κιώλας ??? :eek:

Δημοσ.

Η εξυπηρέτηση είναι το νούμερο ένα χαρακτηριστικό που θα πρέπει να βελτιώσουν όχι μόνο τα Multirama αλλά και άλλες αλυσίδες. Γεγονός είναι ότι σε κάθε περίπτωση πρέπει να είσαι και τυχερός σε ποιον πωλητή θα πέσεις.

Από τα Multirama πάντως δεν έχω κακές εντυπώσεις σε γενικές γραμμές, όσες φορές ψώνισα κάτι, πήρα αυτό που ήθελα χωρίς πολλά πολλά.

Δημοσ.

Συγνώμη που επεμβένω αλλα τυχένει να μένω διπλα σε multirama αυτο που λες δεν υπαρχει εγω ας πουμε γιατι ειδα το ιδιο laptop βιτρινας την μια να κανει πχ 800 κ μολις βγηκε η προσφορα εκανε 600 δεν ξερω αν ισχιει για ολα τα multirama αυτο που λες:/ επισεις ο υπαλληλος σου ειπε οτι αν θες αμεσα το laptop περνεις το εκθεσιακο που βλεπεις οτι δουλευει κιολας τωρα αν εισαι σαν τον κατακουζινο λουστο με petadin απλα λογο οτι ειναι αυγουστος οι μεταφορικες δεν δουλευουν με ολοκληρομενο προσοπικο κ που σου ειπε 2-3 βδομαδες καλα σου ειπε (τουλαχιστον σου ειπε την αληθεια) και οχι σε 3 μερες θα ειναι εδω κ να περιμενεις 3 βδομαδες (ξεχασα να γραφω ελληνικα με τα greeklish)

Καλημέρα

Δημοσ.
Συγνώμη που επεμβένω αλλα τυχένει να μένω διπλα σε multirama αυτο που λες δεν υπαρχει εγω ας πουμε γιατι ειδα το ιδιο laptop βιτρινας την μια να κανει πχ 800 κ μολις βγηκε η προσφορα εκανε 600 δεν ξερω αν ισχιει για ολα τα multirama αυτο που λες:/ επισεις ο υπαλληλος σου ειπε οτι αν θες αμεσα το laptop περνεις το εκθεσιακο που βλεπεις οτι δουλευει κιολας τωρα αν εισαι σαν τον κατακουζινο λουστο με petadin απλα λογο οτι ειναι αυγουστος οι μεταφορικες δεν δουλευουν με ολοκληρομενο προσοπικο κ που σου ειπε 2-3 βδομαδες καλα σου ειπε (τουλαχιστον σου ειπε την αληθεια) και οχι σε 3 μερες θα ειναι εδω κ να περιμενεις 3 βδομαδες (ξεχασα να γραφω ελληνικα με τα greeklish)

Καλημέρα

φίλε περασαν οχι 3 βδομάδες αλλα πολύ παραπάνω!!!με την παραγκελία να έχει γίνει κανονικά και τα multirama μέσα στο χρονικό διάστημα αυτό να προσπαθούν να με πίσουν να πάρω άλλο μοντέλο!!!Δεν ξέρω αν είναι κάποιο κόλπο του marketing και αυτό αλλα άντε και στο δι@ολο!!!Που νομίζουν οτι μπορούν να παίζουν με τα χρήματα του καθενός!!!Δές και το link και μετά πές μου....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...