Προς το περιεχόμενο

Θέμα με προσφορά laptop από Multirama

hackertom

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σήμερα αποφάσησα να αγοράσω το παρακάτω laptop απο τα Multirama... κάλη προσφορά δεν λέω αλλα απαράδεκτο αυτό που άκουσα απο τον υπάλληλο του μαγαζιού!!!Μου είπε οτι είχε μόνο 2 laptop άμεσα και ήταν αυτα της βιτρίνας!!!!!!Αλλιώς θα έπρεπε να περιμένω 3 βδομάδες για να παραγκείλουν νεο απο εξωτερικό!!!!!ΔΗΛ¨θα δώσω 900 ευρόπουλα για λάπτοπ ανοιχτό???ΕΛΕΩΣ!!!!Παιδιά προσοχή με την νέα "προσφορά" απο τα Multirama!!

Περιμενω απόψεις ::

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Σιγα ρε φιλε την απατη, αν δεν θελεις μην παρεις της βιτρινας , απατη ειναι να πληρωσεις αλλο και να σου δωσουνε αλλο ή να χρεωσουν παραπανω τοκους σε καρτα οχι αν παρεις βιτρινας η οχι, αντε παρατα μας

Δημοσ.

Aπο τη στιγμη που γραφει στο site οτι το μοντελο ειναι διαθεσιμο κατοπιν παραγγελιας ειναι καλλυμενο το μαγαζι φιλε απλως σου λεει αν εισαι τοσο βιαστικος παρε αυτο της βιτρινας.

Δημοσ.
Σιγα ρε φιλε την απατη, αν δεν θελεις μην παρεις της βιτρινας , απατη ειναι να πληρωσεις αλλο και να σου δωσουνε αλλο ή να χρεωσουν παραπανω τοκους σε καρτα οχι αν παρεις βιτρινας η οχι, αντε παρατα μας

900 ΕΥΡΟ για Laptop που το έχουν πιάσει δεν ξέρω και εγώ πόσα χέρια και είναι εκει ανοιχτό σίγουρα κανα 3 μηνο!!!

:shifty: :shifty: :shifty::devil: Υ.Γ:πρόσεχε πως μηλάς μεγάλε οκ? :devil: :shifty: :shifty: :shifty:

• Super Moderators
Δημοσ.

καλά δεν σε υποχρέωσαν να πάρεις αυτό, σου είπα ότι μπορείς να περιμένεις να φέρουν νέο...

Δημοσ.

σιγουρα δεν ειναι κανενας υποχρεωμενος να παρει αυτο της βιτρινας,αν και συνηθως κανουν μια εκπτωση σε τετοιες περιπτωσεις(εγω προσωπικα δεν θα επαιρνα βιτρινας που το εχουν παρει κουρσα 1000 ατομα)αν και εδω που τα λεμε τυχερος εισαι που δεν το πηρες,οι 2 εταιρειες σταματησαν συνεργασια και κανεις δεν ξερει τι θα γινει για αυτο τον λογο ριξαν ολοι τιμες για να τα ξεστοκαρουν

Δημοσ.

Παιδια ΠΡΟΣΟΧΗ!!!! στις "εκπτωσεις" των Multirama.

Δεν γνωριζω για το συγκεκριμενο που αναφερεται ο φιλος στο θεμα , αλλα επειδη παρακολουθω τις τιμες των Multirama laptops τις τελευταιες 3 τουλαχιστον βδομαδες , δεν εχει αλλαξει ΤΙΠΟΤΑ στις τιμες τους.Το μονο που αλλαξε ειναι το ταμπελακι "Εκπτωση" και η ΨΕΥΤΙΚΗ εκπτωση αφου βαλανε μια μεγαλυτερη (και καλα... )σβησμενη τιμη και απο κατω την τιμη που το ειχαν παντα.Βαλανε δηλαδη σε ενα laptop που κοστιζε 698.99 , ενα σβησμενο 899 για παραπλανα , οπως και σε ενα αλλο που κοστιζε 649 , βαλανε ενα 849 επισης και καλα....σβησμενο και νομιζουν οτι θα μας κοροιδεψουν.Αυτο ισχυει σε ολα τα multirama laptops με το εκπτωτικο ταμπελακι διπλα τους.Ειναι τερμα παρανομο αυτο που κανουν και σκεφτομαι πολυ σοβαρα να το καταγγειλω στο ΙΝΚΑ!

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!!!

Μιλαω για τις τιμες τον multirama laptops μονο γιατι αυτα παρακολουθουσα.Αν γνωριζει καποιος συμφορουμιτης κατι σχετικο και για αλλες τυπου "εκπτωσεις" σε αλλες μαρκες laptops ας το αναφερει!

Δημοσ.

Εκανες τιποτα;Εννοω οτι αυτη ειναι η μεγαλητερη ,παλαιοτερη αλλα και ευκολοτερη στο να την αντιλυφθει κανεις απατη που συμβαινει σε διαφορα καταστηματα.Ειμαι σιγουρος οτι μια αναφορα στο συνηγορο του πολιτη ή στι ΙΝΚΑ ισως και να φερνε αποτελεσμα!Εγω πραγματικα εκνευρηστικα τοσο παρα πολυ αφου περιμενα να ερθουν οι εκπτωσεις για να παρω επιτελους ενα λαπτοπ και βλεπω γραφουν ΕΚΠΤΩΣΗ ενω δεν εχουν κοψει ουτε λεπτο.Θα προτιμουσα να μην γραφαν τιποτα σχετικα με εκπτωση.Σιγουρα θα ηταν πολυ πιο τιμιο εκ μερους τους!

Δημοσ.

ωραιοι αν κανουν τετοια κολπα,δεν αμφισβητω φυσικα αυτα που λετε παιδια,μιλαμε οτι ειναι για κλωτσιες αν το κανουν

Δημοσ.

καλα εδω παιζει ξεφορτωμα γενικα για αλλους λογους;) το θεμα ειναι στα αλλα μοντελα αν το κανουν

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...