tsaki_ Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Καλησπέρα παιδιά..ενδιαφέρομαι να πάρω μια φωτογραφική μηχανή,που υπάρχει στο γερμανό..επειδή πρόκειται να ταξιδέψω στο εξωγερικο θα εχω προσβαση στα duty free..αξίζει να την πάρω απο εκει,η έχουν "προσαρμόσει" κατάλληλα τις τιμές τους ωστε να μην υπάρχει διαφορά;
Jimmy_BlinD Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Καλησπέρα παιδιά..ενδιαφέρομαι να πάρω μια φωτογραφική μηχανή,που υπάρχει στο γερμανό..επειδή πρόκειται να ταξιδέψω στο εξωγερικο θα εχω προσβαση στα duty free..αξίζει να την πάρω απο εκει,η έχουν "προσαρμόσει" κατάλληλα τις τιμές τους ωστε να μην υπάρχει διαφορά; υπαρχει και το http://www.skroutz.gr αλλά για μηχανές συγκεκριμένα προτείνω το μαγαζί apiastos.gr ή .com αν θυμάμαι καλά.. παρε καμια milka στα duty free καλύτερα..
klainmaingr Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Duty free μόνο για κάνα ποτό, κάνα τσιγάρο και κάνα άρωμα. Όλα τα υπόλοιπα είναι αστεία..(Στα σύνορα της τουρκίας βέβαια είχα βρεί τότε 60ρι ps3 300e). Και ήταν και το μόνο που μου έκανε ποτέ κλικ.. Γενικότερα όπως είπε ο παραπάνω μην ασχολείσα κάν με duty free. Skroutz, mediamarket και είσαι οκ.
wizzy Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Τα Duty Free αξίζουν μόνο αν πας σε χώρα εκτός Ε.Ε. . Τότε, υπάρχει μια διαφορά τιμής (σημαντική κάποιες φορές, κάποιες όχι). Σε διαφορετική περίπτωση, συμφωνώ με τις προτάσεις των από πάνω.
manic Δημοσ. 17 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2009 χωρις να το εχω ψαξει ιδιαίτερα νομιζω (απο 5-6 φορες που εχω παει duty free) οτι ειναι αισθητα πιο ακριβα απο τα μαγαζια εξω... (καθως ειναι περιπου μονοπώλιο 1 γερμανος 1 metropolis κτλ...)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.