Προς το περιεχόμενο

Απεγκατασταση το mcafee

teodgeor

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπορειτε να με βοηθησετε να σβησω τελειως απο το laptop to Mcafee. Ενω το εκανα απεγκατασταση με το your unistller, αυτο ξεκιναει μολις ανοιγω τον explorer. Δεν το βρισκω καπου να το σβησω .Τι προγραμμα να χρησιμοποιησω ? και αν υπαρχει και καποιο προγραμμα που να σβηνει τους φακελουσ απο τα απεγκατεστημενα προγραμματα. Ευχαριστω

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

εχω το mcafee στο laptop ακομη αν κ εχω περασει κ άλλο antivirus.κάθε φορά που ανοίγω το pc μου εμφανιζεται ένα μήνυμα απο το mcafee κ πατάω "κλείσιμο",αυτό ομως επανεμφανίζεται 4-5 φορές σε καθημερινή βαση!μου είπαν οτι ίσως είναι ιός!να το απεγκαταστήσω?

Δημοσ.

Πρέπει να καταλήξεις.. Κατ'αρχην ποτέ 2 antivirus μαζί.

Βγαλτα όλα, και μόνο αν έχεις orιginal Win, δοκίμασε το Security Essentials που είναι ελαφρύ,και ήσυχο.

Δημοσ.

Πρέπει να καταλήξεις.. Κατ'αρχην ποτέ 2 antivirus μαζί.

Βγαλτα όλα, και μόνο αν έχεις oroginal Win, δοκίμασε το Security Essentials που είναι ελαφρύ,και ήσυχο.

original ειναι!οποτε τα απεγκαθιστώ τα υπόλοιπα! got it ;)

Δημοσ.

Τα προγράμματα της adobe έχουν μερικές φορές κάποια promotion και ένα από αυτά είναι το mcafee security scan (καθώς και google toolbar κτλ).

Τα έχουν default τσεκαρισμένα όταν πας να κατεβάσεις adobe reader ή flash player.

post-100994-0-70540700-1312889580_thumb.png

Αφαιρούνται από την προσθαφαίρεση προγραμμάτων.

Εκτός αν έχεις το mcafee που υπάρχει σχεδόν σε όλα τα laptop για 60 ή 30 ημέρες (δεν θυμάμαι) και σου προτείνει συνεχώς να το ενεργοποιήσεις.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...