teodgeor Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Μπορειτε να με βοηθησετε να σβησω τελειως απο το laptop to Mcafee. Ενω το εκανα απεγκατασταση με το your unistller, αυτο ξεκιναει μολις ανοιγω τον explorer. Δεν το βρισκω καπου να το σβησω .Τι προγραμμα να χρησιμοποιησω ? και αν υπαρχει και καποιο προγραμμα που να σβηνει τους φακελουσ απο τα απεγκατεστημενα προγραμματα. Ευχαριστω
com_hs Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 http://service.mcafee.com/FAQDocument.aspx?id=TS100507
eu@ Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 εχω το mcafee στο laptop ακομη αν κ εχω περασει κ άλλο antivirus.κάθε φορά που ανοίγω το pc μου εμφανιζεται ένα μήνυμα απο το mcafee κ πατάω "κλείσιμο",αυτό ομως επανεμφανίζεται 4-5 φορές σε καθημερινή βαση!μου είπαν οτι ίσως είναι ιός!να το απεγκαταστήσω?
Cham Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Πρέπει να καταλήξεις.. Κατ'αρχην ποτέ 2 antivirus μαζί. Βγαλτα όλα, και μόνο αν έχεις orιginal Win, δοκίμασε το Security Essentials που είναι ελαφρύ,και ήσυχο.
eu@ Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Πρέπει να καταλήξεις.. Κατ'αρχην ποτέ 2 antivirus μαζί. Βγαλτα όλα, και μόνο αν έχεις oroginal Win, δοκίμασε το Security Essentials που είναι ελαφρύ,και ήσυχο. original ειναι!οποτε τα απεγκαθιστώ τα υπόλοιπα! got it
micos000 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Τα προγράμματα της adobe έχουν μερικές φορές κάποια promotion και ένα από αυτά είναι το mcafee security scan (καθώς και google toolbar κτλ). Τα έχουν default τσεκαρισμένα όταν πας να κατεβάσεις adobe reader ή flash player. Αφαιρούνται από την προσθαφαίρεση προγραμμάτων. Εκτός αν έχεις το mcafee που υπάρχει σχεδόν σε όλα τα laptop για 60 ή 30 ημέρες (δεν θυμάμαι) και σου προτείνει συνεχώς να το ενεργοποιήσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.