markosf1 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 έχω παρατηρήσει ότι τώρα τελευταία .. με πιάνουν τα νεύρα με το παραμικρό .. αλλά δεν θέλω - δεν μ'αρέσει καθόλου . εγώ φταίω δηλαδή , που ο αλλος μου την δίνει ! αλλά όταν έχω όρεξη (κέφια) .. το αντιμετωπίζω πολύ καλύτερα . ενώ όταν είμαι σε πίεση ... αχχχχ
jason_rethymno Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Εγω όταν είμαι στο αυτοκίνητο και με εκνευρίζουν οι άλλοι οδηγοί ,τους μουντζώνω και μετα τους βρίζω.
markosf1 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 ναι ..! αν με αυτό το τρόπο , ξεδίνεις ...και μετά όλα μια χαρά ! καλά κάνεις
Diablos Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Μια είναι η γιατρειά: Αποφόρτιση με τη βοήθεια μιας θηλυκής παρουσίας. Ελαττώνεται το άγχος και κατά συνέπεια και τα νεύρα...
archsatan Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Μια είναι η γιατρειά: Αποφόρτιση με τη βοήθεια μιας θηλυκής παρουσίας. Ελαττώνεται το άγχος και κατά συνέπεια και τα νεύρα... Προφανώς αναφέρεσαι σε μία συγκεκριμένη : την Μαρία-Τζένη (Mary Jane) :Ρ Γτ οποιαδήποτε άλλη ενδέχεται να έχει ακριβώς το αντίθετο αποτέλεσμα ...
john1987 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Μια είναι η γιατρειά: Αποφόρτιση με τη βοήθεια μιας θηλυκής παρουσίας. Ελαττώνεται το άγχος και κατά συνέπεια και τα νεύρα... Αγοραιος ερωτας?
linkin Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Σε περιπτωση που αναφερεσαι σε νευρα γενικως καθ'ολη την διαρκεια της ημερας εγω θα προτεινα γυμναστηριο!Το εβλεπα περυσι που πηγαινα γυμναστηριο,ξεδινα εκει περα,εβγαζα απο μεσα μου την ενταση και την ενεργεια με αποτελεσμα να ειμαι γενικα πιο ηρεμος.Φετος που το εχω κοψει ειμαι αρκετα πιο νευρικος και τα παιρνω πιο ευκολα...
markosf1 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 λες .. ? δεν είμαι όλη την ημέρα .. σε κάποιες καταστασεις μόνο . το γυμναστήριο είναι .. κάτι που σκέφτομαι να κάνω
soturin Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 suppress the anger into a tiny ball of condensed white rage σδσδσδσδσδσδσδσδ when it's time, unleash rage
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 suppress the anger into a tiny ball of condensed white rageσδσδσδσδσδσδσδσδ when it's time, unleash rage true & cool story bro...
markosf1 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 κανένα υπότιτλο .. για εμάς που δεν ξέρουμε ξένες γλώσσες , θα ρίξεται
soturin Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 true & cool story bro... cοntradicting reply is cοntradicting
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Ένα flowjob θα ήταν το best για μία τέτοια περίπτωση ... Μετά κόβω το πουλί μου οτί θα έχεις ηρεμήσει :devil: ....
Mika Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Μια είναι η γιατρειά: Αποφόρτιση με τη βοήθεια μιας θηλυκής παρουσίας. Ελαττώνεται το άγχος και κατά συνέπεια και τα νεύρα... Συμφωνω με τον Diablos. εχω παρατηρησει τον εαυτο μου σε περιοδους ξηρασιας (ναι, κι ομως εχω κι απο αυτες ) να ειναι πιο νευρικος
aledjo Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Μια είναι η γιατρειά: Αποφόρτιση με τη βοήθεια μιας θηλυκής παρουσίας. Ελαττώνεται το άγχος και κατά συνέπεια και τα νεύρα... γι'αυτο εγω ποτε δεν εχω τα νευρα μου? λεω και γω... ειχα αρχισει να ανησυχω! παντα ηρεμος και τιποτα να μη μπορει να με νευριασει... βρηκα την αιτια σημερα! ζητω INSOMNIA!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.