markelos Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Τι καρτα πρέπει να φοράει το λαπιτοπι για χρήση photoshop και pinnacle;
arkas2004 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2009 Τι καρτα πρέπει να φοράει το λαπιτοπι για χρήση photoshop και pinnacle; αποψη μου ειναι οτι δεν χρειαζεται μονο καλη καρτα γραφικων αλλα και καλο επεξεργαστη και καλη ραμ και καλο σκληρο.η γνωμη μου ειναι οτι δεν κανουν τα λαπτοπ για τετοια χρηση.εκτος αν δωσεις πανω απο 1000ευρω.καλυτερη λυση ειναι ο σταθερος...τα λαπτοπ ειναι για φορητοτητα και οχι για επεξεργασια βιντεο εικονας η για παιχνιδι.εκτος αν εχεις να δωσεις τωρα πολλα και εισαι διατεθιμενος να δινεις καθε 2χρονια τουλαχιστον για να περνεις καινουργιο λαπτοπ
markelos Δημοσ. 17 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2009 Ναι για λόγους φορητότητας πιο πολύ το θέλω. Έχω σπίτι desktop για photoshop κλπ, απλά όταν είμαι στη δουλειά έλεγα να αξιοποιήσω τον ελεύθερο χρόνο. Το θέμα είναι ότι δεν παρακολουθώ τις εξελίξεις στο χώρο των netbooks όσον αφορά στις κάρτες γραφικών. Για cpu και ram, με 800 ευρώ πλέον παίρνεις καλό μηχάνημα πιστεύω. Το θέμα είναι ότι το Photoshop cs4 διάβασα ότι είναι gpu-accelerated γι' αυτό και η απορία μου.
nick#18 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2009 τρεχω το cs3 με pIII sta 1066 kai 256 ram....laptop ετσι? φυσικα δεν σηκωνει πανω απο μια φωτογραφια edit....
markelos Δημοσ. 17 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2009 Βρήκα ορισμένες αναφορές και μερικά βίντεο επί του θέματος. GPU Accelerated Features in Photoshop CS4 and Bridge CS4 Photoshop CS4 with GPU acceleration Why the NVIDIA GPU Matters for Adobe® Photoshop® CS4 [ame] [/ame]GPU features in Photoshop CS4 [ame] [/ame]
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.