Προς το περιεχόμενο

Πετυχημένη επιλογή Laptop

decp_2d

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας,

είμαι ανάμεσα σε δύο λαπτοπ της acer, φθηνές επιλογές λόγω ανάγκης για άμεση αγορά. Τον χρειάζομαι κυρίως για επεξερξασία εικόνας, ήχου, γραφικών και φυσικά για μουσική, ταινίες, ίντερνετ. Έψαξα αρκετά και βρήκα:

ACER ASPIRE 5735Z

Επεξεργαστής 2 πυρήνων Intel Pentium Dual-Core T3400 (2.16GHz / 1MB L2 Cache / FSB 667 MHz),

Μνήμη 4GB (2GB+2GB),

Σκληρός δίσκος 320GB,

Κάρτα γραφικών Intel GMA 4500MHD, DVD-DL,

Οθόνη 15.6" 16:9 CrystalBrite WXGA 1280x800,

Windows Vista Home Premium GR/UK,

Gigabit LAN, Wi-Fi 802.11b/g/Draft-N, Modem.

3 USB 2.0, Card reader, Express Card, Camera. Βάρος 2.7Kg. Εγγύηση 1 έτος.

Model LX.ATR0X.304.

Acer Aspire 6935Z

Intel Core 2 Duo T6400 2 GHz,

Μνήμη: 3 GB,

Σκληρός δίσκος: 320 GB,

Οθόνη: 16 in, Ανάλυση: 1366x768,

Κάρτα γραφικών: GeForce 9600M,

DVD-RW, Windows Vista Home Premium

Χρειάζομαι τη συμβουλή σας, ο ενας έχει λίιιγο καλύτερο επεξεργαστή, 1GB περισσότερη μνήμη, ο άλλος όμως έχει καλύτερη καρτα γραφικων. Τι προτείνετε;

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 12:07 ----------

Γιατί δε μου απαντάει κανείς; Τόσο χαζή ερώτηση έκανα;;;;

Δημοσ.

1. Δεν γράφουμε με Greeklish τους τίτλους των θεμάτων.

2. Η υπομονή είναι αρετή.

Απ' οτι κατάλαβα τον χρειάζεσαι για "γενικές" εργασίες, οπότε μάλλον και οι δύο θα σε εξυπηρετήσουν.

Δημοσ.
Γεια σας,

είμαι ανάμεσα σε δύο λαπτοπ της acer, φθηνές επιλογές λόγω ανάγκης για άμεση αγορά. Τον χρειάζομαι κυρίως για επεξερξασία εικόνας, ήχου, γραφικών και φυσικά για μουσική, ταινίες, ίντερνετ. Έψαξα αρκετά και βρήκα:

ACER ASPIRE 5735Z

Επεξεργαστής 2 πυρήνων Intel Pentium Dual-Core T3400 (2.16GHz / 1MB L2 Cache / FSB 667 MHz),

Μνήμη 4GB (2GB+2GB),

Σκληρός δίσκος 320GB,

Κάρτα γραφικών Intel GMA 4500MHD, DVD-DL,

Οθόνη 15.6" 16:9 CrystalBrite WXGA 1280x800,

Windows Vista Home Premium GR/UK,

Gigabit LAN, Wi-Fi 802.11b/g/Draft-N, Modem.

3 USB 2.0, Card reader, Express Card, Camera. Βάρος 2.7Kg. Εγγύηση 1 έτος.

Model LX.ATR0X.304.

Acer Aspire 6935Z

Intel Core 2 Duo T6400 2 GHz,

Μνήμη: 3 GB,

Σκληρός δίσκος: 320 GB,

Οθόνη: 16 in, Ανάλυση: 1366x768,

Κάρτα γραφικών: GeForce 9600M,

DVD-RW, Windows Vista Home Premium

Χρειάζομαι τη συμβουλή σας, ο ενας έχει λίιιγο καλύτερο επεξεργαστή, 1GB περισσότερη μνήμη, ο άλλος όμως έχει καλύτερη καρτα γραφικων. Τι προτείνετε;

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 12:07 ----------

Γιατί δε μου απαντάει κανείς; Τόσο χαζή ερώτηση έκανα;;;;

ο πρωτος εχει χειροτερο επεξεργαστη απο τον δευτερο οχι καλυτερο...αρα εχει τον πρωτο με +1gb ραμ και τον δευτερο με καλυτερο επεξεργαστη και καρτα γραφικων...σκεψου ομως οτι δεν θα βλεπει ο πρωτος 4gb ραμ αλλα 3 λογο 32bit λειτουργικου αρα το σκορ ειναι 0-2 αρα με διαφορα ο δευτερος απλα δεν ξερω στην τιμη αν εχουν διαφορα

Δημοσ.

μαστορα πες μας και ποσα κοστιζουν,γιατι οταν στα ιδια λεφτα μπορεις να παρεις ενα λενοβο η ενα τοσιμπα,δεν ειναι κριμα να παρεις ασερ;

Δημοσ.

Το παρατήρησα αργότερα το θέμα μου(με τα greeklish)

Οι τιμές είναι μετά από ψάξιμο αρκετο 490το πρώτο και 570 το δεύτερο. Θέλω να χρησιμοποιώ προγράμματα της adobe, κυρίως, χωρίς να "κολλάει" για να μπορώ να τελειώνω γρήγορα τις δουλειές μου. Το ότι "πέφτω" χαμηλά στην τιμή το εξήγησα.

Δημοσ.

Όπως τα λέει ο arkas2004.

Ο 2ος φορητός έχει μακράν καλύτερο επεξεργαστή! Με τη σύνθεση του 2ου που αναφέρεις θα μπορείς να δουλέψεις με τη σουίτα της Adobe. Εγώ με παρόμοιο μηχάνημα (με τον Intel T8000 και 2 GB RAM - μικρή διαφορά) κάνω επεξεργασία video με το Premiere CS3. Τα Vista επιβαρύνουν το σύνολο. Δες μήπως δικαιούσαι δωρεάν αναβάθμιση για τα Win 7 που σίγουρα είναι πιο γρήγορα. Tα προγράμματα της Adobe είναι αδηφάγα όσον αφορά την μνήμη, αλλά σε κάθε περίπτωση με 32 bit λειτουργικό 3GB θα βλέπεις. Και στην τελική, μνήμη μπορείς να αλλάξεις, επεξεργαστή - γραφικών όχι.

Δημοσ.
μαστορα πες μας και ποσα κοστιζουν,γιατι οταν στα ιδια λεφτα μπορεις να παρεις ενα λενοβο η ενα τοσιμπα,δεν ειναι κριμα να παρεις ασερ;

+++ 1 , άσε το acer :eek: και δες καμία μάρκα της προκοπής , δες εδώ :devil:

3 χρόνια εγγύηση με αξιοππιστία :X

http://www.e-technoshop.gr/index.php?target=products&product_id=30629&page=full_list

2 χρόνια εγγύηση :X

http://www.shop13.gr/toshiba-satellite-a300-1mo-p-4907.html

και κλασσικά το ibm/lenovo :X

http://www.dps-eshop.gr/website/product_info.php?lang=gr&products_id=210

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ παιδιά!!!xD

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 10:27 ----------

τελικά θα πάρω αυτό

ACER ASPIRE 6930G-734G25MN

χαχαχα

Δημοσ.

φιλε, παρε και μια επεκταση καλου κακου,

και δες μηπως το παρεις απο eshop που αν παθει κτι λεει πως σου κανει αντικατασταση

Δημοσ.

οχι ρε παιδιά δεν είναι κριμα να πάρει το acer!!!

έλεος πια! μην έχετε νοοτροπία επαρχιώτη που κοιτάζει μόνο μερσεντέ γιατί μερσεντέ είχε και ο παππούς του και είναι "καλό" ....ξεκολλήστε, μια φορά κι ένα καιρό η acer όντως έβγαζε τα φθηνότερα και όντως ήταν χάλια, αλλά μην μένετε σε εκείνη την εικόνα...

Δημοσ.

Είχα δει άαααπειρα μοντελα σε αυτη την τιμή και ο καλύτερος αυτός κατά την άποψή μου! Από e-shop θα τον αγοράσω και θα ρωτήσω για την εγγύηση, διάβασα αυτό που έγραψες basilis5.

Τώρα ψάχνω για ένα backpack για φορήτο και εξοπλισμό φωτογραφικής μηχανής, δεν μπορώ να κουβαλάω 5000 τσαντάκια σε κάθε μου ταξίδι :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...