seataros Δημοσ. 17 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2009 Καλημέρα! Ενδιαφέρομαι για το laptop Compaq Presario CQ60-300ev ΕΔΩ . Το θέλω για να το συνδέσω με HDMI στην τηλεόραση μου και να να βλέπω .mkv αρχεία σε 720p και 1080p. Αυτο που θέλω να ρωτήσω είναι αν αυτό το laptop είναι ικανό με τους κατάλληλους codecs και ρυθμίσεις να αναπαράγει αυτά τα αρχεία. Αυτό που με ανυσηχει είναι ότι ο επεξεργαστής είναι μονοπύρινος. Δεν ξέρω όμως μήπως λόγω της κάρτας γραφικών τα πράγματα είναι καλύτερα. Θα ήθελα την άποψή σας. Αν έχετε και κάτι άλλο να προτείνετε σε αυτό το budget ευπρόσδεκτο.
basilis5 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2009 720p λογικα τα εχει ανετα.για πιο πανω σιγουρα θα παιζει ικανοποιητικα φανταζομαι,αλλα σε απαιτητικες και βαρυες σκηνες δεν ξερω να σου πω με σιγουρια. ισως βρεις τπτ καλυτερο σε αυτα τα λεφτα,θες οπωσδηποτε hdmi;
seataros Δημοσ. 17 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2009 720p λογικα τα εχει ανετα.για πιο πανω σιγουρα θα παιζει ικανοποιητικα φανταζομαι,αλλα σε απαιτητικες και βαρυες σκηνες δεν ξερω να σου πω με σιγουρια.ισως βρεις τπτ καλυτερο σε αυτα τα λεφτα,θες οπωσδηποτε hdmi; Κοίτα θέλω να το συνδέσω με την τηλεόραση και θα προτιμούσα να γίνει η σύνδεση ψηφιακά. Αν κάποιο έχει έξοδο δωι δεν νομίζω ότι υπάρχει πρόβλημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.