Προς το περιεχόμενο

Γνωμες για αυτο το laptop!

eklektos7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

eklektos7 , άσε το acer και δες κανένα σοβαρό μηχανάκι , κοίταξε αυτό με δυο χρόνια

εγγύηση που αν χαλάσει έρχεται ο τεχνικός στο σπίτι την επόμενη μέρα και στο φτιάχνει

!!:devil:

http://www.image.gr/products/?Sid=5&Cid=29&Pid=1423

για την acer δες εδώ και μετά κάνε ότι θες !!:eek:

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=318558

Δημοσ.

παρτοο...

ολα τα λαπτοπ χαλανε

νασαι τυχερος χρειαζεται...

κγω πουχω σονυ.. και καλα... καλη μαρκα καηκε το ενα ηχειακι πανω στο μήνα και τωρα μ κολλάει ενα κουμπι στο 8μηνο. εχει λιγο καλύτερα πλαστικα αλλα δεν λεει τπτ αυτο.. δεν το παω και για camel trophy

αν το προσεχεις δε θα σου χαλασει ευκολα αρκει νασαι και τυχερος να μην εχει ελαττώματα εξ αρχης.

και κατι αλλο αυτο με τη dell που σου στελνει τεχνικο σπιτι δεν ισχυει πλεον- ονειρο ηταν και παει

και εκτος των αλλων το λαπτοπ δε 8α το κρατήσεις 10 χρονια.. 4-5 χρονια ειναι ήδη πολλα , αμα τα καταφερει και αντεξει ταχει φαει τα λεφτα του.

στη θέση σου θα το παιρνα. εχει πολυ καλα εξαρτήματα μεσα και απο κοντα που τοχω δει φαινεται στοιβαρο, μονο που δεν μου αρεσει ειναι που ειναι αρκετα μεγαλο θες μεγαλο μερος του γραφειου αν αυτο δε σε χαλαει... εισαι οκ, επισης η οθόνη του απο κοντα που την ειδα ειναι καλη!

Δημοσ.

Το μοναδικό μεινονέκτημα του συγκεκριμένου "laptop" είναι το μέγεθος του. Αν δεν σε ενοχλεί κάτι τέτοιο τότε είναι μια χαρά αγορά. Φυσικά θα πρέπει να παρακολουθεις τις προσφορές, καθώς υπάρχει περίπτωση να πετύχεις κάτι πολύ καλύτερο σε αυτά τα επιπεδα τιμων.

Σχετικά με την ACER είναι γεγονός ότι υπάρχει μια προκατάληψη απο το παρελθόν και θα χρειαστεί αρκετός καιρός για να φύγει οριστικά η "ρετσινιά". Γνώμη μου είναι ότι η συγκεκριμένη εταιρεία έχει κάνει τα 2 τελευταία χρόνια άλματα βελτίωσης και σε ποιότητα και σε αξιοπιστία.

Δημοσ.

κοιτα φιλε το μηχανημα αυτο γκαστρωνει...( sry ) αλα παντα θα ειναι acer που σημαινει πολα προωληματα και περισσοτερα μετα την ληξη της εγκυησης...... αλλα σε αυτα τα $$ δυσκολο να βρεις κατι ατιστοιχο... αυτο που ειπε ο φιλος poihths εχει δικιο... ολα τα latop χαλανε.........

αν εχεις τα @@ παρε το

και το μεγεθος μην σε απασχολει.... απλα παρε και ενα καροτσακι να το κουβαλας οταν το παιρνεις εξω:-):-)

Δημοσ.

οκ μαγκες!!!σας ευχαριστω!μαλλον θα το τσιμπησω!

οσο για το μεγεθος ενταξει...με ενοχλει λιγο η μεταφορα αλλα οκ δν ειναι και τεραστιο!!!

Δημοσ.

ειναι φιλε μουB)αν εχεις σκοπο να το παιρνεις μαζι σου ενα ζορι θα το φας με τον ογκο γιατι σκεψου οτι θα εχεις και τσαντα και αν τυχει να παρεις και ποντικι-τροφοδοτικο θα εχεις ογκο και βαρος, εγω δεν αντεχω να παρω το λενοβο r61 μαζι μου και εχω βολευτει με τα netbook αν ειναι να παρω κατι εξω

Δημοσ.

Eγω ουτε με το 15" που εχω βολευομαι. Μου φαινεται καπως μεγαλο.

Λεω να το δωσω και να παρω ενα νετβοοκ.

Αφου το λαπτοπ το εχω μονο για κατεβαστηρι πλεον (απο το δικτυο της γειτονισσας που εχει 24αρα συνδεση και μενουμε διπλα διπλα και πιανω 4 γραμμες :-D:-D) .Ασε που δεν εχει και ιδεα απο υπολογιστες

Και εγω ειμαι με το pc με την απλη της 2MBPS απο τον οτε

Δεν κανει ενα netbook εξισου καλα με το λαπτοπ την δουλεια που θελω ??

Δημοσ.

η γνωμη μου οτι ενα netbook δεν μπορει σε καμμια περιπτωση να αντικαταστησει ενα λαπτοπ(εκτος αν ειναι πολυ παλιο)θα σου ελεγα αν δεν θελεις να δωσεις χρηματα για καινουργιο στα 230-250 μπορεις να βρεις ενα μεταχειρισμενο,αλλα σε θεμα φορητοτητα ειναι απιστευτα βολικα,απο τοτε που εχω netbook το λαπτοπ μου ενα λενοβο r61 δεν εχει βγει απο το σπιτι:-)παντως εχω κολησει με αυτα τα μικρα αφου πηρα 2 οσο και υπερβολικο και αν ειναι (που ειναι) ενα msi u100-και ενα lenovo s10

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...