Προς το περιεχόμενο

Wii Sports Resort.(πραγματικη 1 προς 1 κινηση!!)

rebellion

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επιτελους!!Αυτο που η Ninty μας ειχε υποσχεθει με την κυκλοφορια του Wii (με μεγαλη καθυστερηση) το κανει πραγματικοτητα με το Wii Sports Resort και το Motion Plus !!Πραγματικη Ενα προς Ενα κινηση!!

250px-Wii_Sports_Resort_boxart.png

Το ειχαμε πει οτι το Grand SLam Tennis παροτι εινα ιτο κορυφαιο τενις ολων των εποχων απο αποψη χειρισμου, ΔΕΝ ηταν ενα προς ενα η κινηση σε ΚΑΜΙΑ Περιπτωση.

Δοκιμασα τα εξης αθληματα στο Wii sports Resort :Ξιφομαχια,επιτραπεζιο τενις,διαγωνισμο τριποντων μπασκετ και Φρισμπι και εχω να πω οτι ολα ειναι εκπληκτικα και υπαρχουν και πολλα αλλα που ακομη δεν εχω παιξει!!

Μιλαμε για πραγματικη Ενα προς ενα κινηση!!ΕΠαθα πλακα!!Δεν περιμενα τετοια ακριβεια!!Οτι κινηση κανεις κανει και το Mii σου!

Πραγματικα φερνει το χαμεογελο που εφερνε το Wii οταν το πρωτοπαιξαμε!

Τωρα απομενει καπως περισοτερη ενασχοληση με τα αθληματα για να διαπιστωσουμε αν εχουν στρατηγικο βαθος.

Τελικα το Wii motion Plus την Δουλεια που υπσσχεθηκε την κανει πραγματικοτητα!

Δημοσ.

Στο GST δεν ειναι 1:1 η κινηση αλλα ειναι στο TW 10.Στο WSR δεν ειναι 1:1 η κινηση ακριβως αλλα πλησιαζει.1:1 εχουμε μονο οταν δεν μπορεις με τρικ αλλης κινησης να 'ξεγελασεις' το μηχανημα.

Δημοσ.

Σόρρυ αλλά εγώ έπαιξα το ping pong και το βαρέθηκα σε 10 λεπτά και ξαναέβαλα το grand slam tennis...

Μόνο ο διαγωνισμός 3πόντων αξίζει για μένα!

Δημοσ.
Στο GST δεν ειναι 1:1 η κινηση αλλα ειναι στο TW 10.Στο WSR δεν ειναι 1:1 η κινηση ακριβως αλλα πλησιαζει.1:1 εχουμε μονο οταν δεν μπορεις με τρικ αλλης κινησης να 'ξεγελασεις' το μηχανημα.

Δειτε αυτο το βιντεο [ame]http://www.youtube.com/watch?v=NX0CW_OghkM[/ame] για να καταλαβετε οτι οντως ειναι 1 προς 1 κινηση!!

Ξιφομαχια στο WSR δοκιμασες??Εγω που δοκιμασα ενθουσιαστηκα!Φοβερη ακριβεια!Οπου πας το wiimote παει κα ιτο σπαθι και κανει την αντιστοιχη κινηση!Εμενα μου φανηκε ενα προς ενα η κινηση οπως και στο φρισμπι και στο επιτραπεζιο τενις(απλουστευμενο μεν αλλα ωραιο).Το μπασκετ ειναι παρα πολυ ενδιαφερον πραγματικα!Πιανεις τον εαυτο σου να ριχνει τα σουτ με πραγματικη κινηση.δεν ισχυριζομαι οτι ειναι ενα προς ενα το μπασκετ αλλα ειναι καπως οπως το grnad slam tennis δηλαδη αναλογα την κινηση τη δυναμη και την κληση θα εχεις διαφορετικο αποτελεσμα.

Το γκολφ που επαιξα δεν μου αρεσε!Επισης ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ η ninty που δεν εβαλε online!

Polaki νομιζω το αδικεις το game.Αν μη τι αλλο εχει καποια πολυ ενδιαφεροντα αθληματα για multiplayer και για να σπας τα ρεκορ σου.Δεν εινα ιπαιχνιδι των 10 λεπτων σε καμια περιπτωση.Εγω το βρηκα ιδιαιτερως εθιστικο!

Δημοσ.

Για μενα το 1:1 δεν εχει καμια αξια ετσι οπως το δειχνει στο βιντεο.Ναι οκ πριν ριξει το φρισμπι ειναι 1:1.Οταν ομως πεταει το φρισμπι (που αυτος ειναι και ο στοχος του παιχνιδιου) πιανει 1:1 την κινηση?

Γιατι κατι αντιστοιχο ειχαμε και στο μπεισμπολ στο wii sports.Οπως κουνουσες το χειριστηριο ετσι πηγαινε και το ροπαλο (μεχρι να ερθει η ωρα να χτυπησεις...)

Δημοσ.

Πάντως εγώ προσωπικά, μετά από 2 ημέρες sports resort, το γύρισα πάλι σε grand slam tennis. Πολύ λίγο, χωρίς βάθος και ψιλοπαιδικό το wii sports resort για μια ακόμη φορά...

Δημοσ.

Θα διαφωνήσω.

Το Resorts είναι εκπληκτικό. Το motionplus της Nintendo είναι έτη φωτός μπροστά από το motionplus που προσφέρουν οι άλλοι publishers.

Το ping pong, το μπάσκετ, η κοπηλασία είναι απλά εκπληκτικά.

Βγήκε και το review του Authority που του έβαλε 8.

http://www.authority.gr/index.php/reviews/1581-wii-sport-resort.html

Θα μπορούσε να χτυπήσει και εννιαράκι πάντως.

Δημοσ.
Θα διαφωνήσω.

Το Resorts είναι εκπληκτικό. Το motionplus της Nintendo είναι έτη φωτός μπροστά από το motionplus που προσφέρουν οι άλλοι publishers.

Το ping pong, το μπάσκετ, η κοπηλασία είναι απλά εκπληκτικά.

Βγήκε και το review του Authority που του έβαλε 8.

http://www.authority.gr/index.php/reviews/1581-wii-sport-resort.html

Θα μπορούσε να χτυπήσει και εννιαράκι πάντως.

+1!!

Πραγματι αυτα πο αναφερεις ειναι πολυ ωραια και προσθετω και την ξιφομαχια αλα και αυτο που σου πεταει διαφορα αντικειμενα ο κριτης και πρεπει να τα κοψεις συμφωνα με την κατευθυνση που δειχνει ενα βελακι και πριν απο τον αντιπαλο!!Εχει πολυ πλακα!!

Δημοσ.

κοπηλασία: είχα να πιαστώ από το το wii από τότε που πρωτοβγήκε το τέννις και δεν ξεραμε ακόμα πως παίζεται από τον καναπε...

Δημοσ.

Μου ήρθε και εμένα σήμερα και είναι πράγματι όσο καλό λένε...

Φυσικά διατηρεί το χαρακτήρα του πρώτου οπότε όσοι ελπίζουν σε εξαιρετικά βαθύ gameplay με πολλές επιλογές, καλές AI κλπ κλπ ας το ξεχάσουν καλύτερα. Ωστόσο είναι πολύ πιο ολοκληρωμένο και πολύ πλουσιότερο από το πρώτο.

Το νησί μου άρεσε τρελά. Δίνει μια χαρούμενη νότα στο τίτλο και ταιριάζει γάντι με την εποχή. Επίσης δένει όμορφα τις δραστηριότητες ώστε να μην είναι τόσο ασύνδετα τα πράγματα όσο στο πρώτο. Τέλος το περιεχόμενο δείχνει πολύ περισσότερο αφού δεν είναι μόνο τα αγωνίσματα που από 5 έγιναν 12 αλλά και οι επιπλέον επιλογές και παραλλαγές που έχει το καθένα.

Το WM+ απλώς τα σπάει. Φαίνεται πως η 1-1 κίνηση είναι πια τεχνικά εφικτή και το μόνο που μένει είναι οι προγραμματιστές να κάνουν καλά τη δουλειά τους ώστε να την εκμεταλλευτούν όσο γίνεται καλύτερα.

Το συστήνω ανεπιφύλακτα σε όσους ψάχνουν κάτι χαλαρό σε αυτό το στυλ ή σε όσους θέλουν απλά να δουν πόσο καλά δουλεύει το WM+. Πάω να το ξεκοκαλίσω.

Δημοσ.

Όλα τα λεφτά ο Yahtzee :lol: :lol: :lol:

http://www.escapistmagazine.com/videos/view/zero-punctuation/844-Wii-Sports-Resort

PS: Και συμφωνώ ότι εξαρχής έπρεπε να ήταν 1 προς 1 κίνηση στο Wiimote κι όχι μετά από τόσο καιρό να βγει το Motion Plus. Άντε σε λίγο να βγει λοιπόν και το Motion Plus + Extended Uber Immersive version :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...