Redpill Δημοσ. 19 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2009 Χαίρετε... Εδώ και μερικές εβδομάδες είμαι κάτοχος αυτού: Dell Mini 12 Πραγματικά πολύ ωραίο μηχάνημα, απίστευτα ελαφρύ για το μέγεθός του. Τέλος πάντων, επειδή είμαι μαζόχας αποφάσισα να του περάσω απο ένα bootable στικάκι που έφτιαξα τα Windows 7 για να δω αν θα τα σηκώνει ένα netbook. Επειδή δυστυχώς σέρνονταν αποφάσισα να περάσω ξανά τα XP. Έλα όμως που επειδή ήμουν εκτός Αθηνών δεν είχα το recovery cd που δίνει η Dell μέσα στη συσκευασία. Έτσι προσπάθησα να ξανακάνω εγκατάσταση μέσω ενός usb stick. Ακολούθησα μάλιστα και ευλαβικά της οδηγίες απο το wiki που έχει το Insomnia αλλά το αποτέλεσμα... τζίφος. Είτε δεν έβλεπε καν το στικάκι, είτε με διάφορες άλλες εκδόσεις XP που δοκίμαζα ξεκινούσε την εγκατάσταση (στην αρχή με τη μπλε οθόνη που λέει οτι κάνει εγκατάσταση για scsi συσκευές και τα σχετικά) και ΠΑΝΤΑ κολλάει στο σημείο που λέει "Windows is starting setup" ή κατι τέτοιο. Εννοείται οτι έκανα bios update, οτι έχω πειράξει κάθε ρύθμιση στο bios, έχω δοκιμάσει και απο εξωτερικό dvd recorder σε usb. Τίποτα. Μέχρι και Linux προσπάθησα να περάσω έτσι, πάλι τίποτα. Το παράξενο είναι οτι τα 7 τα κάνει εγκατάσταση κανονικά απο το στικάκι!!! Έχετε ιδέα τι μπορεί να φταίει; Έχει κάποιος άλλος συμφορουμίτης το συγκεκριμένο μοντέλο; Περιμένω ιδέες... Ευχαριστώ πολύ!
ghostgr_a_n Δημοσ. 19 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2009 WTF? Σερνοταν με τα 7? Τελος παντον. Αυτες τις εγκαταστασεις τις κανεις με το ιδιο usb? Edit Τωρα ειδα οτι λες οτι δοκιμασες και εξωτερικο dvd. Δοκιμασε να bootαρεις απο το dvd των 7 και να διαγραψεις το part των 7 απο την γραμη εντολων.
Redpill Δημοσ. 19 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2009 Έχεις δίκιο, ξέχασα να αναφέρω οτι όλα τα παραπάνω τα έχω προσπαθήσει χρησιμοποιώντας 3 (!!!) διαφορετικά στικάκια... edit: Θα το προσπαθήσω αυτό που λες αλλά θα πρέπει να περιμένω να ξαναδανειστώ εξωτερικο dvd rec. Μέχρι τότε ελπίζω σε άλλες ιδέες που μπορεί να έχετε.
basilis5 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2009 εγω με αυτο τον οδηγο τα περασα στο 901 ασους μου.δεν πιστευω να αλλαζει κατι. επισης εκανα και εκδοση.δεν μου πηρε πανω απο μιση ωριτσα
arkas2004 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2009 χαζο αλλα αλλαξες την επιλογη απο το βιος απο sata σε ide?επειδη τα win xp δεν βλεπουν σατα εκτος αν δεν περασεις drivers
alex89 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 Δεν έχει ο φορητός recovery partition στο σκληρό;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.