Προς το περιεχόμενο

πρόβλημα με τον hp 2133

leon86

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας!!Είμαι καινούργιος στο site και πιστεύω να με δεχτήτε με μεγάλη χαρά!!!Έχω κάποιο πρόβλημα με το mini laptop μου...Έχω το hp 2133 mini και χθες παρουσίασε πρόβλημα.Καθώς ήμουνα στο Internet και σερφάριζα, ξαφνικά κολλάει και ήταν νεκρός τελείως.Τον βγάζω από το ρεύμα και κάνω προσπάθεια να τον ανοίξω,δεν ανοίγει καθόλου!!Μόνο το φωτάκι του και το ανεμιστηράκι δουλεύουν.Ξέρει κανείς τι πρόβλημα έπαθε;Ευχαριστώ πολύ!!!

Δημοσ.
Καλησπέρα σας!!Είμαι καινούργιος στο site και πιστεύω να με δεχτήτε με μεγάλη χαρά!!!Έχω κάποιο πρόβλημα με το mini laptop μου...Έχω το hp 2133 mini και χθες παρουσίασε πρόβλημα.Καθώς ήμουνα στο Internet και σερφάριζα, ξαφνικά κολλάει και ήταν νεκρός τελείως.Τον βγάζω από το ρεύμα και κάνω προσπάθεια να τον ανοίξω,δεν ανοίγει καθόλου!!Μόνο το φωτάκι του και το ανεμιστηράκι δουλεύουν.Ξέρει κανείς τι πρόβλημα έπαθε;Ευχαριστώ πολύ!!!

Καλώς ήρθες , που είχες μπει όταν κόλλησε ; Προσπάθησε να βγάλεις την μπαταρία του bios και να την ξαναβάλεις μετά από κάποια λεπτά , να κάνει ένα reset δηλαδή , δες αν έχουν οι μνήμες πρόβλημα !! :X

Δημοσ.

1) βγάλε την μπαταρία, πάτα το κουμπί ενεργοποίησης, περίμενε λίγο και μετά ξαναβάλε την.

2) αν δεν δουλέψει το πρώτο μπορείς να κάνεις αυτό που σου είπε ο φίλος από πάνω, ξεβιδώνοντας το λαπτοπ από κάτω. (αν όμως δεν έχεις πολλές γνώσεις καλό είναι να το αποφύγεις).

3) το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι μισή μέρα υπομονή και να πάρεις το πρωί τηλέφωνο στην αντιπροσωπία της hp για ακριβείς οδηγίες.

Δημοσ.

Σας ευχαριστώ πολύ!!Θα το δοκιμάσω και θα σας ενημερώσω....Αν και θα ήταν προτειμότερο να έπερνα τηλ,αλλά κάτι κατέχω από εγχήρηση υπολογιστών...χεχε.Και πάλι thanks!

Δημοσ.

Αν είσαι εντός εγγύησης καλύτερα να μην τον ανοίξεις μη δώσεις καμία αφορμή στο service της hp αν το χρειαστείς.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...