Προς το περιεχόμενο

καινούργιο κινητό

ventura07

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Προτιμας Bar κινητο? Δηλαδη να μην ανοιγει ?

Επειδή εχω ήδη ένα το N82

Λέω να πάρω touch...

Αλλά δεν λέω και όχι και σε ένα bar με καλή οθόνη...

Απλά στα touch φοβάμαι μην γρατζουνισω την οθόνη τους...

Επειδή το ν82 το εχω καταχαράξει...

Υπάρχει τρόπος να την προστατεύω???

Δημοσ.

Θα σου ελεγα να μην επικεντρωθεις στην οθονη αλλα σε αλλες λειτουργιες.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 19:54 ----------

Ναι υπαρχει, με τα screen protectors. Μην τα φοβασε αυτα. Πρεπει να δεις τι θες να εχει. Καλη φωτογραφικη, καλο internet κτλ... Οχι οθονη..

Δημοσ.
Θα σου ελεγα να μην επικεντρωθεις στην οθονη αλλα σε αλλες λειτουργιες.

Ε...κοίτα απλά από αυτό που εχω πέρα ότι αργεί πολύ εχω πρόβλημα με την οθόνη του...

Για αυτό εχω κολλήσει εκεί...

Επειδή χρησιμοποιώ πολύ το wlan (και τώρα έτσι γράφω)

Θα ήθελα να έχει και ένα καλό και γρήγορο browser...

Ακόμα ένα gps που να κλειδώνει γρήγορα τους δορυφόρους θα μου άρεσε...

Δημοσ.
Χεχε, εγω θελω να πουλησω αυτο που εχω εγω... Samsung i900 Omnia. Σε τελια κατασταση, χωρις γρατζουνιες, 1 και μισο χρονο εγγυηση απομενει, με οτι ειχε στο κουτι. Το μονο του μειονεκτημα? Ειναι λιγο αργο(σε σχεση παντα με τα αλλα smartphones), αλλα ειναι παρα πολυ καλο κινητο. Αν ηθελες κιολας μπορω και να σου βαλω GPS προγραμμα crackαρισμενο. Βεβαια μπορει να μην θες να αγορασεις μεταχειρισμενο, αν και μπορω να σου δειξω εικονες οτι δεν εχει το παραμικρο προβλημα. Απλα επειδη και εγω θελω να το πουλησω αμεσα.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 19:03 ----------

Το δινω με 300Ε. Ειναι το 16GB.

Απο αλλο θρεντ:

Εχω το Samsung Omnia... Ελπιζω να μην σκεφτεσαι να το αγορασεις, γιατι θα κανεις μεγαλο λαθος... Επαθα και εμαθα.
Τι πινει και δεν μας δινει??? Εμενα κολλαει συνεχως με τα παντα...(το Omnia).

ApoelAndreas οφειλω να ομολγησω οτι μπερδευτηκα¨:mad:

Δημοσ.
Απο αλλο θρεντ:

ApoelAndreas οφειλω να ομολγησω οτι μπερδευτηκα¨:mad:

Γιατι μπερδευτηκες? Οπως βλεπεις, θελω να πουλησω το κινητο μου. Ο λογος? Για να αγορασω το 3G S. Ετσι, του ειπα να μην αγορασει το Omnia, αλλα το Iphone. Αν κολλουσε το κινητο μου και το πουλαγα τωρα, τι θα κερδιζα? Θα επαιρνε τα λεφτα του πισω και εγω δεν θα ειχα κινητο. Επισης, να σου πω οτι οπως βλεπεις ειπα οτι το Omnia ειναι λιγο αργο, αυτο δεν ειναι χαρακτηριστικο του δικου μου Ομνια, αλλα της συσκευης. Και ειδες οτι το παραδεχτηκα κιολας στην αγγελια. Επισης, εκεινο που εγραψα οτι κολλαει με ολα, ηταν απαντηση καποιου που ειπε οτι ανοιγει 15 προγραμματα την ιδια ωρα στο Ομνια και δεν παθαινει τιποτα.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:36 ----------

Με το δικιο σου που μπερδευτηκες. :P

Και εδω αυτα που ειχα πει πριν.

-Όσον αφορά την αργή απόκριση.....για να σου τονίσω την δύναμη του επεξεργαστή του μια μέρα που ήθελα να το δοκιμάσω σε φουλ συνθήκες:είχα ανοιίξει τα προγράμματα destinator 7,Resco Bubbles,Πασιέντζα,Pocket Uno,TCPMP με μια ταινία 1.4GB,διάφορα προγράμματα έτρεχαν στο background(bluetooth κ.α.!),Opera,MSN,DICE (και μπορεί και κάνα άλλο που δεν θυμάμαι)............και ΜΑΝΤΕΨΕ........ΔΕΝ ΚΟΛΛΗΣΕ ΚΑΘΟΛΟΥ!!!!!Για δοκίμασε το αυτό.....ααααα ξέχασα......δεν γίνεται στο Iphone γιατί δεν έχει multitasking....!

Εδω ειπα οτι εμενα κολλαει συνεχεια. Τροπος του λεγειν. Πως να ανοιξω τοσα προγραμματα και να μην κολλησει? Ελεος!

Samsung Omnia λέει κάτι;

Κανένα σχόλιο...

Αυτό σημαίνει ότι είναι πολύ κατώτερο από το iphone;

http://www.phonearena.com/htmls/Touchscreen-phone-comparison-Q3---GSM-phones-review-r_2007.html

Εδω και το ποστ του παιδιου. Το συγκρινε με το Iphone. Εγω θελω να αγορασω το Iphone 3G S. Το παιδι σε αυτο το ποστ ειπε οτι με μεγαλη δυσκολια θα δωσει παλι 500Ε, και το Iphone 3G S αρχιζει απο τα 620Ε μαλλον.(16GB) Και ναι, αν θες να συγκρινουμε αυτα τα δυο κινητα, ειμαι υπερ του Iphone. Εγω ειπα την γνωμη μου αναμεσα σε ενα απο τα δυο. Να παρω παραδειγμα ενα αλλο κινητο. Το Nokia 5800. Περιμεναμε παρα πολλα απο αυτα το κινητο, μιας και ηταν το πρωτο touch της Nokia. Ομως, ηταν απογοητευση. Απογοητευση αν συγκρινεις με τα αλλα smarthphones. Σαν κινητο, ειναι πολυ καλο, με ελλειψης και καποια μικροπροβληματα. Ελπιζω να εγινα ξεκαθαρος.

Δημοσ.

Hmmm το τωρινό iPhone έχει τον καλύτερο σε ευχρηστία browser και η οθόνη του είναι anti-scratch και πολύ μεγάλη-καλή.

Μπορείς να το βρείς και μεταχειρισμένο γύρω στα 300

Δημοσ.
Γειά σας...

Θέλω να πάρω ένα καινούργιο κινητό...

Κύριο χαρακτηριστικό που θέλω να έχει είναι...

Πολύ καλή οθόνη(χρώματα,ανάλυση, φωτεινότητα,μέγεθος)...

Και wlan...

Ακούω προτάσεις...

Μονο iphone παρε, μη κοιτας τιποτα αλλο

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...