Γιάννης Platano Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 Καταρχας...βλεπω κατι σεναρια του τυπου "να βγσλει τα φοντς" και "να δει ποσα προγραμματα εκτελουνται με την εκκινηση". Σωστα ολα αυτα αλλα οχι σε αυτη την περιπτωση! Αν χρειαζεται στα αληθεια 2 ωρες δεν νομιζω να φταιει κατι απο αυτα. και 50 προγραμματα να ξεκκιναγαν στο startup 2 ωρες δεν θα περνανε. Επισης κατι αλλο συμαντικο ειναι σε ποια χρονικη στιγμη του startup "κολαει ο υπολογιστης. Στις μπαρες των win; Στην οθονη με το welcome; Αν δεν κανω λαθος δεν μας ανεφερες Ναι δεν ανεφερα γιατι κι εγω δεν ξερω...Θα ρωτησω το βραδακι και θα γραψω εδω. Ευχαριστω.
CyberDreamer Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 μήπως δεν ανοίγει καθόλου εκείνη την ώρα - δλδη να φταίει το τροφοδοτικό... + καμια Motherboard... ή προσπαθεί να ανοίξει / φορτώνει τα Windows - (ακούγετε ο δίσκος) - so ο δίσκος τα έχει παίξει (bad sectors) τρελά... αυτα τα δύο μου έρχονται κατα νού...
Γιάννης Platano Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 μήπως δεν ανοίγει καθόλου εκείνη την ώρα - δλδη να φταίει το τροφοδοτικό... + καμια Motherboard... ή προσπαθεί να ανοίξει / φορτώνει τα Windows - (ακούγετε ο δίσκος) - so ο δίσκος τα έχει παίξει (bad sectors) τρελά... αυτα τα δύο μου έρχονται κατα νού... Τι να πω....Πιθανον.
liopyr Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 Καλά όλα αυτά, αλλά είπαμε, θα τα εμφάνιζε ως προβλήματα και στην επανεκκίνηση.
mariosLM Δημοσ. 21 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2009 Κρατα αντιγραφο απο τις εργασιες καπου, κανε format, ελενξε και για ιους στο αντιγραφο. Αν παλι γινεται το ιδιο το προβλημα τοτε ειναι στο hardware.
Γιάννης Platano Δημοσ. 23 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2009 Τελικα πηγα χθες στον φιλο και επανεφερα με ghost τον υπολογιστη καποιους μηνες πισω και ειναι μια χαρα. Ειχε σταματησει να κανει τοσο συχνα τα ...κουφα αλλα μαλλον εφαταιγε ο εξωτερικος mybook που ειχε σταματησει να τον βλεπει το pc και οταν τον συνδεσα ακουγα ενα τακ τακ αλλα δεν τον εβρησκε.Δοκιμασα τον mybook και σε αλλα δυο pc αλλα τιποτα.οποτε μαλλον ...απεβιωσε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.